Kosárlabda

16 feliratkozó

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 709 — No 1 duplaszánkó fan
Nem buzzer beater, maradt 2-3 tized.. 😛
Wow, nagylelkűek voltak most a bírók... jókor 😛

Disznó nagy mákos csapat, még jó hogy nevetségesen könnyű útjuk van/lesz a Final Four felé..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 240 — Vikings fan
Ilyen amatőr védekezést... Craft meg bevágja...
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 448 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
és ott a buzzer beater! \o/ csak nem balfaszkodta el az Ohio st 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Godfather Seattle Seahawks Ohio State Buckeyes 177
Na itt az elso buzzer beater!
Go Buckeyes!!!

O-H-I-O
több mint 12 éve
Elchockerkedi az Ohio State ?
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
közben kussban (és jó szarul játszva) a Cuse is 16 között. A két Cal űberkirály gyerek lófaszt sem mutatott. Jó szar meccs volt.Fucu
Érdekes, nekem kifejezetten tetszett, különösen az első félidő. So pont is volt, gyors meccs is college szinten. Szimpi volt a Cal is, Solomon jól dolgozott, csak a végén sokat hibáztak, de megérdemelt Cuse siker volt.zavi27
Elfogult vagyok, de tudnak ennél jobban is játszani. A végén alig dobtak pontot és a büntetőknek is csak a picivel több mint fele ment be ez egy szoros meccsen visszaüthet. Fair hozza amit tud a többiek hullámzóak.
A brackettem szempontjából jót tenne egy Indiana L ma, de ha a Temple nyerne akkor lehetne visszavágni a Baglyoknak 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 553 — Amerikai sportok rajongója
közben kussban (és jó szarul játszva) a Cuse is 16 között. A két Cal űberkirály gyerek lófaszt sem mutatott. Jó szar meccs volt.Fucu
Érdekes, nekem kifejezetten tetszett, különösen az első félidő. So pont is volt, gyors meccs is college szinten. Szimpi volt a Cal is, Solomon jól dolgozott, csak a végén sokat hibáztak, de megérdemelt Cuse siker volt. Oregon iszonyat tetszik, amúgy is drukkolni akartam nekik. Most már meg kell majd nézni a mit tud ez a Wichita state is! Azért meglepően sok volt a sima meccs eddig ebben a körben.
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
közben kussban (és jó szarul játszva) a Cuse is 16 között. A két Cal űberkirály gyerek lófaszt sem mutatott. Jó szar meccs volt.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 788
Zsinórban 7 triplát vágott a Wichita St. (egy 30%-kal triplázó csapat), pont ennyi volt a különbség.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Gonzaga kiszívatta magát, ilyen idióta passzt... mondjuk a God üzemmód a Shockersnél picit bekevert, de ettől független, ez a passz nagy hülyeség volt.

Howlandet nem meglepő módon kirúgták közben... kérdés, hogy mi lesz Few-val vajon, mert ez már a sokadik Zags bukta.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
VIdeójáték meccs, amit tripláról nyom a Zaga - Wichita St.

több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 448 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
sima meccs volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
beszarok ha elchockerkedi a Marq
több mint 12 éve
Oh boy... na vajon Marquette el tudja chokerkedni? 😀

Most jön a Clarke-féle GW... 😊

több mint 12 éve
Micsoda bullshit call a Butler ellen, mondjuk végig ez ment.Jakehomer
Saját maguknak elcseszték sajna.. azt a lepattanót is Butler játékos ütötte ki, nem kellett volna a tripla.. és ez se volt falt Gardneren szerintem.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
gamewinner airball, méltó lezárás.
közben a Zags vezet

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 655 — Panthers fan
Retarded much?
Edző hova tartogatta az időkérést vajon?
És mi volt ez a világvégéről eleresztett hármas 6 másodperccel a vége előtt?

Ez az egyetlen baj a college kosárlabdával, annyi eszük van itt a népeknek, mint a női sportolóknak 😛

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Micsoda bullshit call a Butler ellen, mondjuk végig ez ment.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Marq chockerkedte el az elejét nem fordítva 😛 😀 (Tudom hogy ilyen formában semmi értelme 😀)
több mint 12 éve
Choke city. Ez a Dunham gyerek valami kurva gyenge a Butlerben.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Csak hat meccset kellett várni, hogy legyen egy izgalmas is.

Butler - Marquette párharcból undormány, hogy egyik is 16 között lesz, két túlértékelt, mázlista csapat, persze az Oregon az 12. kiemelt... Gané.

Az a baj az upsetekkel, hogy általában egy körig tart a csoda, a Zona ma a legkevesebb megerőltetéssel juthatott tovább, de holnap a FGCU - SDST még lehet egy komoly meccs.

