NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Majd meglátod. Ha nem lesz ott szezon végén a DPOY szavazáson, veszek egy kalapot és megeszem.Lin-Harden-Asik nem lesz ez annyira rossz.Bekia jó ég tudja mire adtak Asiknak egy valag pénzt..., mert max közepes játékerőt képvisel, de inkább védő+Lin is inkább passfirst (ahogy láttam), szóval Harden fog dobni, egyelőre úgy tűnik csak ő😀, szóval erősnek nem erős ez a tengely, de legalább fiatal, kéne bele egy LeBron kaliberű nagyképű disznó.sapka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Lin-Harden-Asik nem lesz ez annyira rossz.Bekia jó ég tudja mire adtak Asiknak egy valag pénzt..., mert max közepes játékerőt képvisel, de inkább védő+Lin is inkább passfirst (ahogy láttam), szóval Harden fog dobni, egyelőre úgy tűnik csak ő😀, szóval erősnek nem erős ez a tengely, de legalább fiatal, kéne bele egy LeBron kaliberű nagyképű disznó.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sztem ez a trade mindkét csapat szempontjából megfelelő.A Houston már régóta akart egy ilyen kaliberű playert szerezni, a nyáron lemaradtak Howardról, de most Harden személyében meg van ez a játékos.
Arról nem is beszélve, hogy tegnapi nyilatkozatok alapján Harden a szezonkezdet előtt aláír egy hosszú távú szerződést. Lin-Harden-Asik nem lesz ez annyira rossz.
Az elboltolt pickek közül a Toronto-é egy lottery pick, ha PO-ba jutunk a pick visszakerül hozzánk, bár lényegtelen, mert ahogy hallom gyenge lesz az idei class.
több mint 13 éve
EZ jó trade az OKC-től.Tudták, hogy nem tarthatták volna meg Hardent szezon végén, így azért az 1+1+playa jó érte, Martin meg nem olyan szar, még ha sérülékeny is.
Valóban itt a kérdés Harden lesz, de én is úgy gondolom, hogy azért nagyban más lesz egy egyébként szar csapatban, ahol neki KELL vezérré és húzóemberré válnia, míg az OKC-ben egyelőre azért nyomás nélkül játszhatott, hiszen amikor szar volt, akkor Durant és Westbrook villant inkább, és 6. emberként kicsit egyszerűbb dolga lehetett Harden papának. Én mondjuk bírom őt nagyon, de jelenleg nem érzem, hogy igazi húzóember lehet. Oké, átlagolhat 20 pontot, attól még nem lesz húzóember.
Ugyanakkor azt se feledjük el, hogy Harden csak a tavalyi PO-ban épült le, előtte végig jól tolta azért, nem is egy évig, de akkor is megérte az OKC-nek. Most még kaptak érte egy valag picket, év végén nem lett volna rá pénz, elmegy ingyen és teszteli a piacot.
Bőven jó.
több mint 13 éve
OKC döntőt akar nyerni Harden ott béna. Houstonban jó lesz mert ott nem kell félni az NBA finaltól 😊OKC nem értem mit bukhat, Martin sérülékeny ugyan de azért még jó scorer, Lamb olcsó és jó lehet. Dallas és Toronto pickje is középen lesz utóbbié lehet előbb + Sajátjuk + Bobacats 2/1-e azért a szépen összerakott OKCt 4 ilyen olcsó pickból+ Lambból tovább lehet erősíteni, ha meg Martin is beválik...
több mint 13 éve
A Bobcats második köröse gyakorlatilag első körös...Szerintem ezen a téren kicsit túlértékelt az OKC.
Az OKC kiválóan draftol és nevelgeti a játékosokat ennyi pickből pedig bőven lehet okosat húzni.
Blaise
Oké, láttunk pár csapatot a történelem során, amely top5-ös pickekkel sorra húzta a bustokat, de Ibaka első kör végi draftolásán kívül sok mindentől nem lehet elájulni. A Durant/Westbrook/Harden trió eléggé adta magát, talán Westbrookra mondható, hogy a draft napján mások nem hozták el volna olyan korán, mint tette azt a Thunder.
