Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Most ugye ezt nem komolyan kérdezted? 😊Egyáltalán nem iszol semmit? Vagy csak alkoholt nem?Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
nagylaza
több mint 5 éve
Egyáltalán nem iszol semmit? Vagy csak alkoholt nem?Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20201110/minden-reszlet-megjelent-ilyen-lesz-az-uj-vilag-szerdatol-magyarorszagon-a-koronavirus-miatt-456876A vallási közösségek szertartásai a vallási közösség döntése szerint tarthatóak meg. A Kormány felkéri a vallási közösségeket, hogy a szertartásaik során a magatartási szabályokat az általános szabályokkal összhangban határozzák meg.hitgyüli megint terjeszthet
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
mert hiányzik a pia v mert melléraktad NNN-t is.Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Én egyszer mentem be azóta kb két órára, elhozni a holmimat 😀voltam azóta 2 napot meló helyen egyébként HO 😀szintén zenész.Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Lassan egy hete home office-ban vagyok, már azt se tudom mi van.
Kampman
warr_b
1 hete... kis friss hús
briareos
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
akkor még nem nyugger 😀Rohadt nagy tévedés. Csak jövőre lesz 65.Ez egy anonim fórum, de szerintem pl. engem 10 perc megtalálni az alapján, amit leírok magamról, de pont leszarom 😊65 éves nyíregyházi ápolónő vagy. Valamit kihagytam?
Gyurma Pappa
csi77
nagylaza
több mint 5 éve
voltam azóta 2 napot meló helyen egyébként HO 😀szintén zenész.Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Kampman
warr_b
1 hete... kis friss hús
briareos
több mint 5 éve
Rohadt nagy tévedés. Csak jövőre lesz 65.Ez egy anonim fórum, de szerintem pl. engem 10 perc megtalálni az alapján, amit leírok magamról, de pont leszarom 😊65 éves nyíregyházi ápolónő vagy. Valamit kihagytam?
Gyurma Pappa
csi77
több mint 5 éve
szintén zenész.Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Kampman
warr_b
1 hete... kis friss hús
több mint 5 éve
Ez egy anonim fórum, de szerintem pl. engem 10 perc megtalálni az alapján, amit leírok magamról, de pont leszarom 😊65 éves nyíregyházi ápolónő vagy. Valamit kihagytam?
Gyurma Pappa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
több mint 5 éve
És akkor most jönnek az olyan kérdések, hogy akkreditált tanfolyam tartható-e az intézményben? Ahhoz, hogy átmenjünk távoktatásba rendelet kéne.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Visszaértem. Megvan a sör. (Azaz: sörök.) Nagy baj nem lehet.Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.Jo bulizast kivanok, ne felejts el latvanyosan kozteren cigizni!
nagylaza
Vrij6
több mint 5 éve
magyarkozlony.hu took too long to respond.😀

több mint 5 éve
Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Egy hete? Elmeséljem mi lesz néhány hónap múlva?
Kampman
több mint 5 éve
Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Kampman

több mint 5 éve
a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet első oldala olyan mintha egy origós cikkből másolták volna át, hogy mit mondott Orbán facebookon.
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
A szabadidős létesítmények használata tilos, beleértve különösen a fitnesztermeket, fedett uszodákat, múzeumokat,könyvtárakat, mozikat, állatkerteket és korcsolyapályákat.Holnaptól zárva vagyunk. Megyei könyvtár.csak tippelek, de gondolom mi is 😀 mozi
Tactful Cactus
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Holnaptól zárva vagyunk. Megyei könyvtár.csak tippelek, de gondolom mi is 😀 mozi
Tactful Cactus

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?senki nem tudta eddig, ezekben a percekben került ki a friss közlöny, ami nagyjából teljesen átszabja éjféltől mindenki életét
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Holnaptól zárva vagyunk. Megyei könyvtár.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
444.hu/2020/11/10/aki-ezt-kormanyzasnak-nevezi-az-vagy-hulye-vagy-hazudik?fbclid=IwAR2t2k9GWYlFJ6PUrUfW-eFlzz782sWdsISVTTd6z4XEqP5oyCA7qanvQ7sOké, a Feri viszont kilövetné a bebuzult koronások szemét.
NB2
több mint 5 éve
na akkor már nem linkelek billy talentetwww.youtube.com/watch?v=nlTpQQVqH90&ab_channel=VariousArtists-Topic20 00: kötelező közterületen a maszk, mondá az úr az m1-en.Jó hát valaki bedobott egy piros zászlót.
21 30: csak a 10 000 főnél nagyobb településeken, ahol a polgármester kijelöli, ott kötelező a maszk.
Mérnek, nem kapkodnak pánikolva. Közlöny meg sehol, facebook-kormányzó úr..
Szokol
Tactful Cactus
empty taxi