NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 307
40
18:00 College football playoff selection show
NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Gondoltam megnézem a Lakers ötödik idegenbeli vereségét idén (sorozatban), erre simán elkaszálták a Dallas-t. Iszonyat rosszul védekezett a Mavericks + a dobószázalék is gyenge volt. A Lakers a félidőben már 65 (!) pontot beszórt a házigazdának. Utána megnéztem a Wolves meccsét is, sajnos kikaptak de szerintem lesz még ebből jó kis csapat. Adelman azért elég rutinos és jó edző, szerintem összerak itt egy jó kis bandát. Love, Pekovic, Ridnour, Kirilenko, Barea. + a kispad 40 pontot termelt tegnap. Ez azért sokat számít a jövőre nézve. Azért ebből össze lehet hozni valamit. Tavaly ráment az év a csapatépítésre, de most idén több lesz 26 W-nél.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
A Thunder nyert szerencsére, Durant alkotott, de azt is néztem, a Rockets megcsapta a Bullst, a végén pedig pont Asik blokkolt egy olyat, mint a ház 😀És még így is van esély behúzni a Centralt, és besurranni a 4. helyen. Ez a röhej. Állítólag sokszor Reinsdorf telefonál, hogy gyerekek, ezt most nem szabad. Szóval nem lehet azt mondani, hogy Forman vagy Pax rossz GM lenne, csak éppen gerinctelenek.
Szerencsétlen Bulls FO kapott egy jó kis pofont, olyan komolytalanok az offseasonokban.Stez
LaLa Land máris lángokban áll, ahogy látom. Ráadásul Howard és Gasol k***ára passzolnak egymás mellé D'Antoni rendszerében.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Én most végeztem az OKC-BOS meccsel.Szerintem jó kis derbi volt.
Terry már egész jól tudja a playbook-ot, úgyhogy a kis fogócskái végén rendre jönnek a labdák Rondo-tól.
Az már csak bonus, hogy Rondo minden meccsen 2-3 alley-oop passzt kioszt KG-nek, Wilcox-nak. 😊
Már csak lepattanókat kéne szedegetni szorgalmasabban, mert a SAS ellen azon ment el a meccs főleg.
A pad jól termel, már csak Barbosa halvány.
A kiváló 1/2-es pedig hazament.
Valszeg senki nem fogja hiányolni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
És a Lakers megint röhöghet a markába. 😀Komoly...
Azt néztem, hülye álalt Love a kéztörésből hamarabb visszatért, két hét múlva várták csak, erre szórt 34 pontot és 14 lepattanót szedett. 😀
Nagy állat ez a csóka.
A Thunder nyert szerencsére, Durant alkotott, de azt is néztem, a Rockets megcsapta a Bullst, a végén pedig pont Asik blokkolt egy olyat, mint a ház 😀
Szerencsétlen Bulls FO kapott egy jó kis pofont, olyan komolytalanok az offseasonokban.
több mint 13 éve
Ha most kurvaokosnak akarnék tűnni akkor a Philis ismerősömtől anno azt kérdeztem, hogy mért jobb egy sérült C mint Igu ... Pedig megnézném hogy egy full kerettel mit csinálna playoffban a SixersTocaTavaly majdnem a teljes szezont végigtolta, ráadásul erőltetett menet is volt. Valahogy gyanúsan nem erre számítottunk, hogy kimarad egy egész évre. Nyáron még úgy volt, hogy csak biztonsági okokból kapja meg a német csodaszart, hogy tutira fájdalmak nélkül játszhasson.
