Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tesztek száma hogyan alakult a héten eddig?
több mint 5 éve
444.hu/2020/11/18/sulyos-allapotban-kerult-korhazba-balazs-feco

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Munkatársam anyja és gyereke covidos. Egy lakásban élnek. Most kaptuk az ukászt a németektől: nem kaphat home officet, dolgozzon kesztyűben + maszkban az irodában, és ha szeretne saját pénzből elmehet tesztelni 😀😀😀Csodás cégnél dolgozol 🤣
Az, hogy van cukros meg túlsúlyos is az irodában, kit érdekel?
Nekem meg miután szóltam h akkor majd dec elején felmondok, elvették azt az 1 nap home officet amit fű alatt kierőszakoltam magamnak 😀
Borbinho
És ezen vacilláltál a másik topikban, hogy otthagyd-e?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Munkatársam anyja és gyereke covidos. Egy lakásban élnek. Most kaptuk az ukászt a németektől: nem kaphat home officet, dolgozzon kesztyűben + maszkban az irodában, és ha szeretne saját pénzből elmehet tesztelni 😀😀😀Az, hogy van cukros meg túlsúlyos is az irodában, kit érdekel?
Nekem meg miután szóltam h akkor majd dec elején felmondok, elvették azt az 1 nap home officet amit fű alatt kierőszakoltam magamnak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Így valamivel megnyugtatóbb. Attól még a számokat valamilyen szinten manipulálják.Nem hiszem hogy ezt így kell számolni. Nem értek hozzá, de biztos van egy adminisztrációs folyamat, és amikor a halott azon "végigmegy" akkor kerül be a leadott számokba. Tehát lehet hogy aznap 100an haltak meg náluk, de az adminisztráció miatt lehet hogy elso nap csak 40 van lejelentve, utána megint 40 és a harmadik napra atcsuszik 20. Te amikor azt olvasod reggel hogy 100 meghalt az szvsz nem azt jelenti hogy tegnap 100an haltak meg, hanem hogy az adminisztrációs folyamatot ennyien "fejezték be".Ez a legijesztőbb hír a vírus kitörése óta 😕 Tegnap is 100 körül volt a hivatalos adat, ezek szerint 1 kórházban többen hunytak el. Akkor most valójában napi 1000 covid halott van?Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer
Egyebkent a full zaras igyis ugyis meglesz sztem.
diverdoc
bcsarli
davemayer
több mint 5 éve
Nem hiszem hogy ezt így kell számolni. Nem értek hozzá, de biztos van egy adminisztrációs folyamat, és amikor a halott azon "végigmegy" akkor kerül be a leadott számokba. Tehát lehet hogy aznap 100an haltak meg náluk, de az adminisztráció miatt lehet hogy elso nap csak 40 van lejelentve, utána megint 40 és a harmadik napra atcsuszik 20. Te amikor azt olvasod reggel hogy 100 meghalt az szvsz nem azt jelenti hogy tegnap 100an haltak meg, hanem hogy az adminisztrációs folyamatot ennyien "fejezték be".Ez a legijesztőbb hír a vírus kitörése óta 😕 Tegnap is 100 körül volt a hivatalos adat, ezek szerint 1 kórházban többen hunytak el. Akkor most valójában napi 1000 covid halott van?Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer
diverdoc
bcsarli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ez a legijesztőbb hír a vírus kitörése óta 😕 Tegnap is 100 körül volt a hivatalos adat, ezek szerint 1 kórházban többen hunytak el. Akkor most valójában napi 1000 covid halott van?Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer
diverdoc
több mint 5 éve
Update:Jobban vagyok, a 1 hete ma először nem ébredtem fejfájással, de a mellkasom még ki akar szakadni, és a köhögés is meg van még. Lázam már nincs, az izületeim sem sajognak.
Péntek óta nem hívtak fel tesztre, szóval az még nem volt, de a háziorvos ettől függetlenül COVID-osként kezel, véleménye szerint 90%. Kaptam antibiotikumot a felülfertőzés miatt meg Isoprinosine-t, illetve cinket meg D vitamint szedet vele (utóbbit nyilván egyébként is szedem).
Annyiban más mint egy sima megfázás/influenza, hogy sokkal lassabban javulok. Egy sima influenza 2 nap rosszullét után a 3. napra már egyértelmű javulás, itt most a kisebb jobban létet is értékelni kell, ez az első napokban nehéz volt...

több mint 5 éve
Engem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...Jobbulást!
ThundersNFL
több mint 5 éve
Meg kell hogy legyen, én sem látok más megoldást. Húzták amíg lehetett (tovább), innentől ez már nem kérdés.Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer
diverdoc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Prioritást átcsoportositani? Honnan? Úgy hogy bármit csinálnak gazdasági katasztrófa is várható az egeszségügyi mellett? Amit 30-70 évig nem tudtak megoldani azt most miért nem oldották meg 2 hónap alatt?Nem mondod? Alulfinanszirozott az Eu evek ota? Mi az a HBCs?persze de ha húsz évig a magyar HBCst kapják összterrikbe, akkor is ennyire ki vannak pattintva?köszönöm a megerősítést. Mi beszélünk egymással, TUDJUK mi a helyzet ott és itt.Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.Párom bátyja aneszteziologus és intenzív szakorvos egy bécsi kórhazban ,azt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak és ha nehezen is de tudják kezelni a helyzetet de elképedve hallgatja a győri orvos barátai történeteit..
diverdoc
Mondtam neki, hogy ne hallgasson defetista emberekre. Minden kézben van tartva.
Több origo kevesebb hvg.
gordon
diverdoc
na
sutianap
Akkor megegyszer: nem mindegy milyen helyzetbol indul a virus elleni kuzdelem. Mi le vagyunk gatyasodva, nem segitett rajta az sok HBCs korrekcio ( ja varj az nem volt).
Nem nem lennenek ennyire kipattintva.
Ha nem lenne Eu miniszteriimok nem lennenek ennyire kipattintva.
Ha naluk is megszuntettek volna a jarvany es kozegugyet nem lennenek ennyire kipattintva.
Ha nem lenne sokszoros az Eu bertabla, nem ott dolgozna a magyar, nem lennenek ennyire kipattintva.
Talan minalunk ahol alapbol sokkal szarabb minden ilyenkor kellene prioritast atcsoportositani es picit jobban ki lennenk pattintva.
na
diverdoc
Egyébként amit felvázoltál mind igaz, csak ez össztársadalmi problémákban gyökerezik, nem csak eü, és ebből kifolyólag nem is lehet 3 perc alatt megoldani.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Engem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...Jobbulást!
ThundersNFL

több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/11/19/koronavirus-erintett-telepulesek-terkep/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
+1 jobbulástEngem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...Jobbulást!
ThundersNFL
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ThundersNFL

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Vazze, ilyen címet:m.sg.hu/cikkek/film/143391/magyarorszagot-is-letarolta-a-korona-legujabb-szezonja
több mint 5 éve
www.google.com/amp/s/www.napi.hu/magyar_gazdasag/koronavirus-fertozes-jarvany-vakcina-oltas-jakab-ferenc-reprodukcios-rata.717029.html/ampAz orosz-kinai vakcinával kapcsolatban is.
több mint 5 éve
Kérdem én ha a vakcináról tudnánk minden esetleges mellekhatast és az oltás előtt eléd raknak 3db A4-es lapot, hogy na ezek a kockázatok jobb lenne?De azok olyan mellékhatások amik ismertek, és ismert az előfordulási valószínűségük is, hiszen az adott gyógyszert előtte évekig tesztelték.
Ez szerintem teljesen túl van lihegve, nyilván az orosz meg a kínai tudósok kotyvaléka normális teszt vagy publikált bármi nélkül egy vicc, de most milyen mellekhatasa lehet az oltasnak azon kívül, hogy megfertoz a koronával?
A sima fájdalomcsillapítónak is rahedli kockázata van mégis zsák számra tömik a népek...
FLZOLI
Pl. lehet, hogy az oltás nem hatásos. Az még csak nem is mellékhatás, csak hamis biztonságérzet, ami teljesen haszontalan.
Aztán lehet amit írsz, hogy úgy alakul ki az antitest, hogy kvázi bevállalod önként és dalolva a full koronát.
Aztán lehet, bármi más, ami maradandó és tartós egészségkárosodást okozhat, ahogy pl. a Contergan az ötvenes években.
Pont a rengeteg pénz az, amiért megbízhatóbb egy Pfizer, Moderna vagy AstraZeneca vakcina.
Ugyanis egy ilyen nagy cég eddig is, jelenleg is dollármilliárdokat kaszál, de egy káros, ártalmas vakcinába belebukna, az értéke lenullázódna. Ezért remélhetőleg nem fogják időnek előtte, veszélyesen forgalomba bocsájtani a vakcinájukat, mivel annak a haszna eltörpül a jelenlegi értékük mellett, így megéri óvatosnak lenniük. Ez a kimenetel egy kváziállami kínai vagy orosz gyógyszergyárat nem fenyeget.
Ettől még lehet teljesen jó, hatékony és kockázatmentes az általuk előállított oltóanyag, csak ha nem megy végig a nyugati világban elfogadott protokollokon, akkor ez nem tudható.
És ez a "nemtudhatóság" teljesen érthetően bizalmatlansághoz vezet.
Ez a logikus levezetés.
De egy átlag agyhalott úgyis leragad az "én be nem oltatom magam", az "engem ne csippeljenek be", "engem ne irtsanak ki a kínaiak a kamuvírusuk kamuoltásával", vagy a "nem akarom a puvszigdá búgyet szolncét énekelni csapatáskor" szintjén.
több mint 5 éve
nyilván... mi az hogy nyilván? Nyilván ez rengeteg pénz, és/de még semmi nincs, de már megy a média háború, hogy mi a jó és mi a vicc.Látom ez nagyon beakadt neked, pedig a lényegi rész nem az orosz-kínai-ugandai vagy a magyar felmosólé nemzeti mivolta, hanem a sötétben tartás és az egymásra licitálás nagyotmondásban.
Nyilván.
Orosz-kínai rossz, többi jó. Nyilván.
😊
ozibozi
több mint 5 éve
Kérdem én ha a vakcináról tudnánk minden esetleges mellekhatast és az oltás előtt eléd raknak 3db A4-es lapot, hogy na ezek a kockázatok jobb lenne?Ez szerintem teljesen túl van lihegve, nyilván az orosz meg a kínai tudósok kotyvaléka normális teszt vagy publikált bármi nélkül egy vicc, de most milyen mellekhatasa lehet az oltasnak azon kívül, hogy megfertoz a koronával?
A sima fájdalomcsillapítónak is rahedli kockázata van mégis zsák számra tömik a népek...
több mint 5 éve
Csak okosan azért ezzel a ruszofóbiával, csak mert a politikai széljárás éppen ma v holnap pont erről vagy arról fúj...Pontosan tudni való hogy milyen más szinten van a tudományos és kutatási potenciál ott és itt.
Bármire képesek, ha fontos.
Az sem mellékes, hogy ott nem patkányokon, hanem embereken (önkénteseken) próbálják ki a cuccost 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Csatlakozom: mielőbbi gyógyulást!Engem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...Ôha gyógyulást!!!!
ThundersNFL
dande
több mint 5 éve
Köszönöm 👍Engem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...Ôha gyógyulást!!!!
ThundersNFL
dande
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Engem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...Ôha gyógyulást!!!!
ThundersNFL