NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
49
10
2:20, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
hogy tuti meglegyen a gyűrű, nem a PO..nem az 1-4 volt a baj(nyilván az is), hanem hogy mindezt milyen reménytelen játékkal sikerült összehozni.Én kicsit korainak érzem ezt az edző menesztést, de gondolom nem akarták megvárni, hogy biztos nem jut a PO-ba a csapat. Annak ellenére, hogy összevásároltak mindenkit, hogy tuti meglegyen.danylyHát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
As Lakers ownership has been considering firing of Brown, Mike D'Antoni has been a prominent name discussed as replacement, sources tell Y!
Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.Dub
én nagyon örülök, hogy bő egy év után újra lesz edzőnk. nevetnék, ha Phil bácsi visszajönne.

több mint 13 éve
Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A Lakers meccs közben a lelátón ülő legendát Kareem Abdul Jabbar-t is mikrofonvégre kapták. Ott ült UCLA baseball sityakban, tök egyszerű, szerény ember benyomását keltve. Szimpi az öreg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én kicsit korainak érzem ezt az edző menesztést, de gondolom nem akarták megvárni, hogy biztos nem jut a PO-ba a csapat. Annak ellenére, hogy összevásároltak mindenkit, hogy tuti meglegyen.Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
As Lakers ownership has been considering firing of Brown, Mike D'Antoni has been a prominent name discussed as replacement, sources tell Y!
Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.Dub
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Gondolom a "Guard" (mint Point Guard) megfelelője akart lenni. 😊 Szép próbálkozás.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/09/kirugtak_a_lakers_edzojet/Csak azt nem írja a cikk, hogy ki a kapus.
a holtszezonban a Lakershez szerződött a liga egyik legjobb centere, Dwight Howard, valamint a kiváló védő, Steve Nash.
😀zinedine5
több mint 13 éve
sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/09/kirugtak_a_lakers_edzojet/a holtszezonban a Lakershez szerződött a liga egyik legjobb centere, Dwight Howard, valamint a kiváló védő, Steve Nash.
😀
több mint 13 éve
Sloan sztem már nem lesz edző, pedig tényleg Coach Pop mellett az utóbbi 20év tán legjobbja taktikai szempontból.Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
arra tippelnék, hogy D'Antoni lesz a befutó. jóban van Nashsel és Bryanttel is, előbbinek különösen sokat segítene.
buhloone mindstate
több mint 13 éve
Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.
több mint 13 éve
triangle
1 283
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...
több mint 13 éve
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...
több mint 13 éve
Pistons 0-5.Hajnalban már nem voltunk annyira rosszak, persze az ellen sem volt túl acélos 😛
Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.
Bazzani
A 0-7 szerintem garantált, de azt is meg kell jegyezni, hogy ez a schedule nagy parasztság volt a liga részéről. Egy hazai után egy 6 meccses nyugati túra igenis komoly kiszúrás egy fiatal csapat számára. Persze ez nem menti fel a csapatot, főleg a Stuckey-t.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Pistons 0-5.Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.
több mint 13 éve
DeAndre igencsak büntetett a Spurs ellen. 😊Azért két haza vereség befigyelt nekik. Spurs meg úgy alles zusammen indiszponált volt. Coach Pop nem is nagyon erőltette a meccset, mert senki sem játszott 25 percnél többet
Griffin azért nem mondom, mert minden meccsen van pár nagy jelenete.
Jól megy a Clippersnek, ha a PO forma is ilyen lesz, még tényleg sokáig juthatnak.Stez
Lakers viszont nagyon durva. megnyerik a lepattanózó párbajt, dobnak 46! büntetőt és így is képtelenek nyerni a Utah ellen... Remélem egész idényben csak keresni fogják a formájukat 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lowry nélkül nem sok jóra számítottam a Dallas ellen, ami be is jött 1-4-es mérleggel virítunk utolsó előtti helyen a conf végén, csak a Detroit rosszabb nálunk. 😀
több mint 13 éve
DeAndre igencsak büntetett a Spurs ellen. 😊Griffin azért nem mondom, mert minden meccsen van pár nagy jelenete.
Jól megy a Clippersnek, ha a PO forma is ilyen lesz, még tényleg sokáig juthatnak.
több mint 13 éve
Régi, de most találtam 😊www.sportsgrid.com/nba/rondo-pass-pierce/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Baromira kíváncsi leszek az új Durantre, mert az tuti, hogy Harden hiányában sokat irányít, ellenben kevesebbet dob. Mondjuk az a baj, hogy nem csak neki kellene ilyen pluszokat vállalnia Harden nélkül, hanem Westbrooknak kéne még alkotnia, de annyira buta szerencsétlen ember, hogy szerintem nem is akarják rábízni ezeket a pluszokat, csak elbaszná a meccseket.
több mint 13 éve
Egy szoros meccsen a negyedik negyedben padozik Carlos Boozer, Rip Hamilton, és Kirk Hinrich, az utóbbi három év legnagyobb igazolásai, és Nate Robinson a closer. Ebben a mondatban két olyan állítás is van, melyeket ízlelgetni kell egy kicsit.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Spurs 4-0 először a franchise történetében 😊 Kispad 57 pont. Úgy néz ki nem idén fogunk kikerülni a contenderek szűk csapatából.BlaiseEz nyilvánvaló volt azért.
több mint 13 éve
Spurs 4-0 először a franchise történetében 😊 Kispad 57 pont. Úgy néz ki nem idén fogunk kikerülni a contenderek szűk csapatából.
több mint 13 éve
3-0. Hasznunkra lesz még ez a 2 győzelem a sixers ellen. Prigioni rohadt jó, Kiddnek alig kell játszania. Brewer nagy igazolás volt.
több mint 13 éve
Az ESPN NBA Countdownt nem tudjátok, honnan lehetne beszerezni?

több mint 13 éve
A keleti középső csoportról. A Bucks kicsit betározott hátvédekből. Még mindig elképesztően pipa vagyok, hogy a Bulls nem adta Denget Ellisért, tudja ugyanazt hozni Skyles keze alatt. Simán versenyben vannak a csoportelsőségért. Ilyasova szerződését sztem már megbánták. A Pistons eddig kettőt lépett hátra. Ők is rendesen betáraztak dobóhátvédekból, csak azok nem tudnak dobni se. Knight lehet úgy dönt, hogy már nem lesz jobb, vagyis a "john walli" úton halad tovább. Monroe-t másodszor is leiskolázták, egyelőre várom, hogy domináns magasember lesz e belőle a palánk mindkét oldalán. Ráaádsul egy elsőkörös picket küldtek, csakhogy szabaduljanak Gordontól. Nem mintha tele lennének fiatal tehetséggel.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson