NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 523
A 2002-es elég vékonyka, a többi viszont jó. 04-es elég fastball gyanús lehetne 😀on: kikaptunk a finals előmeccsén a Kingstől. A kötelezőket vhogy nem tudjuk hozni idén. :/
több mint 13 éve
Érdekes dolog ez az NBA draft egy kis kimutatás h szvsz year-by-year az utóbbi évekből milyen draft helyekből áll össze a legjobb ötös:2001:
PG: Gilbert Arenas (2/2 31 ovr)
SG: Joe Johnson (1/10)
SF: Gerald Wallace (1/25)
PF: Pau Gasol (1/3)
C: Mehmet Okur (2/9 38 ovr)
2002:
PG: Dan Dickau (1/28)
SG: John Salmons (1/26)
SF: Caron Butler (1/10)
PF: Carlos Boozer (2/6 35 ovr)
C: Amar’e Stoudamire (1/9)
2003:
PG: Mo Williams (2/18 47 ovr.)
SG: Dwyane Wade (1/5)
SF: LeBron James (1/1)
PF: Chris Bosh (1/4)
C: Chris Kaman (1/6)
2004:
PG: Jameer Nelson (1/20)
SG: Devin Harris (1/5)
SF: Andre Iguodala (1/9)
PF: Al Jefferson (1/15)
C: Dwight Howard (1/1)
2005:
PG: Chris Paul (1/4)
SG: Monta Ellis (2/10 40 ovr.)
SF: Danny Granger (1/17)
PF: David Lee (1/30)
C: Andrew Bogut (1/1)
2006:
PG: Rajon Rondo (1/21)
SG: Brandon Roy (1/6)
SF: Rudy Gay (1/8)
PF: LaMarcus Aldrige (1/2)
C: Andrea Bargnani (1/1)
2007:
PG: Aaron Brooks (1/26)
SG: Kevin Durant (1/2)
SF: Jeff Green (1/5)
PF: Al Horford (1/3)
C: Marc Gasol (2/18 48 ovr.)
2008:
PG: Derrick Rose (1/1)
SG: Russell Westbrook (1/4)
SF: Michael Beasley (1/2)
PF: Kevin Love (1/5)
C: Brook Lopez (1/10)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
valaki mókás kedvében volt 😀 ----> http://en.wikipedia.org/wiki/2003_NBA_Draft
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és egy döntőnek szeretnél egy külön topicot? 😛 Mexikóban van apertura és clausura is, bátran ajánlom 😊De nálunk hétvégén vége a szezonnak... 😀TheMileHighCityKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀TheMileHighCityahogy vége januárban az ncaa szezonnak, ráállok jobban a mexikói soccer nézésére, és akkor talán egy külön topicot is nyitok majd a nem európai labdakergetésnek 😉 :cool: Vamos Pumas!JJ Tiller
na de befejeztem az offolást
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De nálunk hétvégén vége a szezonnak... 😀ahogy vége januárban az ncaa szezonnak, ráállok jobban a mexikói soccer nézésére, és akkor talán egy külön topicot is nyitok majd a nem európai labdakergetésnek 😉 :cool: Vamos Pumas!JJ TillerMivel kezdődik az egyetemi kosárszezon, szerintem jobb, ha két részre szedjük a témátKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀TheMileHighCity
az eddigi topic lesz az ncaa és az egyéb, ez pedig akkor a profik terepeJJ Tiller
több mint 13 éve
ahogy vége januárban az ncaa szezonnak, ráállok jobban a mexikói soccer nézésére, és akkor talán egy külön topicot is nyitok majd a nem európai labdakergetésnek 😉 :cool: Vamos Pumas!Mivel kezdődik az egyetemi kosárszezon, szerintem jobb, ha két részre szedjük a témátKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀TheMileHighCity
az eddigi topic lesz az ncaa és az egyéb, ez pedig akkor a profik terepeJJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szavaztam egy all-start (korai még ugyan), kicsit elfogult is voltam néhol 😛 (no nets 😐)Te egy csoda vagy... 😂
West East
F Michael Beasley - Minnesota Paul Pierce - Boston
F Pau Gasol - LA Lakers Josh Smith - Atlanta
G Chris Paul - New Orleans Derrick Rose - Chicago
G Monta Ellis - Golden State Dwayne Wade - Miami
C Marcus Camby - Portland Dwight Howard - Orlandoszaba
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szavaztam egy all-start (korai még ugyan), kicsit elfogult is voltam néhol 😛 (no nets 😐)Ellis helyett én Nasht tenném,de én is elfogult vagyok 😛
West East
C Marcus Camby - Portland Dwight Howard - Orlandoszaba
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
szaba
10 523
Szavaztam egy all-start (korai még ugyan), kicsit elfogult is voltam néhol 😛 (no nets 😐)West East
C Marcus Camby - Portland Dwight Howard - Orlando
több mint 13 éve
Olowokandin nem igen röhögött senki az egyetemen. Láttam játszani már Pacific-en is és messze, messze komolyabb alapokkal rendelkezett Odennél. Odennél abszolút bekalkulálható volt a bust, Olowokandi nem volt ennyire egyértelmű. Simán klasszis C lehetett volna belőle, ha nem ilyen lusta barom.és ezt a kijelentést melyikükre írtad? mert a felsoroltak közül csak Kólbi érkezett HS-ból az NBA-be és ő azért bevált 😊Michael Olowokandi? 😀Azért azt ne feledjük, hogy highschool-bol draftolni eléggé nagy kockázat.szaba
A Jordan előtti center Sam Bowie volt és azért csak játszott 11 évet az NBA-ben. De ha úgy nézzük pl. a '96-os drafton Samaki Walker, Todd Fuller és Vitaly Potapenko is Kobe Bryant előtt ment ki 😀Gabor K
Olowokandi annak idején azért volt hatalmas LOL 1/1 mert az nba-be kerülése előtt 3 évvel kezdett el egyáltalán kosarazni 😊Fucu
Egyébként meggyőződésem, hogy ha azóta eltelt évek bármelyikében jött volna ki a draftra, tehetsége és méretbeli adottságai alapján mindenhol minimum top5 pick lenne.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igazából én sem. Most megnézem majd az MLS döntőt de csak mert ott a Colorado 😊 Na jó a válogatott néha befigyel 😛Engem egyik sem érdekel, úgyhogy ebben nem tudok állást foglalni, 15 percnél többet nem bírok ki elalvás nélkül egy focimeccsen sem. Tiszta Forma 1.somoskovigMajd ha rajtad és a Beckham-rajongó 16 éves csajokon kívül is érdeklődésre tarthat számot a dolog! 😛somoskovigengem inkább érdekel az MLS mint az "1-4.helyezettek és néhány korrupt kelet-európai csapat Ligája" 😛haromt
akkor inkább szüntessük meg a succker topikot 😛
több mint 13 éve
Engem egyik sem érdekel, úgyhogy ebben nem tudok állást foglalni, 15 percnél többet nem bírok ki elalvás nélkül egy focimeccsen sem. Tiszta Forma 1.engem inkább érdekel az MLS mint az "1-4.helyezettek és néhány korrupt kelet-európai csapat Ligája" 😛haromtKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀TheMileHighCityMajd ha rajtad és a Beckham-rajongó 16 éves csajokon kívül is érdeklődésre tarthat számot a dolog! 😛somoskovig
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
engem inkább érdekel az MLS mint az "1-4.helyezettek és néhány korrupt kelet-európai csapat Ligája" 😛Majd ha rajtad és a Beckham-rajongó 16 éves csajokon kívül is érdeklődésre tarthat számot a dolog! 😛somoskovigMivel kezdődik az egyetemi kosárszezon, szerintem jobb, ha két részre szedjük a témátKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
Majd ha rajtad és a Beckham-rajongó 16 éves csajokon kívül is érdeklődésre tarthat számot a dolog! 😛Mivel kezdődik az egyetemi kosárszezon, szerintem jobb, ha két részre szedjük a témátKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
és ezt a kijelentést melyikükre írtad? mert a felsoroltak közül csak Kólbi érkezett HS-ból az NBA-be és ő azért bevált 😊Azért azt ne feledjük, hogy highschool-bol draftolni eléggé nagy kockázat.szabaGreg Oden = Biggest bust everHurkaMichael Olowokandi? 😀
A Jordan előtti center Sam Bowie volt és azért csak játszott 11 évet az NBA-ben. De ha úgy nézzük pl. a '96-os drafton Samaki Walker, Todd Fuller és Vitaly Potapenko is Kobe Bryant előtt ment ki 😀Gabor K
Olowokandi annak idején azért volt hatalmas LOL 1/1 mert az nba-be kerülése előtt 3 évvel kezdett el egyáltalán kosarazni 😊
több mint 13 éve
Mivel kezdődik az egyetemi kosárszezon, szerintem jobb, ha két részre szedjük a témátKülön MLS topikot mikor kapok, hogy ne vesszenek el a jelentéseim, az európai marketing soccer pöcegödrében? 😀
több mint 13 éve
szaba
10 523
Azért azt ne feledjük, hogy highschool-bol draftolni eléggé nagy kockázat.Greg Oden = Biggest bust everHurkaMichael Olowokandi? 😀
több mint 13 éve
Én mint egykori Seattle és jelenlegi OKC szurker nagyon örülök, hogy nem mi voltunk az 1/1-ek mert minden attól volt hangos, hogy csak és kizárólag Odent húzzuk bármi is legyen ha még elérhető. Hála az égnek gyorsan elvitték 😀Greg Oden = Biggest bust everHurkaVolt vmi cenya, akit Jordan előtt behúzott a Blazers még anno. Vhogy nincs szerencséjük, most Durant helyett miszter IR.szaba
@KJuraszik
több mint 13 éve
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/18/Botrany_kozeleg_csak_szolunk_elore/há' bazzeg, micsinálsz Tóni? 😀
Tony Parker: "It is with great sadness that after 7 years together, Eva and I have decided to divorce. We love each other deeply and pray for each other’s happiness." 😕 remélem ez nem hat rá a játékára.
OFF vége: tegnap a 3. negyedben kissé bedaráltuk a bikákat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gabor K
15
Greg Oden = Biggest bust everHurkaMichael Olowokandi? 😀
A Jordan előtti center Sam Bowie volt és azért csak játszott 11 évet az NBA-ben. De ha úgy nézzük pl. a '96-os drafton Samaki Walker, Todd Fuller és Vitaly Potapenko is Kobe Bryant előtt ment ki 😀
több mint 13 éve
triangle
1 283
Sam Bowie volt az, de ő legalább eltöltött pár évet a ligában (játékkal, nem rehabbal)Greg Oden = Biggest bust everHurkaVolt vmi cenya, akit Jordan előtt behúzott a Blazers még anno. Vhogy nincs szerencséjük, most Durant helyett miszter IR.szaba
több mint 13 éve
ő legalább játszikGreg Oden = Biggest bust everHurkaInkább a legsérülékenyebb 1/1. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem bír 50 meccset játszani egy évben :/ Nálam a biggest bust még mindig Kwame Brownvisi_b
több mint 13 éve
Greg Oden = Biggest bust everHurkaInkább a legsérülékenyebb 1/1. Egyszerűen hihetetlen, hogy nem bír 50 meccset játszani egy évben :/ Nálam a biggest bust még mindig Kwame Brown
több mint 13 éve
szaba
10 523
Greg Oden = Biggest bust everHurkaVolt vmi cenya, akit Jordan előtt behúzott a Blazers még anno. Vhogy nincs szerencséjük, most Durant helyett miszter IR.
több mint 13 éve
Greg Oden = Biggest bust ever