Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én nem értem mért nem tudod elengedni ezt az ősszel már tök mindegy mit csináltak volna dolgot. Mintha ez bármi felmentést is adna bármelyik döntéshozónak.Rosszul kezelték.Akkor nincs miről beszélni. Rosszul kezeli a kormány és kész. Nem más országokhoz viszonyítva. Simán rosszul kezeli. Ki sem kellett volna nyitni nyáron. De mivel politikai ügyet csináltak egy jarvanybol, megmutatták hogy nulla gerinccel és emberséggel rendelkeznek. Ez elég annak megállapítására hogy rosszul kezelik.Akkor nem igaz, ha megkülönbözteted a 58-t a 62-től, arra szignifikáns különbségként tekintesz, amikor tízezres nagyságrendről van szó.Anglia is sztem szarul kezeli a tobbiekhez kepest. USA, Brazilia stb. Ez nem hungaricum. Ettol meg tovabbra is all, hogy a kormany nem tehet semmit egy orszagban az nem igaz, es az sem, hogy mindenhol ugyanugy, ugyanannyira rosszul kezelik.Brit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
Péntektől több megyében teljes zár, csak a lényeges üzletek maradhatnak nyitva (gondolom élelmiszer, gyógyszertár, ilyesmi).
Kicsit morcos (a helyi gázműveknél melózik), idézem:
Nekünk persze kell dolgozni mert az okos villany és gáz órák beszerelése esszenciális szolgáltatásnak minősül. Terjesztjük a vírust mert a cég kilobbizta a kormánynál, nehogy pénzt veszítsenek. A melósok és az ügyfelek veszélyeztetése nem gond. Az ügyfél nem találkozhat távolabbi rokonaival vagy a legjobb barátjával de a cég elvárja, hogy minket beengedjen nem létfontosságú munkát csinálni. De ez van mindenhol. Amiből nincs pénz az tilos. Eddig nem mehettem a cimborám házába meginni egy sört mert az veszélyes de elmehettem vele a kocsmába ahol még legalább egy tucat ember van körülöttünk. A kocsmában viszont nem szólhatott a zene mert az arra késztetett volna, hogy énekeljünk amivel jobban terjed a betegség. Este 9-kor be kellett zárni a kocsmát mert a vírus 9 után agresszívabban terjed. Az okos "szakértő" megmondta. Logikus.
Értem én, hogy a gazdaságot valahogy életben kell tartani de sok ötlet tényleg hajmeresztő.
Megnyugtató (izé, nem is...), hogy nem csak nálunk hoznak hülye rendeleteket... 😊
warr_b
NB2
diverdoc
Viszont alapvetően, lényegében, volumenében minden kormányzat ugyanúgy torokra kapta a faszt és betérdelt, mint a mienk, ahol eleve jobb helyzet volt, ott egyelőre jobban állják, ahol rosszabb, ott rosszabbul.
Ezt utoljára érdemben nyáron lehetett volna máshogy csinálni az eredményt tekintve.
Sose mondtam, hogy nem tehet semmit a kormány, nagyon sokfélét tehet, de bármi amit tesz azt politikailag teszi, a politika közegében, politikai célokért.
Sobri Jóska
samu09
Nulla gerinccel.
Ez két igaz állítás, de nem következik egyik a másikból.
És ami a lényegi vitatéma volt itt, hogy most, októberben, novemberben kezeltek rosszul, vagy nyáron.
Ezt ne mossuk össze.
Nyáron kezelték rosszul, amikor lelazultunk, ősszel már sodródtak az árral, ott mát nem volt érdemi egészségügyi döntéshelyzet, csak gazdasági, politikai.
Az nem vitatéma, hogy politikai ügyként kezelték a vírust, hiszen egy politikusnak minden ügy, amiben döntenie kell politikai.
Sobri Jóska
Felőlem aztán tök mindegy, hogy önös érdekből, politikai célok mentén vagy a levágott fejű tyúk rohangálásos jóslása nyomán veszélyeztették/veszélyeztetik sok ezer ember életét vagy ástak tömegsírokat hazug PR dumákkal elfedve amíg az eredmény az ami.
több mint 5 éve
Gondolom a nemzet agytrösztjei már szervezik, hogy hová és miképp is kéne oltó központokat létrehozni, ahol valami online felületen lehet majd regisztrálni időpontokra mondjuk az ügyfélkapu-val vagy a TAJ számmal, miközben létrehoznak pár mobil egységet is, akik azokhoz is elmennek (mondjuk idősotthonok) ahonnan nehézkesen lehet mindenkit elhozni. De nyílván majd szabad rablás lesz, rádobják a háziorovoskra és kilométeres sorokban állnak majd a népek.
