NBA
31 feliratkozó
több mint 3 éve
GSW fanként nem akartam beírni, köszi. Minden bostoni vereség a bírók miatt van, ha nyertek akkor persze minden rendben volt, röhej.If (Boston nyer)Hagyjuk, ezt olyan gyurcsányosan elkrtuk nem kicsit, nagyon....öröm ès bódogság lehet odaát..de hogy megint semmit nem fújnak be .....mindegy.....összességében inkább a bostonnak kedveztek a fújások sztem, bár volt 1-2 retardáltság azt nem vitatom
dande
Negritis
Királyak vagyunk
Else
Nem voltunk jó, jaaa és köcsög bírók, elfujták.
Mondjuk nem csoda a játékosok is folyton picsognak. 😀
Toca
több mint 3 éve
amit smart levágott a 4. negyedben az legalja volt, attól függetlenül hogy fújtak rá kamut isIf (Boston nyer)Hagyjuk, ezt olyan gyurcsányosan elkrtuk nem kicsit, nagyon....öröm ès bódogság lehet odaát..de hogy megint semmit nem fújnak be .....mindegy.....összességében inkább a bostonnak kedveztek a fújások sztem, bár volt 1-2 retardáltság azt nem vitatom
dande
Negritis
Királyak vagyunk
Else
Toca
tatum meg az első félidőt nyafogta végig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
If (Boston nyer)Hagyjuk, ezt olyan gyurcsányosan elkrtuk nem kicsit, nagyon....öröm ès bódogság lehet odaát..de hogy megint semmit nem fújnak be .....mindegy.....összességében inkább a bostonnak kedveztek a fújások sztem, bár volt 1-2 retardáltság azt nem vitatom
dande
Negritis
Királyak vagyunk
Else
több mint 3 éve
Hagyjuk, ezt olyan gyurcsányosan elkrtuk nem kicsit, nagyon....öröm ès bódogság lehet odaát..de hogy megint semmit nem fújnak be .....mindegy.....összességében inkább a bostonnak kedveztek a fújások sztem, bár volt 1-2 retardáltság azt nem vitatom
dande
több mint 3 éve
pont a legjobb spíler... na szép...Tudtam, èreztem, hogy kimaradt valaki de nem tűnt fel, hogy ki faceplam 🙈🙈🙈😜🤪🥳🤫Mèg valami, ezzel lényegében most szembesültem: GWill RWill Tatum JBrown Pritchard (Naesimth) mi a közös bennük azon kívül, hogy a Bostonban játszanak?Smart miért maradt ki? 😀
dande
Drip
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az az imádnivaló ebben a csapatban már nagyon régóta, hogy igazi CSAPAT is a kulcsemberek mellett. Most Wiggins volt a döntő faktor.
több mint 3 éve
Jah, valoban, elcsusztam egy sorral. Jovore jar le, nem a jelenlegi szezon vegen. Mas kerdes, hogy a 34 millios fizeteset mennyire tudja, illetve leginkabb akarja majd kikalkulalni a GSW.asszem 450milla körül lesz a teljes keret jövőre, szinte biztos hogy kifizetik neki mer kb az lesz az utolsó esélyük bármire is, aztán takarítják valszeg a nagy 3asukkal együtt
Stez
több mint 3 éve
Idióta Boston, ezt hozni kellett volna.Iggy is volt nyerő ember sőt finals mvp is, szal nincs miről beszélni
Azért az mi már, hogy egy Wiggins a nyerő ember ellened... Vicc ez a játék már így, hogy ennyire jó nap rossz nap hullámzások vannak kb mindegyik PO párharcban. Egy dimenziós játékosok tömege akiket naphosszat dobatnak az edzésen. Kb ha nem ülnek a triplak megfekszik mindenhol a játék...
FLZOLI
Wiggins amúgy pont hogy nem egydimenziós hanem egy 3D aki le is tudja ütni a labdát (kb szegény ember Klay-je aki amúgy jobb mint a mostani Klay)
a GSW egy brutál védekezésű celtics ellen dobott 100 felett úgy hogy 9/40 volt a triplamutató
több mint 3 éve
Jah, valoban, elcsusztam egy sorral. Jovore jar le, nem a jelenlegi szezon vegen. Mas kerdes, hogy a 34 millios fizeteset mennyire tudja, illetve leginkabb akarja majd kikalkulalni a GSW.
több mint 3 éve
teljesen más a szerepe így hogy Curry elviszi a hátán a csapatot kbEpp akartam kerdezni, mi van Wigginsszel, hogy iden megtanult jatszani? Csavot evekig az egyik legnagyobb kerekkotonek tartottak, aki ehhez kepest brutal sokat keres, es hogy csak ballaszt penzugyileg, kb. szabadulni kell tole.anno Minnyben is asszem ez volt, hogy mielott megkototte ezt a szerzodest abban az evben hirtelen megmutatt, hogy mire lenne kepes, aztan meg jott a le o meg ujra belekakilt ...
Hirtelen contract yearben meg megtanult jatszani. 😀
Stez
csebi
védekezése meg sztem eddig se volt rossz de Greenék mellett fejlődött is benne
a szerződése amúgy sztem jövőre jár le
hoopshype.com/player/andrew-wiggins/salary/
több mint 3 éve
Epp akartam kerdezni, mi van Wigginsszel, hogy iden megtanult jatszani? Csavot evekig az egyik legnagyobb kerekkotonek tartottak, aki ehhez kepest brutal sokat keres, es hogy csak ballaszt penzugyileg, kb. szabadulni kell tole.anno Minnyben is asszem ez volt, hogy mielott megkototte ezt a szerzodest abban az evben hirtelen megmutatt, hogy mire lenne kepes, aztan meg jott a le o meg ujra belekakilt ...
Hirtelen contract yearben meg megtanult jatszani. 😀
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Epp akartam kerdezni, mi van Wigginsszel, hogy iden megtanult jatszani? Csavot evekig az egyik legnagyobb kerekkotonek tartottak, aki ehhez kepest brutal sokat keres, es hogy csak ballaszt penzugyileg, kb. szabadulni kell tole.Hirtelen contract yearben meg megtanult jatszani. 😀
több mint 3 éve
Idióta Boston, ezt hozni kellett volna.Azért az mi már, hogy egy Wiggins a nyerő ember ellened... Vicc ez a játék már így, hogy ennyire jó nap rossz nap hullámzások vannak kb mindegyik PO párharcban. Egy dimenziós játékosok tömege akiket naphosszat dobatnak az edzésen. Kb ha nem ülnek a triplak megfekszik mindenhol a játék...
több mint 3 éve
Kell majd egy rendes PG (hiába befürödt ezen a pozícióban kb. mindenki Thomas óta), mert ennyi turnoverrel lehetetlen szériát nyerni egy Warriors ellen.nem feltétlen PG kell, de ha smart-brown-tatum az elsődleges ballhandlered akkor könnyen bajba tudsz kerülni
Kampman
a clippersnél is elő-előjön ez a gond pedig PG-Kawhi ebben bőven a 3as előtt van
több mint 3 éve
Mindezt úgy hogy Curry gyakorlatilag nem dobott be hármast.... egyértelműen támadásban kell előre lèpni, de ott nagyon... emellett meg persze tartani a szintet Dben.
több mint 3 éve
youtu.be/cgr-zBeBx6Q
több mint 3 éve
Kell majd egy rendes PG (hiába befürödt ezen a pozícióban kb. mindenki Thomas óta), mert ennyi turnoverrel lehetetlen szériát nyerni egy Warriors ellen.
több mint 3 éve
Hagyjuk, ezt olyan gyurcsányosan elkrtuk nem kicsit, nagyon....öröm ès bódogság lehet odaát..de hogy megint semmit nem fújnak be .....mindegy.....
több mint 3 éve
Szánalmas 4. negyedes bíráskodás ismét, köszönünk mindent
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Úgy csinálunk borzasztóan sok turnovert, hogy közben a tempó egyáltalán nem nyakatekert.Most nagyon átment a momentum az egész szériát tekintve a másik oldalra. Nagyon kellett volna az a 4. meccs.
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kosarlabda/nba/2021-2022/pippen-es-jordan-a-pestis-voltak-a-kosarlabdapalyan-toros-balazs-szerint_sto8991223/story.shtml

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Ami èrdekes mèg a bírók. Az jó hogy nem fújják szètva meccseket, sőt, de azért nèha túlzottan nèm marad a síp. Illetve például amit most utoljára megchallangeltünk az èrdekes volt, hiszen Horford csak felugrott Curry tette ki a könyökét mègse adták meg...nem mintha ettől nem èrdemeltèj volna meg a Wtaz első negyedben fújtak egy hazai pályát utána a szokásos összevissza
dande
több mint 3 éve
Ami èrdekes mèg a bírók. Az jó hogy nem fújják szètva meccseket, sőt, de azért nèha túlzottan nèm marad a síp. Illetve például amit most utoljára megchallangeltünk az èrdekes volt, hiszen Horford csak felugrott Curry tette ki a könyökét mègse adták meg...nem mintha ettől nem èrdemeltèj volna meg a Wt
több mint 3 éve
Valóban, ebben fejlődni kell.ez egy nagy hiányossága amúgy a Tatum-Brown duónak, egyikben sincs ott hogy oké utolsó 2 perc enyém a felelősség és ez folyamatosnaHamar fel is adta Kerr 5-6 perc után.Otto Porter a kezdőben Looney helyettnem volt jó húzás alapvetően
KeyG
Negritis
Úgy gondolom, alapvetően Tatum 8-23 dobásán ment a meccs, de sosem fogom megérteni 2-3 perccel a vége előtt, miért Smart dobálgat egymás után két hármast.
Extrát hozott Wiggins főleg lepattanózásban, Curry dobásban viszont keményebb volt a GSW ezen a meccsen, mint az előzőn.
Tatum kell a 4 W-hez.
KeyG
néha-néha előjön és megnyerik, de sokszor van az hogy úgy vesztenek hogy kb passzív a két sztár
az igazán nagyok ezt nem engedik meg maguknak, legalábbis nem ilyen tét mellett és ilyen felelősséggel
ha mégis akkor masszív kritikát kapnak
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
ez egy nagy hiányossága amúgy a Tatum-Brown duónak, egyikben sincs ott hogy oké utolsó 2 perc enyém a felelősség és ez folyamatosnaHamar fel is adta Kerr 5-6 perc után.Otto Porter a kezdőben Looney helyettnem volt jó húzás alapvetően
KeyG
Negritis
Úgy gondolom, alapvetően Tatum 8-23 dobásán ment a meccs, de sosem fogom megérteni 2-3 perccel a vége előtt, miért Smart dobálgat egymás után két hármast.
Extrát hozott Wiggins főleg lepattanózásban, Curry dobásban viszont keményebb volt a GSW ezen a meccsen, mint az előzőn.
Tatum kell a 4 W-hez.
KeyG
néha-néha előjön és megnyerik, de sokszor van az hogy úgy vesztenek hogy kb passzív a két sztár
az igazán nagyok ezt nem engedik meg maguknak, legalábbis nem ilyen tét mellett és ilyen felelősséggel
ha mégis akkor masszív kritikát kapnak