Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez a videó két kérdésre is választ ad:www.youtube.com/watch?v=y1hqp_b-VfI
1. Miért nem oszt, nem szoroz a focimeccs ha a terjedés már nem gócpontos.
2. Miért "azonnalra" hoznak intézkedést, ha már eldöntik, hogy intézkednek.
több mint 5 éve
mi gyerekekkel túrázunk ! akisebb még most is csak 7 éves! a 25km nem gond nekikPedig az pont olyan amit meg lehet oldani egy nap alatt, csak kicsit "csalni" kell.dettó ebben a cipőben járunk mi is..Nem is azt írtam hogy meg van tiltva a túrázás, csak azok a kéktúra szakszok ahova menni terveztem, nem oldhatók meg egy nap alatt, mindenképpen kell útközben szállás. Vagy azért mert messze van, vagy mert nincs kiszállási pont ahonnan haza lehetne jönni időben.Hol láttátok, hogy túrázni nem lehet? Szerintem az nincs tiltva, csak ha csoportos túráról lenne szó esetleg. Egyéni szabadtéri rekreációs tevékenység (futás, GYALOGLÁS, bicikli) maszk nélkül engedélyezett, még városi környezetben is. Szerintem erdőbe lehet menni. Ha tévednék, akkor megköszönöm, ha leírjátok, mert magam is túrázgatok és tervezem is.Amikor most a kéktúrás hétvégimnek is keresztbe tett a vírus, kicsit még jobban lesodort. Aztán a közterületi maszk tette fel az i-re a pontot. A hegyekről (Tátra, Alpok) már nyáron lemondtam.kolléganőmék fél napos túrákra járnak most
Nomac
nekik se jön jól, nagy "madárvadászok" és a férje sokat természet fotózik
Negritis
diverdoc
Pl Nagymaros - Nógrád (Börzsöny) szakasz, normál esetben 20-20km 1000-1000 szinttel, közben a Kisnóci turistaházban alszol fent a Csóványos közelében.
Elsősorban kis vendégházak hiánya okoz gondot, de megoldom. Van pár olyan szakasz ami még megcsinálható egy nap alatt.
Nomac
mi a Szentbékkála-Nagyvázsonyt mentük volna a hétvégén szombaton ( lemaradt a múltkor a vége))de sajnos elmarad....
helyette jó lehet a Dorog-Piliscsaba pl.. bár nem a legszebb de kényelmes 19km és nincs messze Pesttől!
jut eszembe jöhetne esetleg egy túrázás topic! 😊
yooker
6:00 Déli 10:16 Szentbékkálla 1 átszállás
Szentbékkálla - Nagyvázsony 22,4km, 490 szint 6:20 perc
17:32 Nagyvázsony 19:59 Déli 1 átszállás
Fél óra még hazaérek, kicsit kicsúszok a korlátozásból, de ezzel együtt tudok élni.
Túra topicot támogatom! 😊
Nomac
de azért ez a sok utazgatás kelés stb már sok ..+ elvszik a fun factor a dologból ha ilyen nagy a rohanás!nekem bejön ez a panziószós turita szállásozós feeling is az egészhez! de off vége!
majd a túra topicban folyt köv 😊
több mint 5 éve
Felhívtam az easyJetet. Azt mondták, hogy ők nem tudnak arról, hogy törölve lenne az EZS1236 számú Budapest (Terminál 2) - Basel-Mulhouse-Freiburg nov. 27.-i járat pedig 20:55-kor indul :/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Pedig az pont olyan amit meg lehet oldani egy nap alatt, csak kicsit "csalni" kell.dettó ebben a cipőben járunk mi is..Nem is azt írtam hogy meg van tiltva a túrázás, csak azok a kéktúra szakszok ahova menni terveztem, nem oldhatók meg egy nap alatt, mindenképpen kell útközben szállás. Vagy azért mert messze van, vagy mert nincs kiszállási pont ahonnan haza lehetne jönni időben.Hol láttátok, hogy túrázni nem lehet? Szerintem az nincs tiltva, csak ha csoportos túráról lenne szó esetleg. Egyéni szabadtéri rekreációs tevékenység (futás, GYALOGLÁS, bicikli) maszk nélkül engedélyezett, még városi környezetben is. Szerintem erdőbe lehet menni. Ha tévednék, akkor megköszönöm, ha leírjátok, mert magam is túrázgatok és tervezem is.Amikor most a kéktúrás hétvégimnek is keresztbe tett a vírus, kicsit még jobban lesodort. Aztán a közterületi maszk tette fel az i-re a pontot. A hegyekről (Tátra, Alpok) már nyáron lemondtam.kolléganőmék fél napos túrákra járnak most
Nomac
Negritis
diverdoc
Pl Nagymaros - Nógrád (Börzsöny) szakasz, normál esetben 20-20km 1000-1000 szinttel, közben a Kisnóci turistaházban alszol fent a Csóványos közelében.
Elsősorban kis vendégházak hiánya okoz gondot, de megoldom. Van pár olyan szakasz ami még megcsinálható egy nap alatt.
Nomac
mi a Szentbékkála-Nagyvázsonyt mentük volna a hétvégén szombaton ( lemaradt a múltkor a vége))de sajnos elmarad....
helyette jó lehet a Dorog-Piliscsaba pl.. bár nem a legszebb de kényelmes 19km és nincs messze Pesttől!
yooker
6:00 Déli 10:16 Szentbékkálla 1 átszállás
Szentbékkálla - Nagyvázsony 22,4km, 490 szint 6:20 perc
17:32 Nagyvázsony 19:59 Déli 1 átszállás
Fél óra még hazaérek, kicsit kicsúszok a korlátozásból, de ezzel együtt tudok élni.
Túra topicot támogatom! 😊
több mint 5 éve
Kényelmes, de azért itt is van 440 m szintkülönbség.😊 A Kesztölc-Klastrompuszta rész egyébként szerintem kifejezetten szép.dettó ebben a cipőben járunk mi is..Nem is azt írtam hogy meg van tiltva a túrázás, csak azok a kéktúra szakszok ahova menni terveztem, nem oldhatók meg egy nap alatt, mindenképpen kell útközben szállás. Vagy azért mert messze van, vagy mert nincs kiszállási pont ahonnan haza lehetne jönni időben.Hol láttátok, hogy túrázni nem lehet? Szerintem az nincs tiltva, csak ha csoportos túráról lenne szó esetleg. Egyéni szabadtéri rekreációs tevékenység (futás, GYALOGLÁS, bicikli) maszk nélkül engedélyezett, még városi környezetben is. Szerintem erdőbe lehet menni. Ha tévednék, akkor megköszönöm, ha leírjátok, mert magam is túrázgatok és tervezem is.Amikor most a kéktúrás hétvégimnek is keresztbe tett a vírus, kicsit még jobban lesodort. Aztán a közterületi maszk tette fel az i-re a pontot. A hegyekről (Tátra, Alpok) már nyáron lemondtam.kolléganőmék fél napos túrákra járnak most
