Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
2 héten belül szerintem kizárt, legalább is az még érthetetlenebb lenne, mint az eddigiek.osztrákia elvileg bevezeti mi meg megyünk utánaErre a full lockdownra volt valami utalás amúgy (az ismerős ismerősén kívül)? Nem tartanám túl logikusnak, mert azért - ellentétben az előzővel - ennek a korlátozásnak amit most bevezettek valószínűleg tényleg lesz hatása, de 2 hétig ez nem derül ki, hogy valójában mekkora.Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
szerintem amúgy relative alacsony h megnyitják konditermeket stb ha nem csökkenek a számok
briareos
Szesze
Negritis
több mint 5 éve
Mar bevezette.osztrákia elvileg bevezeti mi meg megyünk utánaErre a full lockdownra volt valami utalás amúgy (az ismerős ismerősén kívül)? Nem tartanám túl logikusnak, mert azért - ellentétben az előzővel - ennek a korlátozásnak amit most bevezettek valószínűleg tényleg lesz hatása, de 2 hétig ez nem derül ki, hogy valójában mekkora.Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
szerintem amúgy relative alacsony h megnyitják konditermeket stb ha nem csökkenek a számok
briareos
Szesze
Negritis
több mint 5 éve
csak én böffentettem be, de múltkor is megégtem párszor, szóval úgy kezeld 😊Erre a full lockdownra volt valami utalás amúgy (az ismerős ismerősén kívül)? Nem tartanám túl logikusnak, mert azért - ellentétben az előzővel - ennek a korlátozásnak amit most bevezettek valószínűleg tényleg lesz hatása, de 2 hétig ez nem derül ki, hogy valójában mekkora.Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
briareos
Szesze
több mint 5 éve
mondjuk a beach body mlm nem kicsit szarfaszú banda 😀Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?sajnos én sem látok sok esélyt rá. beach body helyett teleszart búvárruha, mi 2021-ben dukálni fog.
bcsarli
egyébként nem látom értelmét, holott például az m3 pótló dugig van, hogy megmozdulni nem tud az ember, s a hideg beálltával a taknyot is a nyakadba krákogják. vagy ha más nem, a maszk mögül folyik ki.
Ventura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?sajnos én sem látok sok esélyt rá. beach body helyett teleszart búvárruha, mi 2021-ben dukálni fog.
bcsarli
egyébként nem látom értelmét, holott például az m3 pótló dugig van, hogy megmozdulni nem tud az ember, s a hideg beálltával a taknyot is a nyakadba krákogják. vagy ha más nem, a maszk mögül folyik ki.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
osztrákia elvileg bevezeti mi meg megyünk utánaErre a full lockdownra volt valami utalás amúgy (az ismerős ismerősén kívül)? Nem tartanám túl logikusnak, mert azért - ellentétben az előzővel - ennek a korlátozásnak amit most bevezettek valószínűleg tényleg lesz hatása, de 2 hétig ez nem derül ki, hogy valójában mekkora.Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
briareos
Szesze
több mint 5 éve
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?Lehet majd utána menni, igen. Csak nem azonnal, hanem pár hónap múlva.
bcsarli
több mint 5 éve
Erre a full lockdownra volt valami utalás amúgy (az ismerős ismerősén kívül)? Nem tartanám túl logikusnak, mert azért - ellentétben az előzővel - ennek a korlátozásnak amit most bevezettek valószínűleg tényleg lesz hatása, de 2 hétig ez nem derül ki, hogy valójában mekkora.Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
briareos
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem jelentenek be itt a héten semmit. Javulásra heteket kell várni, amíg nincs durva emelkedés, sztem maradnak a jelenlegi intézkedéseknél.Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
briareos
több mint 5 éve
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?attól függ h az ismerősök ismerősének igaza van, és holnap bejelentik e a full lockdownt péntektől.
bcsarli
több mint 5 éve
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?Szerintem minimális, szinte semmi.
bcsarli
több mint 5 éve
Szerintetek mennyi rá az esély, hogy az 1 hónapos zárás után újra lehet konditerembe menni?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.origo.hu/itthon/20201117-akadalytalanul-mukodhetnek-a-virustagado-oldalak.html
több mint 5 éve
Diverdoki írta, hogy minden megoldást támogat, ami ráébreszti az embereket a vírusveszélyre. (Ha tank, legyen tank.) A kétfarkúakra igazán nem lehet panasz:több mint 5 éve
Fasza hogy az oviban is ebben a tizenpár fokban is úgy beöltöztetik a gyereket, mintha -10 lenne... Tegnap is konkrétan annyira le volt izzadva, hogy vizes volt a sapkája meg a pulcsija is, mindkettőből másikat kellett ráadni hazafelé. Persze ma reggelre be is taknyosodott, tüsszög, értemenéskor szóltak hogy ha lehet holnap már nem vigyük, hát anyátok, talán egy minimálisan oda kéne figyelni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nem megyek tesztre, semmi értelme már.Tesztre nem mész akkor? Mondjuk ez alapján akkor talán te is megúszod a rosszabb verziót. Brutális immunrendszerünk van ebből is látszik 😀Csak a gyengeség maradt meg némi hasmenés. Jó lesz ez idővel, köszi.Nemtom.. én valami olyasmit olvastam egyszer, hogy annak függvénye, hogy először hogy ment át rajtad, ha lazán, akkor másodikra durvább lesz, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire igaz vagy sem. Remélem semennyire 😊Azt hallottam, hogy amikor másodszor kapod el akkor sokkal rosszabb.Hát 6 napja kvázi tünetmentes vagyok, kicsit érzem, hogy még nem vagyok teljesen 100as, de szinte semmi bajom tényleg szerencsére. Lelkileg meg szintén nem viselt meg, mert mint írtam korábban is én kicsit ennek a verziónak örülök jobban, ha már így alakult.Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
briareos
Szesze
Ez igaz vagy pont a fordítottja és jóval könnyebb?
Bazzani
Te hogy vagy, változatlan?
Szesze
Bazzani
Szesze
Hát az én immunrendszerem már legyűrt 4 hasnyálmirigy gyulladást, vesekövet és vakbelet és sok egyebet. Mit neki egy koronavírus? 😀
több mint 5 éve
Tesztre nem mész akkor? Mondjuk ez alapján akkor talán te is megúszod a rosszabb verziót. Brutális immunrendszerünk van ebből is látszik 😀Csak a gyengeség maradt meg némi hasmenés. Jó lesz ez idővel, köszi.Nemtom.. én valami olyasmit olvastam egyszer, hogy annak függvénye, hogy először hogy ment át rajtad, ha lazán, akkor másodikra durvább lesz, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire igaz vagy sem. Remélem semennyire 😊Azt hallottam, hogy amikor másodszor kapod el akkor sokkal rosszabb.Hát 6 napja kvázi tünetmentes vagyok, kicsit érzem, hogy még nem vagyok teljesen 100as, de szinte semmi bajom tényleg szerencsére. Lelkileg meg szintén nem viselt meg, mert mint írtam korábban is én kicsit ennek a verziónak örülök jobban, ha már így alakult.Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
briareos
Szesze
Bazzani
Szesze
Bazzani
több mint 5 éve
Csak a gyengeség maradt meg némi hasmenés. Jó lesz ez idővel, köszi.Nemtom.. én valami olyasmit olvastam egyszer, hogy annak függvénye, hogy először hogy ment át rajtad, ha lazán, akkor másodikra durvább lesz, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire igaz vagy sem. Remélem semennyire 😊Azt hallottam, hogy amikor másodszor kapod el akkor sokkal rosszabb.Hát 6 napja kvázi tünetmentes vagyok, kicsit érzem, hogy még nem vagyok teljesen 100as, de szinte semmi bajom tényleg szerencsére. Lelkileg meg szintén nem viselt meg, mert mint írtam korábban is én kicsit ennek a verziónak örülök jobban, ha már így alakult.Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
briareos
Szesze
Bazzani
Szesze
több mint 5 éve
Nemtom.. én valami olyasmit olvastam egyszer, hogy annak függvénye, hogy először hogy ment át rajtad, ha lazán, akkor másodikra durvább lesz, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire igaz vagy sem. Remélem semennyire 😊Azt hallottam, hogy amikor másodszor kapod el akkor sokkal rosszabb.Hát 6 napja kvázi tünetmentes vagyok, kicsit érzem, hogy még nem vagyok teljesen 100as, de szinte semmi bajom tényleg szerencsére. Lelkileg meg szintén nem viselt meg, mert mint írtam korábban is én kicsit ennek a verziónak örülök jobban, ha már így alakult.Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
briareos
Szesze
Bazzani
Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Még hogy nem működik itthon a védekezés 😊az élet utat tört
twitter.com/DesolateHun/status/1328602686988709888?s=09
FLZOLI
index.hu/belfold/2020/11/17/a_virus_a_szexmunkasokat_is_szakadek_szelere_sodorja/
több mint 5 éve
Még hogy nem működik itthon a védekezés 😊twitter.com/DesolateHun/status/1328602686988709888?s=09
több mint 5 éve
"Üzennek az SZFE hallgatói: Szóljon újra a taps az egészségügyi dolgozóknak!"www.szeretlekmagyarorszag.hu/uzennek-az-szfe-hallgatoi-szoljon-ujra-a-taps-az-egeszsegugyi-dolgozoknak/?utm_source=desktop&utm_medium=sidebar&utm_campaign=Ajanlo
(Ha vótmá, bocs.)
több mint 5 éve
Azt hallottam, hogy amikor másodszor kapod el akkor sokkal rosszabb.Hát 6 napja kvázi tünetmentes vagyok, kicsit érzem, hogy még nem vagyok teljesen 100as, de szinte semmi bajom tényleg szerencsére. Lelkileg meg szintén nem viselt meg, mert mint írtam korábban is én kicsit ennek a verziónak örülök jobban, ha már így alakult.Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
briareos
Szesze
több mint 5 éve
Hát 6 napja kvázi tünetmentes vagyok, kicsit érzem, hogy még nem vagyok teljesen 100as, de szinte semmi bajom tényleg szerencsére. Lelkileg meg szintén nem viselt meg, mert mint írtam korábban is én kicsit ennek a verziónak örülök jobban, ha már így alakult.Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
briareos