Koronavírus 2024
nem irigyellek, jobbulástKöszönöm. Nem kiérni fognak, nekem kell majd bemennem a mintavételi helyre, mert mondtam, hogy képes vagyok rá (eleve azért, hogy hátha úgy gyorsabb lesz). Mondjuk tegnap óta romlott a helyzet kissé (hőemelkedésből kisebb láz lett), de azért még nem vészes.Na úgy néz ki csak sikerült benyalnom ezt a szart.. Mondjuk még nem fix, hogy covid, de elég esélyes. Ami vicces kicsit: el akartam menni magánba, hogy minél előbb legyen eredményem, de azoknál most ez az általános protokoll: "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni." 😊Jobbulást!
Így marad a háziorvoson keresztüli tesztelés (aki persze nem akart elküldeni tesztre, csak maradjak otthon, be kellett keményítenem, hogy előjegyeztessen), csak állítólag ott a mintavételre meg kurva sokat kell várni és akkor még mire lesz eredmény..
Na mindegy, csak legalább a kórházat ússzam meg valahogy,
Szesze
Alsó hangon 2-3 nap lehet mire kiérnek, eredmény... 4-5 nap vagy a ráadás.
Beki
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Köszönöm. Nem kiérni fognak, nekem kell majd bemennem a mintavételi helyre, mert mondtam, hogy képes vagyok rá (eleve azért, hogy hátha úgy gyorsabb lesz). Mondjuk tegnap óta romlott a helyzet kissé (hőemelkedésből kisebb láz lett), de azért még nem vészes.Na úgy néz ki csak sikerült benyalnom ezt a szart.. Mondjuk még nem fix, hogy covid, de elég esélyes. Ami vicces kicsit: el akartam menni magánba, hogy minél előbb legyen eredményem, de azoknál most ez az általános protokoll: "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni." 😊Jobbulást!
Így marad a háziorvoson keresztüli tesztelés (aki persze nem akart elküldeni tesztre, csak maradjak otthon, be kellett keményítenem, hogy előjegyeztessen), csak állítólag ott a mintavételre meg kurva sokat kell várni és akkor még mire lesz eredmény..
Szesze
Beki
éreztem, hogy jön saját sztory😊))Örülök a zárásnak, de azért lehetne finomítani 1-2 dolgon. (ha én nem vagyok tájékozott, akkor sorry)Infrastruktúra. Az üzletnek magának zárva kell lennie, ha a sok sötét gyalog (tisztelet a kivételnek) rászokna a kapuban álláshoz az az amúgy gördülékeny kiszállító mechanizmust tele szórja homokkal. Legutóbb szerintem sokan élvezték ezt a helyzetet, de amikor este 8kor a hátsó kapunál egy puccsra elegendő népesség ácsorgott már, és természetesen nagyon, nagyon éhesek voltak, akkor bizony alacsonyan szálltak a tollak, tűzőgépek, egyéb irodai kellékek, illetve a bazmegek.
Szóval étterem off, csak kajakiszállítás. De vajon elviteles kaja lehet? Azért 2 nap alatt megszervezni egy futárt, egy rendelési felületet vagy fb-n folyton reklámozni nem egyszerű, de odamenni és az ajtón keresztül elvinni a kaját azért az nem okozna akkora csődöt az étteremnek. Ugyanez igaz a cukrászdákra is.
NB2
gyeek
sajnos a vevő és az eladó érdekei igencsak eltérőek😊
Na úgy néz ki csak sikerült benyalnom ezt a szart.. Mondjuk még nem fix, hogy covid, de elég esélyes. Ami vicces kicsit: el akartam menni magánba, hogy minél előbb legyen eredményem, de azoknál most ez az általános protokoll: "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni." 😊Jobbulást!
