Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Komoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.kiirhatnád felülre mi jöhet ide meg mi nem, h ne zavarjunk meg
Beszéljünk inkább pl arról, hogy a pfizer vakcina hatékonysága is hirtelen 95%-osra ugrott a pár héttel ezelőtti 90-ről
r.baggio
több mint 5 éve
Komoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Teszteltek még 7-et, mind a hét jó lett: piff 95%
Beszéljünk inkább pl arról, hogy a pfizer vakcina hatékonysága is hirtelen 95%-osra ugrott a pár héttel ezelőtti 90-ről
r.baggio

több mint 5 éve
Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Intézd telefonon.
Kávézók, pubok zárva...
De, a szállodák, hotelek halljai nyitva vannak a betévedők előtt 1 órára pl, vagy csak a vendégeik vehetik igénybe és ülhetnek le?
Mert más megoldást nem tudok, nem is vagyok fővárosi, ha valaki bármi okosat tud, ne tartsa magába 😀 Köszi
Chargers LT
Koronavírus világjárvany van, mi a fasznak feleslegesen bóklászni?!
több mint 5 éve
Komoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Beszéljünk inkább pl arról, hogy a pfizer vakcina hatékonysága is hirtelen 95%-osra ugrott a pár héttel ezelőtti 90-ről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Baromság amit írsz most hogy jobban belegondoltam (kivéve ha nem mester szakácsnak adod ki magad mert akkor tényleg gyenge)de lényegében tök mindegy mit fogsz készíteni meg milyen lesz úgy is a gesztust fogja értékelni a hölgyemény szóval akár még el is égetheted vagy tudom is én aztán rendelhetsz egy pizzát akkor is nyertél.sebaj, amúgy nem rossz menü ez, elég jól ment 2000res évek elején most azért már kevés, bár biztos vannak még ilyen kis proli szépségek akik hanyatt esnek ettől, de általában azokra felesleges is főzniNem volt kedvem újra és újra átolvasni máshogy sajna nem veszem észre a hibákat sorry.kivéve ha vegetáriánus laktózérzékeny. de jó látni h belelkesedtél betyár, teljesen szétesett az írásod 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
De, a szállodák, hotelek halljai nyitva vannak a betévedők előtt 1 órára pl, vagy csak a vendégeik vehetik igénybe és ülhetnek le?
Mert más megoldást nem tudok, nem is vagyok fővárosi, ha valaki bármi okosat tud, ne tartsa magába 😀 Köszi
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Randira vannak jó ötleteim😉
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Ha igen valamelyikre a válasz.
És mindenképp étterem kávézó meg ilyenbe gondolkodtál volna akkor javaslom azt hogy te magad főz vegyél egy jó bort Chardonnay nyers lazacot kaprot fehérbors fokhagyma só oliva olaj alufolia amiket felsoroltam bekened a lazacot és berakod az alufoliába +két kis korty bort is öntesz rá és így beteszed a sütőbe kb 30-40 perc alatt elkészül utána a alufolia tetejét szétnyitod és kb még 10 percig sütöd hogy kicsit megpiruljon vagy ha eksztrábbat akarsz akkor serpenyőbe vajat futtatsz és azon meg piritod minden oldalát Uncle Ben's zacskós rizzsel tálalod peteezselymessen plusz citrom gerezdek.
Deszertnek meg eper tejszinhabb kombó
Nincs olyan lány aki ezt ne értékelné nem beszélve arról hogy utána a tejszinhabb még az este folyamán jó szolgálatot tehet 😊
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
pedig igazából akkor fogsz csúcsra érni, és már nem felbaszni magad azon ha random emberek beszólnak egy fórumon, amikor levetkőzöd az előitéleteidet és nyilt elmével állsz minden élmény elé, felkészülve arra h akár pozitiv akár negativ te csak több leszel attól h megélted.Előítéletes vagyok 😊+vegával szóba se állnékattól h vega h még dughat jól, nem feleséget keresel.
Épp kocsonyát eszem lilahagymával ecettel vastag szelet fehérkenyérrel és vörösbort kortyolgtok hozzá
Képet nem küldök 😛
Rózsa Sándor (betyár)
megint nem műkszik teló?
briareos
Nem tudnék vele mit kezdeni (tapasztalat)
Rózsa Sándor (betyár)
tőlem is elég távol áll vega-vegán stb életmód, aztán mégis olyanokat szexeltem vega csajokkal h máig elmorzsolok egy könnycseppet ha eszembe jut. úgy látszik nem minden húst utált 😀
izo-ezo-spiro stb beállítottságuak szintén, attól h nem volt közös témánk, még tudtam mit kell kezdeni velük, el is árulom neked csak itt és most:
1, 2, 1-2-3, 3,5,4,3-2,2,2-4-6,2-4-6,4,2,2,4-7, 5-7, 6-7, 7... 7... 7... 7 7 7 7 7 7... hét.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Előítéletes vagyok 😊+vegával szóba se állnékattól h vega h még dughat jól, nem feleséget keresel.
Épp kocsonyát eszem lilahagymával ecettel vastag szelet fehérkenyérrel és vörösbort kortyolgtok hozzá
Képet nem küldök 😛
Rózsa Sándor (betyár)
megint nem műkszik teló?
briareos
Nem tudnék vele mit kezdeni (tapasztalat)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
+ha a csajszi művész beállítottságú viragjuditgaleria.hu/hu/kapcsolat/elerhetosegek/
Ezt tudom javasolni
Utána pedig két elviteles káffé/forralt bor és egy nagy séta míg haza kiséred
több mint 5 éve
Majd körbenézek, hátha van jó megoldásesetleg megnézhetsz még ilyen közösségi iroda space-eket mint a hivenézd a jó oldalát szarért hugyért fogsz jó szolgáltatást kapniHasznos tipp lehet, jaja. Mármint a kis tárgyaló. És akkor vicces, hogy a saját foglalásom igazolom magamnak, hogy üzleti célú 😊 Meg amúgy is, egy tárgyalót mi másra szokás lefoglalni... na mindegy, őrület van, annyi szent.hogy üzleti célu a foglalásod. nem biztos h kérik,de ha igen, akkor legyen kéznél. tárgyaló is lehet kicsi, én lobbyban nem tárgyalnék.max bérelsz szobát utána maradsz egy éjjelt és összefutsz a pesti lányismerösöddelNa ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Ha minden kötél szakad, marad tudom is én az Arena, vagy WestEnd kajás része, az gondolom nyitott az emberek előtt... csak az elég tré egy ilyesmire.
Chargers LT
briareos
Chargers LT
briareos
briareos
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
esetleg megnézhetsz még ilyen közösségi iroda space-eket mint a hivenézd a jó oldalát szarért hugyért fogsz jó szolgáltatást kapniHasznos tipp lehet, jaja. Mármint a kis tárgyaló. És akkor vicces, hogy a saját foglalásom igazolom magamnak, hogy üzleti célú 😊 Meg amúgy is, egy tárgyalót mi másra szokás lefoglalni... na mindegy, őrület van, annyi szent.hogy üzleti célu a foglalásod. nem biztos h kérik,de ha igen, akkor legyen kéznél. tárgyaló is lehet kicsi, én lobbyban nem tárgyalnék.max bérelsz szobát utána maradsz egy éjjelt és összefutsz a pesti lányismerösöddelNa ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Ha minden kötél szakad, marad tudom is én az Arena, vagy WestEnd kajás része, az gondolom nyitott az emberek előtt... csak az elég tré egy ilyesmire.
