Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Legalább fiú? 😊Sobri JóskaAz biza! 😊
Majdnem. Kertészmérnök. 😛3450g, 54 cm 😊SancoJó egészséget és minden más legjobbakat az egész családnak!
(PS: mi a foglalkozásod.. hentes? 😛 😊)Igor
több mint 13 éve
3450g, 54 cm 😊SancoJó egészséget és minden más legjobbakat az egész családnak!
(PS: mi a foglalkozásod.. hentes? 😛 😊)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
grat 😉
több mint 13 éve
Köszi srácok!
több mint 13 éve
3450g, 54 cm 😊SancoSzívből gratulálok! 😊
több mint 13 éve
3450g, 54 cm 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
4 hét masszív ágyhozkötés után végre beültem a kocsiba és mentem egy kört a környéken, felért egy karib szigeteki nyaralással!!! 😊
több mint 13 éve
A 4. résznél volt számolás is. EOQ meg ÁKvalami, illetve szét kellett osztani pótlékoló (vagy valami hasonló) cuccal a termékekre az önértéket.
több mint 13 éve
van benne elég sok számolás nekünk, nem tudom nektek mennyi volt. a vicc az, hogy abból a ZH-ból buktam meg, ami csak elmélet, mert úgy készültem, hogy csak tippelde lesz, erre volt kifejtős is. amúgy meg nekem ez még csak pót, mert mind a 4 zh-t most hétfő-kedden írtam meg, mert év közben óraütközés miatt nem tudtam bemenni zhzni.Azon is ilyen hülyeségek vannak, mint nekünk Menedzsment és vállalatgazdaságtanból? Hálistennek nekünk valaki csinált kikérdező programot, onnan tanultam meg az összes igaz/hamist meg feleletválasztós kérdést.tenorxAzért GTK-n szerintem komolyabban tanítják ezeket a dolgokat, szóval elég érdekes lenne, ha Szobiék is ilyen limonádét tanulnának. 😊Schleck
több mint 13 éve
Azért GTK-n szerintem komolyabban tanítják ezeket a dolgokat, szóval elég érdekes lenne, ha Szobiék is ilyen limonádét tanulnának. 😊Mehetek pót-pótra Vállgazd2-ből 😊 😊Szobi22Azon is ilyen hülyeségek vannak, mint nekünk Menedzsment és vállalatgazdaságtanból? Hálistennek nekünk valaki csinált kikérdező programot, onnan tanultam meg az összes igaz/hamist meg feleletválasztós kérdést.tenorx
több mint 13 éve
Mehetek pót-pótra Vállgazd2-ből 😊 😊Szobi22Azon is ilyen hülyeségek vannak, mint nekünk Menedzsment és vállalatgazdaságtanból? Hálistennek nekünk valaki csinált kikérdező programot, onnan tanultam meg az összes igaz/hamist meg feleletválasztós kérdést.
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Általában én sem. De láttam, hogy lesz, mondom megvárom, úgy sincs semmi dolgom.
több mint 13 éve
+1,én meg vehetem meg jó pénzért (mondjuk én nem is szoktam ilyen nyereményjátékokban részt venni 😊 )Most nyertem facebookon egy Hegyalja fesztivál heti bérletet. Ma este nagy whiskeyzés lesz ennek örömére. Hell yeah!Sebiiutállak http://www.facebook.com/group.php?gid=103567979701838Höri
több mint 13 éve
Hogy én mennyire szeretek írni :rolleyes:
több mint 13 éve
Most nyertem facebookon egy Hegyalja fesztivál heti bérletet. Ma este nagy whiskeyzés lesz ennek örömére. Hell yeah!Sebiiutállak http://www.facebook.com/group.php?gid=103567979701838
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Most nyertem facebookon egy Hegyalja fesztivál heti bérletet. Ma este nagy whiskeyzés lesz ennek örömére. Hell yeah!
több mint 13 éve
Az attól függ. Sajna a D ligában nincs komoly díjazás érhtető módon, a két csoport győztese visszakapja a nevezést oszt jónapot. Ergo ha jövő héten kikapunk akkor semmit, ha nyerünk akkor kb. öt rugót, amit befizettem még a félév elején, szóval végső soron nullszaldó lehet.Feljutottunk az összegyetemi futsalbajnokság C ligájába. Kis lépés, de hát nem lehet egyből az A-ba jutni 😊 a jövő heti örömjáték már csak a veretlenségünkről szól majd, be tervezem kapni az eddig elkerült potyákat 😀Rajnatérjünk a tárgyra.
mennyi pénzt kapsz érte?Höri
több mint 13 éve
Feljutottunk az összegyetemi futsalbajnokság C ligájába. Kis lépés, de hát nem lehet egyből az A-ba jutni 😊 a jövő heti örömjáték már csak a veretlenségünkről szól majd, be tervezem kapni az eddig elkerült potyákat 😀Rajnatérjünk a tárgyra.
mennyi pénzt kapsz érte?
több mint 13 éve
Feljutottunk az összegyetemi futsalbajnokság C ligájába. Kis lépés, de hát nem lehet egyből az A-ba jutni 😊 a jövő heti örömjáték már csak a veretlenségünkről szól majd, be tervezem kapni az eddig elkerült potyákat 😀
több mint 13 éve
igen. 😀 de amikor felteszi az nem lesz az 😊
ami nem hajlik, az törik!