Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...
Beki
Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Masik meg ezekben az idokben inkabb oruljunk ennek, en azthiszem maszkot az elmult 7honapban mar beszerzett mindenki😊
rokaur
Portfolioról idézve:
Jön a kötelező maszkviselés a köztereken
Ma éjféltől kötelező maszkviselést fogunk előírni a köztereken, sok más európai országhoz hasonlóan - mondta el Orbán Viktor.
Beki
Kozlonyt kerek 😀
rokaur
az majd röviddel éjfél előtt

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Örülök h így este 8kor megtudjuk h hnaptól kb mindenhol kell a maszk és ha reggel kilépek az ajtón, már meg is büntethetnének maszk nélkül...
Beki
Nem hiszem h az meg holnaptol, mintha ugy fogalmazta volna h a kovetkezo rendeletekben ez is benne lesz.
Masik meg ezekben az idokben inkabb oruljunk ennek, en azthiszem maszkot az elmult 7honapban mar beszerzett mindenki😊
rokaur
Portfolioról idézve:
Ma éjféltől kötelező maszkviselést fogunk előírni a köztereken, sok más európai országhoz hasonlóan - mondta el Orbán Viktor.
Beki
Kozlonyt kerek 😀
rokaur
Majd hnap este kapunk, de reggel már büntetnek maszk miatt az utcán. xD
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 www.origo.hu/itthon/20201110-orban-viktor-m1-interju-elo.html
😊😊😊😊😊
Minden szava arany ennek az embernek!
KÖSZÖNJÜK VIKTOR !!
több mint 5 éve
rokaur 876
Beki
rokaur
Portfolioról idézve:
Beki
Kozlonyt kerek 😀
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
Koszonjuk Viktor!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 510
Beki
rokaur
Portfolioról idézve:
Beki
ez az oltas...elso szeria jo lesz.kotelezo lesz mindenkinek tomeges szoval elt?!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Akinek meg nem tetszik, az kulturáltan, egyetemistához, a jövő szellemi elitjéhez méltóan adhat hangot véleményének:

444.hu/2020/11/10/szetvertek-tobb-szobat-a-duhos-kollegistak-a-schonherzben

Rombolni kezdtek a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói hétfőn a Schönherz Kollégiumban, miután Orbán Viktor bejelentette az új járványügyi intézkedéseket, köztük a felsőoktatás áttérését digitális tanrendre, és a kollégiumok bezárását.
Sobri Jóska
én nem látok itt szétvert szobát, akárhányszor mentünk schönherz buliba kb igy nézett ki minden szoba BAU szinten.
briareos
az a két csaj igazán rendet tarthatna a tizediken.
Amadeus
Lassú vagy 😊

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Akinek meg nem tetszik, az kulturáltan, egyetemistához, a jövő szellemi elitjéhez méltóan adhat hangot véleményének:

Rombolni kezdtek a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói hétfőn a Schönherz Kollégiumban, miután Orbán Viktor bejelentette az új járványügyi intézkedéseket, köztük a felsőoktatás áttérését digitális tanrendre, és a kollégiumok bezárását.
Sobri Jóska
én nem látok itt szétvert szobát, akárhányszor mentünk schönherz buliba kb igy nézett ki minden szoba BAU szinten.
briareos
az a két csaj igazán rendet tarthatna a tizediken.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Sobri Jóska

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
rokaur
Portfolioról idézve:
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
azért a schönherz és a szellemi elit nem feltélen passzol
alkoholista mérnökökről beszélünk 😀
Negritis
Simán lehet, hogy korábban kiköltözött az 1024 lány és ezért tomboltak ezek a férfi állatok 😊

több mint 5 éve
rokaur 876
Negritis
Es amit mutogatnak az egy szoba, tobb szogbol ez meg nem akkora lazadas azert😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
rokaur
Éjfélt említett, benne van az aláírt rendeletben már.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress

több mint 5 éve
rokaur 876
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 www.origo.hu/nagyvilag/20201110-olaszorszag-koronavirus-napoly.html
Nocsak nocsak ?
Gondok mindehol nagyok.
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 339 — beers & Packers
Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.
Mikey
Kipróbálod milyen Sobrinak lenni? 😊 nem rossz, azért még van hova fejlődnöd.
Szesze
Ne vegyétek el a kedvét, pont most amikor a helyes vágányra helyezte magát.

Gyerünk Sanya, ne hagyd, hogy a libernyákok bekategorizáljanak, meg kitalálják neked mi a jó, pláne ne hagyd, hogy rádkényszerítsék a saját hitüket, és ne tolerálják a tiédet.
Senki hite nem különb a másikénál.
Sobri Jóska
Összezavartál. Saját állításod szerint te nem libernyák vagy?
nagylaza
Nem. Én liberális vagyok. Szabadelvű. Támogatom a szabadpiacot, a magántulajdont, egyéni jogokat, életmódválasztást, szólás szabadságát, szexuális szabadságot, de nem rontok a saját nemzetemre, nem akarom megmondani mi a PC, vagy hogy BLM, vagy nem hiszem, hogy Orbánnál lenne nagyszerűbb politikus most széles e hazában, és főleg nem csapódok, kenődök rá a komcsikra, és egyéb baloldali elhajlásokra, mint sok liberális tette, és lett belőle libernyák.
A libernyák politikai kategória. A "ballipsi", "bolsi" színonimája.
Nem igazán tudod lekövetni ezeket, látom.
De igazad van, kérdezz, abból még sosem volt baj.
Ajánlom megismerésre mondjuk Bajcsy-Zsilinszky Endre életét.
Jobbos volt, de a nácikat fegyverrel fogadta, a komcsikat sem szívlelte, de liberális volt, libernyák nem.
Sobri Jóska
Bajcsy-Zsilinszky nem jobbos volt, hanem szélsőjobboldali fajvédő. (Talán érzékeled a különbséget.) Érdemes olvasgatni a témáról, javaslom neked is.
Ami a libernyákot illeti, ajánlom figyelmedbe:
"A filológusok kedvéért megjegyzem, hogy az ELTE BTK HÖK képviselői már 2013-ban használták ezt a szót a gólyatáborba jelentkező elsőéves lányok kategorizálására. Az utóbb nyilvánosságra került feljegyzésben számos idézhetetlen trágárság mellett olvasható olyasmi is, hogy elempés libernyák."
 www.es.hu/cikk/2020-07-31/huszar-agnes/libernyakok.html
Klasszikust idézve: összenő, ami összetartozik.
több mint 5 éve
rokaur 876
Elvileg kozteruleten is kotelezo a maszk, aztmondta a fonok.
rokaur
épp ideje. Március óta várom.
Amadeus
Es volt par eleg komoly mondat is a szuloknek / gyerekeknek, kivacsi leszek hany organum fogja kiemelni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 www.origo.hu/itthon/20201110-magyarorszag-ausztria-koronavirus.html
Rózsa Sándor (betyár)
Kérsz extra infókat, vagy rájössz magadtól is, hogy miért faszság?
somoskovig
Én pár napja eldöntöttem (köszönhetöen ennek a fórumnak) hogy csak Origorol fogok tájékozódni.
Nem ülök fel semmiféle baloldali liberális demekorata fals információnak és híresztelésnek.
Az utolsó szög az ELCSALT Amerikai elnök választás volt.
Nem beszélve arról hogy ebben a topicban nagyon erőteljes a rém hír terjesztés nem beszélve a rengeteg negatív impulzusoról ami itt ér nap mint nap........
Rózsa Sándor (betyár)
Én pusztán néhány számot gondoltam közölni, de végülis hagyhatjuk, ha megtaláltad a megfelelő információforrást, akkor kár is lenne összezavarni a valósággal.
somoskovig
Igen jól mondod.
Minden információ ami nem onnan jön az Sorosista libernyak Gyurcsányista rágalom.
Másra nem jó mint pánik keltésre.
Ez fórum pontosan ezt mutatta meg nekem a 2 év alatt.
Vagy máshogy kefejezvén erre világított reá.
HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!
Rózsa Sándor (betyár)
Na most Sobrinak jól áll hogy ezt a baromságot nyomatja, de tőled olvasva ... hogy mondjam ... vicces, na.
Mikey
Én tényleg komolyan írom.
A fórumon való jelenlétem ebbe az irányba terelt el.
Olvasván az itt lévők véleményét.
Hiszen minden ember formálható.
Nagyon sokat számítanak az impulzusok melyek érik.
Főleg adott témákban melyekben nincs teljesen kialakult szikla szilárd meggyőződése.
Rózsa Sándor (betyár)
De akkor haza is jössz, ugye? A mocskos nyugat liberális fertője nem igaz hazafinak való, megírta az Origo is, hogy majd tódulnak ide nyugatról az emberek, nehogy ne maradjon helyed itthon!
somoskovig
áááá dehogy, akkor a hitelt is vissza kellene fizetnie. a hanyatló nyugaton el tud bújni a sorosista behajtók elől is.
csebi
Dehogy kell itthon se fizettem egy fillért se szóval ez nem szempont 😛
De a személyeskedést nem értem .....
De tőled hogy őszinte legyek nem vártam mást.
Tipikus esete vagy bort iszik és vizet prédikál.
Plusz jó érzés apró kis jele sincs meg benned.
Emberileg ahogy itt megismertelek a szemembe nulla vagy.
Jön a kérdés mire alapozom rengetegszer megfigyeltem az elsők között vagy aki más szerentcsétlenségén tud gúnyosan ércelődni.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
"AZ ÚJ RENDELETEKBEN KÖTELEZŐVÉ TESZI KÖZTERÜLETEKEN IS A MASZKVISELÉST A KORMÁNY"
Vitya most mondta
Beki
Jobban fogják szeretni, mint eddig...

több mint 5 éve
"AZ ÚJ RENDELETEKBEN KÖTELEZŐVÉ TESZI KÖZTERÜLETEKEN IS A MASZKVISELÉST A KORMÁNY"
Vitya most mondta
Beki
szépek lehetnek a számok 😊
több mint 5 éve
Elvileg kozteruleten is kotelezo a maszk, aztmondta a fonok.
rokaur
épp ideje. Március óta várom.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vitya most mondta