NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 307
40
18:00 College football playoff selection show
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Amint rámutatsz arra a sorra ahol azt mondtam szabálytalan meghívlak egy sörre.Én nem értem a felháborodást, Popovich azt hitte megteheti fentről közölték, hogy nem.Ha mutatsz egy szabályt ami tiltja, hogy az edzőnek nincs joga azt a pályára küldeni akit akar akkor igazad is van.
Egy szoros meccsnél nem játszatod a legjobbaidat az végképp azt mutatja nem akarsz nyerni, ami a sport szellemével ellentétes.
Lehet itt Stern ekézni stb. ,de pl. én még nem láttam olyat NFL-ben hogy mondjuk AP-t nem játszatjuk a Bears ellen mert úgyis esélytelenek vagyunk pihenjünk csak.
Nem bírják a 82 meccset ? Talán nem kéne 70 éves csapattal tolni a meccseket akik nem képesek regenerálódni.
Küldje haza őket hogy sérült vagy legalább a látszatát adja meg, hogy nem csak totálisan leadja a meccset...Toca
Nem azért pihentette mert esélytelenek, hanem azért mert fáradtak voltak, hogy 5 nap alatt játszottak 4 . Bár a gondolatmenetedből kiindulva azt is szabályozni kellene ki hány éves koráig játsszon.Blaise
Annyit írtam, hogy a sport szellemével ellentétes. Ne mondmár hogy nem tudott volna 10 percre beállni Duncan, Parker vagy Ginobili mert annyira fáradtak voltak...
Sport szellemével ellentétes ez a stílus, ahogy a tankolás is, de attól én ezt is büntetném.
több mint 13 éve
Na, vegre valaki egyetert velem a lenyeget illetoen!😊meg szerencse h soha senki nem csinalt ilyet, mint most a spurs. 2012. aprilis 26. az utolso alapszakaszmeccs, 2 nappal a rajatszas kezdete elott. scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320426027Téttelen meccs volt, a PO előtti pihentetés gyakori eset, legtöbbször pont Popovich alkalmazza. De így szezon közben tényleg elég idióta, inkább büntetgessenek, minthogy ebből rendszer legyen.Rajna
itt vajon miert nem basztak meg a heatet 250 ezerre ?
velemenyem szerint ettol fuggetlenul egy edzo azt csinal es ugy ahogy akar, csak ez a kettosmerce undorito. mondom ezt ugy, h kicsit sem szimpatizalok a spursszel.
MMMS
több mint 13 éve
Ez alapján lehetne büntetni az összes tankoló csapatot is. Nem vagyok vádolható azzal, hogy Spurs-szurkoló lennék, de ez egy hülye döntés volt.
több mint 13 éve
Én nem értem a felháborodást, Popovich azt hitte megteheti fentről közölték, hogy nem.Ha mutatsz egy szabályt ami tiltja, hogy az edzőnek nincs joga azt a pályára küldeni akit akar akkor igazad is van.
Egy szoros meccsnél nem játszatod a legjobbaidat az végképp azt mutatja nem akarsz nyerni, ami a sport szellemével ellentétes.
Lehet itt Stern ekézni stb. ,de pl. én még nem láttam olyat NFL-ben hogy mondjuk AP-t nem játszatjuk a Bears ellen mert úgyis esélytelenek vagyunk pihenjünk csak.
Nem bírják a 82 meccset ? Talán nem kéne 70 éves csapattal tolni a meccseket akik nem képesek regenerálódni.
Küldje haza őket hogy sérült vagy legalább a látszatát adja meg, hogy nem csak totálisan leadja a meccset...Toca
Nem azért pihentette mert esélytelenek, hanem azért mert fáradtak voltak, hogy 5 nap alatt játszottak 4 meccset. Bár a gondolatmenetedből kiindulva azt is szabályozni kellene ki hány éves koráig játsszon.
több mint 13 éve
Én nem értem a felháborodást, Popovich azt hitte megteheti fentről közölték, hogy nem. Egy szoros meccsnél nem játszatod a legjobbaidat az végképp azt mutatja nem akarsz nyerni, ami a sport szellemével ellentétes.
Küldje haza őket hogy sérült vagy legalább a látszatát adja meg, hogy nem csak totálisan leadja a meccset...
több mint 13 éve
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt. De ezek már szerintem olyan berögzült sokévtizedes hagyományok, így van felépítve, hogy nem hiszem hogy ehhez bármelyik commissioner is hozzá merne/akarna nyúlni, vagy ezért ő lenne hibáztatható. ha mondjuk ő emelte fel volna 70ről 82re a mégtöbb bevétel miatt, akkor igen.zavi27A baseball hosszú alapszakasza a játék természetéből adódik, ha csak kétnaponta játszanának meccseket, feleannyi dobó is elég lenne, itt elég sok probléma lenne egy csökkentés esetén (bár előrehozhatnák a playoffot szeptemberre vagy augusztusra és javulna a helyzet).
A kosárban ilyen indok nincs, bár sztem elég vicces, hogy pont itt van szükség állítólag pihentetésre. Az NHL-ben komolyabb ütközések vannak azért, ott egy-két sztár hiánya sokkal kevésbé feltűnő a sok játékos miatt, mégsincs szó ilyesmiről, hacsak a cserekapusok játszatását nem vesszük ide. Rinyálás ez sztem most, nem több, pihentetni úgy is lehet, hogy meccsenként két perccel kevesebbet játszanak aztán szevasz, ezek a műbalhék feleslegesek.
több mint 13 éve
meg szerencse h soha senki nem csinalt ilyet, mint most a spurs. 2012. aprilis 26. az utolso alapszakaszmeccs, 2 nappal a rajatszas kezdete elott. scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320426027Téttelen meccs volt, a PO előtti pihentetés gyakori eset, legtöbbször pont Popovich alkalmazza. De így szezon közben tényleg elég idióta, inkább büntetgessenek, minthogy ebből rendszer legyen.
itt vajon miert nem basztak meg a heatet 250 ezerre ?
velemenyem szerint ettol fuggetlenul egy edzo azt csinal es ugy ahogy akar, csak ez a kettosmerce undorito. mondom ezt ugy, h kicsit sem szimpatizalok a spursszel.
MMMS
több mint 13 éve
oh, tenyleg😊Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt.zavi27Jó fej vagyok és elintéztem neked, hogy 162-re csökkentsék. 😀Darksun3
több mint 13 éve
meg szerencse h soha senki nem csinalt ilyet, mint most a spurs. 2012. aprilis 26. az utolso alapszakaszmeccs, 2 nappal a rajatszas kezdete elott. scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320426027itt vajon miert nem basztak meg a heatet 250 ezerre ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt.zavi27Jó fej vagyok és elintéztem neked, hogy 162-re csökkentsék. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Akkor lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de akkor megteszem. Ha a csapatoknak a menetrend szorossága miatt szüksége van a pihentetésre (mindnek van, csak van amelyik megteheti), akkor van egy személy aki segíthetne ezen... Pontosan az aki most megbüntette a Spurst, az aki a pénztárcája miatt nem fogja soha megtenni. A játékosok ki vannak lúgozva, és lehet ha nem 82 meccses hanem csak 66 lenne az alapszakasz akkor még jobb meccseket tudnának játszani-->még több néző, még több bevétel. A még kevesebb sérülést nem is említem. Lehetne sorolni azokat a játékosokat akik sérülten vagy nem 100%osan felépülve játszanak, mert játszaniuk kell. Millió dollárokat keresnek, amiért dolgozzanak is meg, de aztán 20 év múlva meg már járni sem bírnak mert nem lesz porc a térdükben.A 82 meccs nekem is sok, azzal abszolút egyetértek. Ha így értetted akkor az nekem is OK.
Azt pedig, tartom, hogy nagyon sok csapat nem teheti azt, meg, hogy pihentesse a legjobbjait. Az sem elképzelhetetlen, hogy 30-ból csak 1 teheti meg. Mutass egy olyan csapatot aki a 3 legjobbja és egy fontos embere nélkül (itt nem is említem a két sérült bedobót) partiban lenne a Heattel. Mivel ez csak egy meccs volt könnyen támadható az érvem, de tartom, hogy több meccsen is képesek lennének ezt a színvonalat hozni.Blaise
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt. De ezek már szerintem olyan berögzült sokévtizedes hagyományok, így van felépítve, hogy nem hiszem hogy ehhez bármelyik commissioner is hozzá merne/akarna nyúlni, vagy ezért ő lenne hibáztatható. ha mondjuk ő emelte fel volna 70ről 82re a mégtöbb bevétel miatt, akkor igen.
több mint 13 éve
Két héttel rövidíteni kellene az előszezont, oszt csocsi
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Akkor lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de akkor megteszem. Ha a csapatoknak a menetrend szorossága miatt szüksége van a pihentetésre (mindnek van, csak van amelyik megteheti), akkor van egy személy aki segíthetne ezen... Pontosan az aki most megbüntette a Spurst, az aki a pénztárcája miatt nem fogja soha megtenni. A játékosok ki vannak lúgozva, és lehet ha nem 82 meccses hanem csak 66 lenne az alapszakasz akkor még jobb meccseket tudnának játszani-->még több néző, még több bevétel. A még kevesebb sérülést nem is említem. Lehetne sorolni azokat a játékosokat akik sérülten vagy nem 100%osan felépülve játszanak, mert játszaniuk kell. Millió dollárokat keresnek, amiért dolgozzanak is meg, de aztán 20 év múlva meg már járni sem bírnak mert nem lesz porc a térdükben.Azt pedig, tartom, hogy nagyon sok csapat nem teheti azt, meg, hogy pihentesse a legjobbjait. Az sem elképzelhetetlen, hogy 30-ból csak 1 teheti meg. Mutass egy olyan csapatot aki a 3 legjobbja és egy fontos embere nélkül (itt nem is említem a két sérült bedobót) partiban lenne a Heattel. Mivel ez csak egy meccs volt könnyen támadható az érvem, de tartom, hogy több meccsen is képesek lennének ezt a színvonalat hozni.
több mint 13 éve
Na, ez elég nagy zagyvalék nekem amit itt levezettél. senki nem mondta hogy ez egézséges, de ez kb mindennapos az NBA-ben, NHL-ben is minden csapatnak, ahogy te magad a Denvert is írtad pl. ezért (is) keresnek dollármilliókat, ezt vállalja mindenki) Az meg azért elég erős túlzás, hogy 30/29 csapat ezt nem tehetné meg csak a Spurs egyedül mert nekik annyira tökéletes a keretük, hogy se nem fiatalok, se nem csapatot építenek stb. Vagy a sorslásukat is direkt Stern alakította ki, hogy legyen benne csak nekik ilyen "még soha nem volt" menetrend? Láttam a meccset, szenzációs volt, amúgy is nagyon kedvelem a csapatépítési kultúra miatta Spurst, de ez egy az amerikai sportligáktól szokatlan lépés volt, kaptak kis büntetést ezért, ennyi. Mindkét fél jelezte a másiknak ezzel hogy nem kedvelik egymást😊 De én nem örülnék, ha ez tendencia lenne innentől, és átvenné más csapat is ezt. perzse más ilyen csapat nem lehet ugye😊zavi2721: Boston 23:Indiana 25:Toronto 26:Washington 28😮rlando 29:Miami
Ha ez szerinted egy egészséges menetrend akkor, felesleges vitáznunk, de hozhatnám a Denverét is akik az első 23 meccsükből 17-t idegenben játszanak. A többi csapat meg azért nem teszi meg amit a Spurs, hogy pihentet mert.
1. nem tehetik meg. vagy mert szar a kispadja akik nem képesek 10 pontokat sem összehozni (Lakers/Portland)
vagy mert a kezdőcsapat sem képes meccset nyerni magabiztosan
vagy mert csapatépítés közben vannak
2. nem akarják megtenni mert fiatal a csapatuk
A Spurst unos untalan azzal basztatják, hogy öregek, most, hogy arra hivatkozva, hogy az öreg játékosoknak pihenni kell nem játszottak már nem öregek?
