Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Légy szives, értő olvasást kérnék tőled - irtam hogy az intézkedesnek orulok (a legelso mondat basszus... ez egy azsiai tipusu intezkedes, aminek kb en voltam az egyik (az egyetlen?) hive a forumon eddig is, meg akkor is amikor egyesek azt szajkoztak honapokon at, hogy ezt itthon nem lehet bevezetni...)Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Eddig az volt a baj nem elég szigorú meg minden csak látszat stb...
Erősitsetek meg hogy jól értem, 3 és fél óra múlva, ugye?
Ez elég amatőr...
Nyilván mindig van nálam maszk, de lesz sok ember, akit ez meg fog lepni holnap...
Igor
Most meg az hogy túl gyors 🤔
Eskü nem értem az embereket semmi nem jó
Rózsa Sándor (betyár)
A kommunikacio modja volt amatőr, ezt igy, ilyenkor, ilyen modon bejelenteni.
Van akitol mar megszoktam, h mindig kicsavarja a hsz-eimet - legy szives ne ess ebbe a hibába.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
én eddig is maszkban mászkáltam utcán ha kimozdultam, és meglepően sok hasonló embert látok környékenJaja, mar en is igy tolom egy ideje, most meg legalabb melegit is valamit ebben az idoben.
briareos
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
azért érződik a fórumon h mindenkinek már kivan a fasza nem szoktuk egymást ennyire agron baszogatniKözeledik a PO!
briareos
több mint 5 éve
azért érződik a fórumon h mindenkinek már kivan a fasza nem szoktuk egymást ennyire agron baszogatni
több mint 5 éve
Akkor ezt megbeszéltük 😊Te már csak tudod 😉Biztos tudod mit gondolsz, csak rosszul gondolod 😉Dehogy ment.Ez nagyon félrement, Sándor... 😊Dehogy kell itthon se fizettem egy fillért se szóval ez nem szempont 😛áááá dehogy, akkor a hitelt is vissza kellene fizetnie. a hanyatló nyugaton el tud bújni a sorosista behajtók elől is.De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Nem ülök fel semmiféle baloldali liberális demekorata fals információnak és híresztelésnek.
Az utolsó szög az ELCSALT Amerikai elnök választás volt.
Nem beszélve arról hogy ebben a topicban nagyon erőteljes a rém hír terjesztés nem beszélve a rengeteg negatív impulzusoról ami itt ér nap mint nap........
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Minden információ ami nem onnan jön az Sorosista libernyak Gyurcsányista rágalom.
Másra nem jó mint pánik keltésre.
Ez fórum pontosan ezt mutatta meg nekem a 2 év alatt.
Vagy máshogy kefejezvén erre világított reá.
HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
A fórumon való jelenlétem ebbe az irányba terelt el.
Olvasván az itt lévők véleményét.
Hiszen minden ember formálható.
Nagyon sokat számítanak az impulzusok melyek érik.
Főleg adott témákban melyekben nincs teljesen kialakult szikla szilárd meggyőződése.
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
csebi
De a személyeskedést nem értem .....
De tőled hogy őszinte legyek nem vártam mást.
Tipikus esete vagy bort iszik és vizet prédikál.
Plusz jó érzés apró kis jele sincs meg benned.
Emberileg ahogy itt megismertelek a szemembe nulla vagy.
Jön a kérdés mire alapozom rengetegszer megfigyeltem az elsők között vagy aki más szerentcsétlenségén tud gúnyosan ércelődni.
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Ez véleményem és pont.
De még jó hogy tudom mit gondolok vagy már jobban tudod nálam?
Vicc hogy már azt is megakarjátok mondani ki mit gondolhat.