Kár, hogy Howard nem akart hozzánk jönni...itt nagy király lehetett volna, Jrue-val még lehet contender is. Na mindegy, mindennek az oka LA. 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ha most kurvaokosnak akarnék tűnni akkor a Philis ismerősömtől anno azt kérdeztem, hogy mért jobb egy sérült C mint Igu ... Pedig megnézném hogy egy full kerettel mit csinálna playoffban a Sixers
több mint 13 éve
Egyre inkább úgy néz ki, hogy vége Bynum szezonjának...jól jártunk a trade-el...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A mai kínálatból kapásból fel tudok sorolni 7 meccset ami rangadó, jó meccsnek ígérkezik + engem érdekel. A Boston, Miami, OKC, Houston, Minnesota (engem érdekel mit tudnak most összehozni ennyi sérülttel és hiányzóval a Denver ellen; én nagyon szerettem régen a Wolves-t amikor Garnett ott játszott + Marbury, Szczerbiak stb; anno még a TV3-"télen nyáron" 😊 adta az NBA meccseket és ott sok Wolves meccs ment, és ott nagyon tetszett Garnett játéka; persze ez már nem az a Minnesota, de Love játéka is üdítő), Knicks és végül a Portland meccse.Nehéz lesz választanom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
pont erre gondoltam, hogy nem vagyok ebben olyan biztos, hogy ilyen kevés lett volna a csapatban, pl. Jax igencsak jó játékosnak számított azidőtájt+ még nem volt jellemző a komolyabb nba-koncentrálódás, ugye 93.8cal elsők voltak a védekezésben (támadásban nem voltak annyira acélosak), de már ott pattogtattak a mostani kb. semmire sem jó, de drága! alapjátékosaik, mint cserék, az nem hangzik olyan rosszul.Azért nem véletlenül lettek kisöpörve, nem volt az annyira jó csapat (hármast pl senki nem tudott konzisztensen dobni), a támadójáték kb Jax önzőzésén alapult 😊
sapka
Az még hozzátartozik, hogy a teljes keretet semmiféleképpen sem tudták volna együtt tartani. A következő idénynek egyébként még nem tankolási szándékkal futottak neki, önmaguktól voltak rosszak 😊 Utána döntött úgy Jordan, hogy akkor másik utat választ.
A jelenlegi nba-ben nem igazán hiszek ebben az újjáépítés szövegben, kell 2-3 jobb rookie, kurva sok cap-space, jó piac és jön 1 sztár az hoz egy másikat és kész; ez volt a hatalmas nagy építkezés, és top csapat.sapkaJa csak ennyi? Küldhetnél körlevelet az NBA GM-einek, hogy megvan a recept 😛
Ez nem így megy. A top csapathoz szupersztár kell, azt meg nem lehet csak úgy leakasztani a sufniból. A 2-3 jobb rookie meg baszki egész draftok classokból szokott kijönni...
Sok cap space-t nehéz csinálni, mert a tulajok döntő többségének fontos az azonnali bevétel. Arról nem is beszélve, hogy ha meg is van a cap space, pl Charlotte-ba nem igazolna le szupersztár.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
pont erre gondoltam, hogy nem vagyok ebben olyan biztos, hogy ilyen kevés lett volna a csapatban, pl. Jax igencsak jó játékosnak számított azidőtájt+ még nem volt jellemző a komolyabb nba-koncentrálódás, ugye 93.8cal elsők voltak a védekezésben (támadásban nem voltak annyira acélosak), de már ott pattogtattak a mostani kb. semmire sem jó, de drága! alapjátékosaik, mint cserék, az nem hangzik olyan rosszul.elmerengtem kicsit a múlton, és a rostereken, de a 2009-es bobcats elég durván nézett ki: Chandler-Diaw-G.Wall-S.Jackson-Felton +Bell+Henderson+Hughes+TT+aprólékEzt nevezik újjáépítésnek 😊 Végül is az a csapat elérte a célt, playoffba jutott, ugye addig a nagy semmit tudta felmutatni a Bobcats franchise. Látták, hogy annak a keretnek alacsony a plafonja (mivel alacsony seedre esély nem lett volna, első körös kiesés, max szorosabban 😊 ), ezért robbantottak.
