Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
állítólag szerdán jelentik be, hogy péntektől itt is zárás lesz
több mint 5 éve
az előfizetéssel rendelkező pedagógus vagy oktató, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosultTanárok is csak akkor, ha az ő nevükön van az előfizetés...nem csak a diákok a pedagógusok is ingyen kapják a netet egy hónapigDiákok ingyen kapják a netet? Persze b+, mert a diák gyerekemnek én fizetem a netjét!
NB2
Klaci79
kaszo
pedagógus vagy oktató erre jogosító jogcím alapján használja
több mint 5 éve
Tanárok is csak akkor, ha az ő nevükön van az előfizetés...nem csak a diákok a pedagógusok is ingyen kapják a netet egy hónapigDiákok ingyen kapják a netet? Persze b+, mert a diák gyerekemnek én fizetem a netjét!
NB2
Klaci79
több mint 5 éve
nem csak a diákok a pedagógusok is ingyen kapják a netet egy hónapigDiákok ingyen kapják a netet? Persze b+, mert a diák gyerekemnek én fizetem a netjét!
NB2
több mint 5 éve
A műhelyvezető annyit mondott, hogy nem kötelezheti pl. a meóst arra hogy viselje, hanem csak megkérheti. S akkor ott abban a pillanatban elengedtem azt, hogy ő bármit is be fog tartatni ebből. Pedig az ő ötlete volt az egész.Érdekes tapasztalatai vannak az első osztott műszaknak. Az az irodista nő, aki már 2x maradt otthon a jellemző tünetekkel, lejön maszk nélkül közénk. A másik irodista lejön maszk nélkül közénk. A takarító lejön maszk nélkül közénk, miután végigjárta az egész céget. A fertőtlenítés annyi hogy ráfúj a kilincsre de le már nem törli, és ennyi. Az áruszállító bejön maszk nélkül. A patkányirtók bejönnek úgy hogy az orrukat nem takarja a maszk. A meós, aki más részlegeken is ellenőriz, lejön hozzánk maszk nélkül és két órán át ellenőriz, s mikor megkérdem tőle hogy hol a maszkja, akkor "én azt nem hordom, nem érdekel ki mit mond" és "egyébként is otthon lehet maradni akinek nem tetszik."Ez szervezeti, vezetői felelőség. Nálunk, a saját irodán kívül kell a maszk és ha elfelejted, elég egyértelműen jelzik a vezetők (emelt hangon).
Amikor meg lett mondva hogy anélkül senki nem jöhet le/be azok közül, akik nem nálunk dolgozók.
A hülye meg a bunkó és a szervezkedő persze én vagyok, amikor ezeket szóvá teszem.
Mikey
Óbégass rá, ha már a vezetők leszarják- Én is nehezen fogadtam el, hogy ez kell, de beláttam, hogy tényleg szükséges és segít a maszk beltérben.
Kívül. üres utcán továbbra is faszságnak tartom, de hordom azért.....
csi77
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Érdekes tapasztalatai vannak az első osztott műszaknak. Az az irodista nő, aki már 2x maradt otthon a jellemző tünetekkel, lejön maszk nélkül közénk. A másik irodista lejön maszk nélkül közénk. A takarító lejön maszk nélkül közénk, miután végigjárta az egész céget. A fertőtlenítés annyi hogy ráfúj a kilincsre de le már nem törli, és ennyi. Az áruszállító bejön maszk nélkül. A patkányirtók bejönnek úgy hogy az orrukat nem takarja a maszk. A meós, aki más részlegeken is ellenőriz, lejön hozzánk maszk nélkül és két órán át ellenőriz, s mikor megkérdem tőle hogy hol a maszkja, akkor "én azt nem hordom, nem érdekel ki mit mond" és "egyébként is otthon lehet maradni akinek nem tetszik."Ez szervezeti, vezetői felelőség. Nálunk, a saját irodán kívül kell a maszk és ha elfelejted, elég egyértelműen jelzik a vezetők (emelt hangon).
Amikor meg lett mondva hogy anélkül senki nem jöhet le/be azok közül, akik nem nálunk dolgozók.
A hülye meg a bunkó és a szervezkedő persze én vagyok, amikor ezeket szóvá teszem.
Mikey
Óbégass rá, ha már a vezetők leszarják- Én is nehezen fogadtam el, hogy ez kell, de beláttam, hogy tényleg szükséges és segít a maszk beltérben.
Kívül. üres utcán továbbra is faszságnak tartom, de hordom azért.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
nem csak a diákok a pedagógusok is ingyen kapják a netet egy hónapig
több mint 5 éve
Érdekes tapasztalatai vannak az első osztott műszaknak. Az az irodista nő, aki már 2x maradt otthon a jellemző tünetekkel, lejön maszk nélkül közénk. A másik irodista lejön maszk nélkül közénk. A takarító lejön maszk nélkül közénk, miután végigjárta az egész céget. A fertőtlenítés annyi hogy ráfúj a kilincsre de le már nem törli, és ennyi. Az áruszállító bejön maszk nélkül. A patkányirtók bejönnek úgy hogy az orrukat nem takarja a maszk. A meós, aki más részlegeken is ellenőriz, lejön hozzánk maszk nélkül és két órán át ellenőriz, s mikor megkérdem tőle hogy hol a maszkja, akkor "én azt nem hordom, nem érdekel ki mit mond" és "egyébként is otthon lehet maradni akinek nem tetszik."Amikor meg lett mondva hogy anélkül senki nem jöhet le/be azok közül, akik nem nálunk dolgozók.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
eszméletlen az egész, hányinger bandaA flight radart nézegettem unalmamban, és Bp kivételével minden környező ország reptere. / még ahol szigorúbbak a feltételek ott is/ zsúfolt, itt meg pár gép lézeng.Valószínű mert a többi reptérnél nincs az államnak vételi szándéka...😉
Látványos.
ozibozi
Klaci79
DE EZ NYILVÁN TELJESEN LOGIKUS, ÍGY MŰKÖDIK A POLITIKA!!
A Moderna most jelentette be, hogy 95%-os védelmet ad a vakcinája! Pontosabban 94,5%most aztán feladták a leckét szijjártóéknak, gondolom bevezetik majd a gyorsasági százalékszorzót
Azért az nem rossz
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tavasszal aki tudott már átállt az éttermek közül szállításra.De, szempont.Már most sem kárpótol egy csomó embert, ez már nem szempont náluk sztem.Mi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Csak azért, mert nekem Elektromos fűtés szaküzletem van, aztán jó lenne tudni előre pár nappal, nem úgy, mint legutóbb, hogy az idióták fél nappal előtte jelentenek be valamit.
Off: Ugyanitt, ha valakit érdekelnek az elektromos fűtési megoldások, szívesen segítek, írjon rám privibe 😉
Chargers LT
Szokol
davemayer
Vannak ágazatok, amelyek teljesen elestek, azon nem tudsz segíteni, ilyen a turizmus vagy a rendezvényekhez kapcsolódó szolgáltató ágazat.
Amíg tavasszal bezárt sok mindent (pl éttermek), délután 15 00-ig korlátozta a boltok nyitvatartását, addig most ezeket engedi működni, csak nem az eredeti formájában. Lefordítva a számok nyelvére: amelyik étteremnek tavasszal nullára esett a bevétele, most egy 60-70 százalékot ki tud magából sajtolni. Nagyon nem mindegy, mert ennyivel már nem kell az összes dolgozót elengedi. Etc.
Szokol
Elsősorban én az átlagpolgárnak nyújtott segítségről beszéltem, az nem szempont már. Ha akartak volna egy atfogo csomagot indítani ami lefedi a károsultak nagyobbik részét már megtették volna.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A flight radart nézegettem unalmamban, és Bp kivételével minden környező ország reptere. / még ahol szigorúbbak a feltételek ott is/ zsúfolt, itt meg pár gép lézeng.Valószínű mert a többi reptérnél nincs az államnak vételi szándéka...😉
Látványos.
ozibozi
több mint 5 éve
Érdekes, hogy Ausztriában valahogy kárpótolják ezeket az ágazatokat is.De, szempont.Már most sem kárpótol egy csomó embert, ez már nem szempont náluk sztem.Mi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Csak azért, mert nekem Elektromos fűtés szaküzletem van, aztán jó lenne tudni előre pár nappal, nem úgy, mint legutóbb, hogy az idióták fél nappal előtte jelentenek be valamit.
Off: Ugyanitt, ha valakit érdekelnek az elektromos fűtési megoldások, szívesen segítek, írjon rám privibe 😉
Chargers LT
Szokol
davemayer
Vannak ágazatok, amelyek teljesen elestek, azon nem tudsz segíteni, ilyen a turizmus vagy a rendezvényekhez kapcsolódó szolgáltató ágazat.
Amíg tavasszal bezárt sok mindent (pl éttermek), délután 15 00-ig korlátozta a boltok nyitvatartását, addig most ezeket engedi működni, csak nem az eredeti formájában. Lefordítva a számok nyelvére: amelyik étteremnek tavasszal nullára esett a bevétele, most egy 60-70 százalékot ki tud magából sajtolni. Nagyon nem mindegy, mert ennyivel már nem kell az összes dolgozót elengedi. Etc.
Szokol
több mint 5 éve
ezt a kategóriát úgy hívják, hogy "a biztonság kedvéért", meg hogy "ártani nem árt"Nem tudom h lesz-e , de nálunk a melóban ki lett osztva megint a létfontosságű személyzetnek, a katasztrófa védelem "Besz" kártyája ami elvileg arra szolgál h eltudjunk jutni a munkába ha bármi van .Mi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Chargers LT
Szokol
nando89
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Termeszetesen a legjobbak kivanom es jobbulast.!Azért 1 hét múlva már sokkal jobban leszel.Mennyivel veszélyesebb ez, hogy mindenkit direkt kerülve semmihez nem nyúlva csináltam egy 2 perces sétát mintha valaki full tünetesen elmegy szűrésre?Ertem ezt.de megy a topikban h nem hasznalnak maszkot rendesen , nem tarjak be a karantent stb....nem speciztelek ki de h megszeged es be is vallod sztem ez nem egy jo dolog attol fuggetlenul h senki nem volt koruletted.Ember nem volt sehol és nem nyúltam semmihez.Ma megszegtem a karantént egy ház körüli sétával. Kesztyű, maszk szóval óvatosan.Bocsi de ez elegge felelotlen akkor is ha megtettel mindent h ne legyen senkinek semmi baja.
Kb 200méter séta + a negyedik emelet le és fel.
Mintha egy maratont futottam volna le úgy elfáradtam. Szemét egy betegség ez.
Bazzani
YoungZeeZee
Bazzani
YoungZeeZee
Pláne hogy a tüneteim kezdetét nézve már alighanem javában túl vagyok a 10 napon?
De nem megyek ki vasárnapig újra az tuti.
Csak ugye hétfőn már dolgoznom kellene de ilyen erőállapotban....
Bazzani
Szesze
több mint 5 éve
De, szempont.Már most sem kárpótol egy csomó embert, ez már nem szempont náluk sztem.Mi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Chargers LT
Szokol
davemayer
több mint 5 éve
Azért 1 hét múlva már sokkal jobban leszel.Mennyivel veszélyesebb ez, hogy mindenkit direkt kerülve semmihez nem nyúlva csináltam egy 2 perces sétát mintha valaki full tünetesen elmegy szűrésre?Ertem ezt.de megy a topikban h nem hasznalnak maszkot rendesen , nem tarjak be a karantent stb....nem speciztelek ki de h megszeged es be is vallod sztem ez nem egy jo dolog attol fuggetlenul h senki nem volt koruletted.Ember nem volt sehol és nem nyúltam semmihez.Ma megszegtem a karantént egy ház körüli sétával. Kesztyű, maszk szóval óvatosan.Bocsi de ez elegge felelotlen akkor is ha megtettel mindent h ne legyen senkinek semmi baja.
Bazzani
YoungZeeZee
Bazzani
YoungZeeZee
Pláne hogy a tüneteim kezdetét nézve már alighanem javában túl vagyok a 10 napon?
Bazzani
több mint 5 éve
Már most sem kárpótol egy csomó embert, ez már nem szempont náluk sztem.Mi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Chargers LT
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Jaja, az 😀 a székhely NyíregyiMi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Chargers LT
Szokol
Lehet lesz új könyvelő, mert a mostani az hóhányó 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Nincs olyan, hogy melyik a veszelyesebb. az a nagy parancs, hogy aki fertozott az uljon a seggen.Mennyivel veszélyesebb ez, hogy mindenkit direkt kerülve semmihez nem nyúlva csináltam egy 2 perces sétát mintha valaki full tünetesen elmegy szűrésre?Ertem ezt.de megy a topikban h nem hasznalnak maszkot rendesen , nem tarjak be a karantent stb....nem speciztelek ki de h megszeged es be is vallod sztem ez nem egy jo dolog attol fuggetlenul h senki nem volt koruletted.Ember nem volt sehol és nem nyúltam semmihez.Ma megszegtem a karantént egy ház körüli sétával. Kesztyű, maszk szóval óvatosan.Bocsi de ez elegge felelotlen akkor is ha megtettel mindent h ne legyen senkinek semmi baja.
Bazzani
YoungZeeZee
Bazzani
YoungZeeZee
Bazzani
ez az en velemenyem, felteve ha nem egy tanyan laksz a puszta kozepen.
a reszemrol lezartam 😊
több mint 5 éve
Nem tudom h lesz-e , de nálunk a melóban ki lett osztva megint a létfontosságű személyzetnek, a katasztrófa védelem "Besz" kártyája ami elvileg arra szolgál h eltudjunk jutni a munkába ha bármi van .Mi az infó mostanság? Lesz 24 órás kijárási korlátozás megint? És csak élelmiszerbolt lehet nyitva...Mint a leendő könyvelőd (nyíregyi vagy, ugye? 😀 ) azt mondom, hogy nem lesz itt lófasz sem, mert nincs pénze az államnak kárpótolni a vállalkozókat, munkavállalókat.
Chargers LT
Szokol
több mint 5 éve
Mennyivel veszélyesebb ez, hogy mindenkit direkt kerülve semmihez nem nyúlva csináltam egy 2 perces sétát mintha valaki full tünetesen elmegy szűrésre?Ertem ezt.de megy a topikban h nem hasznalnak maszkot rendesen , nem tarjak be a karantent stb....nem speciztelek ki de h megszeged es be is vallod sztem ez nem egy jo dolog attol fuggetlenul h senki nem volt koruletted.Ember nem volt sehol és nem nyúltam semmihez.Ma megszegtem a karantént egy ház körüli sétával. Kesztyű, maszk szóval óvatosan.Bocsi de ez elegge felelotlen akkor is ha megtettel mindent h ne legyen senkinek semmi baja.
Bazzani
YoungZeeZee
Bazzani
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Ertem ezt.de megy a topikban h nem hasznalnak maszkot rendesen , nem tarjak be a karantent stb....nem speciztelek ki de h megszeged es be is vallod sztem ez nem egy jo dolog attol fuggetlenul h senki nem volt koruletted.Ember nem volt sehol és nem nyúltam semmihez.Ma megszegtem a karantént egy ház körüli sétával. Kesztyű, maszk szóval óvatosan.Bocsi de ez elegge felelotlen akkor is ha megtettel mindent h ne legyen senkinek semmi baja.
Bazzani
YoungZeeZee
Bazzani
több mint 5 éve
Én azt mondom nem zárunk teljesen.Korábban se zártunk teljesen. Nem is lehet.
NB2