Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Miért mész ki a lakásból? Otthon meleg van, és máris nem kell maszkot felvenned, vagy növeszthetnél szakállat is, az is egy megoldás.Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.Miért otthon is hordod HO-ban? Amúgy ebben a hidegben szerintem jobb is ha fent van, nem fázik az arcom 😊
Kíváncsi leszek mit mond a rendőr amikor azt mondom hogy az egészségügyi séta nálam a sport. (tudom tudom 20 000 )
Nomac
bcsarli
több mint 5 éve
persze, duplán idiótákamúgy tegnap már volt róla szóDe felvettek, lett, beszelunk rola.
és megkérdeztem pár ex villanykarost, ha nem veszik fel videóra nincs belőle hír
voltak sima sch kupák amik után szarabbul nézett ki 1-1 szoba
Negritis
undisputedly
mi a fasznak ezt csinálni
de ha már, akkor hogy van annyi eszed h felveszed és felteszed?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nem kell feltétlen ehhez műszakisnak lenniA pécsi műszakis kollégiumban lakott a nejem egy ideig, odajártam hozzá (nyilván nem volt még a nejem). Az egyik szinten közgázosok voltak, egyel felette a műszakisok. Ha véletlenül továbbmentem a lifttel, egyből tudtam, hogy szar helyen vagyok.Mondjuk a BME-s kolik békeidőben is “érdekesek” a normális ember számára.Nem tudom volt-e mar, de ez is alja:műszaki értelmiség 😀
telex.hu/belfold/2020/11/10/kalapaccsal-zuztak-szet-a-bme-kollegiumi-szobait-es-ezt-meg-videoira-is-vettek
undisputedly
Gyurma Pappa
(Évekig dugtam egy csajt a Bercsényiben.)
Amadeus
Gyurma Pappa
szegeden a károlyiban is voltak érdekes esetek kopaj során
de elte kollégiumból is hallottam fura sztorikat
több mint 5 éve
A pécsi műszakis kollégiumban lakott a nejem egy ideig, odajártam hozzá (nyilván nem volt még a nejem). Az egyik szinten közgázosok voltak, egyel felette a műszakisok. Ha véletlenül továbbmentem a lifttel, egyből tudtam, hogy szar helyen vagyok.Mondjuk a BME-s kolik békeidőben is “érdekesek” a normális ember számára.Nem tudom volt-e mar, de ez is alja:műszaki értelmiség 😀
telex.hu/belfold/2020/11/10/kalapaccsal-zuztak-szet-a-bme-kollegiumi-szobait-es-ezt-meg-videoira-is-vettek
undisputedly
Gyurma Pappa
Amadeus
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Sok szart láttam már, de a preambulumba rakott érdemi rendelkezés elég wtf.
több mint 5 éve
Mondjuk a BME-s kolik békeidőben is “érdekesek” a normális ember számára.Nem tudom volt-e mar, de ez is alja:műszaki értelmiség 😀
undisputedly
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
amúgy tegnap már volt róla szóDe felvettek, lett, beszelunk rola.
és megkérdeztem pár ex villanykarost, ha nem veszik fel videóra nincs belőle hír
Negritis
több mint 5 éve
amúgy tegnap már volt róla szóés megkérdeztem pár ex villanykarost, ha nem veszik fel videóra nincs belőle hír
több mint 5 éve
Nem tudom volt-e mar, de ez is alja:műszaki értelmiség 😀
undisputedly

több mint 5 éve
Nem tudom volt-e mar, de ez is alja:függönyöket meg gondolom sarlóval vagdosták.
undisputedly
rohadt komcsik
több mint 5 éve
Nem tudom volt-e mar, de ez is alja:telex.hu/belfold/2020/11/10/kalapaccsal-zuztak-szet-a-bme-kollegiumi-szobait-es-ezt-meg-videoira-is-vettek
több mint 5 éve
Nálunk nyitva vannak a kocsmák.Másnéven fertőtlenítő pontok.
több mint 5 éve
Eddig legalább hívogattak minket is (engem személy szerint nem, meg is látszik az adó részén). Most már ez sincs.Kedvencem: "közbiztonságért felelős miniszter". Az ki? 😀 Gondolom a BM, de az ő honlapjuk reggel óta elérhetetlen. Igazából az egész kormany.hu az 😀Egész agyrém kik szerkesztik ezeket a szarokat.
(Most dolgozom fel ügyfeleknek ezeket a jogszabálynak csúfolt retteneteket. Az első mondatban már helyesírási hiba van, mit várunk ezekután, ugyebár. Hát pont azt kaptuk)
Gyurma Pappa
Amadeus

több mint 5 éve
Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.Miért otthon is hordod HO-ban? Amúgy ebben a hidegben szerintem jobb is ha fent van, nem fázik az arcom 😊
Kíváncsi leszek mit mond a rendőr amikor azt mondom hogy az egészségügyi séta nálam a sport. (tudom tudom 20 000 )
Nomac
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
mi még nem tudjuk, hogy mi van azokkal az utasokkal, akik este 8 után érkeznek a reptérre....az elég erős indok, hogy hazamennének? mi van azzal aki rokonért jön ki, az vajon elég indok?fingunk nincs róla...de szép kilátások
több mint 5 éve
Nekem a kedvencem, hogy megint nevesítik a fodrászokat, hogy nem kell 7-kor bezárniuk. Viszont ugye neked, mint vendégnek 8-ra haza kell érned. Akkor az aztán kurva nagy was ist das! 😀De legalább az éttermek addig szállíthatnak ki, ameddig akarnak.
több mint 5 éve
Kedvencem: "közbiztonságért felelős miniszter". Az ki? 😀 Gondolom a BM, de az ő honlapjuk reggel óta elérhetetlen. Igazából az egész kormany.hu az 😀Egész agyrém kik szerkesztik ezeket a szarokat.
(Most dolgozom fel ügyfeleknek ezeket a jogszabálynak csúfolt retteneteket. Az első mondatban már helyesírási hiba van, mit várunk ezekután, ugyebár. Hát pont azt kaptuk)
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
3945/101
több mint 5 éve
kollektíven fertőtlenítenek, ez is a közös védekezés része.Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, szóval elvileg az se játszhatAkkor megint a kocsma előtt ivás lesz ebből. Reggel nálunk még nyitva voltak több helyen.Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?(1) Vendéglátó üzletben
Bazzani
a) az ott foglalkoztatottak kivételével és
b) a (2) bekezdés szerinti kivétellel
tilos tartózkodni.
(2) Vendéglátó üzletben való tartózkodás – az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében – az ehhez
szükséges időtartamig megengedett.
Dehogy
Gyurma Pappa
Bazzani
peach
több mint 5 éve
Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.keresel egy parkot vagy zöltderületet, mert ott nem kell hordani. oda-vissza meg csak kibírod valahogy.
Nomac
több mint 5 éve
Most látom h az amatőr és a megyei focit is vissza csempészték még késő este és mehetnek azok is tovább, 3 forduló van vissza csak Tolna megyében tudok 6-7 csapatról ahol végig ment a covid...nem értem miért nem lehet tavasszal lenyomni a most megmaradt meccseket..
több mint 5 éve
Kerthelyiség.Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, szóval elvileg az se játszhatAkkor megint a kocsma előtt ivás lesz ebből. Reggel nálunk még nyitva voltak több helyen.Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?(1) Vendéglátó üzletben
Bazzani
tilos tartózkodni.
(2) Vendéglátó üzletben való tartózkodás – az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében – az ehhez
Dehogy
Gyurma Pappa
Bazzani
peach
több mint 5 éve
Ez kerületenként változó, nem? Nincs általános szabályizás.Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, szóval elvileg az se játszhatAkkor megint a kocsma előtt ivás lesz ebből. Reggel nálunk még nyitva voltak több helyen.Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?(1) Vendéglátó üzletben
Bazzani
tilos tartózkodni.
Dehogy
Gyurma Pappa
Bazzani
peach

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Közterületen tilos alkoholt fogyasztani, szóval elvileg az se játszhatAkkor megint a kocsma előtt ivás lesz ebből. Reggel nálunk még nyitva voltak több helyen.Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?(1) Vendéglátó üzletben
Bazzani
tilos tartózkodni.
Dehogy
Gyurma Pappa
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Akkor megint a kocsma előtt ivás lesz ebből. Reggel nálunk még nyitva voltak több helyen.Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?(1) Vendéglátó üzletben
Bazzani
tilos tartózkodni.
Dehogy
Gyurma Pappa