Szesze
Na úgy néz ki csak sikerült benyalnom ezt a szart.. Mondjuk még nem fix, hogy covid, de elég esélyes. Ami vicces kicsit: el akartam menni magánba, hogy minél előbb legyen eredményem, de azoknál most ez az általános protokoll: "Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink a vizsgálat előtt testhőmérsékletet mérnek és kikérdezik az érdeklődőket, hogy vannak-e koronavírusra jellemző tüneteik (láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom vagy más gyanús tünet). Ezen tünetek megléte esetén PCR vizsgálatot nem áll módunkban végezni." 😊kitartást, jobbulást!
Szesze
tisztánlátás végett“President Trump told us for some time we would be getting a Vaccine by the end of the year and people laughed at him, and here we are with Pfizer getting FDA approval by the end of this month. He was right.” @MariaBartiromo
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 10, 2020
“Only because of President Trump, we are going to have a Vaccine by the end of the year.” Ronny Jackson, Texas Congressman-Elect
Negritis
www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-09/pfizer-vaccine-s-funding-came-from-berlin-not-washington
relatív, sztem ha Alekosz santa mariajat kéne hallgatniuk nonstop egy sötét szobában az közelítene hozzáEgy szerencséjük van.Annyian vannak már szerintem, hogy új szárnyat kellett nekik nyitni odalent.az összes televangelista mehetne a pokolba az mlm-ekkelJa, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
hvg.hu/elet/20201110_Joe_Biden_Egyesult_Allamok_kovetkezo_elnoke_lelkesz_nevetes?s=hk
nagylaza
Negritis
gyeek
Negritis
gyeek
Nincs pokol.
Sobri Jóska
“President Trump told us for some time we would be getting a Vaccine by the end of the year and people laughed at him, and here we are with Pfizer getting FDA approval by the end of this month. He was right.” @MariaBartiromo
“Only because of President Trump, we are going to have a Vaccine by the end of the year.” Ronny Jackson, Texas Congressman-Elect
Az sincs.Francba. Akkor mennyország sincs?Egy szerencséjük van.Annyian vannak már szerintem, hogy új szárnyat kellett nekik nyitni odalent.az összes televangelista mehetne a pokolba az mlm-ekkelJa, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
hvg.hu/elet/20201110_Joe_Biden_Egyesult_Allamok_kovetkezo_elnoke_lelkesz_nevetes?s=hk
nagylaza
Negritis
gyeek
Negritis
gyeek
Nincs pokol.
Sobri Jóska
nagylaza
infostart.hu/belfold/2020/11/10/szalagavatok-sem-lesznek
Francba. Akkor mennyország sincs?Egy szerencséjük van.Annyian vannak már szerintem, hogy új szárnyat kellett nekik nyitni odalent.az összes televangelista mehetne a pokolba az mlm-ekkelJa, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
nagylaza
Negritis
gyeek
Negritis
gyeek
Nincs pokol.
Sobri Jóska
Egy szerencséjük van.Annyian vannak már szerintem, hogy új szárnyat kellett nekik nyitni odalent.az összes televangelista mehetne a pokolba az mlm-ekkelJa, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
nagylaza
Negritis
gyeek
Negritis
gyeek
Nincs pokol.
Annyian vannak már szerintem, hogy új szárnyat kellett nekik nyitni odalent.az összes televangelista mehetne a pokolba az mlm-ekkelJa, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
nagylaza
Negritis
gyeek
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Beperelhetem a céget ahol dolgozok, amiért veszélyeztetik az egészségem? A munkám 100%-ban elvégezhető otthonról, erre mégis be kell járni az irodába. Az egyik munkatársam megállás nélkül köhög két napja, a másik délben ment haza, mert (állítólag) nagyon fáj a feje.Persze, bárkit beperelhetsz.
Megkérdeztem az irodavezetőt, hogy van-e tervben home office, de nem tudott már válaszolni, mert már ment éppen haza 😊 😊 (igen, ő az aki 9-13ig van bent, 300 méterre lakik, de kocsival jár)
Én meg azon rágódtam, hogy ne mondjak fel, mert szarban hagyom a céget...
Borbinho
Szerintem nem nyered meg, de egy próbát megér, ha van rá időd, forrásod, kedved, es már tudod hova állsz tovább melózni.
Örülök a zárásnak, de azért lehetne finomítani 1-2 dolgon. (ha én nem vagyok tájékozott, akkor sorry)Infrastruktúra. Az üzletnek magának zárva kell lennie, ha a sok sötét gyalog (tisztelet a kivételnek) rászokna a kapuban álláshoz az az amúgy gördülékeny kiszállító mechanizmust tele szórja homokkal. Legutóbb szerintem sokan élvezték ezt a helyzetet, de amikor este 8kor a hátsó kapunál egy puccsra elegendő népesség ácsorgott már, és természetesen nagyon, nagyon éhesek voltak, akkor bizony alacsonyan szálltak a tollak, tűzőgépek, egyéb irodai kellékek, illetve a bazmegek.
Szóval étterem off, csak kajakiszállítás. De vajon elviteles kaja lehet? Azért 2 nap alatt megszervezni egy futárt, egy rendelési felületet vagy fb-n folyton reklámozni nem egyszerű, de odamenni és az ajtón keresztül elvinni a kaját azért az nem okozna akkora csődöt az étteremnek. Ugyanez igaz a cukrászdákra is.
NB2
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
Ahogy mindenkit.szerintem sem annyira macerás ez 2020-banÖrülök a zárásnak, de azért lehetne finomítani 1-2 dolgon. (ha én nem vagyok tájékozott, akkor sorry)Pesten beregisztrál a Woltra, Netpincérre, Bolt Foodra, vidéken meg kiviszi a tulaj, vagy 1-2 eddig felszolgálóként dolgozó.
NB2
Sobri Jóska
de engem is érdekel a pontos szövegezeés
Negritis
Soha nem várták még ennyien a friss közlönyt.
az összes televangelista mehetne a pokolba az mlm-ekkelJa, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
nagylaza
Negritis
gyeek
Ja, meg ez spriccelte a köpetét a kamerába, mondván elsöpörte a vírust. Természetesen Isten nevében.Atyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
nagylaza
Negritis
Megkérdeztem az irodavezetőt, hogy van-e tervben home office, de nem tudott már válaszolni, mert már ment éppen haza 😊 😊 (igen, ő az aki 9-13ig van bent, 300 méterre lakik, de kocsival jár)
Én meg azon rágódtam, hogy ne mondjak fel, mert szarban hagyom a céget...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
szerintem sem annyira macerás ez 2020-banÖrülök a zárásnak, de azért lehetne finomítani 1-2 dolgon. (ha én nem vagyok tájékozott, akkor sorry)Pesten beregisztrál a Woltra, Netpincérre, Bolt Foodra, vidéken meg kiviszi a tulaj, vagy 1-2 eddig felszolgálóként dolgozó.
NB2
Sobri Jóska
de engem is érdekel a pontos szövegezeés
Örülök a zárásnak, de azért lehetne finomítani 1-2 dolgon. (ha én nem vagyok tájékozott, akkor sorry)Pesten beregisztrál a Woltra, Netpincérre, Bolt Foodra, vidéken meg kiviszi a tulaj, vagy 1-2 eddig felszolgálóként dolgozó.
NB2
De azóta már megtért (értsd veszélybe került egyháza tax free státusza), mert még agyhalott létére is képes volt elfogadni bidenék győzelmétAtyaég!ez a fasz volt az aki közölte hogy immunisok vagyunk a vírusra mert trump meggyógyult
nagylaza
Negritis
Yesterday, Brother Copeland said things that some have interpreted to mean he hates Joe Biden. In this video, Brother Copeland apologizes for this and wants to make it clear that he loves Joe Biden and Kamala Harris.❤️🤍💙 https://t.co/mKM6pNauA7
— Kenneth Copeland (@CopelandNetwork) November 9, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal