Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a playbookEgész jó kis eredménykövető lett ebből. OV mond ezt+azt, mink pedig reagálunk. TD!Ja és a legfrissebb Magyar Közlöny lenne a stabil stream.
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Most mondjuk olyan Playoff hangulata van a topiknak 😀Márcsak Alekosz és a nők hiányoznak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Egész jó kis eredménykövető lett ebből. OV mond ezt+azt, mink pedig reagálunk. TD!Ja és a legfrissebb Magyar Közlöny lenne a stabil stream.
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
akkor tök oké, hogy 15.000 retardált majom egymás seggében liheg egy halálos világjárvány közepén.Na látod ez az amit lehetetlen bizonyítani + előtte is emelkedett és utána pedig nem robbant csak tovább emelkedett. Nem lehet látni egyenlőre gyertyát az értékeken, de az is lehet h pl a fradi-ujpest csak kesobb "érik be". De szvsz erre kicsi az esély.mert valszeg azok a 15-20 ezres tömegrendezvények robbantak be.Ok, de ezen már túl vagyunk, zártkapus már minden. Miért az indulat akkor?ja, csak itt voltam kutyázva, bannolva, miegymás, amiért bántani mertem azt az áldott jó fradista barátunkat, amiért kimegy 15.000,-d magával a szájba kúrt meccsére és még okoskodott is itt, hogy fasza minden, meg irigyek vagyunk és amúgy is kikéri magának, mert még a NŐI (!) kézi csapat meccseire is bérlete van.remélem a helyi fradisták örülnek a bérletüknek!Ezt mi valtotta ki most beloled?
Köszönjük ezt a csodálatos élményt srácok!
Hajrá Fradi!
Amadeus
davemayer
Esküszöm bazmeg, ez egy kurva muppet show.
Itt kell élned, hogy elhidd.
Amadeus
davemayer
Amadeus
davemayer
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2020/11/10/a-lidl-es-az-aldi-is-roviditett-az-uzletei-nyitvatartasan

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?nopety nope
(Vírus szempontjából kérdezem hogy ne legyen teljesen off)
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Ne bassz Hogyan ?Ez egy anonim fórum, de ha akarom, megtudom bárki loginját🤣Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
remélem a helyi fradisták örülnek a bérletüknek!Azért láthattuk hogy voltak olyan Fradi drukkerek is akik betartották a szabályokat, és szépen távolságtartva ültek. Nem minden Fradis idiota aki a B-középben ugrál félmeztelenül Covid idején
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
De baggio nem volt hajlandó ezt a kérésemet teljesíteni sajnos.....
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
De ettől szerintem még email címen keresztül betudok lépni.
Igaz ez egy anonim fórum de sok ember nem gondol bele abba hogy igen is amit leírnak itt azzal nagyon megtudnak bántani más embereket.
Az a baj hogy sokunk túl komolyan veszi az itteni tevékenységét.
Rózsa Sándor (betyár)
Willie Parker
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Gondolkodni nagyon régóta gondolkodom rajta. Eddig már legalább nyócszor sikerül leszokni.amugy ez jó időzítés lerakni azoknak akik gondolkodnak rajta, jantól plusz 300 lesz egy dobozAzt hittem, megtiltották a "közterületen való dohányzást".Közterületen dohányozni...Nebassz!
Ez lesz a kihívás!😄
zemanla
nagylaza
nagylaza
briareos
több mint 5 éve
Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?Szerintem sehol sem lesz szezon...
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Neked megvan a számom szóval ..... 😃Sanya, nyugi.Ne bassz Hogyan ?Ez egy anonim fórum, de ha akarom, megtudom bárki loginját🤣Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
remélem a helyi fradisták örülnek a bérletüknek!Azért láthattuk hogy voltak olyan Fradi drukkerek is akik betartották a szabályokat, és szépen távolságtartva ültek. Nem minden Fradis idiota aki a B-középben ugrál félmeztelenül Covid idején
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Igaz ez egy anonim fórum de sok ember nem gondol bele abba hogy igen is amit leírnak itt azzal nagyon megtudnak bántani más embereket.
Rózsa Sándor (betyár)
Willie Parker
Rózsa Sándor (betyár)
Én is.
De én nem akarom.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?Nem lesz.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?(Vírus szempontjából kérdezem hogy ne legyen teljesen off)
több mint 5 éve
Na látod ez az amit lehetetlen bizonyítani + előtte is emelkedett és utána pedig nem robbant csak tovább emelkedett. Nem lehet látni egyenlőre gyertyát az értékeken, de az is lehet h pl a fradi-ujpest csak kesobb "érik be". De szvsz erre kicsi az esély.mert valszeg azok a 15-20 ezres tömegrendezvények robbantak be.Ok, de ezen már túl vagyunk, zártkapus már minden. Miért az indulat akkor?ja, csak itt voltam kutyázva, bannolva, miegymás, amiért bántani mertem azt az áldott jó fradista barátunkat, amiért kimegy 15.000,-d magával a szájba kúrt meccsére és még okoskodott is itt, hogy fasza minden, meg irigyek vagyunk és amúgy is kikéri magának, mert még a NŐI (!) kézi csapat meccseire is bérlete van.remélem a helyi fradisták örülnek a bérletüknek!Ezt mi valtotta ki most beloled?
Hajrá Fradi!
Amadeus
davemayer
Esküszöm bazmeg, ez egy kurva muppet show.
Itt kell élned, hogy elhidd.
Amadeus
davemayer
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ez egy anonim fórum, de szerintem pl. engem 10 perc megtalálni az alapján, amit leírok magamról, de pont leszarom 😊ja aki rég óta tag tudja a nevemet szerkesztői időkből, meg ahogy gyurma is irja bőven van annyi infó h beazonosítsanak, de ez van.
Gyurma Pappa
ha valami faszságot látok élőben is megmondom
több mint 5 éve
Egész jó kis eredménykövető lett ebből. OV mond ezt+azt, mink pedig reagálunk. TD!csak a TD-k helyett a hullákat számoljuk.
nagylaza
több mint 5 éve
Sanya, nyugi.Ne bassz Hogyan ?Ez egy anonim fórum, de ha akarom, megtudom bárki loginját🤣Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
Willie Parker
Rózsa Sándor (betyár)
Én is.
De én nem akarom.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne bassz Hogyan ?Ez egy anonim fórum, de ha akarom, megtudom bárki loginját🤣Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
Willie Parker
több mint 5 éve
Egész jó kis eredménykövető lett ebből. OV mond ezt+azt, mink pedig reagálunk. TD!
több mint 5 éve
Ez egy anonim fórum, de szerintem pl. engem 10 perc megtalálni az alapján, amit leírok magamról, de pont leszarom 😊

több mint 5 éve
En csak a Denver meccseket veszem komolyan 😀Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
De akkor idegállapotban vagy Móni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
amugy ez jó időzítés lerakni azoknak akik gondolkodnak rajta, jantól plusz 300 lesz egy dobozAzt hittem, megtiltották a "közterületen való dohányzást".Közterületen dohányozni...Nebassz!
Ez lesz a kihívás!😄
zemanla
nagylaza
nagylaza
több mint 5 éve
Miért, ezen logika alapján 20 óra előtt és 05 óra után nem terjed?Kotelezo masz kozteruletenhez pontositas:9000 ezres településen nem terjed? Vagy mi a kurva élet van?
szerda 0 órától a 10 ezer főnél nagyobb települések egyes közterein lesz kötelező a maszkhasználat. A területek kijelölése a polgármesterek feladata lesz. Ugyanakkor a sporttevékenység során, valamint a parkokban, zöldterületeken továbbra sem lesz kötelező a maszkhasználat.
Beki
Amadeus
Vagy 11 fős rendezvényen terjed, 9 fősön nem?
Általánosban, oviban nem terjed csak gimiben?
Neked kéne legjobban tudnod, hogy bármilyen rendeletnél, törvénynél, ahol egzakt szám szerepel, azt meg lehet kérdőjelezni, de kell valami egyértelmű limit.
több mint 5 éve
Ez egy anonim fórum, de ha akarom, megtudom bárki loginját🤣Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Azt hittem, megtiltották a "közterületen való dohányzást".Közterületen dohányozni...Nebassz!
Ez lesz a kihívás!😄
zemanla
nagylaza
több mint 5 éve
nyilván a mailcimet is lemódosítomErre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)