6 alapemberünk nem játszott és meccsben volt a csapat a bajnokkal. Ha nem láttad a meccset akkor elmondom, hogy bizony qwa jó meccs volt és Spurs drukkerként sem hiányzott a pályáról az a 4 ember akit hazaküldtek, mert a cserék is játszottak közel azonos nívón ami egyértelműen Popot dicséri. Aki meg Miami drukker az nem azért nézi meg mert ki játszik a túloldalon, de még a semleges szurkolók sem hiszem, hogy a Spurs miatt (akik az egyik "legkevésbé nézett" csapat) ültek le a képernyők elé.
Szóval lehet védeni a komisszár döntését, csakhogy azzal a többség nem ért egyet és inkább alázta meg saját magát, mint büntette meg a SAS-t.
Blaise
több mint 13 éve
zavi2721: Boston 23:Indiana 25:Toronto 26:Washington 28😮rlando 29:Miami
Ha ez szerinted egy egészséges menetrend akkor, felesleges vitáznunk, de hozhatnám a Denverét is akik az első 23 meccsükből 17-t idegenben játszanak. A többi csapat meg azért nem teszi meg amit a Spurs, hogy pihentet mert.
1. nem tehetik meg. vagy mert szar a kispadja akik nem képesek 10 pontokat sem összehozni (Lakers/Portland)
vagy mert a kezdőcsapat sem képes meccset nyerni magabiztosan
vagy mert csapatépítés közben vannak
2. nem akarják megtenni mert fiatal a csapatuk
A Spurst unos untalan azzal basztatják, hogy öregek, most, hogy arra hivatkozva, hogy az öreg játékosoknak pihenni kell nem játszottak már nem öregek?
6 alapemberünk nem játszott és meccsben volt a csapat a bajnokkal. Ha nem láttad a meccset akkor elmondom, hogy bizony qwa jó meccs volt és Spurs drukkerként sem hiányzott a pályáról az a 4 ember akit hazaküldtek, mert a cserék is játszottak közel azonos nívón ami egyértelműen Popot dicséri. Aki meg Miami drukker az nem azért nézi meg mert ki játszik a túloldalon, de még a semleges szurkolók sem hiszem, hogy a Spurs miatt (akik az egyik "legkevésbé nézett" csapat) ültek le a képernyők elé.
Szóval lehet védeni a komisszár döntését, csakhogy azzal a többség nem ért egyet és inkább alázta meg saját magát, mint büntette meg a SAS-t.
több mint 13 éve
Nem kell ezt eltúlozni, nem lesz semmi ilyen következő, minthogy emiatt valszeg az sem, hogy most midnen második csapat "pihentet" majd, mert volt egy 5 meccses idegenbeli túrája, ami kb hetente előfordul százszor keményebb menettrendel,mindenkivel amúgy. Ne menjünk már el soccerba, hogy a cseresor játszik mert van heti 3 meccs😊nyilván ideges lennék ha csak ezért mentem volna el miamiba, hogy megnézzem parkeréket, és ezt kaptam volna, de basszus mi lesz a következő? megbüntetik mert túl hamar cserél az első negyedben? 😀eaglesmcnabbNyilván a legjobb terméket kellene mindig a pályára rakni, de ennyi erővel lehetne azokat a csapatokat is büntetni, akik +/- 20 pontnál a negyedik negyedben a vízhordókat küldik a pályára. Ráadásul emlékszünk még masszív tankolásokra is. Meg lehet húzni a határt sok helyen, de szerintem minden edző saját felelőssége, hogyan menedzseli végig a szezont. Ha szarul, kirúgják, ha jól, akkor a szurkolók is megkapják a pénzükért, ami jár. Jó, Stern feje eldurrant, sztem Popnak már ez megért ennyit.füligjimmyEnnyi, megbüntették, mit kell ezen ennyire fennakadni akkor sokaknak. Biztos belehalltak abba a 250 ezer dollárba. nem 10 meccses büntetést kaptak. Mondom jogos volt Pop döntése, lehettek fáradtak (attól függetlenül ez mimden csapatnál így van már évtizedek óta, hogy számtalanszor voltak ilyen túrák a csapatoknál, ennyi erővel mindenki csinálhatná ezt kb minden 10. meccsen) pihentesse. De akkor elolvasva most, hogy ők mennyire nem bírják egymást Sternnel, méginkább egy direkt, odapörkölös húzásnak tartom, de nem a ligát védem, csak nem minden ennyire fekete-fehér itt, hogy szegény Spurs, Stern meg a galád ördög😊zavi27
több mint 13 éve
nyilván ideges lennék ha csak ezért mentem volna el miamiba, hogy megnézzem parkeréket, és ezt kaptam volna, de basszus mi lesz a következő? megbüntetik mert túl hamar cserél az első negyedben? 😀Nyilván a legjobb terméket kellene mindig a pályára rakni, de ennyi erővel lehetne azokat a csapatokat is büntetni, akik +/- 20 pontnál a negyedik negyedben a vízhordókat küldik a pályára. Ráadásul emlékszünk még masszív tankolásokra is. Meg lehet húzni a határt sok helyen, de szerintem minden edző saját felelőssége, hogyan menedzseli végig a szezont. Ha szarul, kirúgják, ha jól, akkor a szurkolók is megkapják a pénzükért, ami jár. Jó, Stern feje eldurrant, sztem Popnak már ez megért ennyit.füligjimmyEnnyi, megbüntették, mit kell ezen ennyire fennakadni akkor sokaknak. Biztos belehalltak abba a 250 ezer dollárba. nem 10 meccses büntetést kaptak. Mondom jogos volt Pop döntése, lehettek fáradtak (attól függetlenül ez mimden csapatnál így van már évtizedek óta, hogy számtalanszor voltak ilyen túrák a csapatoknál, ennyi erővel mindenki csinálhatná ezt kb minden 10. meccsen) pihentesse. De akkor elolvasva most, hogy ők mennyire nem bírják egymást Sternnel, méginkább egy direkt, odapörkölös húzásnak tartom, de nem a ligát védem, csak nem minden ennyire fekete-fehér itt, hogy szegény Spurs, Stern meg a galád ördög😊zavi27
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szerintem meg nem volt pont hogy logikus, eddig megszokott a dolog, mert ez pont úgy szokott lenni, hogy a gyengébb csapatok ellen pihentetik, és amikor jön egy ilyen statement game, +országos nézettség, csak a mi meccsünk van akkor főműsoridőben akkor arra nagyon odarakják magukat, és arra hegyezik ki, hogy pl. a playoffban, vagy döntőben emlékezzennek arra, hogy na ott megvertünk már titeket. Legalábbis mindig ezt szokták mondani a szakértők, kit érdekel hogy kikaptunk a Bobcatstől tegnap, ha másnap főműsoridőben elkaptuk a bajnokot, akit ráadásul mindenki meg akar verni mindig. Én eddig így tudtam az amerikai major liga gondolkodást, ez egész ezekre a matchupokra, sztárokra van íratlan szabályként kihegyeze, felépítve, hogy na "Kobe in the town". Ezért is keresnek elég szépen a játékosok is. Szóval nekem ez inkább ilyen személyes visszavágás volt az edző részéről, ami még jogos is lehet, ha Stern meg ennyiszer keresztbe tett már nekik állítólag. Olyan commisioner még sose volt, akit ne gyűlölnének úgyse a szurkolók kb mostanában😊 Szemét a Goodell, a Bettman, Stern is.Nehezebb ügy ez azért, nem ennyire egyoldalú. Minden csapat egy termék is, ezt el kell fogadni, spurs 1 évben egyszer játszik Miamiben, lehet sokan csak azért vettek előre jegyet erre a meccsre, mert a Spurst akarták látni a legjobbjaival. Ez eddig nem volt jellemző az NBA-re azért, máshogy pihentettek, ottani gondolkodásban, bizniszben ez nem megszokott. Az már egy külön utólagos érdekesség, hogy durva jó meccs lett belőle, de mivan ha kapnak egy 30ast egy béna meccsen. Előtte 3 gyenge csapattal is játszottak, miért nem ott pihentete rotálva őket, ahelyett hogy egy főmeccsidős fannight derbin? Szóval árnyaltabb a kép azért, valahol Stern-t is meg lehet érteni picit. innentől ez veszélyes,üzletrontó tendencia is lehet ha mondjuk egy gyengébb csapat otthonába elkezdi midnenki a b csapatát küldeni pl. Inkább talán ezt megelőzendő volt ez a büntetés. Persze a másik fele jogos, hogy sportszakmailag hagy döntse el, hogy kiket játszat az edző, de ottani ligákban (szerencsére) ez nem egészen így épül fel azért. Másrészt 15 meccs ment le kb. a szezonból, nehogy már 4 kulcsembernek is egyszerre kelljen pihenni, mégha most húzosabb is volt ez a túra. Inkább ebben benne van kicsit Popovich gőgőssége, hogy ő bármit megtehet már szerinte. Amig sok esetben humoros meg jó, ebben az esetben lehet picit túllőtt a célon. Ő is benne van ebben a ligában, világban 15 éve, tudja hogy ezt nem így kellett volna megoldani. Ez kb. oylan mint mikor a liga megvétóz igazolásokat, hogy 5 világsztárt összevásárolnak egy csapatba, mert akkor az már rontaná a liga érdekeit. ott akkor miért szólnak bele, ott is midennki a keretek között azt venne akit akar nem?zavi27A Spurs az előző 5 napon 4 meccset játszott a Heat 3 napja nem meccselt. Lehet, hogy botütő csapatok ellen nyomta a Spurs de akkor is. Hozták a meccseket és Pop úgy számolt, hogy ezt a meccset a legnehezebb megnyerni, tehát teljesen logikus, hogy erre a meccsre időzítette a pihentetést. A fáradtság pedig igenis tényező, ha a napod úgy néz ki, hogy meccs zuhany busz repülő hajnalban hotel, este meccs zuhany busz repülő... Azt tette ami a csapatnak a legjobb. Ez nem gögösség, de ha igen az csak is azért van mert Stern folyamatosan próbál alátenni a csapatnak. A Spurs döntői vonzották a legkevesebb nézőt az elmúlt években és ez bassza a csőrét.
Az meg, hogy mi mennyire üzletromboló... Az elmúlt évek B'catse/Wizardsa/Cavs-e nem üzletromboló a lockout nem üzletromboló? Sternek az a legnagyobb baja, hogy nem tud Lakers-Lakers döntőt játszatni. (Knicks nyomatása amire szintén van példa is csak a nagy piac miatt van) Őt csak a pénz érdekli, tehát magasról tesz a kis piacú csapatokra még ha sikeresek akkor is. Cikkek sora jelent meg arról, hogy milyen stílusban viselkedik a Spurs ellen, miközben elengedi a Howard tradet ahol a Magic kapott egy csomag szotyit a liga legjobb centeréért...
Ha beleolvasom a tengerentúli médiába ki, hogyan nyilatkozott leszűrheted, hogy a döntő többség Sternt hozta ki vesztesnek. Császárnak, Darth Sternek nevezik, soha be nem következő időpontnak a 2014 februárt amikor végre eltakarodik. A nyilatkozó edzők (Carl, Rivers) játékosok, szakértők ( Shaq, Steve Kerr) szinte mind Popot védik. George Karl nyilatkozta, hogy legközelebb már abba is beleszól melyik játékosnak hány dobása lehet...
Szóval védheti az üzletét, de az üzlet qwára nem miatta, hanem a játékosok miatt sikeres, akiknek a teljesítménye jelentősen függ az edzőktől.
Blaise
több mint 13 éve
Nyilván a legjobb terméket kellene mindig a pályára rakni, de ennyi erővel lehetne azokat a csapatokat is büntetni, akik +/- 20 pontnál a negyedik negyedben a vízhordókat küldik a pályára. Ráadásul emlékszünk még masszív tankolásokra is. Meg lehet húzni a határt sok helyen, de szerintem minden edző saját felelőssége, hogyan menedzseli végig a szezont. Ha szarul, kirúgják, ha jól, akkor a szurkolók is megkapják a pénzükért, ami jár. Jó, Stern feje eldurrant, sztem Popnak már ez megért ennyit.füligjimmyEnnyi, megbüntették, mit kell ezen ennyire fennakadni akkor sokaknak. Biztos belehalltak abba a 250 ezer dollárba. nem 10 meccses büntetést kaptak. Mondom jogos volt Pop döntése, lehettek fáradtak (attól függetlenül ez mimden csapatnál így van már évtizedek óta, hogy számtalanszor voltak ilyen túrák a csapatoknál, ennyi erővel mindenki csinálhatná ezt kb minden 10. meccsen) pihentesse. De akkor elolvasva most, hogy ők mennyire nem bírják egymást Sternnel, méginkább egy direkt, odapörkölös húzásnak tartom, de nem a ligát védem, csak nem minden ennyire fekete-fehér itt, hogy szegény Spurs, Stern meg a galád ördög😊
több mint 13 éve
Nehezebb ügy ez azért, nem ennyire egyoldalú. Minden csapat egy termék is, ezt el kell fogadni, spurs 1 évben egyszer játszik Miamiben, lehet sokan csak azért vettek előre jegyet erre a meccsre, mert a Spurst akarták látni a legjobbjaival. Ez eddig nem volt jellemző az NBA-re azért, máshogy pihentettek, ottani gondolkodásban, bizniszben ez nem megszokott. Az már egy külön utólagos érdekesség, hogy durva jó meccs lett belőle, de mivan ha kapnak egy 30ast egy béna meccsen. Előtte 3 gyenge csapattal is játszottak, miért nem ott pihentete rotálva őket, ahelyett hogy egy főmeccsidős fannight derbin? Szóval árnyaltabb a kép azért, valahol Stern-t is meg lehet érteni picit. innentől ez veszélyes,üzletrontó tendencia is lehet ha mondjuk egy gyengébb csapat otthonába elkezdi midnenki a b csapatát küldeni pl. Inkább talán ezt megelőzendő volt ez a büntetés. Persze a másik fele jogos, hogy sportszakmailag hagy döntse el, hogy kiket játszat az edző, de ottani ligákban (szerencsére) ez nem egészen így épül fel azért. Másrészt 15 meccs ment le kb. a szezonból, nehogy már 4 kulcsembernek is egyszerre kelljen pihenni, mégha most húzosabb is volt ez a túra. Inkább ebben benne van kicsit Popovich gőgőssége, hogy ő bármit megtehet már szerinte. Amig sok esetben humoros meg jó, ebben az esetben lehet picit túllőtt a célon. Ő is benne van ebben a ligában, világban 15 éve, tudja hogy ezt nem így kellett volna megoldani. Ez kb. oylan mint mikor a liga megvétóz igazolásokat, hogy 5 világsztárt összevásárolnak egy csapatba, mert akkor az már rontaná a liga érdekeit. ott akkor miért szólnak bele, ott is midennki a keretek között azt venne akit akar nem?zavi27A Spurs az előző 5 napon 4 meccset játszott a Heat 3 napja nem meccselt. Lehet, hogy botütő csapatok ellen nyomta a Spurs de akkor is. Hozták a meccseket és Pop úgy számolt, hogy ezt a meccset a legnehezebb megnyerni, tehát teljesen logikus, hogy erre a meccsre időzítette a pihentetést. A fáradtság pedig igenis tényező, ha a napod úgy néz ki, hogy meccs zuhany busz repülő hajnalban hotel, este meccs zuhany busz repülő... Azt tette ami a csapatnak a legjobb. Ez nem gögösség, de ha igen az csak is azért van mert Stern folyamatosan próbál alátenni a csapatnak. A Spurs döntői vonzották a legkevesebb nézőt az elmúlt években és ez bassza a csőrét.
Az meg, hogy mi mennyire üzletromboló... Az elmúlt évek B'catse/Wizardsa/Cavs-e nem üzletromboló a lockout nem üzletromboló? Sternek az a legnagyobb baja, hogy nem tud Lakers-Lakers döntőt játszatni. (Knicks nyomatása amire szintén van példa is csak a nagy piac miatt van) Őt csak a pénz érdekli, tehát magasról tesz a kis piacú csapatokra még ha sikeresek akkor is. Cikkek sora jelent meg arról, hogy milyen stílusban viselkedik a Spurs ellen, miközben elengedi a Howard tradet ahol a Magic kapott egy csomag szotyit a liga legjobb centeréért...
Ha beleolvasom a tengerentúli médiába ki, hogyan nyilatkozott leszűrheted, hogy a döntő többség Sternt hozta ki vesztesnek. Császárnak, Darth Sternek nevezik, soha be nem következő időpontnak a 2014 februárt amikor végre eltakarodik. A nyilatkozó edzők (Carl, Rivers) játékosok, szakértők ( Shaq, Steve Kerr) szinte mind Popot védik. George Karl nyilatkozta, hogy legközelebb már abba is beleszól melyik játékosnak hány dobása lehet...
Szóval védheti az üzletét, de az üzlet qwára nem miatta, hanem a játékosok miatt sikeres, akiknek a teljesítménye jelentősen függ az edzőktől.
több mint 13 éve
Nyilván a legjobb terméket kellene mindig a pályára rakni, de ennyi erővel lehetne azokat a csapatokat is büntetni, akik +/- 20 pontnál a negyedik negyedben a vízhordókat küldik a pályára. Ráadásul emlékszünk még masszív tankolásokra is. Meg lehet húzni a határt sok helyen, de szerintem minden edző saját felelőssége, hogyan menedzseli végig a szezont. Ha szarul, kirúgják, ha jól, akkor a szurkolók is megkapják a pénzükért, ami jár. Jó, Stern feje eldurrant, sztem Popnak már ez megért ennyit.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Szégyen bazzeg. Ráadásul a cserék majdnem megverték a heatet. Szánalom.ChevyNehezebb ügy ez azért, nem ennyire egyoldalú. Minden csapat egy termék is, ezt el kell fogadni, spurs 1 évben egyszer játszik Miamiben, lehet sokan csak azért vettek előre jegyet erre a meccsre, mert a Spurst akarták látni a legjobbjaival. Ez eddig nem volt jellemző az NBA-re azért, máshogy pihentettek, ottani gondolkodásban, bizniszben ez nem megszokott. Az már egy külön utólagos érdekesség, hogy durva jó meccs lett belőle, de mivan ha kapnak egy 30ast egy béna meccsen. Előtte 3 gyenge csapattal is játszottak, miért nem ott pihentete rotálva őket, ahelyett hogy egy főmeccsidős fannight derbin? Szóval árnyaltabb a kép azért, valahol Stern-t is meg lehet érteni picit. innentől ez veszélyes,üzletrontó tendencia is lehet ha mondjuk egy gyengébb csapat otthonába elkezdi midnenki a b csapatát küldeni pl. Inkább talán ezt megelőzendő volt ez a büntetés. Persze a másik fele jogos, hogy sportszakmailag hagy döntse el, hogy kiket játszat az edző, de ottani ligákban (szerencsére) ez nem egészen így épül fel azért. Másrészt 15 meccs ment le kb. a szezonból, nehogy már 4 kulcsembernek is egyszerre kelljen pihenni, mégha most húzosabb is volt ez a túra. Inkább ebben benne van kicsit Popovich gőgőssége, hogy ő bármit megtehet már szerinte. Amig sok esetben humoros meg jó, ebben az esetben lehet picit túllőtt a célon. Ő is benne van ebben a ligában, világban 15 éve, tudja hogy ezt nem így kellett volna megoldani. Ez kb. oylan mint mikor a liga megvétóz igazolásokat, hogy 5 világsztárt összevásárolnak egy csapatba, mert akkor az már rontaná a liga érdekeit. ott akkor miért szólnak bele, ott is midennki a keretek között azt venne akit akar nem?
több mint 13 éve
Nyomorult ez a Stern, főleg azok után, hogy sztem egy elit meccset hozott össze ez a Spurs is a Heat ellen... Kíváncsian várom, ma mire megyünk mi James & co-val. Meg hajrá OKC és HOU, kell a lovetta.szabaszerintem bukjuk a mait, nem lesz zsinórban 6 W 😀
több mint 13 éve
Nyomorult ez a Stern, főleg azok után, hogy sztem egy elit meccset hozott össze ez a Spurs is a Heat ellen... Kíváncsian várom, ma mire megyünk mi James & co-val. Meg hajrá OKC és HOU, kell a lovetta.
több mint 13 éve
Nem értem.Az jobb lenne, hogy valami kamu sérüléssel indokolnák?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.