De ha ma válaszolnom kellene arra, hogy az OKC a Houstontól kapott csomagból bárkiben is talál a jövőben egy Harden-kaliberű játékost, a válaszom inkább a nem lenne.
több mint 13 éve
A Bobcats második köröse gyakorlatilag első körös...Ráadásul Hardennek Lin lesz az irányítója, aki felől nekem pl. vannak kétségeim. Viszont ettől függetlenül, végre lesz egy olyan Houston aminek a játékában lesz egy kis fűszer.
Az OKC kiválóan draftol és nevelgeti a játékosokat ennyi pickből pedig bőven lehet okosat húzni. Jonesról jókat írtak, Lamb pedig a preseason legjobb Houston dobója volt, egyből nem lesznek Harden szint de kevesebb lasztit fognak eldobálni Durant elől és ha nem menne nekik többet lehet fenn Sefolosha aki klasszis védő.
Harden jó, de szerintem túlértékelt (Houstonban rámcáfolhat) Houstonban neki kell vinni a csapatot (ami sokkal gyengébb mint az OKC), nem Durant-Westbrook farvizén evickélni.
Blaise
több mint 13 éve
A Bobcats második köröse gyakorlatilag első körös...Az OKC kiválóan draftol és nevelgeti a játékosokat ennyi pickből pedig bőven lehet okosat húzni. Jonesról jókat írtak, Lamb pedig a preseason legjobb Houston dobója volt, egyből nem lesznek Harden szint de kevesebb lasztit fognak eldobálni Durant elől és ha nem menne nekik többet lehet fenn Sefolosha aki klasszis védő.
Harden jó, de szerintem túlértékelt (Houstonban rámcáfolhat) Houstonban neki kell vinni a csapatot (ami sokkal gyengébb mint az OKC), nem Durant-Westbrook farvizén evickélni.
több mint 13 éve
A draftjogok egyébként a Dallas Mavericks és a Toronto Raptors 2013-as első körös draftjoga, illetve a Bobcats második köröse.
több mint 13 éve
Lehet hogy Harden nem ér 4/60-t, de hogy ezt a legtöbb csapat megadná neki, az biztos.És arról is lehet vitázni, hogy Harden ér e (majd) 4 év 60 milliót. Valamikor Martinról is ezt hitték. Előtte T-Mac. Okos a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Közben mindenhonnan azt hallom, Morey milyen jó GM. füligjimmyMartin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk.BlaiseMartin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat. atapapa
Összességében nem akarom egyik fél részéről sem elítélni a cserét, mert mind a két oldalról lehet érveket találni és mind a két oldalon van pár kiegyenesítésre váró kérdőjel, ami majd eldönti két-három év múlva, hogy ki járt jól vagy jobban.
A Rockets oldaláról az a problémám, hogy G-k köré kezdik el a csapatépítést, miközben jobb magas nélkül a fene tudja mikor nyert bárki utoljára bajnokságot.
Az OKC-nél meg az dönt majd, hogy mit kezdenek Martinnal, és Lambből meg a pickekből mit tudnak kiaknázni.
De most még inkább jósnak, mint bátor szakinak kell lenni egy magabiztos értékeléshez.