Chargers LT
briareos
Chargers LT
briareos
több mint 5 éve
lakasorakra.com 😆🤣 😉Hasznos tipp lehet, jaja. Mármint a kis tárgyaló. És akkor vicces, hogy a saját foglalásom igazolom magamnak, hogy üzleti célú 😊 Meg amúgy is, egy tárgyalót mi másra szokás lefoglalni... na mindegy, őrület van, annyi szent.hogy üzleti célu a foglalásod. nem biztos h kérik,de ha igen, akkor legyen kéznél. tárgyaló is lehet kicsi, én lobbyban nem tárgyalnék.max bérelsz szobát utána maradsz egy éjjelt és összefutsz a pesti lányismerösöddelNa ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Chargers LT
briareos
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nekem vegyes nagyonÉn is igy vagyok a Lightning kupát ellensúlyozza a Jets keményen 😀jó, hát a maradék két csapatom ugye a Cowboys meg a Red Wings, egyik szánalmasabb (volt) idén, mint a másik, szóval idén semmi átlagos teljesítmény nem volt, csak nagyon jó, vagy nagyon rosszLions 1/3, Pistons 1/7, Red Wings NHL szinten soha nem látott gyenge szezon, Sampdoria éppen bennmaradás, Újpest éppen bennmaradás.nekem a rosszak (csak kényelmi dolgok) mellett... bajnok lett a Pool, a Lakers, a Dodgers, Chase Elliott. szerintem ilyen tekintetben nem lesz még egy ilyen évem amúgy.De te ezt nem érted, hát ÉLNI KELL, mi lesz így a fiatalságukkal, az életükkel, a létezésükkel ha egy nyamvadt BULIT se lehet tartani?Magánösszejövetelek max fő részét is fogják piszkálni addig még sztem. Lényegében szilveszteri házibuli max 10 főig még oké, csak este 5ig bent kell ülni. 😀hvg.hu/itthon/20201118_A_kormany_februar_8aig_meghosszabbitotta_a_veszelyhelyzeti_korlatozasokatszerintem tegnap este ezt beszélték, hogy nem lesz teljes zárás, hanem ez
RIP szilveszter
Beki
kolléganők már hisztiznek
NB2
Kolléganők meg ne hisztizzenek, üljenek el a picsájukon otthon, nem annyira nehéz.
Beki
Hát akkor milyen más SZÓRAKOZÁS marad?
Jah, kérem, hogy csak eddig tart az igényszint...
Különben is, ha nincs szilveszteri buli, akkor milyen más emléke marad szerencsétlennek a 2020-as évről?
Ez igazságtalanság...brühühüüüü.
Solymi
slowmotion
Szóval a szokásos.
(Csak a lányom hozott sportsikereket idén mint korosztálya amatőr bajnoka csak ugye nem hirdettek bajnokot a vírus miatt.)
Bazzani
slowmotion
Wester
Broncos szar, Anaheim Ducks szar, Arsenalt ismerjük milyenek, Marquez megsérült, Twins idén se nyert a PO-ban, Houston meg conf döntőben esett ki, Gaethje kikapott Khabibtól (mondjuk az várható volt), Levante nem áll jól bár abba benne van a sorsolás és a kurva covid miatt meccsekre se tudok kijárni.
Hamilton legalább hozta a kötelezőt. Elliott győzelmének is örülök. Hátha az Oregon bejut a PO-ban. Asp meg nyerhetne idén is egy nagy tornát 😊
Legalább az NBA-ben lett kedvenc csapatom Doncic miatt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azért ez erős😃sebaj, amúgy nem rossz menü ez, elég jól ment 2000res évek elején most azért már kevés, bár biztos vannak még ilyen kis proli szépségek akik hanyatt esnek ettől, de általában azokra felesleges is főzniNem volt kedvem újra és újra átolvasni máshogy sajna nem veszem észre a hibákat sorry.kivéve ha vegetáriánus laktózérzékeny. de jó látni h belelkesedtél betyár, teljesen szétesett az írásod 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
És mindenképp étterem kávézó meg ilyenbe gondolkodtál volna akkor javaslom azt hogy te magad főz vegyél egy jó bort Chardonnay nyers lazacot kaprot fehérbors fokhagyma só oliva olaj alufolia amiket felsoroltam bekened a lazacot és berakod az alufoliába +két kis korty bort is öntesz rá és így beteszed a sütőbe kb 30-40 perc alatt elkészül utána a alufolia tetejét szétnyitod és kb még 10 percig sütöd hogy kicsit megpiruljon vagy ha eksztrábbat akarsz akkor serpenyőbe vajat futtatsz és azon meg piritod minden oldalát Uncle Ben's zacskós rizzsel tálalod peteezselymessen plusz citrom gerezdek.
Nincs olyan lány aki ezt ne értékelné nem beszélve arról hogy utána a tejszinhabb még az este folyamán jó szolgálatot tehet 😊
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
De persze lehet fokozni szarvas gerinc Cumberland mártás meg hasonlók
De mondjuk én a jó öreg Tatár beefsteakre esküszöm.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
[off]a túl sok tanács már feláras lesz ChargersLT kollégának 😀[/off]
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Legjobb a basmatija szuper pedig rengeteget kipróbálatam plusz nagyon egyszerű elkésziteni én esküszöm rá minőségre nekem rizsbe adja nagyonB*szki, ha ilyen lazacot sütsz, hogy lehet hozzá Uncle Ben's zacskós rizst ajánlani???? 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
több mint 5 éve
tisztában van a főzési képességekkel, szerintem sok férfi simán megsüt faszán lazacot, egy nem zacskós rizsnél meg elvérez.B*szki, ha ilyen lazacot sütsz, hogy lehet hozzá Uncle Ben's zacskós rizst ajánlani???? 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
max valami egzotikus uncle bens rizst választ h nesze ámuljon a bula, barna hosszú rizsszemek is vannak benne 😀
több mint 5 éve
+vegával szóba se állnékattól h vega h még dughat jól, nem feleséget keresel.
Képet nem küldök 😛
Rózsa Sándor (betyár)
megint nem műkszik teló?
több mint 5 éve
sebaj, amúgy nem rossz menü ez, elég jól ment 2000res évek elején most azért már kevés, bár biztos vannak még ilyen kis proli szépségek akik hanyatt esnek ettől, de általában azokra felesleges is főzniNem volt kedvem újra és újra átolvasni máshogy sajna nem veszem észre a hibákat sorry.kivéve ha vegetáriánus laktózérzékeny. de jó látni h belelkesedtél betyár, teljesen szétesett az írásod 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
B*szki, ha ilyen lazacot sütsz, hogy lehet hozzá Uncle Ben's zacskós rizst ajánlani???? 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
+vegával szóba se állnékÉpp kocsonyát eszem lilahagymával ecettel vastag szelet fehérkenyérrel és vörösbort kortyolgtok hozzá
Képet nem küldök 😛
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem volt kedvem újra és újra átolvasni máshogy sajna nem veszem észre a hibákat sorry.kivéve ha vegetáriánus laktózérzékeny. de jó látni h belelkesedtél betyár, teljesen szétesett az írásod 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
kivéve ha vegetáriánus laktózérzékeny. de jó látni h belelkesedtél betyár, teljesen szétesett az írásod 😀Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
nézd a jó oldalát szarért hugyért fogsz jó szolgáltatást kapniHasznos tipp lehet, jaja. Mármint a kis tárgyaló. És akkor vicces, hogy a saját foglalásom igazolom magamnak, hogy üzleti célú 😊 Meg amúgy is, egy tárgyalót mi másra szokás lefoglalni... na mindegy, őrület van, annyi szent.hogy üzleti célu a foglalásod. nem biztos h kérik,de ha igen, akkor legyen kéznél. tárgyaló is lehet kicsi, én lobbyban nem tárgyalnék.max bérelsz szobát utána maradsz egy éjjelt és összefutsz a pesti lányismerösöddelNa ok, az igazolás kinek? Mármint a recepciósnak számoljak el? Nyilván a nem egyértelmű jogszabályok ellenére is valamelyest törvényesen járnék el, de nyilván egy rendőr sem jön majd be az utcáról ...Meg pont ezért is kérdeztem, mert 2 emberes a dolog, nincs szükségem semmi tárgyaló foglalásra 😊üzleti célból mehetsz hotelbe, felhivod őket foglalsz konferencia termet v tárgyalót, hozod igazolásokatEz személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
briareos
Chargers LT
briareos
Chargers LT
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Pesten van kecód ?Amúgy, ha már írod, mesélj, mert van egy pesti lyány ismim 😀 De tökre komolyan 😀Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Csajszinak van e ?
több mint 5 éve
Vagy úgy is lehet nézni, hogy az osztrákok jobban szívtak az első hullámmal, mint mi. Ehhez képest előztünk mi ősszel és van másfélszer annyi halottunk/kórházban kezeltünk/aktív fertőzöttünk.www.portfolio.hu/gazdasag/20201118/koronavirus-ausztriaban-uj-csucson-a-halalozasok-szama-458040Ez most akkor hogyan van ?
Beki
Ott nincs Fradi nincs Hajrá Magyarok Nincs Viktor Jó az egészségügy tényleg nem értem.
Az az igazság egyre jobban igaza lesz Sobrinak ezt mindenki elbaszta és mindenki szopni fog.A kérdés csak az ma vagy holnap de előbb utóbb kb mindenhol ugyan az lesz a matek bármit is csinál egy adott kormány.
Rózsa Sándor (betyár)
Hogy mindenki szopni fog valamilyen mértékben azt nem vitatom.