Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért ezt így fű alatt betolni kemény...

Nyilván nem a rendezvény tilalom és hasonlóak számítanak, mert az kötelező ebben a helyzetben, de a kijarasi korlátozás meg az állandó szabadtéri maszkviselés alkalmazása 3 hónapig...
FLZOLI
Ez csak opcionális dolog volt és éltek vele, nyilván ahogy a számok csökkennek (ha), akkor lazításokat elkezdik.
Beki
Miután sosem kommunikálnak, hogy amúgy mit figyelnek és mi a cél a lazításhoz így ezeknek már semmit sem hiszek el és nem is feltételezek semmi tudatos előre tervezést.

Ad hoc ötletelés, hazudozás és ha ez nem jön be akkor meg pánik megoldások egymás után. Ez a tuti recept

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
20 évesen, nekem is csak a fejfájás és másnaposság maradt emlékben a szilveszteri buli után....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokat
RIP szilveszter
Beki
szerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
kolléganők már hisztiznek
NB2
Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?
Hát akkor milyen más SZÓRAKOZÁS marad?
Jah, kérem, hogy csak eddig tart az igényszint...

Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Ez igazságtalanság...brühühüüüü.
Solymi
Erről az évről?! Valószínűleg a legextrémebb év életük során, ez lesz az emlék 😊

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
 hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokat
RIP szilveszter
Beki
NB2
Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?
Hát akkor milyen más SZÓRAKOZÁS marad?
Jah, kérem, hogy csak eddig tart az igényszint...

Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Ez igazságtalanság...brühühüüüü.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Nyilván nem a rendezvény tilalom és hasonlóak számítanak, mert az kötelező ebben a helyzetben, de a kijarasi korlátozás meg az állandó szabadtéri maszkviselés alkalmazása 3 hónapig...
FLZOLI
Ez csak opcionális dolog volt és éltek vele, nyilván ahogy a számok csökkennek (ha), akkor lazításokat elkezdik.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 316 — beers & Packers
RIP szilveszter
Beki
Ebből az is következik, hogy a házunk közös képviselőjét február 8-ig egész biztosan nem tudjuk leváltani. Ez baj.
nagylaza
virtuális közgyűlés?
briareos
Hétfőn kijött a Magyar Közlönyben, hogy veszélyhelyzetben nem lehet leváltani a közös képviselőt. Sem írásbeli szavazással, se máshogy.
nagylaza
na ezt nem tudtam, érdekes
briareos
502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet, 10-14. paragrafus
(Valamiért nem sikerül belinkelnem.)
több mint 5 éve
RIP szilveszter
Beki
NB2
Hadd ne mondjam régen hogy kezelték a hisztériát mint női betegség 😊

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
RIP szilveszter
Beki
NB2
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
RIP szilveszter
Beki
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
RIP szilveszter
Beki
Ebből az is következik, hogy a házunk közös képviselőjét február 8-ig egész biztosan nem tudjuk leváltani. Ez baj.
nagylaza
virtuális közgyűlés?
briareos
Hétfőn kijött a Magyar Közlönyben, hogy veszélyhelyzetben nem lehet leváltani a közös képviselőt. Sem írásbeli szavazással, se máshogy.
nagylaza
na ezt nem tudtam, érdekes

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 846 — SuperBowl Champions 2013/2014
RIP szilveszter
Beki
Meg akkor konditermek se lesznek nyitva ha jól értem ?
Rózsa Sándor (betyár)
Ez az! MEg egy nyar ahol a virusra tudom fogni a forma hianyat 😀
több mint 5 éve
RIP szilveszter
Beki
nagylaza
virtuális közgyűlés?
briareos
több mint 5 éve
RIP szilveszter
Beki
nagylaza
virtuális közgyűlés?

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlen
februárban már ott tartunk, hogy 1 év alatt nem tudtunk mit kezdeni ezzel az egésszel...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
RIP szilveszter
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
RIP szilveszter
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
Jól és így is van rendben.
több mint 5 éve
RIP szilveszter
Beki
Rózsa Sándor (betyár)
jól

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
RIP szilveszter
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
RIP szilveszter
több mint 5 éve
Ha ugy vannak a szamok akkor emelek
Vrij6
És a csillagok állása?
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 536 — zászló zászló szív
Ezek a számok teljesen randomok. Ha több kedvem lenne, akkor írnék részletesebb modellt, de a szimpla regressziós függvények is megmutatják, hogy totálisan eltérőnek kéne lennie.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vrij6
Pre-flop?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 044 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Fasza hogy az oviban is ebben a tizenpár fokban is úgy beöltöztetik a gyereket, mintha -10 lenne...
Tegnap is konkrétan annyira le volt izzadva, hogy vizes volt a sapkája meg a pulcsija is, mindkettőből másikat kellett ráadni hazafelé. Persze ma reggelre be is taknyosodott, tüsszög, értemenéskor szóltak hogy ha lehet holnap már nem vigyük, hát anyátok, talán egy minimálisan oda kéne figyelni...
warr_b
Mondjuk ez a hozzászólás is felvet bennem néhány gondolatot...
Az mellet, hogy már a pedagógusokat is sikk szidni, az eszébe jutott valakinek, hogy ők most mit kapnak a nyakukba?
Hugi kis óvodai körzetében (3 kis ovi) 10+ fertőzött pedagógus. Feleségem iskolakönyvtáros/angol tanítónőként a standard egy angol órája és normál iskolakönyvtára mellé ma bekapott egy töri, egy matek, és egy ének órát. Jellemző a napi 3-4 helyettesített óra. Náluk eddig 8 kolléga mínusz (hivatalosan nem tudni miért), 3 osztály karantén, és már arról szól a fáma, hogy ha többen is kiesnek a tanári karból, akkor amíg az idő engedi, az összevont osztályokat az udvaron felügyelik, mert teremben nem lehet őket összeengedni!
Lassan ideje lesz értékelni, hogy van aki még felügyel a gyermekre még a szülő dolgozik...sokáig már úgy sem tart szerintem 😕
clbass
Ezt értem, de nálunk az ovi full létszámmal üzemel, kb az összrs gyerek is jár, óvónőröl se tudok, hogy kiesett volna. Azért az talán nem túlzó elvárás, hogy az időjárásnak megfelelően öltöztessék fel a gyereket, ha már bent van egy szekrénnyi mindenféle ruha, meg ne legyen már lehetőleg órákon keresztül csurom víz zokniban, cipőben, ha már a vizes udvarra kiviszik őket (amivel nyilván önmagában nincsen gond). Persze egyszerűbb ülni a padon és dumálni a másik óvónővel 🙄😁
Csak mondjuk utána akkor ne pampogjon, hogy anyukaaa, nagyon folyik a gyerek orra, ha lehet otthon kéne tartaniii...
Kár hogy muterom már nyugdíjba ment, rendbetenné ezt a kócerájt pikk-pakk (huszoniksz évig volt óvodavezető).
warr_b
csak felkészitik a gyerekeket arra h amikor majd ujra kötelező sorozás lesz nemtől függetlenül ne fázzanak meg ha sátortáborba lettek vezényelve.
evvel mi a baj?
briareos
Először sorosozást olvastam... 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Vrij6
Engem nem versz át, all-in

Szerkesztette: davemayer