NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Újabb bizonyíték h létezik superstar protection az NBA-ben, ha ezt Blake Griffin csinálja falt gól jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Történjen már valami mert még át kell fogalmaznom a Harden nem franchiseplayer-es véleményem 😊Toca
Várj egy évet például 😀 Asik már inkább azt nyújtja, amit elvárok, egy bravúros hétből semmmi, de 19 lepattanó.

Nekem viszont át kell fogalmaznom a Byron Scottról alkotott véleményemet. Azt hittem, jobban látszik a keze munkája. De ez eddig ha nem is nulla, attól nem sokkal több.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 980 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na a Rocketsnak nagyon örülök de mit csinálnak Bostonban??? A Heat még belefért no de a Bucks? lol
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 002 — Axel Foley
Pistons 2/2 (zakó).
És még 5 idegenbeli meccs jön.
Meglesz a 7/7?

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Történjen már valami mert még át kell fogalmaznom a Harden nem franchiseplayer-es véleményem 😊
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 146 — No one likes us, cause no one like us
Harden azért egy szűk 45 új karriercsúcsot bevállalt.

41 pontos átlag eddig. Szép munka 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A bobcats egy szerény 23 meccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg. Látni kell a meccset, színvonal volt dögivel. Hajrá, Jordan! Fel tudsz építeni egy olyan csapatot, amelyik nem a legszarabb a liga történetében! Meg tudod csinálni!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Na első meccs. Ha max 15 ponttal szívunk, elégedett vagyok, Azért a másik lapon menni fog a minnesota meccs, ha már roy a kezdőben van. Mondjuk nem tudom, hogy melyik boltban vett új térdeket magánakChevy
ott, ahol megcsinálták a lábát is a törés után.shawnka
amúgy rájöttem, hogy kiddet a nets küldte beépített ügynöknek, mivel 1. kosara knicks mezben a saját kosárba ment 😀Chevy
nem csodálkoznék. épeszű ember nem megy önszántából a Hudson gonosz oldalára játékosnak 😛shawnka
Mégis egy egész frencsájz költözött át a nyáron a sötét oldalra 😊

1 negyed alatt 33-at szórtunk a heatnek, dagadt 16 pont 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 578 — Tyrone Creek
Na első meccs. Ha max 15 ponttal szívunk, elégedett vagyok, Azért a másik lapon menni fog a minnesota meccs, ha már roy a kezdőben van. Mondjuk nem tudom, hogy melyik boltban vett új térdeket magánakChevy
amúgy rájöttem, hogy kiddet a nets küldte beépített ügynöknek, mivel 1. kosara knicks mezben a saját kosárba ment 😀Chevy
nem csodálkoznék. épeszű ember nem megy önszántából a Hudson gonosz oldalára játékosnak 😛
több mint 13 éve
amúgy rájöttem, hogy kiddet a nets küldte beépített ügynöknek, mivel 1. kosara knicks mezben a saját kosárba ment 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 578 — Tyrone Creek
ott, ahol megcsinálták a lábát is a törés után.
több mint 13 éve
Na első meccs. Ha max 15 ponttal szívunk, elégedett vagyok, Azért a másik lapon menni fog a minnesota meccs, ha már roy a kezdőben van. Mondjuk nem tudom, hogy melyik boltban vett új térdeket magának
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy fél óráig nézem két nagy kedvencem, Tyrus Thomas, és Ben Gordon játékát. Kemba Walker, és en Gordon egyszerre a pályán? Thomas hány hatméteres tempót fog dobni, mikor még 15 másodperc támadőidő van? Minőségi kosárlabda lesz. füligjimmy
Én a Bobcatsnél MKG játékára vagyok kíváncsi, utána át Houston meccsre Harden miatt. 😀
több mint 13 éve
Egy fél óráig nézem két nagy kedvencem, Tyrus Thomas, és Ben Gordon játékát. Kemba Walker, és en Gordon egyszerre a pályán? Thomas hány hatméteres tempót fog dobni, mikor még 15 másodperc támadőidő van? Minőségi kosárlabda lesz.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Maynort többet kellett volna játszatni, illetve azt hittem Jones is kap majd pár percet. Első meccsnek így sem volt ez rossz. Jó kis szezon lesz ez is.
több mint 13 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Megnéztem a meccs előtt a végeredményt és marha, de így is nagyon jó meccs volt 😊
Westbook hozta a formáját, buta dobások, buta döntések sora, majd a végén lemaradt Parkerről. Nem csak a clutch miatt de szerintem Parker sokkal jobb nála lehet Westi akármilyen atléta.
Duranten nem kicsi volt a védekezés, az utolsó 6 percben talán ha egy kísérlete volt, azért egy jobb irányító tuti eltudta volna hozzá juttatni a labdát.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 661 — je suis poloska
Westbrook 9/21, folytatja a pazar dobószázalékot. 😀
Úristen, de utálom ezt a kis majmot, ha őt adtuk volna el és nem Hardent, sokkal jobb lett volna a csapatnak.Stez
😀
Parker mekkora clutch te JóIsten! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 672 — Whoops, looks like something went wrong.
Westbrook 9/21, folytatja a pazar dobószázalékot. 😀
Úristen, de utálom ezt a kis majmot, ha őt adtuk volna el és nem Hardent, sokkal jobb lett volna a csapatnak.

több mint 13 éve
Csak nem a jó öreg Coach Karl? 😊xrace77
Dede 😊

Madden hates me.
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 622
Csak nem a jó öreg Coach Karl? 😊
több mint 13 éve
Napi kvízkérdés: ki van a képen?

Madden hates me.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 980 — Így remélem megfelelek nektek.....
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.

magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
Ja csak két és fél órával később van 😛 bár úgy is TNF-t tervezek nézni.
Örülök, hogy a Houston így kezdett talán elindul vmi élet a sok bohóckodás után ott is. A Celtics meg ha egy PO-t+1 kört összehoz boldog leszek. Garnett helyében én sem nagyon tudnék Allennek örülni, még mindig emésztgetem, amellett, hogy persze szíve joga ott játszani ahol akar.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Remélem K-Mart játszani fog , régi kedvenc még Sacramentóból 😊Jack Zoltán
Biztos vagyok benne. Lamb játékára már kevesebb esélyt látok, pedig őt is meg szeretném, nézni magamnak. Legjobban Perry Jones bemutatkozását várom. Már a Baylorban is kedvencem volt, itt sem lesz másként. Legalább Durant kicsit pihenhet néha.
több mint 13 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Remélem K-Mart játszani fog , régi kedvenc még Sacramentóból 😊
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 435 — Amerikai sportok rajongója
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.

magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
Nagyon látványos jó kis meccs volt a nyitó Heat-Celtics is, biztos ez is szuper lesz!