Hohohó, de zsivány lenne, ha a Wichita St. játszhatna az Ole Piss/LaSalle győztesével a 8 közé jutásért, nevetségesen könnyű útja lesz a Buckeyesnak a 4 közé. A Gonzaga hanyadik lett volna a Big Eastben/Big Tenben? 5-6?Maka
Már nem azért, de ha valaki ultimate cupcake nonconf schedule után 5-6-tal zárja a szezont saját confjában, ezek után viszont nagy nehezen bemákolja a konf tourney-t (azok után persze, hogy az első körben OT kell neki egy .500-as konf csapat ellen), szerintem annak nem sok oka lehet panaszkodni, mert ők maguk hülyülték el a TOP 20-as helyüket a rangsorban..

Underseeded volt a Ducks? Igen. De arra utaló jel, hogy itt végigdominálják a márciust... sőt igazából örülhetnek, mert nem kaptak 7-9. seedet, és nem futottak össze egy komoly csapattal az első két körben.

Arról meg ne is beszéljünk hogy az elmúlt 3-4 évben mit mutatott a Pac-12... mert annak tekintetében pláne érthető a szkepticizmus az egész ligával kapcsolatban.

A Gonzaga természetesen nyerte volna a Big East-et és a Big Tent is, egyszerre egy szezonon belül. 😛
Ne kezdjünk bele egy BCS/non-BCS vitába, pls (amúgy nem tökmindegy az egész hipotetikus vita, akármilyen seedet kapnak, első két körön átmennek, de Elite Eight-be sosem jutnak el, nemde? 😛)

több mint 12 éve
Csak hat meccset kellett várni, hogy legyen egy izgalmas is.

Butler - Marquette párharcból undormány, hogy egyik is 16 között lesz, két túlértékelt, mázlista csapat, persze az Oregon az 12. kiemelt... Gané.

Az a baj az upsetekkel, hogy általában egy körig tart a csoda, a Zona ma a legkevesebb megerőltetéssel juthatott tovább, de holnap a FGCU - SDST még lehet egy komoly meccs.

Hohohó, de zsivány lenne, ha a Wichita St. játszhatna az Ole Piss/LaSalle győztesével a 8 közé jutásért, nevetségesen könnyű útja lesz a Buckeyesnak a 4 közé. A Gonzaga hanyadik lett volna a Big Eastben/Big Tenben? 5-6?

több mint 12 éve
Lol ilyen mázlista hármast, amit ez a markettes Blue dobott.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na, ez a Butler-Marquette jónak tűnik, mindkét csapat szépen bekezdett, nem a bénázás dominál.Jakehomer
El ne jinxeld, tizeniksz pontig az Oregon meccs is szoros volt, csak aztán beszart az SLU is.... booo, overrated A-10.Igor
A Ducks nagy formában van, kicsaphatják a Cardinalst is, nem lepne meg.Jakehomer
Nem hiszem.. picik belül, Kazemi ott nem fog királykodni Diengék ellen, és megnézem majd Dotson/Singler mire megy a Ville backcourt ellen. Benne van persue, de nagy oddsot én nem adnék rá.

Egyelőre számomra a Louisville és a Michigan volt a két legimpresszívebb csapat akik már két meccset toltak, előbbi nem lepett meg.. utóbbi egy picit.

Gonzagát is szopatják, ehh.. ez nem a mid-majorok tornája egyelőre.Igor
Persze, nem ők lesznek az esélyesek, de azért nem elképzelhetetlen, a Louisville offense sem félelmetes, főleg ha Siva önmegsemmisítő módba kapcsol, mint oly sokszor 😊

A Wichita St is mid major 😊 Nem volt az az első napi Gonzaga szenvedés véletlen.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na, ez a Butler-Marquette jónak tűnik, mindkét csapat szépen bekezdett, nem a bénázás dominál.Jakehomer
El ne jinxeld, tizeniksz pontig az Oregon meccs is szoros volt, csak aztán beszart az SLU is.... booo, overrated A-10.Igor
A Ducks nagy formában van, kicsaphatják a Cardinalst is, nem lepne meg.Jakehomer
Nem hiszem.. picik belül, Kazemi ott nem fog királykodni Diengék ellen, és megnézem majd Dotson/Singler mire megy a Ville backcourt ellen. Benne van persue, de nagy oddsot én nem adnék rá.

Egyelőre számomra a Louisville és a Michigan volt a két legimpresszívebb csapat akik már két meccset toltak, előbbi nem lepett meg.. utóbbi egy picit.

Gonzagát is szopatják, ehh.. ez nem a mid-majorok tornája egyelőre.