több mint 13 éve
Ez a szezon el fogja dönteni. Martint ha meg akarja tartani az OKC akkor olcsóbb lesz ez tény. Lamb még egyenlőre nagy kérdés. De Perry Jonesal együtt később sokat érhetnek. Cook elvesztését azért lehet hogy megérezzük, ha az újoncok még nem tudnak komolyan hozzátenni majd. Ez még mindig a jövő csapata. Idén így a nagy döntőre csökkentek az esélyek, de még mindig a leglátványosabban játszó csapat leszünk.És arról is lehet vitázni, hogy Harden ér e (majd) 4 év 60 milliót. Valamikor Martinról is ezt hitték. Előtte T-Mac. Okos a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Közben mindenhonnan azt hallom, Morey milyen jó GM. füligjimmyMartin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk.BlaiseMartin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat. atapapa
kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nba/5395-james-harden-houston-rockets
több mint 13 éve
És arról is lehet vitázni, hogy Harden ér e (majd) 4 év 60 milliót. Valamikor Martinról is ezt hitték. Előtte T-Mac. Okos a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Közben mindenhonnan azt hallom, Morey milyen jó GM.Martin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk.BlaiseMartin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat. atapapa
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Martin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk.BlaiseMartin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat.
több mint 13 éve
Martin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk. Lamb 12. pick volt kétlem, hogy mostanában draftolna olyan magasan az OKC max a Houston pickjeivel. Ez szerintem nem egy WIN-WIN trade volt, simán az OKC felé billen a mérleg.Jó deal az Okcnek.szabacsak ha Martin képvisel még bármiféle játékerőt, különben csak kaptak egy draftpackot Hardenért (de draftolj a Rockets pickjeivel egy Hardent😀, már ha bejön nekik a csere)sapka
több mint 13 éve
Jó deal az Okcnek.szabacsak ha Martin képvisel még bármiféle játékerőt, különben csak kaptak egy draftpackot Hardenért (de draftolj a Rockets pickjeivel egy Hardent😀, már ha bejön nekik a csere)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Kis kiegészítés. Cole Aldrich, Daequan Cook, Lazar Hayward is Houstonba ment.
több mint 13 éve
Jó deal az Okcnek.szabaPersze, sokat kaptunk érte, meg igazság szerint számítani lehetett rá, (bár nem feltétlenül közvetlen a szezon előtt)de attól még nem örülök, hogy az egyik kedvencem távozott és olyanok érkeztek akiket nem kedvelek.
több mint 13 éve
Jó deal az Okcnek.
több mint 13 éve
Harden a Rocketsbe ment Kevin Martin, Jeremy Lamb 2 első meg egy 2. körös draftjogért. WTF? Ennek azért nem örülök. Pont most?
több mint 13 éve
Tavaly már középtávolról sem volt olyan szar, mint a rookie évében, látszik, hogy kb. egész nyáron gyakorolta a dobásokat. Emellett meg simán 12-15-ös átlaggal pattanózik, nem lesz rossz ez. Mondjuk büntetőzni szerintem sosem tanul meg. 😀Griffint mondjuk nem vágom minek berakni, amikor ő így is sztárnak számít, de én mondjukSzerintem nála arra gondoltak, hogy megtanul legalább egy dobásfajtát és mondjuk a büntető átlagát felhozza elfogadhatóra.Blaise
Stez
több mint 13 éve
Griffint mondjuk nem vágom minek berakni, amikor ő így is sztárnak számít, de én mondjukSzerintem nála arra gondoltak, hogy megtanul legalább egy dobásfajtát és mondjuk a büntető átlagát felhozza elfogadhatóra.
Stez
több mint 13 éve
Páran biztos, Shumpert elég jól tolta a sérülése előtt. Mondjuk Irvingnél is alap, hogy fasza lesz, a Cavs tulajdonképpen köré akar épülni, neki kell a hátán vinnie a csapatot. Akiről én úgy gondolom, breakout szezonja lesz, az Eric Gordon egyértelműen, de ő itt a listában is benne van, hogy volt aki őt mondta. Emberünk idén szerintem hozni fogja a 23-25-ös pontátlagot, tavaly is 20 körül dobált.azért elbeszélgetnék azzal a gm-mel, aki szerint dagadt mvp kaliber 😀Tavaly azért elég egyszerű dolguk volt. Most se túl bonyolult azért, annyi szar csapat van keleten. Végezz el egy kimutatást az elmúlt mittomén hány évről helyettem is 😀 Vagy inkább hagyd a fenébe. Nekem kedvenc személyes emlékem erről a szavazásról. 2006 legjobb igazolása: Ben Wallace- Chicago Bulls. füligjimmyMondjuk ezt érdekes olvasni azután, hogy tavaly a 12 tippesből 9 jó volt. 😀 Amúgy a listán van pár megmosolyogtató válasz, de összességében egész korrekt szerintem.Egy kis szavazás:Ezt mentse el mindenki, mert ha folytatják a hagyományokat, a jóslataiknak kb. a fele se fog bejönni. füligjimmy
All 30 NBA general managers responded to nba.com's annual October poll with questions about wo are the best teams, players etc. The Heat got plenty of respect. Here are some of the results.
danyly
És a lényeg, hogy 1 hét múlva kezdődik! 😀 Valami tippjáték nem lesz?
Jughead
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha shumpertnek nem lenne acl- szakadása, hányan mondták volna rá, hogy breakout seasonje lesz.Chevy
Griffint mondjuk nem vágom minek berakni, amikor ő így is sztárnak számít, de én mondjuk Westbrookot sem értem, amikor a posztján így is kb. a legjobb számokat hozza, egyetlen baja van, hogy buta, mint a tök. És szerintem ezért sem lesz ennél sokkal jobb játékos, annyira, mint amit egyébként a fizikuma, atletikussága, képességei adhatnának neki. Buta ehhez a játékhoz.
több mint 13 éve
azért elbeszélgetnék azzal a gm-mel, aki szerint dagadt mvp kaliber 😀Tavaly azért elég egyszerű dolguk volt. Most se túl bonyolult azért, annyi szar csapat van keleten. Végezz el egy kimutatást az elmúlt mittomén hány évről helyettem is 😀 Vagy inkább hagyd a fenébe. Nekem kedvenc személyes emlékem erről a szavazásról. 2006 legjobb igazolása: Ben Wallace- Chicago Bulls. füligjimmyMondjuk ezt érdekes olvasni azután, hogy tavaly a 12 tippesből 9 jó volt. 😀 Amúgy a listán van pár megmosolyogtató válasz, de összességében egész korrekt szerintem.Egy kis szavazás:Ezt mentse el mindenki, mert ha folytatják a hagyományokat, a jóslataiknak kb. a fele se fog bejönni. füligjimmy
All 30 NBA general managers responded to nba.com's annual October poll with questions about wo are the best teams, players etc. The Heat got plenty of respect. Here are some of the results.
danyly
Jughead
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha shumpertnek nem lenne acl- szakadása, hányan mondták volna rá, hogy breakout seasonje lesz.
több mint 13 éve
Tavaly azért elég egyszerű dolguk volt. Most se túl bonyolult azért, annyi szar csapat van keleten. Végezz el egy kimutatást az elmúlt mittomén hány évről helyettem is 😀 Vagy inkább hagyd a fenébe. Nekem kedvenc személyes emlékem erről a szavazásról. 2006 legjobb igazolása: Ben Wallace- Chicago Bulls.Mondjuk ezt érdekes olvasni azután, hogy tavaly a 12 tippesből 9 jó volt. 😀 Amúgy a listán van pár megmosolyogtató válasz, de összességében egész korrekt szerintem.Egy kis szavazás:Ezt mentse el mindenki, mert ha folytatják a hagyományokat, a jóslataiknak kb. a fele se fog bejönni. füligjimmy
danyly
Jughead
- Abe Simpson
több mint 13 éve
De, az OKC nyer, Durant MVP. 😛Mondjuk ezt érdekes olvasni azután, hogy tavaly a 12 tippesből 9 jó volt. 😀 Amúgy a listán van pár megmosolyogtató válasz, de összességében egész korrekt szerintem.Egy kis szavazás:Ezt mentse el mindenki, mert ha folytatják a hagyományokat, a jóslataiknak kb. a fele se fog bejönni. füligjimmy
danyly
Jughead