több mint 5 éve
Rosszul kezelték.Akkor nincs miről beszélni. Rosszul kezeli a kormány és kész. Nem más országokhoz viszonyítva. Simán rosszul kezeli. Ki sem kellett volna nyitni nyáron. De mivel politikai ügyet csináltak egy jarvanybol, megmutatták hogy nulla gerinccel és emberséggel rendelkeznek. Ez elég annak megállapítására hogy rosszul kezelik.Akkor nem igaz, ha megkülönbözteted a 58-t a 62-től, arra szignifikáns különbségként tekintesz, amikor tízezres nagyságrendről van szó.Anglia is sztem szarul kezeli a tobbiekhez kepest. USA, Brazilia stb. Ez nem hungaricum. Ettol meg tovabbra is all, hogy a kormany nem tehet semmit egy orszagban az nem igaz, es az sem, hogy mindenhol ugyanugy, ugyanannyira rosszul kezelik.Brit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
Péntektől több megyében teljes zár, csak a lényeges üzletek maradhatnak nyitva (gondolom élelmiszer, gyógyszertár, ilyesmi).
Nekünk persze kell dolgozni mert az okos villany és gáz órák beszerelése esszenciális szolgáltatásnak minősül. Terjesztjük a vírust mert a cég kilobbizta a kormánynál, nehogy pénzt veszítsenek. A melósok és az ügyfelek veszélyeztetése nem gond. Az ügyfél nem találkozhat távolabbi rokonaival vagy a legjobb barátjával de a cég elvárja, hogy minket beengedjen nem létfontosságú munkát csinálni. De ez van mindenhol. Amiből nincs pénz az tilos. Eddig nem mehettem a cimborám házába meginni egy sört mert az veszélyes de elmehettem vele a kocsmába ahol még legalább egy tucat ember van körülöttünk. A kocsmában viszont nem szólhatott a zene mert az arra késztetett volna, hogy énekeljünk amivel jobban terjed a betegség. Este 9-kor be kellett zárni a kocsmát mert a vírus 9 után agresszívabban terjed. Az okos "szakértő" megmondta. Logikus.
Értem én, hogy a gazdaságot valahogy életben kell tartani de sok ötlet tényleg hajmeresztő.
Megnyugtató (izé, nem is...), hogy nem csak nálunk hoznak hülye rendeleteket... 😊
warr_b
NB2
diverdoc
Viszont alapvetően, lényegében, volumenében minden kormányzat ugyanúgy torokra kapta a faszt és betérdelt, mint a mienk, ahol eleve jobb helyzet volt, ott egyelőre jobban állják, ahol rosszabb, ott rosszabbul.
Ezt utoljára érdemben nyáron lehetett volna máshogy csinálni az eredményt tekintve.
Sose mondtam, hogy nem tehet semmit a kormány, nagyon sokfélét tehet, de bármi amit tesz azt politikailag teszi, a politika közegében, politikai célokért.
Sobri Jóska
samu09
Nulla gerinccel.
Ez két igaz állítás, de nem következik egyik a másikból.
És ami a lényegi vitatéma volt itt, hogy most, októberben, novemberben kezeltek rosszul, vagy nyáron.
Ezt ne mossuk össze.
Nyáron kezelték rosszul, amikor lelazultunk, ősszel már sodródtak az árral, ott mát nem volt érdemi egészségügyi döntéshelyzet, csak gazdasági, politikai.
Az nem vitatéma, hogy politikai ügyként kezelték a vírust, hiszen egy politikusnak minden ügy, amiben döntenie kell politikai.
