NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 254 — #neverpunt
Nem semmi a Brooklyn Nets (de furcsa még leírni) új stadionja. De az ára nem semmi (vagy én vagyok ennyire lemaradva): 1 milliárd csak maga a csarnokdanyly
Kegyetlen pénz, "alig" épült kevesebből, mint egy Wembley vagy Jerry Jones faroknagyobbítója

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Nem semmi a Brooklyn Nets (de furcsa még leírni) új stadionja. De az ára nem semmi (vagy én vagyok ennyire lemaradva): 1 milliárd csak maga a csarnok, de a hozzátartozó részekkel együtt 5 milliárd! Van itt pénz kérem. És persze ki ellen lesz az első hazai meccs: a Knicks. 😊
Csak a csapat is muzsikáljon egy kicsit fényesebben.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
láttunk már ilyet és fogunk is. a sportban ez benne van ha tetszik ha nem 😊
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Jó, hát Bruce Bowen ezt rendszeresen csinálta, nem?
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
A nap sztárja Jalen Rose, aki a Grantlandes podcastjében bevallotta, hogy a 2000-es döntő második meccsén direkt lépett Kobe alá egy dobás közben - Bryant ki is hagyta a harmadik meccset.

Íme Jalen vallomása 12 évvel később:

1:30-nál a kaszatibi:

you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 231 — Ajmo Vatreni
Hát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...Eazzy
Attól függ melyik Hardenről beszélünk.szaba
A beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀Eazzy
Pre-finals vagy after finals.szaba
Hát a pre-finals rendben van, az after még kiderül idén...a finals Harden az viszont NEEEM 😀Eazzy
Ha Harden megy az OKC-ból, én már most a Sunsra tenném a tippem, ahol kiköt. 😊Stez
A proféta szóljon belőled.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 730 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...Eazzy
Hát a pre-finals rendben van, az after még kiderül idén...a finals Harden az viszont NEEEM 😀Eazzy
Ha Harden megy az OKC-ból, én már most a Sunsra tenném a tippem, ahol kiköt. 😊

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king

Nem rossz.

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Hát a pre-finals rendben van, az after még kiderül idén...a finals Harden az viszont NEEEM 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 837
Pre-finals vagy after finals.
több mint 13 éve
A beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..Stez
Azért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
Na sebaj, Harden jöhet hozzánk Phillybe 😀Eazzy
Ha mindenképpen megy ennek még örülni is tudnék kicsit. Shawn84
James természetesen. Fear the Beard.
több mint 13 éve
A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..Stez
Azért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
Attól függ melyik Hardenről beszélünk.
több mint 13 éve
Hát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha mindenképpen megy ennek még örülni is tudnék kicsit.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Hump is kb annyit kapott. Ennyit er ugy tunik egy jo vedekezo egesz jo kezu jatekos. Mondjuk o legalabb nem betlizett a dontoben. Hardennek nem adnek ennyit.
több mint 13 éve
Azért Ibaka nagyon jó védőjátékos, és fiatal.
De egyébként szerintem ezek az NBA szerződések eléggé elúsztak manapság.

több mint 13 éve
Na sebaj, Harden jöhet hozzánk Phillybe 😀

több mint 13 éve
A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 231 — Ajmo Vatreni
Ez elég jó lett azért.szaba
Hát igen, ehhez kurvára értenek odaát.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Iggy kettest fog játszani, úgyhogy vmi ilyesmi kezdő néz ki:Lawson-Iguodala-Gallinari-Faried-McGee egy nagyon jó cserepaddal, elég jók lesznek, szerintem mindenképp fognak meglepetést okozni nálam nyugaton így TOP 4 a csapat... 😊
Rudy Fernandez pedig a Real Madridhoz igazolt már, úgyhogy ő felejtős (szerencsére).Jughead
Jaja, ilyesmit várok én is. Bár szívem szerint a homár gyerek helyett Hamilton-t kéne már nyomatni, de Iggy megjelenésével az ő helyzete is átértékelődhet, úgy értem ez a Lawson-Iggy-Gallo felső hármas nagyon jó lehet együtt.
Ettől függetlenül magasember még kéne, kevesen vagyunk, és kevés a biztos pont, inkább csak ígéretes tehetségeink vannak, akik egyelőre félmegoldások és csak kiegészítik egymást.
Azért az tetszik, hogy mindenhol Howard-ot és a lékerszt istenítik, hogy mekkora frigy és micsoda trade, közben szép csendben, mindenki háta mögött könnyen lehet, hogy mi is legalább ekkorát húztunk, de persze, ezt nem kell tudnia senkinek. 😛

Bővebben az Iguodala-trade-ről:

denversports.blog.hu/2012/08/16/nuggets_iguodala_csere

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve

Ez elég jó lett azért.
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Hát normálisak ezek? 😀
Iggy simán elfér volna náluk. Na mind1, ő bajuk, én azt is nagyon sajnálom, hogy tőlünk elment, de legalább a Denverben valami esélye lesz sikerekre...Eazzy
Kiv vagyok h osztják szét Denverben a perceket az Iggy, Gallinari, W. Chandler, Faried, Brewer ötös közt. Ugye PG-ben van egy Lawson meg az öreg Andre Miller, C-ben meg McGee és Mozgov. Plusz ugye nem kizárt h Rudy Fernandezzel is hosszabbítanak.
empty taxi
Rudy nem a Realba játszik majd?szaba
de

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 201
Hát normálisak ezek? 😀
Iggy simán elfér volna náluk. Na mind1, ő bajuk, én azt is nagyon sajnálom, hogy tőlünk elment, de legalább a Denverben valami esélye lesz sikerekre...Eazzy
Kiv vagyok h osztják szét Denverben a perceket az Iggy, Gallinari, W. Chandler, Faried, Brewer ötös közt. Ugye PG-ben van egy Lawson meg az öreg Andre Miller, C-ben meg McGee és Mozgov. Plusz ugye nem kizárt h Rudy Fernandezzel is hosszabbítanak.
empty taxi
Iggy kettest fog játszani, úgyhogy vmi ilyesmi kezdő néz ki:Lawson-Iguodala-Gallinari-Faried-McGee egy nagyon jó cserepaddal, elég jók lesznek, szerintem mindenképp fognak meglepetést okozni nálam nyugaton így TOP 4 a csapat... 😊
Rudy Fernandez pedig a Real Madridhoz igazolt már, úgyhogy ő felejtős (szerencsére).
több mint 13 éve
Hát normálisak ezek? 😀
empty taxi
Rudy nem a Realba játszik majd?