Nomac
Negritis
diverdoc
Nomac
yooker
több mint 5 éve
Ja ertem. JogosNem is azt írtam hogy meg van tiltva a túrázás, csak azok a kéktúra szakszok ahova menni terveztem, nem oldhatók meg egy nap alatt, mindenképpen kell útközben szállás. Vagy azért mert messze van, vagy mert nincs kiszállási pont ahonnan haza lehetne jönni időben.Hol láttátok, hogy túrázni nem lehet? Szerintem az nincs tiltva, csak ha csoportos túráról lenne szó esetleg. Egyéni szabadtéri rekreációs tevékenység (futás, GYALOGLÁS, bicikli) maszk nélkül engedélyezett, még városi környezetben is. Szerintem erdőbe lehet menni. Ha tévednék, akkor megköszönöm, ha leírjátok, mert magam is túrázgatok és tervezem is.Amikor most a kéktúrás hétvégimnek is keresztbe tett a vírus, kicsit még jobban lesodort. Aztán a közterületi maszk tette fel az i-re a pontot. A hegyekről (Tátra, Alpok) már nyáron lemondtam.kolléganőmék fél napos túrákra járnak most
Nomac
Negritis
diverdoc
Nomac

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
😀😀 Miből jöttél rá...Gondolom ő nem a reggeles műszakba lesz rakva.A probléma ezzel mindösszesen annyi, hogy már ma hallottam olyan véleményt, hogy Isten áldja Viktorunkat, amiért nem a sorosista nyugati kamuoltást veszi meg, hanem hála égnek az oroszt, és az jujdejó.De ha a felnőtt magyarországi lakosság 20%-a megkapja, már az is több, mint másfélmillió ember.Szerintem elég sokan így vannak vele, nem is véletlenül, és az elején ezért nem fog sokat érni a vakcina ha lesz, mert a lakosság igen nagy százaléka nem meri majd beadatni magának.Nekem mindegy.Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
index.hu/kulfold/2020/11/11/szijjarto_peter_koronavirus_oltoanyag/
kapitnono
Illetve asszem Jakab Ferenc mondta, hogy azért a vakcinafejlesztés nem agysebészet, nem túl bonyolult dolog, csak időigényes, főleg a sok protokoll miatt.
Szóval elméletben az oroszok is összedobhattak valamit, ami "nagyjából" jó lehet. Ha meg az ember az oltás után már csak vodkát inna pálesz helyett, mindenhol fortocskákat lát és hirtelen a Dinamo Moszkva lesz a kedvenc csapata a Real vagy a Bayern helyett, nem nagy dolog, simán belefér.
Sobri Jóska
Mikey
Én elüldögélek itthon és úgyis megvárom a saját beoltatásommal, hogy pár millióan megkapják azt a vakcinát, ami elérhető lesz, és elteljen pár hónap, hogy legyen valami visszacsatolás, referencia.
Sobri Jóska
kapitnono
Az az én olvasatomban már kurva sok.
A teszteket max. 30-50ezer emberen végizik. Még az egymillió is ennek 20-30-szorosa.
Illetve a nálunk elérhető oltás lesz még jópár országban Európában, szóval első körben is tízmilliós nagyságrend fogja megkapni. Az rengeteg visszacsatolás. Nekem legalábbis elégséges.
És kötelezően oltottak is lesznek talán, idősek, veszélyeztetettek, és lesz, ahol a megkapott vakcinához köt(het)ik a munkavégzést (egészségügy, vendéglátás, feldolgozóipar, stb.).
Szóval ezügyben az átlagember kivárhat kicsit és "más faszával verheti a csalánt".
Sobri Jóska
Aztán mikor ennek hallatán hangosan felnevettem, akkor csak pislogott rám az illető.