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Rózsa Sándor (betyár)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Te jó ég! Miről beszélsz? Milyen komcsi narratíva? Szerinted mikor nevezték el a Bajcsy-Zsilinszky utat Bajcsy-Zsilinszky Endréről? Mikor tették ki az emléktábláját?Igen, ez a komcsi narratíva. A mi családi történelmünkben ennél árnyaltabb pl. a 44-es szerepe. De jogos ha nem akarsz új, valid infókat, mert csak összezavar a szélsőjobboldali fajvédő narratívádban, akkor ne erőltesd, valóban.Bajcsy-Zsilinszky nem jobbos volt, hanem szélsőjobboldali fajvédő. (Talán érzékeled a különbséget.) Érdemes olvasgatni a témáról, javaslom neked is.Nem. Én liberális vagyok. Szabadelvű. Támogatom a szabadpiacot, a magántulajdont, egyéni jogokat, életmódválasztást, szólás szabadságát, szexuális szabadságot, de nem rontok a saját nemzetemre, nem akarom megmondani mi a PC, vagy hogy BLM, vagy nem hiszem, hogy Orbánnál lenne nagyszerűbb politikus most széles e hazában, és főleg nem csapódok, kenődök rá a komcsikra, és egyéb baloldali elhajlásokra, mint sok liberális tette, és lett belőle libernyák.Összezavartál. Saját állításod szerint te nem libernyák vagy?Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.
MikeyKipróbálod milyen Sobrinak lenni? 😊 nem rossz, azért még van hova fejlődnöd.Ne vegyétek el a kedvét, pont most amikor a helyes vágányra helyezte magát.
Szesze
Gyerünk Sanya, ne hagyd, hogy a libernyákok bekategorizáljanak, meg kitalálják neked mi a jó, pláne ne hagyd, hogy rádkényszerítsék a saját hitüket, és ne tolerálják a tiédet.
Senki hite nem különb a másikénál.
Sobri Jóska
nagylaza
A libernyák politikai kategória. A "ballipsi", "bolsi" színonimája.
Nem igazán tudod lekövetni ezeket, látom.
De igazad van, kérdezz, abból még sosem volt baj.
Ajánlom megismerésre mondjuk Bajcsy-Zsilinszky Endre életét.
Jobbos volt, de a nácikat fegyverrel fogadta, a komcsikat sem szívlelte, de liberális volt, libernyák nem.
Sobri Jóska
Ami a libernyákot illeti, ajánlom figyelmedbe:
"A filológusok kedvéért megjegyzem, hogy az ELTE BTK HÖK képviselői már 2013-ban használták ezt a szót a gólyatáborba jelentkező elsőéves lányok kategorizálására. Az utóbb nyilvánosságra került feljegyzésben számos idézhetetlen trágárság mellett olvasható olyasmi is, hogy elempés libernyák."
www.es.hu/cikk/2020-07-31/huszar-agnes/libernyakok.html
Klasszikust idézve: összenő, ami összetartozik.
nagylaza
Csak kiváncsiságból kérdezem, rajta kívül kik fogadták még a nácikat fegyverrel Magyarországon, Pesten, és nem kezdték el a zsidókat deportálni lelkesen, ezzel meg is lepve Eichmanékat, akik nem kalkuláltak sok magyar hatósági személy ilyetén lelkesültségével?
„Egyes esetekben embereimet megrázta a magyar rendőrség [értsd: csendőrség, Eichmann nem tesz különbséget a két testület között] embertelensége. Dieter Wisliceny [SS-Hauptsturmführer, Eichmann közeli munkatársa] beszámolt róla, hogy bár nem mindenhol, de néhány kerületben a rendőrök úgy hajtják a zsidókat a vagonokba, mint a barmot a vágóhídra.” ezt Eichmann mondta a perében a wiki szerint.
„Ha a magyarok vaskövetkezetességgel tagadták volna meg a német kívánságot a zsidókérdésben, annak megoldására sor nem kerülhetett volna. Nyomás lett volna, de – az 1944-es év már »krízisév« volt – nem lett volna hatalmi erő egymillió ember megjelölésére, összefogására és deportálására. Ez egy olyan hatalmas rendőri feladat, amelynek elvégzését három hónap alatt csak a lelkes magyar teljes hatósági és karhatalmi apparátus tette lehetővé. Kívülről nem tudtak volna megfelelő erőt hozni e célra, mert csak az tudta volna elvégezni, amelyik az országot, népét ismeri s a nyelvet beszéli. Eichmannak csak igen kis törzse volt. Ilyen gyorsan és ennyire súrlódásmentesen – csak a magyar kormány teljes segítségével volt lehetséges.”
ezt meg Veesenmayer Nürnbergben a wiki szerint.
Eközben Bajcsy-Zsilinszky meg Gestapósokra lövöldözött.
Sobri Jóska
Tisztában vagyok azzal, hogy BZSE szembefordult a nácikkal. És ezért az életét áldozta. Azt írtam, hogy nem egyszerűen jobbosként, hanem szélsőjobboldali fajvédőként indult. Elég sokat olvastam és tudok róla, hidd el, nem tőled várok "valid infókat".
Szeretnélek megkérni: ne legyél faszkalap.
több mint 5 éve
Akihez március óta nem jutott el, arra kár várni 😉1 napot hagyhattak volna még h mindenkihez eljusson az infó...Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
Masik meg ezekben az idokben inkabb oruljunk ennek, en azthiszem maszkot az elmult 7honapban mar beszerzett mindenki😊
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
Nyilván mindig van nálam maszk, de lesz sok ember, akit ez meg fog lepni holnap...
Igor
Beki
több mint 5 éve
én eddig is maszkban mászkáltam utcán ha kimozdultam, és meglepően sok hasonló embert látok környéken
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Te már csak tudod 😉Biztos tudod mit gondolsz, csak rosszul gondolod 😉Dehogy ment.Ez nagyon félrement, Sándor... 😊Dehogy kell itthon se fizettem egy fillért se szóval ez nem szempont 😛áááá dehogy, akkor a hitelt is vissza kellene fizetnie. a hanyatló nyugaton el tud bújni a sorosista behajtók elől is.De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Nem ülök fel semmiféle baloldali liberális demekorata fals információnak és híresztelésnek.
Nem beszélve arról hogy ebben a topicban nagyon erőteljes a rém hír terjesztés nem beszélve a rengeteg negatív impulzusoról ami itt ér nap mint nap........
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Minden információ ami nem onnan jön az Sorosista libernyak Gyurcsányista rágalom.
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Főleg adott témákban melyekben nincs teljesen kialakult szikla szilárd meggyőződése.
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
csebi
Jön a kérdés mire alapozom rengetegszer megfigyeltem az elsők között vagy aki más szerentcsétlenségén tud gúnyosan ércelődni.
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Ez véleményem és pont.
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
több mint 5 éve
Ő bajuk! Hat komolyan, milyen jobb program kell annal mintsem a koztevet nezni? A rendorok majd azzal buntetnek hogy ejjejjj Pista bacsi tetszett volna Koztevet nezni!Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
Masik meg ezekben az idokben inkabb oruljunk ennek, en azthiszem maszkot az elmult 7honapban mar beszerzett mindenki😊
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
Igor
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
megy a rémhírterjesztés, ja... szülésin levő köllégám írta maÉs ahogy kisműtétek sincsenek, úgy a novemberre, decemberre kiírt szüléseket is vissza kell tartani jövő tavaszig.
...
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Eddig az volt a baj nem elég szigorú meg minden csak látszat stb...Új mérések, új intézkedések.Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
Igor
Valószínűleg holnap még csak szól a hatóság, nem durrantja egyből az 50 rugót.
Sobri Jóska
Most meg az hogy túl gyors 🤔
Eskü nem értem az embereket semmi nem jó
több mint 5 éve
Biztos tudod mit gondolsz, csak rosszul gondolod 😉Dehogy ment.Ez nagyon félrement, Sándor... 😊Dehogy kell itthon se fizettem egy fillért se szóval ez nem szempont 😛áááá dehogy, akkor a hitelt is vissza kellene fizetnie. a hanyatló nyugaton el tud bújni a sorosista behajtók elől is.De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Ez véleményem és pont.
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Köszönöm a hiánypótlást!www.facebook.com/106920862700810/posts/1016055308454023/Én Szerb Anti bácsi idézetével csak baggiótól találkoztam, de szerintem az igazság absztrakció és ezzel diffúzáltam már néhány felesleges veszekedést.Azért régi fórumozókba már beleégett baggio aláírásának vitathatatlan bölcsessége:Méltatlanul alulértékelt mondat.És te az origót, és annak a világát választottad. Tiszta Matrix. 😊 De ugye azzal is tisztában vagy mindeközben, hogy ez csak egyéni elbírálás és ízlés dolga és az igazságot egyik frontról se fogod megkapni?Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Rózsa Sándor (betyár)
gyeek
empty taxi
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Sobri Jóska
gyeek
nagylaza
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szerintem van egy szakemberuk aki minden nap bement h "ma 95% esely van hogy nem fog osszeomlani az egeszsegugy", "ma 70% esely van hogy nem fog osszeomlani az egeszsegugy"...1 napot hagyhattak volna még h mindenkihez eljusson az infó...Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
Igor
Beki
Aztan a ma delutani meetingen mar azt mondta, hogy "Ma 50%...",Viktor meg ekkor gyorsan felpattant, hogy no ez mar nem jatek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
megy a rémhírterjesztés, ja... szülésin levő köllégám írta ma "Nekem apum ugye vesebeteg, ismét transzplantációra vár. Tavasz óta szinte hetente teszelték, nagyon vigyázott magára, vigyáztunk rá. Hétfőhöz két hete bement egy ellenőrzésre a kórházba, bent tartották mert egy értéke nem volt jó. Betették a szürke zónába amíg nem tesztelték illetve nem volt eredmény, hisz teszt nélkül nem feküdhet be. Hétfőn semmi baja nem volt, de 99% hogy a szürke zónában elkapta... szerdán már 2 órát küzdöttek az életéért... és mi erről mit sem tudtunk... elérni senkit nem lehet, információt senkitől nem tudsz kapni... nagyon durva állapotok vannak a kórházba. Konkrétan őt úgy találtuk meg hogy nehezen találtunk kontaktot, és Fénykép!!! alapján találta meg a doki, személyes adatok alapján nem... azóta más kórházba vitték, ott se jobb a helyzet, de ő küzd, és egyre jobban van 🤞🙏 remélem mi a nehezén túl vagyunk.. de a benti állapotok durvák... és nem csak betegséggel rendelkezők illetve öregek érintettek..."
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Dehogy ment.Ez nagyon félrement, Sándor... 😊Dehogy kell itthon se fizettem egy fillért se szóval ez nem szempont 😛áááá dehogy, akkor a hitelt is vissza kellene fizetnie. a hanyatló nyugaton el tud bújni a sorosista behajtók elől is.De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)
warr_b
Ez véleményem és pont.
több mint 5 éve
rokaur
876
MC Zsolax megenekelte ezt mar nekunk "lenn az utszan nincsen kegyelem"Majd hnap este kapunk, de reggel már büntetnek maszk miatt az utcán. xDKozlonyt kerek 😀Portfolioról idézve:Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
rokaur
Jön a kötelező maszkviselés a köztereken
Ma éjféltől kötelező maszkviselést fogunk előírni a köztereken, sok más európai országhoz hasonlóan - mondta el Orbán Viktor.
Beki
rokaur
Beki
több mint 5 éve
Új mérések, új intézkedések.Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
Igor
Valószínűleg holnap még csak szól a hatóság, nem durrantja egyből az 50 rugót.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1 napot hagyhattak volna még h mindenkihez eljusson az infó...Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
Igor
több mint 5 éve
elolvasnám ezt a rendeletet, ha már pár óra múlva hatályba lép, még jó, hogy a magyar közlöny honlapja elérhetetlen.
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
Ez nagyon félrement, Sándor... 😊Dehogy kell itthon se fizettem egy fillért se szóval ez nem szempont 😛áááá dehogy, akkor a hitelt is vissza kellene fizetnie. a hanyatló nyugaton el tud bújni a sorosista behajtók elől is.De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
csebi
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Alapvetően örülök az intézkedésnek, de vicc h ezt kevesebb mint 4 órával az életbelépés előtt tudom meg (tudja meg mindenki?) - hétfőn nem merték mondani, vagy csak elfelejtette Viktor?Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Beki
rokaur
Beki
Ez elég amatőr...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Igen, ez a komcsi narratíva. A mi családi történelmünkben ennél árnyaltabb pl. a 44-es szerepe. De jogos ha nem akarsz új, valid infókat, mert csak összezavar a szélsőjobboldali fajvédő narratívádban, akkor ne erőltesd, valóban.Bajcsy-Zsilinszky nem jobbos volt, hanem szélsőjobboldali fajvédő. (Talán érzékeled a különbséget.) Érdemes olvasgatni a témáról, javaslom neked is.Nem. Én liberális vagyok. Szabadelvű. Támogatom a szabadpiacot, a magántulajdont, egyéni jogokat, életmódválasztást, szólás szabadságát, szexuális szabadságot, de nem rontok a saját nemzetemre, nem akarom megmondani mi a PC, vagy hogy BLM, vagy nem hiszem, hogy Orbánnál lenne nagyszerűbb politikus most széles e hazában, és főleg nem csapódok, kenődök rá a komcsikra, és egyéb baloldali elhajlásokra, mint sok liberális tette, és lett belőle libernyák.Összezavartál. Saját állításod szerint te nem libernyák vagy?Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.
MikeyKipróbálod milyen Sobrinak lenni? 😊 nem rossz, azért még van hova fejlődnöd.Ne vegyétek el a kedvét, pont most amikor a helyes vágányra helyezte magát.
Szesze
Gyerünk Sanya, ne hagyd, hogy a libernyákok bekategorizáljanak, meg kitalálják neked mi a jó, pláne ne hagyd, hogy rádkényszerítsék a saját hitüket, és ne tolerálják a tiédet.
Senki hite nem különb a másikénál.
Sobri Jóska
nagylaza
A libernyák politikai kategória. A "ballipsi", "bolsi" színonimája.
Nem igazán tudod lekövetni ezeket, látom.
De igazad van, kérdezz, abból még sosem volt baj.
Ajánlom megismerésre mondjuk Bajcsy-Zsilinszky Endre életét.
Jobbos volt, de a nácikat fegyverrel fogadta, a komcsikat sem szívlelte, de liberális volt, libernyák nem.
Sobri Jóska
Ami a libernyákot illeti, ajánlom figyelmedbe:
"A filológusok kedvéért megjegyzem, hogy az ELTE BTK HÖK képviselői már 2013-ban használták ezt a szót a gólyatáborba jelentkező elsőéves lányok kategorizálására. Az utóbb nyilvánosságra került feljegyzésben számos idézhetetlen trágárság mellett olvasható olyasmi is, hogy elempés libernyák."
www.es.hu/cikk/2020-07-31/huszar-agnes/libernyakok.html
Klasszikust idézve: összenő, ami összetartozik.
nagylaza
Csak kiváncsiságból kérdezem, rajta kívül kik fogadták még a nácikat fegyverrel Magyarországon, Pesten, és nem kezdték el a zsidókat deportálni lelkesen, ezzel meg is lepve Eichmanékat, akik nem kalkuláltak sok magyar hatósági személy ilyetén lelkesültségével?
„Egyes esetekben embereimet megrázta a magyar rendőrség [értsd: csendőrség, Eichmann nem tesz különbséget a két testület között] embertelensége. Dieter Wisliceny [SS-Hauptsturmführer, Eichmann közeli munkatársa] beszámolt róla, hogy bár nem mindenhol, de néhány kerületben a rendőrök úgy hajtják a zsidókat a vagonokba, mint a barmot a vágóhídra.” ezt Eichmann mondta a perében a wiki szerint.
„Ha a magyarok vaskövetkezetességgel tagadták volna meg a német kívánságot a zsidókérdésben, annak megoldására sor nem kerülhetett volna. Nyomás lett volna, de – az 1944-es év már »krízisév« volt – nem lett volna hatalmi erő egymillió ember megjelölésére, összefogására és deportálására. Ez egy olyan hatalmas rendőri feladat, amelynek elvégzését három hónap alatt csak a lelkes magyar teljes hatósági és karhatalmi apparátus tette lehetővé. Kívülről nem tudtak volna megfelelő erőt hozni e célra, mert csak az tudta volna elvégezni, amelyik az országot, népét ismeri s a nyelvet beszéli. Eichmannak csak igen kis törzse volt. Ilyen gyorsan és ennyire súrlódásmentesen – csak a magyar kormány teljes segítségével volt lehetséges.”
ezt meg Veesenmayer Nürnbergben a wiki szerint.
Eközben Bajcsy-Zsilinszky meg Gestapósokra lövöldözött.
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20201110_Orban_jelenleg_50_szazalek_az_eselye_hogy_kitart_az_egeszsegugyA klasszikust idezve: vagy igen, vagy nem 😀
| De 75% mert mi akarjuk hogy kitartson! |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."