Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Előre látom a sok mozgásban lévő alkesz csövest 😊Végre elérhető a tervezet. Köszi!Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.(2) A közterületen, a nyilvános helyen, illetve a szabadtéri sportpályákon az egyéni szabadidős sporttevékenység
Kíváncsi leszek mit mond a rendőr amikor azt mondom hogy az egészségügyi séta nálam a sport. (tudom tudom 20 000 )
Nomac
– különösen futás, gyaloglás, kerékpározás – gyakorlása megengedett.
Gyurma Pappa
Akkor ez igazából minden kültéri maszkhasználat elől felment, ha mozgásban vagyok, és nem állok meg.
Nomac
több mint 5 éve
Végre elérhető a tervezet. Köszi!Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.(2) A közterületen, a nyilvános helyen, illetve a szabadtéri sportpályákon az egyéni szabadidős sporttevékenység
Kíváncsi leszek mit mond a rendőr amikor azt mondom hogy az egészségügyi séta nálam a sport. (tudom tudom 20 000 )
Nomac
Gyurma Pappa
Akkor ez igazából minden kültéri maszkhasználat elől felment, ha mozgásban vagyok, és nem állok meg.
több mint 5 éve
Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.(2) A közterületen, a nyilvános helyen, illetve a szabadtéri sportpályákon az egyéni szabadidős sporttevékenység
Nomac

több mint 5 éve
Kedvencem: "közbiztonságért felelős miniszter". Az ki? 😀 Gondolom a BM, de az ő honlapjuk reggel óta elérhetetlen. Igazából az egész kormany.hu az 😀(Most dolgozom fel ügyfeleknek ezeket a jogszabálynak csúfolt retteneteket. Az első mondatban már helyesírási hiba van, mit várunk ezekután, ugyebár. Hát pont azt kaptuk)
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?(1) Vendéglátó üzletben
Bazzani
a) az ott foglalkoztatottak kivételével és
b) a (2) bekezdés szerinti kivétellel
tilos tartózkodni.
(2) Vendéglátó üzletben való tartózkodás – az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében – az ehhez
szükséges időtartamig megengedett.
Dehogy
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?tekintve hogy az is vendéglátó, nem.
Bazzani
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
Jól látom hogy a kocsmák nyitva maradhatnak?Inni azért csak kell.
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba.Pénzbe nem kerül.
Nomac
Ha 1 emberrel kevesebb fertőződik meg már megérte.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Ez a közterületen való maszkhasználat a vicc kategóriába tartozik. Hónapok óta HO-ban van az ember, a napi sétákhoz is hordjam...elmehetnek a büdös francba. Kíváncsi leszek mit mond a rendőr amikor azt mondom hogy az egészségügyi séta nálam a sport. (tudom tudom 20 000 )
több mint 5 éve
Igen.Ez egy anonim fórum, de szerintem pl. engem 10 perc megtalálni az alapján, amit leírok magamról, de pont leszarom 😊65 éves nyíregyházi ápolónő vagy. Valamit kihagytam?
Gyurma Pappa
csi77

több mint 5 éve
Nálunk most jutottak el odáig, h céges tesztelést szerveznek. Ez valami "állami izé" lehet. A vezig magától biztos nem. HO nem lesz

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
jó kis munkahely 😀Mi is hetfo ota, eddig elvezem, van itthon barackpalinka. 😉Mi rotációs rendszerben vagyunk. Egy hét home office, egy hét iroda.Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Lassan egy hete home office-ban vagyok, már azt se tudom mi van.
Kampman
warr_b
Kampman
Vrij6
több mint 5 éve
Mi is hetfo ota, eddig elvezem, van itthon barackpalinka. 😉Mi rotációs rendszerben vagyunk. Egy hét home office, egy hét iroda.Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Kampman
warr_b
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Én eddig birtam ,egy sörrel bucsuztam a hobbimtolÉn próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Hehe. A pia marad csak el.mert hiányzik a pia v mert melléraktad NNN-t is.Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Azért ez a közterületen lévő maszkos maszatolás, jó nagy faszság!
több mint 5 éve
Hsz. OV FB-oldaláról (hely. hibák javítva):"Orbán döntéseit előkészítve és a legjobb pillanatban hozza meg. Ügyel arra is, hogy csapatban dolgozva történjen az előkészítés. Tudja, hogy mindig több lépéssel ellenségei előtt átlátja a helyzetet, és gyorsan tud dönteni."
Szegény Hofi...
több mint 5 éve
remélem mindenki tudja, hogy KariGeri nem tájékoztatta a pestieket pontosan hol kell maszkot hordani!Mondjuk futárok esetén jó lesz, honnan fogják tudni, melyik kerületben hol mi merre? Meg ki a tosz tudja minden porbafingó településről, hogy hány lakosa van?
(de amúgy tényleg mi a búbánatos kutyaf....ért nem holnap után lép életbe, hogy esetleg tényleg rá lehessen készülni?)
de amúgy őszintén melyik polgi fogja kijelölni a főteret, hogy ott kötelező, máshol nem? értelme nincs, szerintem szabadtéren én nem nagyon forszíroznám a dolgot, mindenki tegyen saját belátása szerint
NB2
Persze, legegyszerűbb, ha állandóan a fején tartja az ember a maszkot, csak azért vicces...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mi rotációs rendszerben vagyunk. Egy hét home office, egy hét iroda.Egyébként most történt valami komoly, hogy mindenki bepörgött?Pfff, amatőr. Én március közepe óta 😀
Kampman
warr_b
több mint 5 éve
remélem mindenki tudja, hogy KariGeri nem tájékoztatta a pestieket pontosan hol kell maszkot hordani!(de amúgy tényleg mi a búbánatos kutyaf....ért nem holnap után lép életbe, hogy esetleg tényleg rá lehessen készülni?)
de amúgy őszintén melyik polgi fogja kijelölni a főteret, hogy ott kötelező, máshol nem? értelme nincs, szerintem szabadtéren én nem nagyon forszíroznám a dolgot, mindenki tegyen saját belátása szerint
több mint 5 éve
Zadora, Cramling v Wurtzbach?mert hiányzik a pia v mert melléraktad NNN-t is.Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
briareos
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Sztem mondjuk görögdinnyével (vagy levessel, egybol a komplex megoldas jut eszembe, sigh) meg lehet oldani...Most ugye ezt nem komolyan kérdezted? 😊Egyáltalán nem iszol semmit? Vagy csak alkoholt nem?Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
nagylaza
NB2
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
azért a se pia se kurvák már sok lenne 😀mert hiányzik a pia v mert melléraktad NNN-t is.Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ráéreztél. Nem komolyan.Most ugye ezt nem komolyan kérdezted? 😊Egyáltalán nem iszol semmit? Vagy csak alkoholt nem?Én próbálkozom életem 2. sikeres száraz novemberével. Nagyon kemény.Hogy is mondjam... Addig nem fog kitartani...😊Úgy döntöttem, leugrom sörért. Elvégre az utolsó nap, amíg még éjfélig az utcára mehetek.JAX elleni derbire azért hagyjál
nagylaza
gamerkr
nagylaza
Tactful Cactus
nagylaza
NB2