Make Love

27 feliratkozó

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Legalább fiú? 😊Sobri Jóska
Az biza! 😊

3450g, 54 cm 😊Sanco
Jó egészséget és minden más legjobbakat az egész családnak!
(PS: mi a foglalkozásod.. hentes? 😛 😊)Igor
Majdnem. Kertészmérnök. 😛
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
3450g, 54 cm 😊Sanco
Jó egészséget és minden más legjobbakat az egész családnak!
(PS: mi a foglalkozásod.. hentes? 😛 😊)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Legalább fiú? 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
grat 😉
több mint 13 éve
Köszi srácok!
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
3450g, 54 cm 😊Sanco
Szívből gratulálok! 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
3450g, 54 cm 😊Sanco
Gratulálok!! 😊

több mint 13 éve
3450g, 54 cm 😊
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
4 hét masszív ágyhozkötés után végre beültem a kocsiba és mentem egy kört a környéken, felért egy karib szigeteki nyaralással!!! 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A 4. résznél volt számolás is. EOQ meg ÁKvalami, illetve szét kellett osztani pótlékoló (vagy valami hasonló) cuccal a termékekre az önértéket.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Azon is ilyen hülyeségek vannak, mint nekünk Menedzsment és vállalatgazdaságtanból? Hálistennek nekünk valaki csinált kikérdező programot, onnan tanultam meg az összes igaz/hamist meg feleletválasztós kérdést.tenorx
Azért GTK-n szerintem komolyabban tanítják ezeket a dolgokat, szóval elég érdekes lenne, ha Szobiék is ilyen limonádét tanulnának. 😊Schleck
van benne elég sok számolás nekünk, nem tudom nektek mennyi volt. a vicc az, hogy abból a ZH-ból buktam meg, ami csak elmélet, mert úgy készültem, hogy csak tippelde lesz, erre volt kifejtős is. amúgy meg nekem ez még csak pót, mert mind a 4 zh-t most hétfő-kedden írtam meg, mert év közben óraütközés miatt nem tudtam bemenni zhzni.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mehetek pót-pótra Vállgazd2-ből 😊 😊Szobi22
Azon is ilyen hülyeségek vannak, mint nekünk Menedzsment és vállalatgazdaságtanból? Hálistennek nekünk valaki csinált kikérdező programot, onnan tanultam meg az összes igaz/hamist meg feleletválasztós kérdést.tenorx
Azért GTK-n szerintem komolyabban tanítják ezeket a dolgokat, szóval elég érdekes lenne, ha Szobiék is ilyen limonádét tanulnának. 😊

több mint 13 éve
Mehetek pót-pótra Vállgazd2-ből 😊 😊Szobi22
Azon is ilyen hülyeségek vannak, mint nekünk Menedzsment és vállalatgazdaságtanból? Hálistennek nekünk valaki csinált kikérdező programot, onnan tanultam meg az összes igaz/hamist meg feleletválasztós kérdést.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Mehetek pót-pótra Vállgazd2-ből 😊 😊

több mint 13 éve
Prog2 ötös.
Like a boss :cool:
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
Általában én sem. De láttam, hogy lesz, mondom megvárom, úgy sincs semmi dolgom.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Most nyertem facebookon egy Hegyalja fesztivál heti bérletet. Ma este nagy whiskeyzés lesz ennek örömére. Hell yeah!Sebii
utállak http://www.facebook.com/group.php?gid=103567979701838Höri
+1,én meg vehetem meg jó pénzért (mondjuk én nem is szoktam ilyen nyereményjátékokban részt venni 😊 )

több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Gentleman koncert :cool:

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hogy én mennyire szeretek írni :rolleyes:
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most nyertem facebookon egy Hegyalja fesztivál heti bérletet. Ma este nagy whiskeyzés lesz ennek örömére. Hell yeah!Sebii
utállak http://www.facebook.com/group.php?gid=103567979701838

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 534
Most nyertem facebookon egy Hegyalja fesztivál heti bérletet. Ma este nagy whiskeyzés lesz ennek örömére. Hell yeah!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Feljutottunk az összegyetemi futsalbajnokság C ligájába. Kis lépés, de hát nem lehet egyből az A-ba jutni 😊 a jövő heti örömjáték már csak a veretlenségünkről szól majd, be tervezem kapni az eddig elkerült potyákat 😀Rajna
térjünk a tárgyra.

mennyi pénzt kapsz érte?Höri
Az attól függ. Sajna a D ligában nincs komoly díjazás érhtető módon, a két csoport győztese visszakapja a nevezést oszt jónapot. Ergo ha jövő héten kikapunk akkor semmit, ha nyerünk akkor kb. öt rugót, amit befizettem még a félév elején, szóval végső soron nullszaldó lehet.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Feljutottunk az összegyetemi futsalbajnokság C ligájába. Kis lépés, de hát nem lehet egyből az A-ba jutni 😊 a jövő heti örömjáték már csak a veretlenségünkről szól majd, be tervezem kapni az eddig elkerült potyákat 😀Rajna
térjünk a tárgyra.

mennyi pénzt kapsz érte?

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Feljutottunk az összegyetemi futsalbajnokság C ligájába. Kis lépés, de hát nem lehet egyből az A-ba jutni 😊 a jövő heti örömjáték már csak a veretlenségünkről szól majd, be tervezem kapni az eddig elkerült potyákat 😀

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
igen. 😀 de amikor felteszi az nem lesz az 😊

ami nem hajlik, az törik!