Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kotelezo masz kozteruletenhez pontositas:Ugyes, igy a polgarmesterek hibaja lesz minden.
szerda 0 órától a 10 ezer főnél nagyobb települések egyes közterein lesz kötelező a maszkhasználat. A területek kijelölése a polgármesterek feladata lesz. Ugyanakkor a sporttevékenység során, valamint a parkokban, zöldterületeken továbbra sem lesz kötelező a maszkhasználat.
Beki
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
vazze álljatok már le, nem bírok a végére jutni az egésznek, mindig valaki hülye ír egy új hozzászólást 😊
itt a példa rá 😊
NB2
több mint 5 éve
Lidlben már ma sem volt L.I.S.Z.T.Bartók zongoraművei is kiválóak.
Gyurma Pappa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
anyósod érdekes embernek tűnik.viccelsz? le van fagyasztva vagy 1 kg, anyósom jobbnak látta betárazni... mondjuk ő a nagy reform-mega-genetikus-szuper étkezésébe ne is lehet élesztőt használia, a nejem meg rájött, hogy jobban keres IT szektorban, mint hobbi pékként, szóval az még ott lesz a következő 3 lezárás alatt isha kell élesztő szóljál, 1X darab van betárazva.telex.hu/koronavirus/2020/11/10/a-lidl-es-az-aldi-is-roviditett-az-uzletei-nyitvatartasanLidlben már ma sem volt L.I.S.Z.T. Élesztőt még találtam, el is kezdtem kiabálni az asszonynak, hogy jöjjön gyorsan, élesztő nélkül hogy éljünk! Szerencsére pont ezért jött hozzám, szóval a többi 40 embert zavarta csak a műsor
warr_b
BTW a legjobb volt az előttünk haladó Yarisos hölgy, akit innen is üdvözlök, miután kétszer majdnem összetört minket nagy igyekezetében, áthajtott a 300 m-re lévő Aldiba is bevásárolni. De szerintem ott is elfogyhatott a liszt, bár ez csak tipp, mi inkább mentünk haza.
Gyurma Pappa
Amadeus
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Btw az elesztőt fagyasztani eleg ertelmetlenHa sose olvasztod ki, hanem pár év múlva kibaszod az egészet egyben, akkor végülis tök mindegy.
Janek
több mint 5 éve
mi a baj a fagyasztott gombával??
több mint 5 éve
Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.
több mint 5 éve
Btw az elesztőt fagyasztani eleg ertelmetlen
több mint 5 éve
vazze álljatok már le, nem bírok a végére jutni az egésznek, mindig valaki hülye ír egy új hozzászólást 😊itt a példa rá 😊
több mint 5 éve
Nalátod.Ez a "Nem lesz szezon" mondatot mintha már hallottam volna régebben.Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?Nem lesz.
(Vírus szempontjából kérdezem hogy ne legyen teljesen off)
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
empty taxi
Akkor még a konzekvencia is meg van.
több mint 5 éve
az ifju apostol a messiás igéjét terjesztiEz a "Nem lesz szezon" mondatot mintha már hallottam volna régebben.Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?Nem lesz.
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 5 éve
Ez a "Nem lesz szezon" mondatot mintha már hallottam volna régebben.Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?Nem lesz.
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
viccelsz? le van fagyasztva vagy 1 kg, anyósom jobbnak látta betárazni... mondjuk ő a nagy reform-mega-genetikus-szuper étkezésébe ne is lehet élesztőt használia, a nejem meg rájött, hogy jobban keres IT szektorban, mint hobbi pékként, szóval az még ott lesz a következő 3 lezárás alatt isha kell élesztő szóljál, 1X darab van betárazva.telex.hu/koronavirus/2020/11/10/a-lidl-es-az-aldi-is-roviditett-az-uzletei-nyitvatartasanLidlben már ma sem volt L.I.S.Z.T. Élesztőt még találtam, el is kezdtem kiabálni az asszonynak, hogy jöjjön gyorsan, élesztő nélkül hogy éljünk! Szerencsére pont ezért jött hozzám, szóval a többi 40 embert zavarta csak a műsor
warr_b
BTW a legjobb volt az előttünk haladó Yarisos hölgy, akit innen is üdvözlök, miután kétszer majdnem összetört minket nagy igyekezetében, áthajtott a 300 m-re lévő Aldiba is bevásárolni. De szerintem ott is elfogyhatott a liszt, bár ez csak tipp, mi inkább mentünk haza.
Gyurma Pappa
Amadeus

több mint 5 éve
Gondolom Kampman életéből van a pillanatképA háttérben ki fekszik az ágyon 😂Most mondjuk olyan Playoff hangulata van a topiknak 😀
Márcsak Alekosz és a nők hiányoznak
Heisman
Kampman
Heisman
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
A háttérben ki fekszik az ágyon 😂Most mondjuk olyan Playoff hangulata van a topiknak 😀
Heisman
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Itt a Szentendrei úton volt egy raklappal liszt is.telex.hu/koronavirus/2020/11/10/a-lidl-es-az-aldi-is-roviditett-az-uzletei-nyitvatartasanLidlben már ma sem volt L.I.S.Z.T. Élesztőt még találtam, el is kezdtem kiabálni az asszonynak, hogy jöjjön gyorsan, élesztő nélkül hogy éljünk! Szerencsére pont ezért jött hozzám, szóval a többi 40 embert zavarta csak a műsor
warr_b
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Holnaptól tilos férfiaknak rózsaszín inget hordani.
briareos
több mint 5 éve
ha kell élesztő szóljál, 1X darab van betárazva.telex.hu/koronavirus/2020/11/10/a-lidl-es-az-aldi-is-roviditett-az-uzletei-nyitvatartasanLidlben már ma sem volt L.I.S.Z.T. Élesztőt még találtam, el is kezdtem kiabálni az asszonynak, hogy jöjjön gyorsan, élesztő nélkül hogy éljünk! Szerencsére pont ezért jött hozzám, szóval a többi 40 embert zavarta csak a műsor
warr_b
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Habony, azért látszik hogy ő a karmester a fideszesek filharmonikusoknál, Semjén beadása Gol, Goooooooooool Orbán a legnagyobb király. Orbán Viktor megmutatta. De gyonyoru 2/3 volt azt a csudaságát. A Parlament ura, AirOrbi.szinte hallom ricsit ahogy kiabál:Egész jó kis eredménykövető lett ebből. OV mond ezt+azt, mink pedig reagálunk. TD!Ja és a legfrissebb Magyar Közlöny lenne a stabil stream.
nagylaza
Tactful Cactus
És megindul Semjén, és benyújtja, benyújta a módosítóóót
Hihetetlen
Sanyi, mit gondolsz képes lesz ebből felállni a vírus?
briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2020/11/10/a-lidl-es-az-aldi-is-roviditett-az-uzletei-nyitvatartasanLidlben már ma sem volt L.I.S.Z.T. Élesztőt még találtam, el is kezdtem kiabálni az asszonynak, hogy jöjjön gyorsan, élesztő nélkül hogy éljünk! Szerencsére pont ezért jött hozzám, szóval a többi 40 embert zavarta csak a műsor
warr_b

több mint 5 éve
Na szerintetek lesz szezon Ausztriában ?Na, erről lemaradtam. Áthoztak Salzburgba egy SEA-meccset?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Most mondjuk olyan Playoff hangulata van a topiknak 😀
Heisman
több mint 5 éve
"-Hatos!...Faszt! Kilences!"Neked megvan a számom szóval ..... 😃Sanya, nyugi.Ne bassz Hogyan ?Ez egy anonim fórum, de ha akarom, megtudom bárki loginját🤣Erre basszús nem is gondoltam🤔add meg a loginodat belépek lemódosítom a jelszavad 😀Amúgy egy sörben lehet fogadni hogy Sanya betyár úr mikor fogja kérni a letörlését. Szét leszel így szedve mint JC 😕Lekéstél róla az már megvolt 😃
remélem a helyi fradisták örülnek a bérletüknek!Azért láthattuk hogy voltak olyan Fradi drukkerek is akik betartották a szabályokat, és szépen távolságtartva ültek. Nem minden Fradis idiota aki a B-középben ugrál félmeztelenül Covid idején
Köszönjük ezt a csodálatos élményt srácok!
Hajrá Fradi!
Amadeus
Heisman
De baggio nem volt hajlandó ezt a kérésemet teljesíteni sajnos.....
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
De ettől szerintem még email címen keresztül betudok lépni.
Igaz ez egy anonim fórum de sok ember nem gondol bele abba hogy igen is amit leírnak itt azzal nagyon megtudnak bántani más embereket.
Az a baj hogy sokunk túl komolyan veszi az itteni tevékenységét.
Rózsa Sándor (betyár)
Willie Parker
Rózsa Sándor (betyár)
Én is.
De én nem akarom.
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
szinte hallom ricsit ahogy kiabál:Egész jó kis eredménykövető lett ebből. OV mond ezt+azt, mink pedig reagálunk. TD!Ja és a legfrissebb Magyar Közlöny lenne a stabil stream.
nagylaza
Tactful Cactus
És megindul Semjén, és benyújtja, benyújta a módosítóóót
Hihetetlen
Sanyi, mit gondolsz képes lesz ebből felállni a vírus?