Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélem nem lesz nagyobb gebasz belőle, de azért a média is elmehet a faszba mostmár, 20 szalagcím jön szembe akárhova megyek, hogy itt a főbaszó új mutáns a nyakunkon, de arról, hogy japánban meg úgy mutálódott a vírus, hogy átment lófaszba azt kb 2 helyen ha olvastam az elmúlt két napban...Tényleg elmennek a faszba. A teljesség igénye nélkül:
peach
HVG: Kihalhatott a delta variáns Japánban
hvg.hu/tudomany/20211121_Kihalhatott_a_delta_varians_Japanban
Népszava: Japánban önmagát pusztítja a delta, ami sorsfordító lehet
nepszava.hu/3138790_japanban-onmagat-pusztitja-a-delta-ami-sorsfordito-lehet
444: Elképzelhető, hogy Japánban egyszerűen kihalt a koronavírus delta variánsa
444.hu/2021/11/21/elkepzelheto-hogy-japanban-egyszeruen-kihalt-a-koronavirus-delta-variansa
Telex: Jó irányba mutálódhatott Japánban a delta variáns, hirtelen megszűnt a nemrég még tomboló hullám
telex.hu/koronavirus/2021/11/23/jo-iranyba-mutalodhatott-japanban-a-delta-varians-emiatt-szunhetett-meg-hirtelen-az-5-hullam
Inforádió: Egy népes ország, ahonnan egyszerűen eltűnt a delta mutáns
infostart.hu/kulfold/2021/11/22/egy-nepes-orszag-ahonnan-egyszeruen-eltunt-a-delta-mutans
Index: Öngyilkos lett Japánban a koronavírus delta-variánsa
index.hu/kulfold/2021/11/20/eletveszelyes-volt-a-helyzet-loveseket-adtak-le-a-korlatozasok-elleni-tuntetesen/ongyilkos-lett-japanban-a-koronavirus-delta-variansa/
több mint 3 éve
Remélem nem lesz nagyobb gebasz belőle, de azért a média is elmehet a faszba mostmár, 20 szalagcím jön szembe akárhova megyek, hogy itt a főbaszó új mutáns a nyakunkon, de arról, hogy japánban meg úgy mutálódott a vírus, hogy átment lófaszba azt kb 2 helyen ha olvastam az elmúlt két napban...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
444.hu/2021/11/26/who-para-az-uj-varians444.hu/2021/11/26/biontech-lehet-hogy-modositani-kell-a-vakcinan-az-uj-varians-miatt
Vrij6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
444.hu/2021/11/26/who-para-az-uj-varians
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hivatalból lejelentik, vagyis bekerül a rendszerbe, csak a kutya nem ellenőrzi/értesíti.Nem én, családtag otthon. Csak most nem tudjuk mi az eljárás otthon.Maganban végeztetett pozitív pcr teszt után is van karantén otthon ugye?Célszerű, legalábbis itthon. Szintén zenész?
csebi
slowmotion
csebi
több mint 3 éve
KosziFelhívja a háziorvost, ő felveszi az anamnézist, elmondja a javaslatokat, a karantén hosszát, azNem én, családtag otthon. Csak most nem tudjuk mi az eljárás otthon.Maganban végeztetett pozitív pcr teszt után is van karantén otthon ugye?Célszerű, legalábbis itthon. Szintén zenész?
csebi
slowmotion
csebiÁNTSZ-nekNNK-nak ő lejelent.
Ezen felül semmi, mert már nincs erőforrás hivatalos ügymenetre, meg ellenőrzésre.
És hát jobbulást a delikvensnek.
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Felhívja a háziorvost, ő felveszi az anamnézist, elmondja a javaslatokat, a karantén hosszát, azNem én, családtag otthon. Csak most nem tudjuk mi az eljárás otthon.Maganban végeztetett pozitív pcr teszt után is van karantén otthon ugye?Célszerű, legalábbis itthon. Szintén zenész?
csebi
slowmotion
csebi
Ezen felül semmi, mert már nincs erőforrás hivatalos ügymenetre, meg ellenőrzésre.
És hát jobbulást a delikvensnek.
több mint 3 éve
Nem én, családtag otthon. Csak most nem tudjuk mi az eljárás otthon.Maganban végeztetett pozitív pcr teszt után is van karantén otthon ugye?Célszerű, legalábbis itthon. Szintén zenész?
csebi
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Maganban végeztetett pozitív pcr teszt után is van karantén otthon ugye?Célszerű, legalábbis itthon. Szintén zenész?
csebi
több mint 3 éve
Maganban végeztetett pozitív pcr teszt után is van karantén otthon ugye?
