NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 959 — Vikings fan
Kíváncsi vagyok, hogy a 3. meccsen mi lesz ilyen szempontból is.
Addig remélem a C's egyenlít!Sinisa
Hat visszaadtak boven...Toca
Igaz elfogult vagyok, de sztem mind2 irányba teljesen hülye fújások voltak. Igen, volt hazai pálya, de nem volt annyira durva. Néha olyan dolgokat láttak meg mindkét oldalon, hogy az nem igaz. Amúgy én vagyok az egyetlen aki jeff van gundyt hallgathatatlannak tartja? Van néha jó meglátása, meg normális véleménye, de néha iszonyatos hülyeségeket képes mondani...kisvanek4
Wade 0 bunti nalam mindent elmond. Persze nem ezen mulott nem azert irtam , es igen egyretobb a hulyen fujt meccs. Sokszor akar 2 iranyban is idiotan fujnak.
több mint 13 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Ezt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?gdavid
Hat visszaadtak boven...Toca
Igaz elfogult vagyok, de sztem mind2 irányba teljesen hülye fújások voltak. Igen, volt hazai pálya, de nem volt annyira durva. Néha olyan dolgokat láttak meg mindkét oldalon, hogy az nem igaz. Amúgy én vagyok az egyetlen aki jeff van gundyt hallgathatatlannak tartja? Van néha jó meglátása, meg normális véleménye, de néha iszonyatos hülyeségeket képes mondani...
több mint 13 éve
A bírók pedig...
- Előző meccsen Fisher triplája két pontért
- Mai meccsen: Fisher "kilépése"; Manu tackle Harden-on tripla dobás közben - semmi
Ezek szerintem teljesen egyértelmű szituk voltak.

Az már véleményes, hogy a SAS-nak nincs támadó faultja...
Jobb a Spurs, akkor minek ez?Sinisa
Ezt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?gdavid
Hat visszaadtak boven...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 44 775 — Whoops, looks like something went wrong.
ááááááááááááh, na csak megvan az első OKC W 😊
ideje volt már nagyon, remélem, hogy most vérszemet kaptak Duranték
azért ahhoz képest, hogy ez a SAS mondták, hogy nem nagyon fog 100 fölött kapni, az OKC egyszer majdnem, kétszer pedig dobott is 100-at nekik
hát most ez kellett, Sefolousha is jó volt, Perkins is előhúzott a kalapból végre valamit, Harden egy büdös nagy állat, de ez eddig is nyilvánvaló volt, Westbrooknak is jól ment, ami fontos, hogy most jól védekezett és több lasztit is szerzett

ami fontos lesz, akárhogy is végződik a szezon, hogy Hardent nem szabad elengedni, de gondolom úgy is lehívják a +1 éves opciót rá, szóval nem hiszem, hogy idén még ez a veszély fenyegetne

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 973 — Panthers fan
NBA=nulla integrity. Persze semmi újdonság, én vagyok a hülye, hogy belenéztem a playoffba.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bár, ha reális akarok lenni, akkor valszeg egy Miami-SAS döntővel járnának a legjobban a szurkolók, NBA, mindenki... 😕Sinisa
simán nyerne a SAS, legyen csak OKC-Miami

több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 048 — Gràcies Pep!
KG annyira azért nem volt jó. Több kéne ide. Az a baj, hogy nincs egységesen jó teljesítmény ha Rondo kiemelkedik akkor mások esnek vissza...etc. Támadásokban sincs sok fantázia sokszor csak várják a csodát és ha Rondo nem törne kosárra egyedül akkor simán leperegne a támadóidő. 😐 A második félidőben meg ahogy írtad "kispad hiánya"...szval elfáradtak. A szoros eredményhez az is kellett, hogy rengeteg büntetőt hagyjon ki a Heat. A végén meg amikor már elúszott a meccs akkor persze minden bement. Jó lett vna egy meccset idegenben elcsípni...Greengo
KG:
Mezőnydobásai maradtak most ki gazdagon.
Védekezésben, elzárásokkal nem volt gond.
Pierce-nek kéne felpörögnie.

Hasonlóan az OKC meccshez itt is kíváncsi leszek, hogy megfújják-e a hazai pályát majd Bostonban.
Bár, ha reális akarok lenni, akkor valszeg egy Miami-SAS döntővel járnának a legjobban a szurkolók, NBA, mindenki... 😕

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 058 — Eagles fan
KG annyira azért nem volt jó. Több kéne ide. Az a baj, hogy nincs egységesen jó teljesítmény ha Rondo kiemelkedik akkor mások esnek vissza...etc. Támadásokban sincs sok fantázia sokszor csak várják a csodát és ha Rondo nem törne kosárra egyedül akkor simán leperegne a támadóidő. 😐 A második félidőben meg ahogy írtad "kispad hiánya"...szval elfáradtak. A szoros eredményhez az is kellett, hogy rengeteg büntetőt hagyjon ki a Heat. A végén meg amikor már elúszott a meccs akkor persze minden bement. Jó lett vna egy meccset idegenben elcsípni...

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
C's G2
Aki teheti nézze meg. Szerintem nagyon jó meccs volt.

Rondo...
... lassan kezdem azt gondolni, hogy nem 3 future HoF játszik a csapatban, hanem 4. Nem is jött le a pályáról egy percre sem.
DE sajnos ez is kevés volt, a kispad hiánya vitte el ezt a meccset.
Allen is az utóbbi idők egyik legjobbjával rukkolt elő.
Pierce, Bass, KG is jó volt.
PP jó lenne, ha figyelne a fault-okra.
Védekezés lehetne jobb, túl sok könnyű kosarat dob a Miami.

A másik oldalon ismét Haslem volt a döntő faktor.
Nem elvéve Chalmers érdemeit.

Nem akarok megint bírózni, de azért voltak érdekes fújások, pl.: két lemarad büntető Rondo javára az OT-ban.
The Celtics were whistled for 33 personal fouls and the Heat attempted 47 free throws.
Miami got whistled for 18 personal fouls and Boston attempted 29 free throws.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 308
A Nets mekkora lúzer......füligjimmy
Surprise, surprise...
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 135 — #neverpunt
Aminu milyen volt?jjncaa
Semmilyen 😊 Egy 40 percet játszó kezdő mögött talán elpadoztatnám, Arizát a védő oldalon tudná pótolni valamennyire.

több mint 13 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 427 — no es importante
Aminu milyen volt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Persze, Ariza cserélhető, ahogy akár Okafor is, de szerintem mindkettő bőven többet keres, mint amennyit érdemel. Egy cserével a sapka ugyanúgy terhelve lenne, jobb játékost meg nem kapnánk.

Nem hiszem hogy jövőre olyan nagyon erősödne a keret, Davis-ben hatalmas a potenciál, de még rengeteget kell fejlődnie fizikálisan, NBA-szinten 220 fonttal nem nagyon játszik senki erőcsatárt, inkább 240-nel. Nála óvatosan kell bánni a felpakolt izmokkal, egyrészt hirtelen nőtt hatalmasat, juniorként 6'2-vel kezdett, majd seniorként 6'8 magasan végzett (talán még most se állt meg a növésben), ami már önmagában veszélyes lehet térd- és bokaízület ügyileg, másrészt nagy erőssége a termetéhez képest elképesztő mozgékonysága, amit egy esztelen gyúrással elveszíthet.
Az első 1-2 évben támadásban se lesz az a megállíthatatlan játékos, de ha a tehetségét sikerül kiaknázni, akkor tényleg szupersztár lehet.
Az 1/10 pedig az NBA-ben nem sokat jelent, az már nagyon lutri, és ha be is jön, újoncként onnan ritkán dobbant nagyot bárki is.
Egyszóval nagyon jó (lehet) a mag, de most egy rájátszást érő hely is nehezen néz ki ebből a fiatal keretből, költeni meg addig felesleges nagy névre, amíg nem látszik hogy a meglévő ígéretek hogyan válnak be, miben teljesítenek alul és a hiányposztokra ebből kifolyólag milyen típusú játékosok kellenek.
Számomra - kis piacként - az OKC a követendő példa, Durant után még csináltak két rossz szezont két remek drafttal, aztán jött egy necces rájátszás, majd most már sorban két konfdöntő.

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Köszi a felvilágosítást. Én Arizát nem vágnám ki, sztem ő simán cserélhető, ha nem kell. Kérdéses, hogy Davis az újoncévében milyen számokat hoz majd, de ha Landry kuka, akkor meg fogja kapni a perceit ígyis-úgyis. Másrészt ez a keret nekem túl erősnek tűnik ahhoz, hogy nagyon tankolni lehessen még egy évet (idén 1/10-re se hiszem hogy nagyon szart lehetne húzni).
több mint 13 éve
Landry tök felesleg, Davis posztján játszik, tavaly 9 milliót keresett. Talán a feléért tartanám meg, de ennél többet kapna máshol.

Nem biztos, hogy bárkit is kirakunk amnesztiával. Okafor jelölt lehetne a 2 év/28 milliójával, de jobb magasat szerezni sokkal olcsóbban nem lehet, és azt se hiszem hogy Benson több mint 300 millió elköltése után azzal szeretné kezdeni az itteni tevékenységét, hogy a Hornets vételárának közel tizedét kidobja az ablakon csak úgy. Talán Ariza lehet áldozat a 2 év/15 milliójával, ő a szezon végén nagyon kiesett a HC kegyei közül, ezért a pénzért lehet jobb kiscsatárt találni.

Én abban reménykedem, hogy nem esünk abba a hibába, mint amikor rájöttünk hogy CP-vel megfogtuk az Isten lábát, és rögtön kidobáltunk egy valag pénzt minden elérhető jó játékosra, függetlenül attól, hogy mennyi idős volt vagy mennyire sérülékeny.
Jó csapatot a drafton lehet építeni, a következő évet még feladnám, sok játékpercet adva Davis-nek és az 1/10-nek, utána még draftolnánk egyet az elején, aztán az így maradt hiányposzt(ok)ba ölném a pénzt.

több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
wohooo! 😊
jjncaa
Elég boldog vagyok 😊atapapa
Nagyon fasza csapat lehet belőlük 1-2 éven belül, minden adott, cap hellyel sem állnak rosszul gondolom. Gordont gondolom mindenképp meg akarják tartani és a többiek? Landry megy/marad? Ki lesz amnesztiázva ? Nem igazán követtem a Hornets-et mostanság, kinek mennyire van maradása, de ezzel a drafttal nagyon jó helyzetbe kerültek. Kiváncsi leszek Benson úr mit fog működni a nyáron.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A Nets mekkora lúzer......

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
wohooo! 😊
jjncaa
Elég boldog vagyok 😊

több mint 13 éve
24-18 1.negyed a C-nek ahhoz kéepst hogy Wade és James 1/10-el áll egész jól állunk 😀
több mint 13 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 427 — no es importante
wohooo! 😊

(a rendkívül frappáns logó az én agyszüleményem)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊

4-0-t nem tartom sanszosnak most, de az OKC továbbjutásra sem tennék pénzt.

GO SPURS!Blaise
egyet azért jó lenne hozni a kövi két meccsből, bár nem nagyon hiszem hogy otthon elvernének minket. De jobb lenne ha nem kellene izgulni 😊

Hát igen 10 bevethető ember>>>> három
Még akkor is ha az a 3. kibaszott jó 😊eaglesmcnabb
Ez a kulcs.
Van 10 bevethető emberük.

Perkins nagyon gyenge. Mindkét palánk alatt.
Ibaka legalább védekezésben odateszi magát.

A bírók pedig...
- Mai meccsen: Fisher "kilépése"; Manu tackle Harden-on tripla dobás közben - semmi

Első meccsen Ibaka lefelé szálló labdát blokkolt Parker ellen. Summázva ez -1 pont SAS szempontból. Manu "tackle" meg annyira volt fault amennyire Ibaka lábblokja aminek köszönhetően odaesett Hardenre. Fisher tényleg nem lépett ki, ott nem tudom mit nézett a spori.
Az, hogy miért nincs támadófault... Fújtak támadókat, de amikor Westbrook és az első meccsen Harden csak eszetlenül belerohan a vakvilágba nem kell csodálkozni, hogy kapják a faultot szép számmal ami mellett eltűnik a kevés SAS támadó. Meg az sem mindegy, hogy a festékben - ha small ball van - csak Ibaka van-e vagy 2-3 ember ami a túloldalon amibe könnyebb beleakadni.
több mint 13 éve
A bírók pedig...

Addig remélem a C's egyenlít!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 909 — Patriots fan
A bírók pedig...

Ezt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 543
Durant Westbrook Harden 88 pont. Ennél Ők nem tudnak szerintem többet, szóval amíg a "hack a Splitter" a 4. legveszélyesebb fegyvere az OKC-nek addig nem lesz sanszuk a fordításra. Ibaka és főleg Perkins támadásban nulla és Ibaka is hiába a legjobb védők egyike, a Spurs mindig megtalálja az üres embert, mert a passzolás nem életidegen a játékukból 😊

GO SPURS!Blaise
egyet azért jó lenne hozni a kövi két meccsből, bár nem nagyon hiszem hogy otthon elvernének minket. De jobb lenne ha nem kellene izgulni 😊

Ez a kulcs.

A bírók pedig...

mert buzik
több mint 13 éve

GO SPURS!Blaise

Ez a kulcs.

A bírók pedig...

Jobb a Spurs, akkor minek ez?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern