NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.Nagyon látványos jó kis meccs volt a nyitó Heat-Celtics is, biztos ez is szuper lesz!
magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kiszívtunk egy agyon nyert meccsen a Pacers ellen. Az utolsó negyedben 8-10 ponttal vezetünk is, erre drága Casey edzőnk hagyja, hogy West Bargnaniról 12 pontos sorozatot csináljon és nem kér időt.
több mint 13 éve
76ers - Nuggets kipipálva. Nagyon idény eleji forma volt, sokszor úgy ment a labda mint a fipperben. Az döntött a Philly javára, hogy jobb százalékkal dobtak kintről. Bynum Nagyon kell majd ebbe a csapatba, ő kimagaslik majd. És nem csak a sérója miatt.
több mint 13 éve
megnéztem a jazz-mavset; mondjuk nem volt meglepő, hogy az a csapat vesztett aki eddy curryvel állt fel rotációban 😂Haywardot kezdetni 2-esként siralmas😕, meg miaz a perimeter D
ha csak nem egy festéksoft csapat lesz a PO-ban (folyamatosan), nem kell sokat várni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem. magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2
több mint 13 éve
Részben ezért is örülnék egy nagyon rossz Lakers szezonnak, hogy végre bebizonyosodjon az, hogy attól a Cavstől egy ilyen edzővel lehetetlen volt a bajnoki cím (és akkor még a segítőkről nem szóltam). 😀Szerintem ez maximum részben fog kiderülni. Ha így folytatják, szerintem úgy fog onnan 20 meccs után repülni Brown, mint a szar. 😀 Nem igazán a türelméről híres az a közeg, főleg egy ilyen kezdővel. Majd lesz az a pénz, akiért találnak jobbat, bár sosem fogom megérteni, hogy egyáltalán hogy eshetett rá a választás.
Jughead
több mint 13 éve
Asik and Destroy! Nem bántam volna, ha egyből egy pocsék teljesítménnyel kezd. Erre karriercsúcs 😀 Persze most Noah is úgy néz ki, mint egy All-Star, aztán lesérül nemsokára. Miután két szezonban egymás után bizonyította, hogy nem elhet rá számítani, őt cseréltem volna gyak. akármire, Asikot 3/25-ért megtartom. Miközben Gibson most kapott 4/38-at.Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.shawnkaHa nem ment kintről simán betört a palánk alá és ez ellen a gyengécske detroiti védelem ellen ez sikerült is. Lin-t kicsit bizonytalannak éreztem de azért próbálta irányítani a bandát. Delfino a padról szépet szórt hármasokból.
A Detroit a 2. negyed második felében és a 3. negyedben megfogta a Houston-t, de a végére elfáradtak.
Jó lesz ez a Houston ha kicsit összeszoknak. Egyébként a kezdő ötösből Harden volt a legtöbb éves NBA játékos ( a maga kemény 4. évével)! Fiatal gárda, tele ambícióval. danyly
Nem tetszik, amit a Bulls mutatott éjszaka. A nagyon-nagyon a Skyles-érára emékeztetett.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
😕
😊Schleck
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Na, ahogy látom Nash le is sérült.
több mint 13 éve
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.shawnkaHa nem ment kintről simán betört a palánk alá és ez ellen a gyengécske detroiti védelem ellen ez sikerült is. Lin-t kicsit bizonytalannak éreztem de azért próbálta irányítani a bandát. Delfino a padról szépet szórt hármasokból.
A Detroit a 2. negyed második felében és a 3. negyedben megfogta a Houston-t, de a végére elfáradtak.
Jó lesz ez a Houston ha kicsit összeszoknak. Egyébként a kezdő ötösből Harden volt a legtöbb éves NBA játékos ( a maga kemény 4. évével)! Fiatal gárda, tele ambícióval.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.
több mint 13 éve
Ez a lassú fos offense egy olyan csapatnál működik, mint a LeBronos Cavs volt, de ezzel a Lakers rosterrel bűn ezt játszatni. Egy normális edzővel tudnának 120 pontot átlagolni...JakehomerOtt se működött Mike Brown "taktikája". Annak a Cavs-nek gyakorlatilag nem volt offense-e, csak egy LeBronja volt, és az ő zsenijének, meg a védekezésnek köszönhetően volt az a csapat egy tökéletes alapszakasz csapat. 😉 De PO-ban edző és társak nélkül sajna már James is csak a főcsoport döntőkre volt jó (egy ízben meg a döntőre minden idők egyik leggyengébb döntős csapatával..).
Részben ezért is örülnék egy nagyon rossz Lakers szezonnak, hogy végre bebizonyosodjon az, hogy attól a Cavstől egy ilyen edzővel lehetetlen volt a bajnoki cím (és akkor még a segítőkről nem szóltam). 😀
Ti a kedvenc csapaton kívül kiket fogtok még követni?A Heaten kívül, követem majd a Cavs meccseket (Irving, Waiters és Varázsló miatt), a Blazers-t (Lillard miatt, aki idén RoY lesz), a Raptors-t (Jonas és DeRozan miatt) és a Houstont (Lin Harden kettesre kiváncsi vagyok), valamint néha a Hornetset is... 😀
Sinisa
több mint 13 éve
Elmarad a nets-knicks. Legalább nem kell végignéznem, ahogy szarrá vernek minket.
több mint 13 éve
Vare, Irving, Waiters.. eddig meggyőző! 😉VokeyJó volt én is láttam. Tristan Thompsont kell még említeni, aki nagyot melózott. Azt figyeltem meg, hogy ezzel a játékkal a Thundert akarják kicsit másolni, csak nekik hiányzik még a Durantjuk. Waiters játékának külön örülök.
több mint 13 éve
Nemcsak Nasht öli meg Brown, bár kétségtelen, nála a leglátványosabb, hogy az egyetlen feladata, hogy vigye fel szépen lassan a labdát. Ez a lassú fos offense egy olyan csapatnál működik, mint a LeBronos Cavs volt, de ezzel a Lakers rosterrel bűn ezt játszatni. Egy normális edzővel tudnának 120 pontot átlagolni...Azért Barkley, és Smith kommentje a Princeton offense-ről szerintem nagyon érdekes.szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.kristof
hangtime.blogs.nba.com/2012/10/31/lakers-need-to-let-nash-be-nash/füligjimmy
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
A Lakers kezdő nem játszott lényegesen jobban, mint a pad, nem azon múlt. Az a szánalmas, hogy a liga legtehetségesebb kezdő ötöse úgy dob kevés pontot, hogy még hatékonyak is voltak. Teljesen igaza volt Shaqnek, Barkleynak és Smithnek, akik a szünetben (pedig akkor még egál volt) szarrá ekézték a Brown Princeton O-ját.szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.kristof
Ha én lennék az edző és csak annyit mondanék, hogy menjetek fel és játsszatok, ahogy tudtok, akkor is jobbak lettek volna 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Hát ez a hajnali meccs csak megerősített, hogy idén ez a Heat nagyon bivaly lesz. Allen valami kibaszott nagy upgrade, a triplái még meccseket fognak eldönteni, és összességében ez a depth is rohadt jónak tűnik így elsőre.Irving 29 pont, nem rossz, bár számítani lehetett rá, neki kell vinnie a Cavset.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
SportTvn ezek a mérkőzések leszek.Yes, 1 Raptors meccset nyomnak az is az OKC elleni tuti vereségnek ígérkezőt. 😀
docs.google.com/file/d/0B1cTKVtBI9bCemtZWlYzSmttNms/edit?pli=1
7 Nuggets meccs lesz, nem rossz. 😊xrace77
több mint 13 éve
SportTvn ezek a mérkőzések leszek.docs.google.com/file/d/0B1cTKVtBI9bCemtZWlYzSmttNms/edit?pli=1
7 Nuggets meccs lesz, nem rossz. 😊
több mint 13 éve
Azért Barkley, és Smith kommentje a Princeton offense-ről szerintem nagyon érdekes.szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.kristof
hangtime.blogs.nba.com/2012/10/31/lakers-need-to-let-nash-be-nash/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.
több mint 13 éve
szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.

több mint 13 éve
Vare, Irving, Waiters.. eddig meggyőző! 😉
több mint 13 éve
Hú hát ez most nagyon szíven ütött ahogy szembesültem vele, hogy Allen elment ráadásul pont a Heathez???? Ez nagyon fáj érdekes lesz a mai meccs. Már azt gondoltam vissza-vissza vonul... na minegy majd megemésztem vhogy de olyan jó szívvel sok sikert nem tudok kívánni neki amellett, hogy persze hálás vagyok az eddigi évekért. GO Celtics!