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2021/11/26/ket-heten-belul-a-vasarloink-otven-szazaleka-szlovakiabol-fog-erkezniSzerinted ki a hibás? Aki bejön, vagy akit beengednek?
Én mondtam, hogy tele van Győr szolvákokkal... Miért nem lehet a határon visszafordítani az összes parasztot!?
nagir
több mint 3 éve
Most ugrottunk ki rómaba. Mint mikor covid sem volt, úgy leptunk be az orszagba.Nem mondták, hogy mi lesz, csak azt, hogy az ellenőrzés visszaáll. Ugye Orbán nem zárt ki semmit, vagyis lehet szigorítás, ez csak az alap.Ijj. S akinek tesztje és vagy immunity card-ja van?jövő hónaptól BUD-on is elkérik majd... 😉nem tudtam, hogy ez a neve, sorry. szoval ezt elkerik itt Maltan mikor belepsz akar repulon akar kompon.Az EU-s igazolast, amin rajta van, hogy oltott vagy. Tudtommal azt hivjak green passnek.Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.green pass alatt a diplomata utlevelet gondolod vagy mit? ha a ketszeri beoltast akkor itt Maltan elkerik, es mkinek leellenorzik.
Nemet egeszsegugyminiszter mondta, hogy mire jon a tavasz, atesel rajta, beoltatod magad vagy meghalsz.
www.foxnews.com/health/who-meets-to-discuss-new-heavily-mutated-covid-19-variant
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
Klaci79
Ventura
Klaci79
Indulaskor a terminalba belepes elott (CIA) az ajtóban a jegyet kértek.
Mielott meg a biztonsági ellenőrzésen atmentunk egy rendőr a green pass-t kerte.
A beszállás elott a covid dokumentumokat kértek.
Szoval haromlepcsos belepes a covid eseteben jonak mondhato - szemben azzal, hogy itt magyarorszagon vagy a CI-nel vagy a kapuban, beszállás elott kerul ellenőrzésre az a bizonyos dokumentum.
több mint 3 éve
Nemcsak a kárdot?jövő hónaptól BUD-on is elkérik majd... 😉nem tudtam, hogy ez a neve, sorry. szoval ezt elkerik itt Maltan mikor belepsz akar repulon akar kompon.Az EU-s igazolast, amin rajta van, hogy oltott vagy. Tudtommal azt hivjak green passnek.Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.green pass alatt a diplomata utlevelet gondolod vagy mit? ha a ketszeri beoltast akkor itt Maltan elkerik, es mkinek leellenorzik.
Nemet egeszsegugyminiszter mondta, hogy mire jon a tavasz, atesel rajta, beoltatod magad vagy meghalsz.
www.foxnews.com/health/who-meets-to-discuss-new-heavily-mutated-covid-19-variant
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
Klaci79
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2021/11/26/ket-heten-belul-a-vasarloink-otven-szazaleka-szlovakiabol-fog-erkezniÉn mondtam, hogy tele van Győr szolvákokkal... Miért nem lehet a határon visszafordítani az összes parasztot!?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Nekünk is volt "szerencsénk" a héten a teszteléshez, feleségem hétvégén rosszul érezte magát, köhögött (mondjuk láza nem volt) kedden letesztelték, szerencsére negatív. Azt mesélte viszont, hogy akikkel volt együtt kb 10-ből kettőt küldtek pcr-re, a többinél már a gyorsteszt pozitív volt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Na holnap mehetünk felesègemnek PCRre, a hèten már volt neki egy negatív, de közben taknyos fáj a füle (láz nincs) ès kollègákról most derült ki hogy pozitívak...mindez esetünkben 3x oltottan. Ez ugye vasárnap miatt fontos...
több mint 3 éve
Már nyugdíjban lévő egészségügyis ismerősöm ma mesélte: könyörögtek neki, menjen be kisegíteni, mert annyian kérnek antitestmérést és tesztelést, hogy egyszerűen nem bírják. És nagyon sok a pozitív...
több mint 3 éve
Mondjuk attól a fröccstól nem fogsz berúgni 😊Én a fideszes kapcsolataimnak köszönhetően már jóideje sinopharmban fürdök és abból készül a fröccs és a húsleves is.Sobri úr fel is szívott két csík pfizert ennek nyomasztó hirere.www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/covid-new-south-african-variant-strain-lockdown-restrictions/Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.Ugy tunik mindenki raparazott erre az uj mutansra:
undisputedly
index.hu/gazdasag/2021/11/26/tozse-eses-koronavirus-del-afrika-who-europai-bizottsag-otp-mol-wizz-air/
undisputedly
és már meg is érkezett Európa szívébe
Borbinho
Ventura
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Tótának volt a minap egy publiciztikája, annak is az volt a konklúziója, hogy aki oltatlanul tüntikézik a vírus ellen, annak nyugodtan lehet ez az utolsó kívánsága, hadd pusztuljon, az oltott meg okosabb túléli, azt haladjunk.májusban kaptam jansent és egy moderna/pfizerre akarok menni majd jövő hétenNeten a Jansenre Jansenről írnak jókat.
Negritis
index.hu/techtud/2021/11/25/jo-hirek-a-janssen-vakcina-irant-erdeklodoknek/
index.hu/kulfold/2021/09/21/koronavirus-a-vilagban-az-index-keddi-hirosszefoglaloja-covid-19-oltas-vakcina-pandemia-jarvany/kozel-szaz-szazalekos-vedelmet-nyujt-a-jansen-vakcinaja./
Illetve eljutottam oda, hogy megláttam a jót az oltatlanokban.
Egy oltott könnyen lehet, hogy elkapja a vírust, de tünetmentes, jön-megy, és engem is megfertőzhet.
Egy oltatlan viszont ha elkapja a deltát szinte biztosan ágynak esik, és nem bóklászik rám.
Vagyis ha valaki megfertőződik, akkor valószínűbb, hogy nem fertőz meg engem ha oltatlan. Szépen megpusztul otthon magának.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
élménybeszámoló a pozitív oldalrólrájöttem, hogy nincs itthon olcsó kávé, csak nem-alapszintű olasz (Pellini). ez önmagában nem lenne rossz dolog, de most pazarlás belém minden drága cucc, mert egyáltalán nem érzem az ízét 😕
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem mondták, hogy mi lesz, csak azt, hogy az ellenőrzés visszaáll. Ugye Orbán nem zárt ki semmit, vagyis lehet szigorítás, ez csak az alap.Ijj. S akinek tesztje és vagy immunity card-ja van?jövő hónaptól BUD-on is elkérik majd... 😉nem tudtam, hogy ez a neve, sorry. szoval ezt elkerik itt Maltan mikor belepsz akar repulon akar kompon.Az EU-s igazolast, amin rajta van, hogy oltott vagy. Tudtommal azt hivjak green passnek.Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.green pass alatt a diplomata utlevelet gondolod vagy mit? ha a ketszeri beoltast akkor itt Maltan elkerik, es mkinek leellenorzik.
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
Klaci79
Ventura
több mint 3 éve
Én a fideszes kapcsolataimnak köszönhetően már jóideje sinopharmban fürdök és abból készül a fröccs és a húsleves is.Sobri úr fel is szívott két csík pfizert ennek nyomasztó hirere.www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/covid-new-south-african-variant-strain-lockdown-restrictions/Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.Ugy tunik mindenki raparazott erre az uj mutansra:
undisputedly
index.hu/gazdasag/2021/11/26/tozse-eses-koronavirus-del-afrika-who-europai-bizottsag-otp-mol-wizz-air/
undisputedly
Borbinho
Ventura
több mint 3 éve
Sobri úr fel is szívott két csík pfizert ennek nyomasztó hirere.www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/covid-new-south-african-variant-strain-lockdown-restrictions/Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.Ugy tunik mindenki raparazott erre az uj mutansra:
undisputedly
undisputedly
Borbinho
több mint 3 éve
Ijj. S akinek tesztje és vagy immunity card-ja van?jövő hónaptól BUD-on is elkérik majd... 😉nem tudtam, hogy ez a neve, sorry. szoval ezt elkerik itt Maltan mikor belepsz akar repulon akar kompon.Az EU-s igazolast, amin rajta van, hogy oltott vagy. Tudtommal azt hivjak green passnek.Megint egy uj mutans. Gyorsabb, erosebb, szebb, furgebb stb. Tekintve, hogy europa nagyreszen utazhatsz anelkul, hogy barki elkerne a green passod, beleertve reptereket is, elobb vagy utobb itt is meg fog jelenni.green pass alatt a diplomata utlevelet gondolod vagy mit? ha a ketszeri beoltast akkor itt Maltan elkerik, es mkinek leellenorzik.
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
Klaci79
több mint 3 éve
Ha be vagy oltva még ugyanúgy el tudod kapni a fertőzést és tovább fertőzni, szóval ez sem indok kisgyerekek teljesen felesleges szurkálásáraTeljesen feleslegesre valóban nem.
r.baggio
De olyanra, amitől a súlyos, veszélyes kimenetelek tekintetében nőhet a védelme meg igencsak jó indok.