Mikey
Tactful Cactus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
dettó ebben a cipőben járunk mi is..Nem is azt írtam hogy meg van tiltva a túrázás, csak azok a kéktúra szakszok ahova menni terveztem, nem oldhatók meg egy nap alatt, mindenképpen kell útközben szállás. Vagy azért mert messze van, vagy mert nincs kiszállási pont ahonnan haza lehetne jönni időben.Hol láttátok, hogy túrázni nem lehet? Szerintem az nincs tiltva, csak ha csoportos túráról lenne szó esetleg. Egyéni szabadtéri rekreációs tevékenység (futás, GYALOGLÁS, bicikli) maszk nélkül engedélyezett, még városi környezetben is. Szerintem erdőbe lehet menni. Ha tévednék, akkor megköszönöm, ha leírjátok, mert magam is túrázgatok és tervezem is.Amikor most a kéktúrás hétvégimnek is keresztbe tett a vírus, kicsit még jobban lesodort. Aztán a közterületi maszk tette fel az i-re a pontot. A hegyekről (Tátra, Alpok) már nyáron lemondtam.kolléganőmék fél napos túrákra járnak most
Nomac
Negritis
diverdoc
Nomac
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Csodás. Erről a légitársaság nem értesít?Holnap 20:15 helyiben TK megy, de mondjuk az korán van, ahhoz sokkal hamarabb kell kijönni.minden 8 utáni járat törölve lett, igenmi még nem tudjuk, hogy mi van azokkal az utasokkal, akik este 8 után érkeznek a reptérre....az elég erős indok, hogy hazamennének? mi van azzal aki rokonért jön ki, az vajon elég indok?Bennem is felmerült h 20:55-kor szállna fel elvileg a gépem Ferihegyről, nyilván 7-fél8 között kiérek a reptérre, de ettől még amilyen alaposan előkészített ez a jogszabály, simán lehet vmi joghézag aminek következtében 8 után nem szállhat fel gép pl.
fingunk nincs róla...de szép kilátások
Klaci79
empty taxi
r.baggio
13-án van 20:40-kor egy Berlin, ami még nincs törölve. De nagyjából ennyi. Érkezők vannak, ott érdekes, hogy mi van ha este 9-kor jössz valahonnan.
A rendőrség most azt mondta, jöhetnek csak legyen valami papírjuk, mert kint azért ellenőrizhetnek bárkit.
Már a katonaság is ugye...
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Örülök.kisbaba, kutya, munka + ncaa szagértősködés mellett kissé leálltam az olvasással, de az eleje alapján nagyon tetszik és engem megvett Mérő, mindenhol keresem aktuális interjúit (felkerülve Csányi Vilmos és Rubik Ernő mellé)hát persze, hiszen a rendőrség mint hónapok óta írjuk, semmilyen erőforrással nem rendelkezik még az átlagisztáni helyzetekre se,Tetszett a Csodák logikája?
r.baggio
Sobri Jóska
r.baggio
Lányi András még ilyen univerzális, globálisan gondolkodó koponya, pont most beszélgetett vele Marci is a Partizánban.
több mint 5 éve
egyáltalán nem meglepő. tudod a fradi is több milliárd ft jegybevételtől esett el a COVID miatt, ahogy a kiskegyed129-n ment a síránkozás (feltételezem központi utasításra).foci.444.hu/2020/11/11/milliokat-vallal-at-az-allam-a-focistak-fizetesebol-a-jarvany-miattAmugy efelett gyorsan atsiklottunk, de azert eleg bicskanyitogato (mondjuk csak annyira mint a tobbi lepesuk...).
Beki
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
kisbaba, kutya, munka + ncaa szagértősködés mellett kissé leálltam az olvasással, de az eleje alapján nagyon tetszik és engem megvett Mérő, mindenhol keresem aktuális interjúit (felkerülve Csányi Vilmos és Rubik Ernő mellé)hát persze, hiszen a rendőrség mint hónapok óta írjuk, semmilyen erőforrással nem rendelkezik még az átlagisztáni helyzetekre se,Tetszett a Csodák logikája?
r.baggio
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/11/11/milliokat-vallal-at-az-allam-a-focistak-fizetesebol-a-jarvany-miattAmugy efelett gyorsan atsiklottunk, de azert eleg bicskanyitogato (mondjuk csak annyira mint a tobbi lepesuk...).
Beki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
hivatalosan abbahagyták. nem hivatalosan persze nyilván mindenki tudja, mi a dörgés. csak már nem feltétlenül Biopreparat-nak hívják.Mibol gondolod, hogy abbahagytak valaha is? Amikor meg ma is tobb tucat olyan varos van (tobbnyire Sziberiaban), ahova nem lehet belepni, amiknek csak egy kodneve van a terkepen (marmint nyilvan az oveken, a nyugatiaken max muholdkep alapjan van barmi is)végülis évtizedekig foglalkoztak biológiai fegyverek és az azok elleni dolgok fejlesztésével, szóval a tudásuk biztosan megvan hozzáSzinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Illetve asszem Jakab Ferenc mondta, hogy azért a vakcinafejlesztés nem agysebészet, nem túl bonyolult dolog, csak időigényes, főleg a sok protokoll miatt.
Szóval elméletben az oroszok is összedobhattak valamit, ami "nagyjából" jó lehet. Ha meg az ember az oltás után már csak vodkát inna pálesz helyett, mindenhol fortocskákat lát és hirtelen a Dinamo Moszkva lesz a kedvenc csapata a Real vagy a Bayern helyett, nem nagy dolog, simán belefér.
Sobri Jóska
slowmotion
Borbinho
több mint 5 éve
Mibol gondolod, hogy abbahagytak valaha is? Amikor meg ma is tobb tucat olyan varos van (tobbnyire Sziberiaban), ahova nem lehet belepni, amiknek csak egy kodneve van a terkepen (marmint nyilvan az oveken, a nyugatiaken max muholdkep alapjan van barmi is)végülis évtizedekig foglalkoztak biológiai fegyverek és az azok elleni dolgok fejlesztésével, szóval a tudásuk biztosan megvan hozzáSzinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A probléma ezzel mindösszesen annyi, hogy már ma hallottam olyan véleményt, hogy Isten áldja Viktorunkat, amiért nem a sorosista nyugati kamuoltást veszi meg, hanem hála égnek az oroszt, és az jujdejó.Véleményt hallottál, nem direktívát. Addig nevetgélhetsz nyugodtan.
Aztán mikor ennek hallatán hangosan felnevettem, akkor csak pislogott rám az illető.
Mikey
kíváncsi leszek, hogy mennyire figyelhetünk majd meg egyenes arányosságot a maszk/nem maszk bal-jobb tengelyenSzerintem nem igazán.
r.baggio
Majdnem minden nagyobb városban, pesti kerületben ellenzéki polgármester van.
hát persze, hiszen a rendőrség mint hónapok óta írjuk, semmilyen erőforrással nem rendelkezik még az átlagisztáni helyzetekre se,Tetszett a Csodák logikája?
r.baggio
több mint 5 éve
Gondolom ő nem a reggeles műszakba lesz rakva.A probléma ezzel mindösszesen annyi, hogy már ma hallottam olyan véleményt, hogy Isten áldja Viktorunkat, amiért nem a sorosista nyugati kamuoltást veszi meg, hanem hála égnek az oroszt, és az jujdejó.De ha a felnőtt magyarországi lakosság 20%-a megkapja, már az is több, mint másfélmillió ember.Szerintem elég sokan így vannak vele, nem is véletlenül, és az elején ezért nem fog sokat érni a vakcina ha lesz, mert a lakosság igen nagy százaléka nem meri majd beadatni magának.Nekem mindegy.Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
Mikey
Én elüldögélek itthon és úgyis megvárom a saját beoltatásommal, hogy pár millióan megkapják azt a vakcinát, ami elérhető lesz, és elteljen pár hónap, hogy legyen valami visszacsatolás, referencia.
Sobri Jóska
kapitnono
A teszteket max. 30-50ezer emberen végizik. Még az egymillió is ennek 20-30-szorosa.
Illetve a nálunk elérhető oltás lesz még jópár országban Európában, szóval első körben is tízmilliós nagyságrend fogja megkapni. Az rengeteg visszacsatolás. Nekem legalábbis elégséges.
És kötelezően oltottak is lesznek talán, idősek, veszélyeztetettek, és lesz, ahol a megkapott vakcinához köt(het)ik a munkavégzést (egészségügy, vendéglátás, feldolgozóipar, stb.).
Szóval ezügyben az átlagember kivárhat kicsit és "más faszával verheti a csalánt".
Sobri Jóska
Mikey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
végülis évtizedekig foglalkoztak biológiai fegyverek és az azok elleni dolgok fejlesztésével, szóval a tudásuk biztosan megvan hozzáSzinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
nálunk Újbudán dk-s a polgármester, és annak rendje és módja szerint be is vezette a közterületi kötelező maszkviseléstfigy ha olyan jól megy, hogy még a NER-nek sem adják el a repteret ilyen ínséges időkben akkor oda nem kell kedvezmény ...
kíváncsi leszek, hogy mennyire figyelhetünk majd meg egyenes arányosságot a maszk/nem maszk bal-jobb tengelyen
Holnap 20:15 helyiben TK megy, de mondjuk az korán van, ahhoz sokkal hamarabb kell kijönni.hát persze, hiszen a rendőrség mint hónapok óta írjuk, semmilyen erőforrással nem rendelkezik még az átlagisztáni helyzetekre se, nemhogy a jelenlegi határozatok kikényszerítésére
13-án van 20:40-kor egy Berlin, ami még nincs törölve. De nagyjából ennyi. Érkezők vannak, ott érdekes, hogy mi van ha este 9-kor jössz valahonnan.
A rendőrség most azt mondta, jöhetnek csak legyen valami papírjuk, mert kint azért ellenőrizhetnek bárkit.
Klaci79
ja és ahogy látom, a repülőtér semmilyen szinten nem került be a bértámogatási, áfakedvezményes programba
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
nálunk Újbudán dk-s a polgármester, és annak rendje és módja szerint be is vezette a közterületi kötelező maszkviseléstkíváncsi leszek, hogy mennyire figyelhetünk majd meg egyenes arányosságot a maszk/nem maszk bal-jobb tengelyen
Holnap 20:15 helyiben TK megy, de mondjuk az korán van, ahhoz sokkal hamarabb kell kijönni.hát persze, hiszen a rendőrség mint hónapok óta írjuk, semmilyen erőforrással nem rendelkezik még az átlagisztáni helyzetekre se, nemhogy a jelenlegi határozatok kikényszerítésére
Klaci79
ja és ahogy látom, a repülőtér semmilyen szinten nem került be a bértámogatási, áfakedvezményes programba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A probléma ezzel mindösszesen annyi, hogy már ma hallottam olyan véleményt, hogy Isten áldja Viktorunkat, amiért nem a sorosista nyugati kamuoltást veszi meg, hanem hála égnek az oroszt, és az jujdejó.De ha a felnőtt magyarországi lakosság 20%-a megkapja, már az is több, mint másfélmillió ember.Szerintem elég sokan így vannak vele, nem is véletlenül, és az elején ezért nem fog sokat érni a vakcina ha lesz, mert a lakosság igen nagy százaléka nem meri majd beadatni magának.Nekem mindegy.Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
kapitnono
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De ha a felnőtt magyarországi lakosság 20%-a megkapja, már az is több, mint másfélmillió ember.Szerintem elég sokan így vannak vele, nem is véletlenül, és az elején ezért nem fog sokat érni a vakcina ha lesz, mert a lakosság igen nagy százaléka nem meri majd beadatni magának.Nekem mindegy.Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
kapitnono
több mint 5 éve
Szerintem elég sokan így vannak vele, nem is véletlenül, és az elején ezért nem fog sokat érni a vakcina ha lesz, mert a lakosság igen nagy százaléka nem meri majd beadatni magának.Nekem mindegy.Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Nekem mindegy.Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
Jégkorongban számít?Szinte éreztem, hogy "véletlenül" az orosz vakcina megbízhatóbb mint a többiNem lesz kötelező semmilyen oltás.
kapitnono
Sobri Jóska