Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
villalobos all night long. :fuckyeah:gabtsieasy lee 😀
tudom. szar volt
több mint 13 éve
villalobos all night long. :fuckyeah:
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
haha idéntől nem kell PÜ. Számvitel2 pénzügy szakosodáshoz--->Nem csúszok 😀 😀 😀eaglesmcnabbúgy tűnik, nekem meg ezen a 8zh-s héten a Számvitel2 lesz, amit beáldozok 😊
több mint 13 éve
haha idéntől nem kell PÜ. Számvitel2 pénzügy szakosodáshoz--->Nem csúszok 😀 😀 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
alma paprikával(az az a paprika ami csalamádéval van megtöltve ugye?Cowboykarcsimeg szokás tölteni csalamádéval
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Legjobb barátom katonatársai valami elképesztően jó csülök pörköltet csináltak :cool: köretet nem is toltunk hozzá csak a pöri jó puha kenyér meg alma paprikával(az az a paprika ami csalamádéval van megtöltve ugye?),persze a katona sztorik amikbe civilként betekintést nyerhettem szintén felejthetetlenek voltak 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Hahahaha, üdvözöllek titeket egy átlagos TF-es héten 😀😀😀Az egyetem egyik legfőbb tanítása, hogy délelőtt is tajtrészeggé ihatja magát az ember 😀 A 10 fős Csillagtúra csapatból 3an már nem tudtak megmozdulni délre 😀tenorxNekem az ilyenek kimaradtak...Kivéve gt-t 😀 Élmény volt meginni legalább fél liter kannást egy húzóra, plusz előtte vonaton sörözgetés. :cool: Volt aki már érkezés előtt kidobta a taccsot 😂 Nekem a fejfájás maradt estig, később aztán irgalmatlan bebaszás :cool: Másnap minden elölről. Imádtam...Asbee
több mint 13 éve
Az egyetem egyik legfőbb tanítása, hogy délelőtt is tajtrészeggé ihatja magát az ember 😀 A 10 fős Csillagtúra csapatból 3an már nem tudtak megmozdulni délre 😀tenorxNekem az ilyenek kimaradtak...Kivéve gt-t 😀 Élmény volt meginni legalább fél liter kannást egy húzóra, plusz előtte vonaton sörözgetés. :cool: Volt aki már érkezés előtt kidobta a taccsot 😂 Nekem a fejfájás maradt estig, később aztán irgalmatlan bebaszás :cool: Másnap minden elölről. Imádtam...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Grillparty rulz.
több mint 13 éve
Az egyetem egyik legfőbb tanítása, hogy délelőtt is tajtrészeggé ihatja magát az ember 😀 A 10 fős Csillagtúra csapatból 3an már nem tudtak megmozdulni délre 😀
több mint 13 éve
Ha találsz neki való szekciót és egy jó kis konzulenst akkor mindenképp érdemes nekimenni. Sok múlik a szerencsén, mert ha bunkó opponenseket kapsz akkor azok lepontoznak, ha jóarcok akkor meg fel (nekem az egyik opponensem idióta volt és harmincból huszonkilencet adott ezért vezettem az első kör után). Mondjuk ez főleg a népesebb szekciókban számít mint ez a poltud volt, egy olyan ahol 4-5 érdemi dolgozat érkezik be ott a szóbeli dönt úgyis, ahol igazából kiderül, hogy ki mennyire felkészült és mennyire jó a dogája, sokkal inkább mint az írásbeli résznél. Ami a legnagyobb buli benne az önéletrajzon és a tapasztalton kívül az ényleg a pénz. Mert ez az egyszeri negyvenöt is szép, de így jó esélyem van a köztársasági és a kiemlet ösztöndíjra is ha jól sikerül a köv vizsgaidőszakom (a kettő együtt nem kapható de akkoris). Ez plusz 34/15 rugó havonta a köv félévben, ami nagyon kell majd ha kiugrom Skóciába. Ha köztársaságit szerzek akkor biza eléri a százat a keresetem nulla melóval 😊 és a TDk bizony nagyon erősen beszámít ezekbe az extrákba, jobban mint bármi más, kivéve persze az OTDKt.
több mint 13 éve
Akinek pénz kell TDkzzon, a győztes 70et kap, szabad a pálya 😛RajnaÉn ősszel szerintem megyek. Volt itt sulinkban egy innovációs verseny, ott bekerültem legjobb 10-be. Top3 sajnos már nem jött össze, olyanok kapták a díjakat, akiknek semmi közük nem volt a témához (fenntartható közlekedés), "csak" az előadásuk témája volt izgalmas (és nem azért mondom ezt, mert savanyú a szőlő...). Tanár biztatott TDK-ra. Plusz önéletrajzba is bele lehet venni, talán egyszer előnyt jelenthet majd...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Az nem kap, az (ki)ad. 😀Akinek pénz kell TDkzzon, a győztes 70et kap, szabad a pálya 😛RajnaÉn VBK-zni szoktam. Az mennyit kap?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Akinek pénz kell TDkzzon, a győztes 70et kap, szabad a pálya 😛RajnaÉn VBK-zni szoktam. Az mennyit kap?
több mint 13 éve
Akinek pénz kell TDkzzon, a győztes 70et kap, szabad a pálya 😛
több mint 13 éve
catattack
3 520
Rátapintottál a lényegre. :rolleyes:
több mint 13 éve
szaba
10 545
Az nem szétosztás lenne. 😛 Csak osztás. 😛Amíg az amatőrök a komolytalan töriérettségivel szöszmötöltek, én begyűjtöttem egy TDK 3. helyezést az egyetem legnépesebb szekciójában és az ezzel járó 45 rugót :cool: két év múlva OTDK, rettegjenek a népek 😛RajnaA pénzt nem osztod szét nekem? 😐catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Amíg az amatőrök a komolytalan töriérettségivel szöszmötöltek, én begyűjtöttem egy TDK 3. helyezést az egyetem legnépesebb szekciójában és az ezzel járó 45 rugót :cool: két év múlva OTDK, rettegjenek a népek 😛RajnaA pénzt nem osztod szét nekem? 😐
több mint 13 éve
Amíg az amatőrök a komolytalan töriérettségivel szöszmötöltek, én begyűjtöttem egy TDK 3. helyezést az egyetem legnépesebb szekciójában és az ezzel járó 45 rugót :cool: két év múlva OTDK, rettegjenek a népek 😛
több mint 13 éve
Végre kimentem reggel futni, és a löttyedt testemmel letoltam 5 km-t. Első lépés a zatopeki úton. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
köszönöm! Kawa er 6Túléltem egy olyan motorbalesetet amibe a helyszinelők szerint 10-ből 9-en belehalnak. Ennél nagyobb make love poston nem is nagyon volt és nem is nagyon lesz...JayBGratulálok! Sok sikert a felépüléshez! Nekem is volt egy motoros reccsenésem, de az gázosabb volt! 2 hónap és újra motorozol! Milyen moci volt?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Túléltem egy olyan motorbalesetet amibe a helyszinelők szerint 10-ből 9-en belehalnak. Ennél nagyobb make love poston nem is nagyon volt és nem is nagyon lesz...JayBGratulálok! Sok sikert a felépüléshez! Nekem is volt egy motoros reccsenésem, de az gázosabb volt! 2 hónap és újra motorozol! Milyen moci volt?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
JayB az egyik haverom pont így járt, neki még mindig fémek vannak a lábában.Nekem is lesznek még úgy jó 1-2 évig de le van szarva, ennél jobban nemigen jöhettem volna ki a dologból
tenorx