Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Engem elkapott ez szar...fáj mindenem, lázam baxik lemenni plusz jött rá egy fajin kidobom a tüdőm köhögés...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Igen otthon van ( mind a 3 urologus akirol tudok es ITO-n volt, kikerult halisten)lemaradtam, de a barátod végül felépült?Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer
Egyebkent a full zaras igyis ugyis meglesz sztem.
diverdoc
slowmotion
Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
lemaradtam, de a barátod végül felépült?Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer
diverdoc
több mint 5 éve
Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.En meg csak megvagyok. De a fiam aki a KEK ITO-n huzza! Tegnap kulonosen szar nap volt, egymaga tobbet zsakolt be, mint a hivatalos megjelent adat. Na o latja igazan a romokat.
davemayer

több mint 5 éve
Nem mondod? Alulfinanszirozott az Eu evek ota? Mi az a HBCs?persze de ha húsz évig a magyar HBCst kapják összterrikbe, akkor is ennyire ki vannak pattintva?köszönöm a megerősítést. Mi beszélünk egymással, TUDJUK mi a helyzet ott és itt.Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.Párom bátyja aneszteziologus és intenzív szakorvos egy bécsi kórhazban ,azt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak és ha nehezen is de tudják kezelni a helyzetet de elképedve hallgatja a győri orvos barátai történeteit..
diverdoc
Mondtam neki, hogy ne hallgasson defetista emberekre. Minden kézben van tartva.
Több origo kevesebb hvg.
gordon
diverdoc
na
sutianap
Akkor megegyszer: nem mindegy milyen helyzetbol indul a virus elleni kuzdelem. Mi le vagyunk gatyasodva, nem segitett rajta az sok HBCs korrekcio ( ja varj az nem volt).
Nem nem lennenek ennyire kipattintva.
Ha nem lenne Eu miniszteriimok nem lennenek ennyire kipattintva.
Ha naluk is megszuntettek volna a jarvany es kozegugyet nem lennenek ennyire kipattintva.
Ha nem lenne sokszoros az Eu bertabla, nem ott dolgozna a magyar, nem lennenek ennyire kipattintva.
Talan minalunk ahol alapbol sokkal szarabb minden ilyenkor kellene prioritast atcsoportositani es picit jobban ki lennenk pattintva.
na

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
szembeszálltam a törvénnyel😊
levittem a szemetet maszk nélkül 😊
NB2
több mint 5 éve
szembeszálltam a törvénnyel😊levittem a szemetet maszk nélkül 😊
több mint 5 éve
Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.Mindamellett hogy igazat adok neked és én is full zár párti vagyok/voltam jó eséllyel tudták hogy ha bezárnak akkor ilyenkorra már a fél országnak nem lenne semmi bevétele és pénze se.
diverdoc
Hitelt nem akartak felvenni hogy segitsenek az embereknek anyagilag, bevállalták azt az utat ami (most még) kevesebb "veszteséggel", politikai kárral jár.
Sajnos te látod hogy ez milyen romokkal, tragédiákkal jár, nem irigyellek érte az biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kurvára költeni ilyen szűkös időben... 😛Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
De, a szállodák, hotelek halljai nyitva vannak a betévedők előtt 1 órára pl, vagy csak a vendégeik vehetik igénybe és ülhetnek le?
Mert más megoldást nem tudok, nem is vagyok fővárosi, ha valaki bármi okosat tud, ne tartsa magába 😀 Köszi
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
persze de ha húsz évig a magyar HBCst kapják összterrikbe, akkor is ennyire ki vannak pattintva?köszönöm a megerősítést. Mi beszélünk egymással, TUDJUK mi a helyzet ott és itt.Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.Párom bátyja aneszteziologus és intenzív szakorvos egy bécsi kórhazban ,azt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak és ha nehezen is de tudják kezelni a helyzetet de elképedve hallgatja a győri orvos barátai történeteit..
diverdoc
Több origo kevesebb hvg.
gordon
diverdoc
na

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ex Rogánné XYZ Cecília???😄Az otnevu asszony 😊zokogó recska a hidegvizes zuhany alatt?Egyből azért nem jó ajtóstól rohanni a házba tapasztalatom szerint.a korábbiak alapján had tippeljek, ovi közepén rábaszni asztalra és ott megrakni?Abban nem tudok segíteni.Ez személyes kérdés 😀 A lényeg, amit kérdeztem és amire kíváncsi vagyok... de amúgy leginkább üzleti.Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Randid lenne ?
Kávézók, pubok zárva...
De, a szállodák, hotelek halljai nyitva vannak a betévedők előtt 1 órára pl, vagy csak a vendégeik vehetik igénybe és ülhetnek le?
Mert más megoldást nem tudok, nem is vagyok fővárosi, ha valaki bármi okosat tud, ne tartsa magába 😀 Köszi
Chargers LT
Rózsa Sándor (betyár)
Chargers LT
Randira vannak jó ötleteim😉
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Kell a színház szeretik a jányok aztat 😊
(De vége végülis mindig ugyan az 😊)
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
csebi
több mint 5 éve
köszönöm a megerősítést. Mi beszélünk egymással, TUDJUK mi a helyzet ott és itt.Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.Párom bátyja aneszteziologus és intenzív szakorvos egy bécsi kórhazban ,azt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak és ha nehezen is de tudják kezelni a helyzetet de elképedve hallgatja a győri orvos barátai történeteit..
diverdoc
Több origo kevesebb hvg.
gordon

több mint 5 éve
Szijjas elo adasban fogja maganak beadatni az oroszt. Legalabbis remelem.Mondjuk minket ez már nem érint, mert jön az orosz vakcina és biztos, ami biztos leszerződtünk a kínaiakkal isKomoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Teszteltek még 7-et, mind a hét jó lett: piff 95%
Beszéljünk inkább pl arról, hogy a pfizer vakcina hatékonysága is hirtelen 95%-osra ugrott a pár héttel ezelőtti 90-ről
r.baggio
Gyurma Pappa
m.hvg.hu/gazdasag/20201118_szijjarto_orosz_vakcina
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
néha az az előnyös1, 2, 1-2-3, 3,5,4,3-2,2,2-4-6,2-4-6,4,2,2,4-7, 5-7, 6-7, 7... 7... 7... 7 7 7 7 7 7... hét."Az... az is az?"
briareos
"Az? Az egyik legfontosabb!"
"Ja persze... csak fejjel lefelé néztem..."
slowmotion
több mint 5 éve
1, 2, 1-2-3, 3,5,4,3-2,2,2-4-6,2-4-6,4,2,2,4-7, 5-7, 6-7, 7... 7... 7... 7 7 7 7 7 7... hét."Az... az is az?"
briareos
"Az? Az egyik legfontosabb!"
"Ja persze... csak fejjel lefelé néztem..."
több mint 5 éve
Mondjuk minket ez már nem érint, mert jön az orosz vakcina és biztos, ami biztos leszerződtünk a kínaiakkal isKomoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Teszteltek még 7-et, mind a hét jó lett: piff 95%
Beszéljünk inkább pl arról, hogy a pfizer vakcina hatékonysága is hirtelen 95%-osra ugrott a pár héttel ezelőtti 90-ről
r.baggio
Gyurma Pappa
m.hvg.hu/gazdasag/20201118_szijjarto_orosz_vakcina

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.Párom bátyja aneszteziologus és intenzív szakorvos egy bécsi kórhazban ,azt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak és ha nehezen is de tudják kezelni a helyzetet de elképedve hallgatja a győri orvos barátai történeteit..
diverdoc
Több origo kevesebb hvg.
több mint 5 éve
Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.De hát, de hát, izé, ööö, na. Szoval annyi hogy: Gyúccsány!
diverdoc
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
de csak holnap 😀sétáljatok egy jótJah, mert, ha már vírushelyzet van, akkor már kizárt, hogy 2 ember bármilyen értelmezhető céllal találkozik 😀 No comment...Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Intézd telefonon.
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Koronavírus világjárvany van, mi a fasznak feleslegesen bóklászni?!
Sobri Jóska
Chargers LT
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
sétáljatok egy jótJah, mert, ha már vírushelyzet van, akkor már kizárt, hogy 2 ember bármilyen értelmezhető céllal találkozik 😀 No comment...Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Intézd telefonon.
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Sobri Jóska
Chargers LT
több mint 5 éve
Jah, mert, ha már vírushelyzet van, akkor már kizárt, hogy 2 ember bármilyen értelmezhető céllal találkozik 😀 No comment...Budapestieket kérdezem... Milyen lehetőségek vannak, üzleti beszélgetések, randik, baráti találkozások (tudom ezek talán most elég különbözőek) megoldására.Intézd telefonon.
Kávézók, pubok zárva...
Chargers LT
Sobri Jóska
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Beszelgettem egy baratommal, aki egy osztrak kisvarosban vezeti az urologiat. Egy pici varosi korhaz Fachschwerpunkt Urologie reszleget ( nem is kulon osztaly). Kerdeztem, hogy vannak, hogy birjak? Mi az urologia es a Covid helyzet naluk? Van a korhazban kulon Covid reszleg, oket nem zargatjak. Tovabbra is operalnak, pl koveket. Hetvegen adta ki a szakmai kollegium nalunk az allasfoglalast: kobetegsegben csak akut esetben es csak vizelet deviaciot csinalhatunk ( leforditva: nagy a gaz akkor egy csovet berakhatunk lokalba a vesebe azt slussz). Ez laikusoknak valoszinu nem jon le, de kristaly tisztan mutatja a kapacitasbeli kulonbsegeket. Andrasom egy kis vsrosi korhazban koveket operalhat, mi pedig daganatost sem minden esetben. Na ezert nem mindegy milyen alap kiindulasra mit engedunk ra. Az hogy egy nap annyian haltak meg naluk, mint nalunk mar hetek ota, az hogy a sokkal kevesebb teszt mellett is masfelszeres nalunk az sktiv esetszam nem feltetlenul jelenti, hogy ugyanaz a szitu a ket orszagban.

több mint 5 éve
az a baj h a postásnál nincs olyan jó hűtés mer kellett a hely sörnek 😀Nekünk elég jól hűt a frigónk, majd feltekerem 3-as fokozatra.😀Komoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Teszteltek még 7-et, mind a hét jó lett: piff 95%
r.baggio
Gyurma Pappa
90k tesztből 7 extra nem lesz 95% 😀
amúgy azzal a fő gond nem az h 50-90 v 95
hanem hogy -80 fokon kell tárolni
Negritis
nagylaza
több mint 5 éve
Nekünk elég jól hűt a frigónk, majd feltekerem 3-as fokozatra.😀Komoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Teszteltek még 7-et, mind a hét jó lett: piff 95%
r.baggio
Gyurma Pappa
Negritis
több mint 5 éve
😀Komoly szintre sikerült emelni (levinni?) az offolást itt, ennél még sobri prostikörképe is hasznosabb volt.Teszteltek még 7-et, mind a hét jó lett: piff 95%
r.baggio
Gyurma Pappa