NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az olimpián max 15 ig lehetett számot választani. Ott 6os volt James. Azért választotta most is ezt
több mint 13 éve
Ja tényleg, Clevelandben örökké utálni fogják, és ezért sosem felejtik 😊de remélhetőleg még aktív pályafutása alatt mindenki elfelejti őt.sajnálom, de el kell hogy szomorítsalak 😉 nem fog megtörténni.eaglesmcnabb
Black_Adder
Mindegy nekem az is elég, ha gyűrűt nem nyer soha, ellene még a Spursnek is szurkoltam 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
ez nagyon epic 😀sorry szaba, csak nem értettem. 😀 LeBron végül miért a 6-ost választotta? úgy emlékszem neki főiskolán is a 23-as volt a mezszáma.James nem járt főiskolára 😊Fucu
Zsoca
lehet úgy értette, hogyha most lenne Buckeyesos 😛
több mint 13 éve
de remélhetőleg még aktív pályafutása alatt mindenki elfelejti őt.sajnálom, de el kell hogy szomorítsalak 😉 nem fog megtörténni.
Black_Adder
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
sorry szaba, csak nem értettem. 😀 LeBron végül miért a 6-ost választotta? úgy emlékszem neki főiskolán is a 23-as volt a mezszáma.James nem járt főiskolára 😊
Zsoca
több mint 13 éve
sorry szaba, csak nem értettem. 😀 LeBron végül miért a 6-ost választotta? úgy emlékszem neki főiskolán is a 23-as volt a mezszáma.Kobe 24-es mezszáma a legjobb választás. 😊
több mint 13 éve
akárhogy játszana, a 23asról mindenkinek mindig Jordan jutna eszébe, nem ő. Nem lenne saját száma. A 6-ossal még akár lehetne is esélye erre, de remélhetőleg még aktív pályafutása alatt mindenki elfelejti őt.Aszittem ez ilyen Gretzky-s dolog, de akkor rosszul hittem.szabaMost elvileg James azért #6, mert a 23 az MJnek van félretéve ligaszerte, nem? Jason Rich meg 23asba nyomja. Én ezt nem értem.szabaSaját döntése, nincs félretéve sehol.marci
az a baj, h csak az egyik csapat kaphat ki, viszont az egyik biztos ki fog kapni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
marci
1 023
Amiatt emlékezhetsz esetleg ilyesmire, mert tavaly James felvetette, hogy szerinte minden csapatnak vissza kéne vonultatnia a 23-ast és hogy ő jövőre tuti változtat majd.a tőrtetők promo tetszett! 😊Igen, tudom. De aszittem kényszerből váltott mezt.szaba
ha Kobe és Gasol feljavul, akkor nagyon jó második félidő lesz.
szaba! a cavs-ben 23-as volt.. 😊Zsoca
több mint 13 éve
szaba
10 542
a tőrtetők promo tetszett! 😊Igen, tudom. De aszittem kényszerből váltott mezt.
ha Kobe és Gasol feljavul, akkor nagyon jó második félidő lesz.
szaba! a cavs-ben 23-as volt.. 😊Zsoca
több mint 13 éve
a tőrtetők promo tetszett! 😊 ha Kobe és Gasol feljavul, akkor nagyon jó második félidő lesz.
szaba! a cavs-ben 23-as volt.. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 542
Aszittem ez ilyen Gretzky-s dolog, de akkor rosszul hittem.Most elvileg James azért #6, mert a 23 az MJnek van félretéve ligaszerte, nem? Jason Rich meg 23asba nyomja. Én ezt nem értem.szabaSaját döntése, nincs félretéve sehol.marci
több mint 13 éve
marci
1 023
Most elvileg James azért #6, mert a 23 az MJnek van félretéve ligaszerte, nem? Jason Rich meg 23asba nyomja. Én ezt nem értem.szabaSaját döntése, nincs félretéve sehol.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Most elvileg James azért #6, mert a 23 az MJnek van félretéve ligaszerte, nem? Jason Rich meg 23asba nyomja. Én ezt nem értem.
több mint 13 éve
marci
1 023
Büntető & tripla!! FG%-ot ki lehet dobni a 'csába játékosoknál, mint hatékonysági mutató.dehogynem. Lebron, Kobe, T-mac, Iverson, Wade stb. mikor dobáltak 50% környékén? a centerek tudnak ilyet max.Zsocaegy 20-25 pontos játékosnak ált. 25-30 FGA-ja van meccsenként...empty taxiSorry, de nem. Idén egyedül Monta van 20.0 FGA felett, kemény 20.3-mal. Ha egy FGA-ra egy pontot tud termelni, nem ő az elsőszámú scoring option.marci
több mint 13 éve
szaba
10 542
Ja, én nézem: Chalmers mióta lett triplamenő? 😐
több mint 13 éve
dehogynem. Lebron, Kobe, T-mac, Iverson, Wade stb. mikor dobáltak 50% környékén? a centerek tudnak ilyet max.Sorry, de nem. Idén egyedül Monta van 20.0 FGA felett, kemény 20.3-mal. Ha egy FGA-ra egy pontot tud termelni, nem ő az elsőszámú scoring option.marciattól hogy neked kell elvállalni mindent még nem vagy önző. Ennyi erővel az összes top pontszerző önző mert sokszor dobnakharomtegy 20-25 pontos játékosnak ált. 25-30 FGA-ja van meccsenként...empty taxi
nézitek A meccset?
több mint 13 éve
Rosenak is kerek 20 😛 de való igaz a 25-tel túloztamSorry, de nem. Idén egyedül Monta van 20.0 FGA felett, kemény 20.3-mal. Ha egy FGA-ra egy pontot tud termelni, nem ő az elsőszámú scoring option.marciattól hogy neked kell elvállalni mindent még nem vagy önző. Ennyi erővel az összes top pontszerző önző mert sokszor dobnakharomtegy 20-25 pontos játékosnak ált. 25-30 FGA-ja van meccsenként...empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
marci
1 023
Sorry, de nem. Idén egyedül Monta van 20.0 FGA felett, kemény 20.3-mal. Ha egy FGA-ra egy pontot tud termelni, nem ő az elsőszámú scoring option.egy 20-25 pontos játékosnak ált. 25-30 FGA-ja van meccsenként...empty taxiEgy fénykorában lévő Iversonnál nem volt ritka a meccsenként 40 FGA Rose-nak sztem alig volt még ilyen meccse... Önzőség terén egyébként Kobet se kell félteni...empty taxiattól hogy neked kell elvállalni mindent még nem vagy önző. Ennyi erővel az összes top pontszerző önző mert sokszor dobnakharomt
több mint 13 éve
egy 20-25 pontos játékosnak ált. 25-30 FGA-ja van meccsenként...Egy fénykorában lévő Iversonnál nem volt ritka a meccsenként 40 FGA Rose-nak sztem alig volt még ilyen meccse... Önzőség terén egyébként Kobet se kell félteni...empty taxiattól hogy neked kell elvállalni mindent még nem vagy önző. Ennyi erővel az összes top pontszerző önző mert sokszor dobnakharomt
Madden hates me.
több mint 13 éve
azért, amit Kobe csinál, az már tényleg önzőség, vagyis amit csinált 1-2 éve. Esélye nem volt, hogy bedobja, de mégis elvállalta bárhonnanEgy fénykorában lévő Iversonnál nem volt ritka a meccsenként 40 FGA Rose-nak sztem alig volt még ilyen meccse... Önzőség terén egyébként Kobet se kell félteni...empty taxiattól hogy neked kell elvállalni mindent még nem vagy önző. Ennyi erővel az összes top pontszerző önző mert sokszor dobnakharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy fénykorában lévő Iversonnál nem volt ritka a meccsenként 40 FGA Rose-nak sztem alig volt még ilyen meccse... Önzőség terén egyébként Kobet se kell félteni...empty taxiattól hogy neked kell elvállalni mindent még nem vagy önző. Ennyi erővel az összes top pontszerző önző mert sokszor dobnak
több mint 13 éve
Egy fénykorában lévő Iversonnál nem volt ritka a meccsenként 40 FGA Rose-nak sztem alig volt még ilyen meccse... Önzőség terén egyébként Kobet se kell félteni...
Madden hates me.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Ha már önzőség: Ray Allen, Glen Robinson duó Milwaukee-ban mindent vitt, mikor elkapták a fonalat 😀
több mint 13 éve
J.J. REEEEEEEDICK!
több mint 13 éve
PP egy csöppet meg lett most alázva 😀