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Akkor nincs miről beszélni. Rosszul kezeli a kormány és kész. Nem más országokhoz viszonyítva. Simán rosszul kezeli. Ki sem kellett volna nyitni nyáron. De mivel politikai ügyet csináltak egy jarvanybol, megmutatták hogy nulla gerinccel és emberséggel rendelkeznek. Ez elég annak megállapítására hogy rosszul kezelik.Akkor nem igaz, ha megkülönbözteted a 58-t a 62-től, arra szignifikáns különbségként tekintesz, amikor tízezres nagyságrendről van szó.Anglia is sztem szarul kezeli a tobbiekhez kepest. USA, Brazilia stb. Ez nem hungaricum. Ettol meg tovabbra is all, hogy a kormany nem tehet semmit egy orszagban az nem igaz, es az sem, hogy mindenhol ugyanugy, ugyanannyira rosszul kezelik.Brit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
warr_b
NB2
diverdoc
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Akkor nem igaz, ha megkülönbözteted a 58-t a 62-től, arra szignifikáns különbségként tekintesz, amikor tízezres nagyságrendről van szó.Anglia is sztem szarul kezeli a tobbiekhez kepest. USA, Brazilia stb. Ez nem hungaricum. Ettol meg tovabbra is all, hogy a kormany nem tehet semmit egy orszagban az nem igaz, es az sem, hogy mindenhol ugyanugy, ugyanannyira rosszul kezelik.Brit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
warr_b
NB2
diverdoc
több mint 5 éve
amikor egy ponttal maradt le a Pool a bajnoki címről, ráadásul pont a tulajok bézbólcsapata győzte le a Dodgerst a döntőben, akkor már előre megvolt 😊Akkor nekem még sok jó évem lesz, 2007 és a Ducks óta az első bajnoki címe volt az idei PL első hely bármelyik kedvencemnek. Aztán ezenkívül esti fény és hullaszag.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Anglia is sztem szarul kezeli a tobbiekhez kepest. USA, Brazilia stb. Ez nem hungaricum. Ettol meg tovabbra is all, hogy a kormany nem tehet semmit egy orszagban az nem igaz, es az sem, hogy mindenhol ugyanugy, ugyanannyira rosszul kezelik.Brit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
warr_b
NB2

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
amikor egy ponttal maradt le a Pool a bajnoki címről, ráadásul pont a tulajok bézbólcsapata győzte le a Dodgerst a döntőben, akkor már előre megvolt 😊Meglesz még ennek a böjtje. Remélem az LA-i duóval.nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
kolléganők már hisztiznek
NB2
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
Hát akkor milyen más SZÓRAKOZÁS marad?
Jah, kérem, hogy csak eddig tart az igényszint...
Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Ez igazságtalanság...brühühüüüü.
Solymi
slowmotion
Mikey
de komolyan, simán lehetett volna elosztva az utóbbi években ez a pár cím, nem lett volna muszáj mindennek egyszerre jönnie. viszont így most nincs eredménykényszer egyik csapaton sem, na ez már pozitívum.
több mint 5 éve
Meglesz még ennek a böjtje. Remélem az LA-i duóval.nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Solymi
slowmotion
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Broáf... 😉hát ja. Elliott fiatal, neki még sok ideje van nyerni, a másik három nyugodtan ismételhet 😉Ne is legyen 😛nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Beki
Solymi
slowmotion
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Brit helyzetjelentés kint élő havertól:Defetista hangulatkeltés.
warr_b
több mint 5 éve
hát ja. Elliott fiatal, neki még sok ideje van nyerni, a másik három nyugodtan ismételhet 😉Ne is legyen 😛nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Beki
Solymi
slowmotion
davemayer
több mint 5 éve
Én is igy vagyok a Lightning kupát ellensúlyozza a Jets keményen 😀jó, hát a maradék két csapatom ugye a Cowboys meg a Red Wings, egyik szánalmasabb (volt) idén, mint a másik, szóval idén semmi átlagos teljesítmény nem volt, csak nagyon jó, vagy nagyon rosszLions 1/3, Pistons 1/7, Red Wings NHL szinten soha nem látott gyenge szezon, Sampdoria éppen bennmaradás, Újpest éppen bennmaradás.nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Beki
Solymi
slowmotion
Szóval a szokásos.
(Csak a lányom hozott sportsikereket idén mint korosztálya amatőr bajnoka csak ugye nem hirdettek bajnokot a vírus miatt.)
Bazzani
slowmotion
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Francba, elfelejtettem nicket váltani 😀 xDBrit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
jó, hát a maradék két csapatom ugye a Cowboys meg a Red Wings, egyik szánalmasabb (volt) idén, mint a másik, szóval idén semmi átlagos teljesítmény nem volt, csak nagyon jó, vagy nagyon rosszLions 1/3, Pistons 1/7, Red Wings NHL szinten soha nem látott gyenge szezon, Sampdoria éppen bennmaradás, Újpest éppen bennmaradás.nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Beki
Solymi
slowmotion
Szóval a szokásos.
(Csak a lányom hozott sportsikereket idén mint korosztálya amatőr bajnoka csak ugye nem hirdettek bajnokot a vírus miatt.)
Bazzani
több mint 5 éve
ez télleg annyira szomorú. velem is az volt, hogy meglepően kicsinyesen, óvodásan bántak velem annál a szervezetnél a felsővezetők, aminek 8 és fél évet adtam az életemből. a kollégák nagy része nem, de ahogy a felsővezetés viselkedett kritikán aluli volt.Tudod hogy csak viccelek 😊Kösz. Nem, csak tudod a kreténje azt hitte hogy erre majd összeszarom magam és maradok (mert ugye minek is akart volna felvázolni vmi tervet vagy észérvekkel meggyözni), de csak annyit mondtam neki hogy már megvettem a repjegyet - na erre elképedt aztán amikor kimentem vadul elkezdett telefonálni 🤣🤣🤣Ezek alapján nem dogoztál jól 😊Aki jól dolgozik azt mindig visszavárják. Rám még akkor is rámírt a volt főnököm Angliából amikor látta facen hogy kiköltöztem Hollandiába hogy "miért oda, miért nem jöttél vissza?!" 5 év után, mit ne mondjak igen jól esett 😊Egyik legjobb barátom 30.án jön haza (Utrechtben dolgozik), elég sokat elmond, hogy állnak nyugaton a munkavállalókhoz a cégek, hogy mondták neki, hogy 2-3-5-10 bármennyi hónap után ha úgy érzi, visszamenne, csak írjon egy emailt és következő hétre már foglalják a repjegyet + a hotelt neki...(az Accenturenél melózik).Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
februárban már ott tartunk, hogy 1 év alatt nem tudtunk mit kezdeni ezzel az egésszel...
r.baggio
davemayer
Bár ha hagynák, hogy most végigmenjen és elpusztítaná a férgese nagyrészét, akkor a jövőben lehetne nyugodtan nyitni :/
Sőt, létre lehetne hozni egy gazdaságilag erős, társadalmilag nagyon fiatal, 6-7 milliós ország alapjait 😀 Mennyit lehetne spórolni csak a nyugdíjakon 😮
Borbinho
Egyébkent neked nem is kell feltétlenül beadatnod magadnak, ha a többség megteszi már szépen kialakul az a szint hogy fel lehessen oldani a helyzetet. Én most kitűztem a jövő év május vége/június elejét, addig nem megyek haza, nem mozgok csak itt amennyit feltétlenül szükséges. Addigra remélem hogy kialakul európában egy olyan helyzet hogy újra bevezetik a karantén nélküli utazást.
davemayer
Borbinho
És akkor ezt vesd össze azzal hogy amikor kimentem Angliába es felmondtam a hungaropharmánál azt mondták hogy "ok, de ide már nem jöhetek vissza" hányinger
davemayer
bcsarli
davemayer
Azt én is imádom hogy akkor lesz valaki fontos, ha lelép. Addig természetes hogy húzza az igát, és azt hiszik ez örökké így lesz.
bcsarli
ellentétben, ahol ezután csupán fél évet töltöttem, ott nagyon korrektek voltak, sőőőt. az ottani közvetlen főnököm, mikor utolsó napomon bementem hozzá megköszönni mindent, még azt kérdezte, hogy mégis maradsz? sőt most nyáron mikor bementem hozzájuk dumálni, akkor 5 perc múlva megint állást ajánlottak 😊 pedig nekik lett volna okuk megharagudni rám, míg a másik helyen annyi mocsokságot megtettek velem, hogy nem is értem min lepődtek meg.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Brit helyzetjelentés kint élő havertól:mit fizetett Sobri? 😊
warr_b
több mint 5 éve
Tudod hogy csak viccelek 😊Kösz. Nem, csak tudod a kreténje azt hitte hogy erre majd összeszarom magam és maradok (mert ugye minek is akart volna felvázolni vmi tervet vagy észérvekkel meggyözni), de csak annyit mondtam neki hogy már megvettem a repjegyet - na erre elképedt aztán amikor kimentem vadul elkezdett telefonálni 🤣🤣🤣Ezek alapján nem dogoztál jól 😊Aki jól dolgozik azt mindig visszavárják. Rám még akkor is rámírt a volt főnököm Angliából amikor látta facen hogy kiköltöztem Hollandiába hogy "miért oda, miért nem jöttél vissza?!" 5 év után, mit ne mondjak igen jól esett 😊Egyik legjobb barátom 30.án jön haza (Utrechtben dolgozik), elég sokat elmond, hogy állnak nyugaton a munkavállalókhoz a cégek, hogy mondták neki, hogy 2-3-5-10 bármennyi hónap után ha úgy érzi, visszamenne, csak írjon egy emailt és következő hétre már foglalják a repjegyet + a hotelt neki...(az Accenturenél melózik).Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
februárban már ott tartunk, hogy 1 év alatt nem tudtunk mit kezdeni ezzel az egésszel...
r.baggio
davemayer
Bár ha hagynák, hogy most végigmenjen és elpusztítaná a férgese nagyrészét, akkor a jövőben lehetne nyugodtan nyitni :/
Sőt, létre lehetne hozni egy gazdaságilag erős, társadalmilag nagyon fiatal, 6-7 milliós ország alapjait 😀 Mennyit lehetne spórolni csak a nyugdíjakon 😮
Borbinho
Egyébkent neked nem is kell feltétlenül beadatnod magadnak, ha a többség megteszi már szépen kialakul az a szint hogy fel lehessen oldani a helyzetet. Én most kitűztem a jövő év május vége/június elejét, addig nem megyek haza, nem mozgok csak itt amennyit feltétlenül szükséges. Addigra remélem hogy kialakul európában egy olyan helyzet hogy újra bevezetik a karantén nélküli utazást.
davemayer
Borbinho
És akkor ezt vesd össze azzal hogy amikor kimentem Angliába es felmondtam a hungaropharmánál azt mondták hogy "ok, de ide már nem jöhetek vissza" hányinger
davemayer
bcsarli
davemayer
Azt én is imádom hogy akkor lesz valaki fontos, ha lelép. Addig természetes hogy húzza az igát, és azt hiszik ez örökké így lesz.
több mint 5 éve
Kösz. Nem, csak tudod a kreténje azt hitte hogy erre majd összeszarom magam és maradok (mert ugye minek is akart volna felvázolni vmi tervet vagy észérvekkel meggyözni), de csak annyit mondtam neki hogy már megvettem a repjegyet - na erre elképedt aztán amikor kimentem vadul elkezdett telefonálni 🤣🤣🤣Ezek alapján nem dogoztál jól 😊Aki jól dolgozik azt mindig visszavárják. Rám még akkor is rámírt a volt főnököm Angliából amikor látta facen hogy kiköltöztem Hollandiába hogy "miért oda, miért nem jöttél vissza?!" 5 év után, mit ne mondjak igen jól esett 😊Egyik legjobb barátom 30.án jön haza (Utrechtben dolgozik), elég sokat elmond, hogy állnak nyugaton a munkavállalókhoz a cégek, hogy mondták neki, hogy 2-3-5-10 bármennyi hónap után ha úgy érzi, visszamenne, csak írjon egy emailt és következő hétre már foglalják a repjegyet + a hotelt neki...(az Accenturenél melózik).Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
r.baggio
davemayer
Borbinho
davemayer
Borbinho
davemayer
bcsarli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ezek alapján nem dogoztál jól 😊Aki jól dolgozik azt mindig visszavárják. Rám még akkor is rámírt a volt főnököm Angliából amikor látta facen hogy kiköltöztem Hollandiába hogy "miért oda, miért nem jöttél vissza?!" 5 év után, mit ne mondjak igen jól esett 😊Egyik legjobb barátom 30.án jön haza (Utrechtben dolgozik), elég sokat elmond, hogy állnak nyugaton a munkavállalókhoz a cégek, hogy mondták neki, hogy 2-3-5-10 bármennyi hónap után ha úgy érzi, visszamenne, csak írjon egy emailt és következő hétre már foglalják a repjegyet + a hotelt neki...(az Accenturenél melózik).Valószinű ha én írom ezt mar rég náci lennék 🤣Én tavasz óta úgy számolok, hogy két év. De inkább három. Én legalábbis fixen nem fogok beadatni semmit, ami 1-1.5 év alatt eljut onnan, hogy milyen API-k legyenek benne odáig, hogy már tömegesen teszteljék (alapesetben egy 5, de inkább 10 éves folyamatról van szó. amiben a közhiedelemmel ellentétben nem csak a patentek megszerzése tart sokáig).azért ennek a károsító hatása az emberek mentális egészségére is szerintem felbecsülhetetlenSajnos ez azért elég hamar látszott hogy ezen a télen ez még velünk lesz igazi megoldás (vakcina) nélkül
r.baggio
davemayer
Borbinho
davemayer
Borbinho
davemayer
több mint 5 éve
VanillaSky
1 635
Sajnos már én is ismertem olyat, aki belehalt a covidba.
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 5 éve
Brit helyzetjelentés kint élő havertól: Péntektől több megyében teljes zár, csak a lényeges üzletek maradhatnak nyitva (gondolom élelmiszer, gyógyszertár, ilyesmi).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lions 1/3, Pistons 1/7, Red Wings NHL szinten soha nem látott gyenge szezon, Sampdoria éppen bennmaradás, Újpest éppen bennmaradás.nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Beki
Solymi
slowmotion
Szóval a szokásos.
több mint 5 éve
Ne is legyen 😛nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
NB2
Beki
Solymi
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal