Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Így is van, grat az immunrendszerének!1,5 órája kaptam meg e-mailben h negatív a tesztem.Szép munka, gratulálok! Kicsit olyan ez, mintha nagy dolgot vinne véghez az ember 😂😉
empty taxi
Klaci79
több mint 5 éve
1,5 órája kaptam meg e-mailben h negatív a tesztem.Szép munka, gratulálok! Kicsit olyan ez, mintha nagy dolgot vinne véghez az ember 😂😉
empty taxi
több mint 5 éve
Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..és hogy érzed magad?
Szesze
több mint 5 éve
Na megjött a tesztem, ahogy a viccben is mondják: "szerencsére pozitív"..
több mint 5 éve
hányinger az egészEnnel a bandanal csak az szamit hogy eppen mit tudnak adott helyzetben ellopni. Semmi mas.
hvg.hu/gazdasag/20201117_lelegeztetogep_szerzodes_kkm
A genEplanet nevű társaság egyes szerződéseiről van szó (háromból kettőnél olvashatatlan a melléklet), pont arról a cégről, amely miatt Szlovéniában komoly korrupciós botrány robbant ki, a gazdasági miniszternél még házkutatást is tartottak. Az ottani felháborodást a darabonkénti 13 millió forintos lélegeztetőgépár váltotta ki, hazánk közben ugyanettől a társaságtól 17-18 millió forintos áron vásárolt.
ezt érdemeljük
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
hányinger az egészhvg.hu/gazdasag/20201117_lelegeztetogep_szerzodes_kkm
A genEplanet nevű társaság egyes szerződéseiről van szó (háromból kettőnél olvashatatlan a melléklet), pont arról a cégről, amely miatt Szlovéniában komoly korrupciós botrány robbant ki, a gazdasági miniszternél még házkutatást is tartottak. Az ottani felháborodást a darabonkénti 13 millió forintos lélegeztetőgépár váltotta ki, hazánk közben ugyanettől a társaságtól 17-18 millió forintos áron vásárolt.
ezt érdemeljük

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Akkor neked ez mindenképpen egy jó hír.Nem igazán voltak, sztenderd megfázás (torokfájás, köhögés). Biztosra akartam menni pusztán h hamár meglátogatom szüleimet, nem én fertőzöm meg őket, plusz ugye Svájcból érkeztem, aminek vannak durván fertőzött kantonjai.1,5 órája kaptam meg e-mailben h negatív a tesztem.Mik voltak a tüneteid?
empty taxi
Szesze
| Meg lett volna egy jelenlétis képzésem a magyar külügyben, de azt kiváltottam egy online-nal, a KKM-be meg csak 2 negatív PCR-teszttel a tarsolyomba aktiválják a belépőkártyámat. |
empty taxi
több mint 5 éve
Nem igazán voltak, sztenderd megfázás (torokfájás, köhögés). Biztosra akartam menni pusztán h hamár meglátogatom szüleimet, nem én fertőzöm meg őket, plusz ugye Svájcból érkeztem, aminek vannak durván fertőzött kantonjai.1,5 órája kaptam meg e-mailben h negatív a tesztem.Mik voltak a tüneteid?
empty taxi
Szesze
| Meg lett volna egy jelenlétis képzésem a magyar külügyben, de azt kiváltottam egy online-nal, a KKM-be meg csak 2 negatív PCR-teszttel a tarsolyomba aktiválják a belépőkártyámat. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
1,5 órája kaptam meg e-mailben h negatív a tesztem.Mik voltak a tüneteid?
empty taxi
több mint 5 éve
1,5 órája kaptam meg e-mailben h negatív a tesztem.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Happy anniversary! Let’s all go to Wuhan to celebrate.
— Tim Urban (@waitbutwhy) November 17, 2020
“According to Chinese government data reviewed by the South China Morning Post, the original case of the novel coronavirus emerged on November 17, 2019, exactly one year ago today.”
—@MorningBrew
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bizonyos szempontból ezzel is próbáltam tesztelni, hogy ért-e minket bmien gond a repülőn, amin húszan utaztunk. mivel simán mentek a hiit edzés, ezért nem tartottam valószínűnek.akkor kis karantén összegző hátha vkinek hasznos lenne:Ha pozitív volt a teszted és benned rombolt a vírus miközben a szervezeted maxon próbálta pörgetni a védekezést jó nagy hülyeség volt edzeni szvsz. Ha mást nem a szíved károsítottad....
mától már nem vagyunk karanténba. első két nap jöttek ellenőrizni, de érdekes volt mindkettő: első nap akkor jöttek mikor taxival éppen hazaértünk a reptérről, ami vicces lett volna, ha nem találnak minket itthon, hogy mi történt volna. második nap a srác nem jött be a kaputól (hármas sorházban élünk, a bejárati ajtónktól kb 25-30 méterre van a kerítés, kapu), bemondásra elfogadta a rendőr. egyszer sem kértek személyit semmit, első nap a kocsiból sem szálltak ki. vicces volt, hogy mindkétszer feleségemet kérdezték kizárólag, cukkoltam is, hogy engem nem ellenőriznek, mert tudják, hogy úgysem szegném meg a szabályokat jogkövető állampolgárként bezzeg ő... 😊
második napközben feltettük a karantén appot, onnantól kezdve a házhoz nem jött senki. mindennap kaptunk 1-1 smst, ilyenkor be kell lépni, helyzethez hozzáfér, meg fényképet kell készíteni. elvileg azt írták, hogy egy nap akár 3szor is lehet az ellenőrzést, nekünk mindig csak 1 volt. mindig más nap szakban, legkorábban 9:12 volt, legkésőbb pedig 16:41, innentől van 15 perc bejelentkezni, és mindig más időpontokban kaptunk smst feleségemmel volt, hogy egyikünk délelőtt, másikunk délután. végén is küldtek egy emailt, hogy ennyi volt, szabadok vagyunk, mint a madár.
ami fontos infó annak, aki hazatér: nincs lehetőség elhagyni a karantén kivéve a pcr tesztes dolgot. nekünk egy temetés lett volna olyan, hogy el kellett volna menni, de lehetetlen volt. ezzel mki így számoljon.
jó érzés volt újra kimenni reggel sétálni egy 45 percet, van kertünk, én annyira nem használtam ki, de feleségem mindennap kiment 25-30 percre ott körözni. ja és én így pl jobban oda tudtam mindenre figyelne, kajára is, edzésben is tudtam változtatni (általában délelőtt vagy ebéd előtt edzem, így viszont, hogy nem volt program, 4-5 körül edzettem, ilyenkor sokat iszom, nem voltam annyira éhes) fogytam is 3 kilót 10 nap alatt, ami sok azért, szóval csak akarat kérdése, hogy a karantén alatt az ember se hízzon sztem.
csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ja ok bocsi, csak koca néző vagyok, a 3. évaddal kapcsolódtam be 😊Senki nem mondta, hogy fertőzött volt 🙂akkor kis karantén összegző hátha vkinek hasznos lenne:Ha pozitív volt a teszted és benned rombolt a vírus miközben a szervezeted maxon próbálta pörgetni a védekezést jó nagy hülyeség volt edzeni szvsz. Ha mást nem a szíved károsítottad....
mától már nem vagyunk karanténba. első két nap jöttek ellenőrizni, de érdekes volt mindkettő: első nap akkor jöttek mikor taxival éppen hazaértünk a reptérről, ami vicces lett volna, ha nem találnak minket itthon, hogy mi történt volna. második nap a srác nem jött be a kaputól (hármas sorházban élünk, a bejárati ajtónktól kb 25-30 méterre van a kerítés, kapu), bemondásra elfogadta a rendőr. egyszer sem kértek személyit semmit, első nap a kocsiból sem szálltak ki. vicces volt, hogy mindkétszer feleségemet kérdezték kizárólag, cukkoltam is, hogy engem nem ellenőriznek, mert tudják, hogy úgysem szegném meg a szabályokat jogkövető állampolgárként bezzeg ő... 😊
második napközben feltettük a karantén appot, onnantól kezdve a házhoz nem jött senki. mindennap kaptunk 1-1 smst, ilyenkor be kell lépni, helyzethez hozzáfér, meg fényképet kell készíteni. elvileg azt írták, hogy egy nap akár 3szor is lehet az ellenőrzést, nekünk mindig csak 1 volt. mindig más nap szakban, legkorábban 9:12 volt, legkésőbb pedig 16:41, innentől van 15 perc bejelentkezni, és mindig más időpontokban kaptunk smst feleségemmel volt, hogy egyikünk délelőtt, másikunk délután. végén is küldtek egy emailt, hogy ennyi volt, szabadok vagyunk, mint a madár.
ami fontos infó annak, aki hazatér: nincs lehetőség elhagyni a karantén kivéve a pcr tesztes dolgot. nekünk egy temetés lett volna olyan, hogy el kellett volna menni, de lehetetlen volt. ezzel mki így számoljon.
jó érzés volt újra kimenni reggel sétálni egy 45 percet, van kertünk, én annyira nem használtam ki, de feleségem mindennap kiment 25-30 percre ott körözni. ja és én így pl jobban oda tudtam mindenre figyelne, kajára is, edzésben is tudtam változtatni (általában délelőtt vagy ebéd előtt edzem, így viszont, hogy nem volt program, 4-5 körül edzettem, ilyenkor sokat iszom, nem voltam annyira éhes) fogytam is 3 kilót 10 nap alatt, ami sok azért, szóval csak akarat kérdése, hogy a karantén alatt az ember se hízzon sztem.
csebi
FLZOLI
Csak külföldről jött haza -> automatikus karantén.
warr_b
több mint 5 éve
Senki nem mondta, hogy fertőzött volt 🙂akkor kis karantén összegző hátha vkinek hasznos lenne:Ha pozitív volt a teszted és benned rombolt a vírus miközben a szervezeted maxon próbálta pörgetni a védekezést jó nagy hülyeség volt edzeni szvsz. Ha mást nem a szíved károsítottad....
csebi
FLZOLI
Csak külföldről jött haza -> automatikus karantén.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
akkor kis karantén összegző hátha vkinek hasznos lenne:Ha pozitív volt a teszted és benned rombolt a vírus miközben a szervezeted maxon próbálta pörgetni a védekezést jó nagy hülyeség volt edzeni szvsz. Ha mást nem a szíved károsítottad....
csebi
több mint 5 éve
Jon Stewart volt szerintem az etalon, de aztán a Colbert, Oliver vonal már egyel értelmiségibb rétegnek szólt 😊Mondjuk nekem Bill Maher szarkasztikus, cinikus visszafogottsága jobban bejön, de JO-t is sokan nézik 🙂Igazából teljesen bolond a faszi. És nála az nem Mr. Bean szerep, ő otthon is ennyire hülye állítólag.john oliver is megbomlott a végére 😀Mondjuk sose volt teljesen százas 😁
www.youtube.com/watch?v=EzlCOg-37hI
Negritis
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
több mint 5 éve
akkor kis karantén összegző hátha vkinek hasznos lenne:mától már nem vagyunk karanténba. első két nap jöttek ellenőrizni, de érdekes volt mindkettő: első nap akkor jöttek mikor taxival éppen hazaértünk a reptérről, ami vicces lett volna, ha nem találnak minket itthon, hogy mi történt volna. második nap a srác nem jött be a kaputól (hármas sorházban élünk, a bejárati ajtónktól kb 25-30 méterre van a kerítés, kapu), bemondásra elfogadta a rendőr. egyszer sem kértek személyit semmit, első nap a kocsiból sem szálltak ki. vicces volt, hogy mindkétszer feleségemet kérdezték kizárólag, cukkoltam is, hogy engem nem ellenőriznek, mert tudják, hogy úgysem szegném meg a szabályokat jogkövető állampolgárként bezzeg ő... 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Maher néha túl szarkasztikus, nekem JO angolos abszurditása sokkal jobban bejön.Mondjuk nekem Bill Maher szarkasztikus, cinikus visszafogottsága jobban bejön, de JO-t is sokan nézik 🙂Igazából teljesen bolond a faszi. És nála az nem Mr. Bean szerep, ő otthon is ennyire hülye állítólag.john oliver is megbomlott a végére 😀Mondjuk sose volt teljesen százas 😁
Negritis
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
De ezért van sokféle tv.

több mint 5 éve
Mondjuk nekem Bill Maher szarkasztikus, cinikus visszafogottsága jobban bejön, de JO-t is sokan nézik 🙂Igazából teljesen bolond a faszi. És nála az nem Mr. Bean szerep, ő otthon is ennyire hülye állítólag.john oliver is megbomlott a végére 😀Mondjuk sose volt teljesen százas 😁
Negritis
warr_b
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Igazából teljesen bolond a faszi. És nála az nem Mr. Bean szerep, ő otthon is ennyire hülye állítólag.john oliver is megbomlott a végére 😀Mondjuk sose volt teljesen százas 😁
Negritis
warr_b

több mint 5 éve
john oliver is megbomlott a végére 😀Mondjuk sose volt teljesen százas 😁
Negritis

több mint 5 éve
Ez gyönyörű: 24.hu/belfold/2020/11/16/koronavirus-jarvanykorhaz-jahn-ferenc-korhaz-onkormanyzat-tamogatas/akik magánlaborban voltak (Szesze, Empty, nem tudom volt-e még valaki), mennyibe került a tesztelés?A hatósági ár: 19500 HUF a PCR-teszt. Másfajtát most nem vállal az a labor, ahol én voltam azon egyszerű oknál fogva h az összes többi tesztjük elfogyott és Koreából importálják a teszteket.
kaszo
Tőlem is csak garatból vettek mondjuk reggel 8:10-re volt időpontom és előző este ittam utoljára (elvileg a teszt előtti 4 órában nem ehetsz nem ihatsz) úgyh bőven volt mit lekaparni a torkomból, szal sztem ezért nem is turkáltak az orromban.Hát ez jó kérdés, engem is, de neki volt valami ismerettsége, de mondjuk nem repestek így sem asszem. Ráadásul most mondta, hogy neki csak garatból vettek mintát, az orrából nem ami elég érdekes, főleg hogy úgy sokkal kisebb a kimutathatóság.. de mondjuk nála nem nagyon van kérdés sztem, minden tünetet produkál 1 hete kb.Voltam ma tesztelni Pécsen, sokkal flottabbul ment a dolog, mint gondoltam. Egy mobil konténerben egy fiatal csajszi veszi le a mintát ablakon keresztül. Először gyorstesztet csinálnak és ha az negatív lesz akkor veszik le a PCR-t is. Nekem negatív lett a gyorsteszt (15 perc alatt megvan az eredmény), a másikra azt mondta lány, hogy kb 2-3 nap múlva lesz eredménye. A gyors tesztről azt olvastam, hogy elsősorban azoknál mutat ki pozitívat akik még minimum közepes szinten ürítik a vírust én meg már nagyjából 4-5 napja kvázi tünetmentes vagyok, szóval ez még nem döntő. A csapattársam is ma tesztelt (magánba ment, nála nem volt gyorsteszt), de nála sokkal egyértelműbbnek tűnik a helyzet, mert a folyamatos hőemelkedés, köhögés mellett mostanra már a szagokat se érzi.. Én őszintén szólva ezek után annak örülnék jobban, ha pozitív lenne az eredmény, ha már ilyen olcsón megúsztam, de nyilván akkor se fogok eret vágni, ha mégsem az volt.Tüntettel hogy ment magánba? Engem elhajtottak...
Szesze
Gyurma Pappa
Szesze
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Kínában megoldották: pár napja volt a bajnoki döntő😱 Çin Süper Ligi’nde Guangzhou ile Jiangsu Suning arasında oynanan şampiyonluk maçında tribünler.pic.twitter.com/aoGWchyGSG
— misli.com 🇹🇷 (@mislicom) November 13, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
john oliver is megbomlott a végére 😀Biztos túl sok Sobri agymenést olvasott.
Negritis