NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 306
40
18:00 College football playoff selection show
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
250e dollár pénzbüntetést kapott a Spurs 😂 NBA-t se kell néznem, míg Stern a commish...jjncaa2014. febr. 01. után átadja a helyét a helyettesének.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Szégyen bazzeg. Ráadásul a cserék majdnem megverték a heatet. Szánalom.
több mint 13 éve
250e dollár pénzbüntetést kapott a Spurs 😂 NBA-t se kell néznem, míg Stern a commish...jjncaaapjuk faszát, hazaküldtük a népet hogy szégyen szemre ne alázzunk idegenben a bajnok ellen, és máris jön a bünti 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
250e dollár pénzbüntetést kapott a Spurs 😂 NBA-t se kell néznem, míg Stern a commish...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha megbüntetik a Spurst szerintem akkor sem fog semmi változni, ha legközelebb úgy gondolja coach Pop, hogy a sztároknak pihennie kell akkor legközelebb is szépen hazarepteti őket. Egyébként meg nem értem kiscsillag mit van úgy oda: a nagy triónak átlag 36 percet kellett játszania, hogy nyerjenek az utolsó percben szóval meccs volt, szoros meccs volt. Ha 50 ponttal kikaptak volna akkor talán még érthető is lenne a büntetés, de így BS...Egyébként meg ez a meccs mindent elmond a Spurs keretének erejéről. Megkapták a lehetőséget a cserejátékosok és az utolsó percig vezettek a bajnok otthonában.
Az még ki is maradt, hogy 9 meccs alatt ez volt a 6. meccsünk idegenben...
több mint 13 éve
ma jött ki a The return hatodik, befejező része. szerintem All-Star gála környéke, de nem olvastam semmit ez csak tipp.FucuJa, ezt tippelik sokan, 10 hónapos felépülési idő. De minek térne vissza? Ebben a keretben egy második körös kiesés van benne. Eh, nem is idegesítem magam. Lesz ez a mérleg még 40% alatt is, majd akkor
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Büntetés vár a Spursre. Mégis, mit hittek? Hogy a veteránokkal végigtolunk 82 meccset és a rájátszást? Azokkal állunk ki, akikkel akarunk, ja és remélem, az NFL is figyel és amikor valamelyik rájátszáscsapat 1-2 fordulóval a vége előtt leülteti a kezdő irányítót, a kezdő futót és elkapót, ott is jön a bünti.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
itt a hatodik rész.ma jött ki a The return hatodik, befejező része. szerintem All-Star gála környéke, de nem olvastam semmit ez csak tipp.FucuTudnátok adni egy linket róla?Beki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ma jött ki a The return hatodik, befejező része. szerintem All-Star gála környéke, de nem olvastam semmit ez csak tipp.FucuTudnátok adni egy linket róla?
több mint 13 éve
ma jött ki a The return hatodik, befejező része. szerintem All-Star gála környéke, de nem olvastam semmit ez csak tipp.
több mint 13 éve
Rose visszatéréséről valami hír ?
több mint 13 éve
Thunder assigns guard Jeremy Lamb to Tulsa66ers of NBADLPedig abban a pár percben amikor fenn van, nem játszik rosszul egyáltalán.
több mint 13 éve
sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/29/nagy_pofozkodas_az_nba-meccsen/Ja hát nem az eszéért szeretik Bostonban sem.
Ez a Rondo gyerek kurva kemény 😀Toca
több mint 13 éve
nagy kár, hogy így szakadt meg Rondo sorozata 😕HabiAki hülye...
több mint 13 éve
nagy kár, hogy így szakadt meg Rondo sorozata 😕

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ezért járna vmi bónusz pont fantasyben 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/29/nagy_pofozkodas_az_nba-meccsen/Ez a Rondo gyerek kurva kemény 😀
több mint 13 éve
na mostanra néztem meg a meccset. 1 gerald wallace a második legjobb játékosunk.2. kíváncsi vagyok h a humph brooks csomagért mit kapunk, mert sztem a szezon alatt el lesznek boltolva valahova
több mint 13 éve
Hello New Yorkszabaazért sajnálom, hogy az öreg pont ellenetek ült ki
több mint 13 éve
Hello New York
több mint 13 éve
nagyon izgalmas volt a Utah-Denver, érdemes megnéznisapka... és a tegnapi ORL-BOS-t is. 😊
Bírom nagyon a 3-4DE méretű Big Baby-t, ahogy nyomja.
És idén 15 pont + 9 lepattanó átlagban, nem is rossz.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
nagyon izgalmas volt a Utah-Denver, érdemes megnézni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Bah, mekkora blamázs. Mondjuk már az első Bucks ellenin is csodálkoztam, egytől tízig két poszton jobb a Bulls, csak Thib kegyetlen nagyot menedzselt, hát ma Skyles azt mondta egy idő után, gyerekek, mi tudunk dobni, ők nem. Lehozta a két hátvédet, aki ellen fizikai fölényünk volt, Denget körbefutották (48 percet volt a pályán, csodálkozik bárki, hogy a végén mekkorákat hibázott, levegővétel nélkül nem lehet kosarazni). Ez a szezon nagyjából lefőtt, nem tönkretenni a maradék két használható játékosod karrierjét konstans 43 percekkel, játszatni Gibsont, Butlert, Teague-et minél többet, oszt valami cserét nyélbe ütni. Mert egyelőre se komoly lejáró, se draftpick, se jó szerződésű játékosok nincsenek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson