Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Milyen érzés, hogy vallást alapítottál? 😊Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.
MikeyKipróbálod milyen Sobrinak lenni? 😊 nem rossz, azért még van hova fejlődnöd.Ne vegyétek el a kedvét, pont most amikor a helyes vágányra helyezte magát.
Szesze
Gyerünk Sanya, ne hagyd, hogy a libernyákok bekategorizáljanak, meg kitalálják neked mi a jó, pláne ne hagyd, hogy rádkényszerítsék a saját hitüket, és ne tolerálják a tiédet.
Senki hite nem különb a másikénál.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.
Mikey
Kipróbálod milyen Sobrinak lenni? 😊 nem rossz, azért még van hova fejlődnöd.Ne vegyétek el a kedvét, pont most amikor a helyes vágányra helyezte magát.
Szesze
Gyerünk Sanya, ne hagyd, hogy a libernyákok bekategorizáljanak, meg kitalálják neked mi a jó, pláne ne hagyd, hogy rádkényszerítsék a saját hitüket, és ne tolerálják a tiédet.
Senki hite nem különb a másikénál.
több mint 5 éve
És te az origót, és annak a világát választottad. Tiszta Matrix. 😊 De ugye azzal is tisztában vagy mindeközben, hogy ez csak egyéni elbírálás és ízlés dolga és az igazságot egyik frontról se fogod megkapni?Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Nem ülök fel semmiféle baloldali liberális demekorata fals információnak és híresztelésnek.
Az utolsó szög az ELCSALT Amerikai elnök választás volt.
Nem beszélve arról hogy ebben a topicban nagyon erőteljes a rém hír terjesztés nem beszélve a rengeteg negatív impulzusoról ami itt ér nap mint nap........
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Minden információ ami nem onnan jön az Sorosista libernyak Gyurcsányista rágalom.
Másra nem jó mint pánik keltésre.
Ez fórum pontosan ezt mutatta meg nekem a 2 év alatt.
Vagy máshogy kefejezvén erre világított reá.
HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
A fórumon való jelenlétem ebbe az irányba terelt el.
Olvasván az itt lévők véleményét.
Hiszen minden ember formálható.
Nagyon sokat számítanak az impulzusok melyek érik.
Főleg adott témákban melyekben nincs teljesen kialakult szikla szilárd meggyőződése.
Rózsa Sándor (betyár)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Nem ülök fel semmiféle baloldali liberális demekorata fals információnak és híresztelésnek.
Nem beszélve arról hogy ebben a topicban nagyon erőteljes a rém hír terjesztés nem beszélve a rengeteg negatív impulzusoról ami itt ér nap mint nap........
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Minden információ ami nem onnan jön az Sorosista libernyak Gyurcsányista rágalom.
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Főleg adott témákban melyekben nincs teljesen kialakult szikla szilárd meggyőződése.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én tényleg komolyan írom.Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
több mint 5 éve
Kipróbálod milyen Sobrinak lenni? 😊 nem rossz, azért még van hova fejlődnöd.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igen jól mondod.Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
több mint 5 éve
Nem úgy. 😀 6-14 óra között van munkaidőnk állandóan, szóval csak reggeles szak van.Miután rövid időn belül tegnap a harmadik kollégám a 17-ből, akivel egy csarnokban dolgozunk, is hazament/otthon maradt a klasszikus tünetekkel (tesztelve egyelőre egyikük sem lett), az üzemvezetőnk belengette az ötletet, hogy két részre osztja a társaságot és az egyik fele reggel, a másik fele délután jár dolgozni (aztán kövi héten fordítva), hogy ha esetleg valaki tényleg covidos lenne, akkor csak a fele társaságnak kelljen otthon maradnia. Egyelőre még nem biztos, csak felmerült benne mint lehetőség.ha cserébe ugyanannyi a fizu, mintha egész nap mennétek akkor deal 😊
Nem vagyok biztos abban, hogy ennek lenne bármi értelme.
Mikey
Szesze
több mint 5 éve
Miután rövid időn belül tegnap a harmadik kollégám a 17-ből, akivel egy csarnokban dolgozunk, is hazament/otthon maradt a klasszikus tünetekkel (tesztelve egyelőre egyikük sem lett), az üzemvezetőnk belengette az ötletet, hogy két részre osztja a társaságot és az egyik fele reggel, a másik fele délután jár dolgozni (aztán kövi héten fordítva), hogy ha esetleg valaki tényleg covidos lenne, akkor csak a fele társaságnak kelljen otthon maradnia. Egyelőre még nem biztos, csak felmerült benne mint lehetőség.ha cserébe ugyanannyi a fizu, mintha egész nap mennétek akkor deal 😊
Nem vagyok biztos abban, hogy ennek lenne bármi értelme.
Mikey
több mint 5 éve
Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Miután rövid időn belül tegnap a harmadik kollégám a 17-ből, akivel egy csarnokban dolgozunk, is hazament/otthon maradt a klasszikus tünetekkel (tesztelve egyelőre egyikük sem lett), az üzemvezetőnk belengette az ötletet, hogy két részre osztja a társaságot és az egyik fele reggel, a másik fele délután jár dolgozni (aztán kövi héten fordítva), hogy ha esetleg valaki tényleg covidos lenne, akkor csak a fele társaságnak kelljen otthon maradnia. Egyelőre még nem biztos, csak felmerült benne mint lehetőség. Nem vagyok biztos abban, hogy ennek lenne bármi értelme.
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Mert jó ötleteik vannak csak túl korán alkalmazzák őket 😊Helyes! Végre valaki nem engedi megtéveszteni magát a ballibsi ármánytól. Én is legszívesebben a korrekt és pártatlan Origóról tájékozódom. Dobj majd onnan egy linket, lécci, ami elmagyarázza, hogy amennyiben Ausztriában ennyire szar a helyzet, akkor járványügyben OV miért az osztrák intézkedéseket tekinti mintának.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
nagylaza
több mint 5 éve
Helyes! Végre valaki nem engedi megtéveszteni magát a ballibsi ármánytól. Én is legszívesebben a korrekt és pártatlan Origóról tájékozódom. Dobj majd onnan egy linket, lécci, ami elmagyarázza, hogy amennyiben Ausztriában ennyire szar a helyzet, akkor járványügyben OV miért az osztrák intézkedéseket tekinti mintának.Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
És a párhuzamos univerzumok léteznek, itt az újabb bizonyíték!!Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
somoskovig
több mint 5 éve
PO jövőre van. 😉Azt hagyd meg a lions PO-jára 😉 | nyugi, annyi eselyünk van rá már nekünk is mint nektek 😊 |Én szerintem csak megfáztam.Köszi, akkor ezek szerint neked is.Na úgy néz ki csak sikerült benyalnom ezt a szart.. Mondjuk még nem fix, hogy covid, de elég esélyes. Ami vicces kicsit: el akartam menni magánba, hogy minél előbb legyen eredményem, de azoknál most ez az általános protokoll: "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni." 😊Jobbulást.
Így marad a háziorvoson keresztüli tesztelés (aki persze nem akart elküldeni tesztre, csak maradjak otthon, be kellett keményítenem, hogy előjegyeztessen), csak állítólag ott a mintavételre meg kurva sokat kell várni és akkor még mire lesz eredmény..
Na mindegy, csak legalább a kórházat ússzam meg valahogy,
Szesze
Én még csak a hőemelkedésnél tartok abból is csak enyhe.
Haza kellett jönnöm munkából.
Miből gondolod, hogy covid és nemcsak megfázás vagy bármi más?
Bazzani
Hát nyilván nem lehet tudni biztosan, influenza szerű tüneteim vannak, de én márciusban átestem az influenzán már, szóval ez valószínű nem az lehet. Plusz azért gondolom, hogy covid, mert nemrég beszéltem azzal a csapattársammal akire gyanakodtam, h megfertőzhetett és ő is szarul van 😕
Szesze
Nem voltam kellően felöltözve amikor pakoltam.
Semmi más tünetem nincs egyelőre.
Ha rosszabbul leszek akkor kiülöm itthon a 10 napot. Úgyis van szabim bőven.
Bazzani
davemayer
Viszont a Black Mondayre kiveszek egy napot. 😊
több mint 5 éve
Ha utána védett lennél még igazad is lehetne, de így hogy azt sem ad ha esetlegesen elkapod így nem éri meg.Jah, hát valahol eddig is azt mondtam, hogy ha előre borítékolja valaki, h kórház nélkül megúszom ezt a szart, akkor jobb lenne átesni rajta. Tudom, hogy olyan értelemben hülyeség, hogy lehetnek később szövődmények, meg mittomén, de kurvára elegem van már ebből a parázásból is (elsősorban nem magamat féltem amúgy ebben az esetben).Nyugi! Az első pofon a legnagyobb... Kitartás! 😉Köszi. Én már 43 vagyok, de remélem azért rám is igaz lesz a dolog, azért őszintén szólva erre számítok (elvileg semmilyen szinten nem vagyok veszélyeztetett kategória), de nyilván az ember azért fosik is valahol (eleve nem megyek a szomszédba egy kis hipochondriáért 😊 ).Köszönöm. Nem kiérni fognak, nekem kell majd bemennem a mintavételi helyre, mert mondtam, hogy képes vagyok rá (eleve azért, hogy hátha úgy gyorsabb lesz). Mondjuk tegnap óta romlott a helyzet kissé (hőemelkedésből kisebb láz lett), de azért még nem vészes.Én is csatlakozom, jobbulást! Bíztatónak annyit, hogy egy ismerősöm (30as eleje) családon belül szintén elkapta. Nála 3-4 nap alatt lezajlott a neheze, elsősorban izületi fájdalmai voltak és köhögés, enyhe hőemelkedés. Nejének hasonló, több köhögés és magasabb hőmérséklettel, de egy hét után már mind jobban vannak, már csak a végét várják.
Szesze
gyeek
Szesze
gyeek
Szesze
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Azt hagyd meg a lions PO-jára 😉 | nyugi, annyi eselyünk van rá már nekünk is mint nektek 😊 |Én szerintem csak megfáztam.Köszi, akkor ezek szerint neked is.Na úgy néz ki csak sikerült benyalnom ezt a szart.. Mondjuk még nem fix, hogy covid, de elég esélyes. Ami vicces kicsit: el akartam menni magánba, hogy minél előbb legyen eredményem, de azoknál most ez az általános protokoll: "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni." 😊Jobbulást.
Így marad a háziorvoson keresztüli tesztelés (aki persze nem akart elküldeni tesztre, csak maradjak otthon, be kellett keményítenem, hogy előjegyeztessen), csak állítólag ott a mintavételre meg kurva sokat kell várni és akkor még mire lesz eredmény..
Na mindegy, csak legalább a kórházat ússzam meg valahogy,
Szesze
Én még csak a hőemelkedésnél tartok abból is csak enyhe.
Haza kellett jönnöm munkából.
Miből gondolod, hogy covid és nemcsak megfázás vagy bármi más?
Bazzani
Hát nyilván nem lehet tudni biztosan, influenza szerű tüneteim vannak, de én márciusban átestem az influenzán már, szóval ez valószínű nem az lehet. Plusz azért gondolom, hogy covid, mert nemrég beszéltem azzal a csapattársammal akire gyanakodtam, h megfertőzhetett és ő is szarul van 😕
Szesze
Nem voltam kellően felöltözve amikor pakoltam.
Semmi más tünetem nincs egyelőre.
Ha rosszabbul leszek akkor kiülöm itthon a 10 napot. Úgyis van szabim bőven.
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Én is bízom benne, h nem fog hazavágni.En lassan 46 es igazabol meg sem éreztem hogy atestem rajta szerencsereKöszi. Én már 43 vagyok, de remélem azért rám is igaz lesz a dolog, azért őszintén szólva erre számítok (elvileg semmilyen szinten nem vagyok veszélyeztetett kategória), de nyilván az ember azért fosik is valahol (eleve nem megyek a szomszédba egy kis hipochondriáért 😊 ).Köszönöm. Nem kiérni fognak, nekem kell majd bemennem a mintavételi helyre, mert mondtam, hogy képes vagyok rá (eleve azért, hogy hátha úgy gyorsabb lesz). Mondjuk tegnap óta romlott a helyzet kissé (hőemelkedésből kisebb láz lett), de azért még nem vészes.Én is csatlakozom, jobbulást! Bíztatónak annyit, hogy egy ismerősöm (30as eleje) családon belül szintén elkapta. Nála 3-4 nap alatt lezajlott a neheze, elsősorban izületi fájdalmai voltak és köhögés, enyhe hőemelkedés. Nejének hasonló, több köhögés és magasabb hőmérséklettel, de egy hét után már mind jobban vannak, már csak a végét várják.
Szesze
gyeek
Szesze
Janek
több mint 5 éve
www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.htmlKérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
En lassan 46 es igazabol meg sem éreztem hogy atestem rajta szerencsereKöszi. Én már 43 vagyok, de remélem azért rám is igaz lesz a dolog, azért őszintén szólva erre számítok (elvileg semmilyen szinten nem vagyok veszélyeztetett kategória), de nyilván az ember azért fosik is valahol (eleve nem megyek a szomszédba egy kis hipochondriáért 😊 ).Köszönöm. Nem kiérni fognak, nekem kell majd bemennem a mintavételi helyre, mert mondtam, hogy képes vagyok rá (eleve azért, hogy hátha úgy gyorsabb lesz). Mondjuk tegnap óta romlott a helyzet kissé (hőemelkedésből kisebb láz lett), de azért még nem vészes.Én is csatlakozom, jobbulást! Bíztatónak annyit, hogy egy ismerősöm (30as eleje) családon belül szintén elkapta. Nála 3-4 nap alatt lezajlott a neheze, elsősorban izületi fájdalmai voltak és köhögés, enyhe hőemelkedés. Nejének hasonló, több köhögés és magasabb hőmérséklettel, de egy hét után már mind jobban vannak, már csak a végét várják.
Szesze
gyeek
Szesze
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.html
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.origo.hu/nagyvilag/20201110-sulyos-a-jarvanyugyi-helyzet-nyugat-europaban.htmlMáshol is van baj j☝
több mint 5 éve
Pokol béla a youtube oráival.influencer number 1