és kizúgtak a PO első körében az Orlando ellen 4-0-ra
ahhoz képest igencsak nagy lejtőre szaladtaksapka
Nem akarták túlfizetni se Feltont, se Wallace-t, Jaxnél meg Chandlernél szóba se jött, hogy sokáig lesznek ott (Chandler pl abszolút nem is vált be a Catsben, többet kellett volna hozzátennie a csapat játékához, mint amit a contendereknél betöltött szerepében kell, rögtön nem tűnt olyan jó játékosnak). Jakehomer
A jelenlegi nba-ben nem igazán hiszek ebben az újjáépítés szövegben, kell 2-3 jobb rookie, kurva sok cap-space, jó piac és jön 1 sztár az hoz egy másikat és kész; ez volt a hatalmas nagy építkezés, és top csapat.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
És most már Jordant sem szabad anyázni 😊
több mint 13 éve
elmerengtem kicsit a múlton, és a rostereken, de a 2009-es bobcats elég durván nézett ki: Chandler-Diaw-G.Wall-S.Jackson-Felton +Bell+Henderson+Hughes+TT+aprólékEzt nevezik újjáépítésnek 😊 Végül is az a csapat elérte a célt, playoffba jutott, ugye addig a nagy semmit tudta felmutatni a Bobcats franchise. Látták, hogy annak a keretnek alacsony a plafonja (mivel alacsony seedre esély nem lett volna, első körös kiesés, max szorosabban 😊 ), ezért robbantottak.
és kizúgtak a PO első körében az Orlando ellen 4-0-ra
ahhoz képest igencsak nagy lejtőre szaladtaksapka
Nem akarták túlfizetni se Feltont, se Wallace-t, Jaxnél meg Chandlernél szóba se jött, hogy sokáig lesznek ott (Chandler pl abszolút nem is vált be a Catsben, többet kellett volna hozzátennie a csapat játékához, mint amit a contendereknél betöltött szerepében kell, rögtön nem tűnt olyan jó játékosnak).
Persze mindig kérdéses, hogy megéri-e egy ilyen drasztikus újjáépítést felvállalni, de szerintem jobb, mint túlfizetni középszerű játékosokat - khm Suns khm.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Óóóóóó, Ronnie B, de sajnálom, hogy elbocsátottak. 5 millió helyett most minimum szerződéssel pattogtat.és még 3-mast is egész korrektül dobja, bár a dobómozdulatától kiráz a hideg
füligjimmy
több mint 13 éve
Megvan a második győzelmünk, ráadásul az általam nem kedvelt Celtics ellen. Ha így nyomjuk akár a 10 is meglehet.
több mint 13 éve
elmerengtem kicsit a múlton, és a rostereken, de a 2009-es bobcats elég durván nézett ki: Chandler-Diaw-G.Wall-S.Jackson-Felton +Bell+Henderson+Hughes+TT+aprólékés kizúgtak a PO első körében az Orlando ellen 4-0-ra
ahhoz képest igencsak nagy lejtőre szaladtak
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
2 nappal ezelőtti játéknapom kaptam el a Portland-Houston meccs végét. Utolsó negyed + OT. Nagyon király hangulat volt + szurkolás is ment ezerrel (nem az a szokásos balfasz csend; már bocsánat). Jó volt nézni. Izgalmas is volt a meccs. Szerintem érdemes számolni komolyabban is a Portland-el (nem azért mondom, mert láttam ezt az egy meccset, nyertek és akkor már jók). A rookie Lillard-nak nagyon jó keze van, tempókat szépen dobja, okosan játszik, büntetőzni nagyon tud. A kommentátor egyszerűen csak úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy: "The future".Na viszont engem például a Nets drukkerek töketlensége kifejezetten zavart, amikor a Celtics elleni meccset néztem.
Meg persze ott van Batum (mekkora blokkot nyomott; te jó Isten!)és Alridge is.
Mondjuk én legtöbbet a Houston meccseit nézem, Harden és Lin miatt, meg persze kíváncsi vagyok így a csapatra is.danyly
Végig szinte kuss, semmi drukk, holott azért nagy meccset játszottak és elég jó csapatot vertek végül.
Nagyobb hangulatot várnék, ez lehangoló volt.
több mint 13 éve
2 nappal ezelőtti játéknapom kaptam el a Portland-Houston meccs végét. Utolsó negyed + OT. Nagyon király hangulat volt + szurkolás is ment ezerrel (nem az a szokásos balfasz csend; már bocsánat). Jó volt nézni. Izgalmas is volt a meccs. Szerintem érdemes számolni komolyabban is a Portland-el (nem azért mondom, mert láttam ezt az egy meccset, nyertek és akkor már jók). A rookie Lillard-nak nagyon jó keze van, tempókat szépen dobja, okosan játszik, büntetőzni nagyon tud. A kommentátor egyszerűen csak úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy: "The future". Meg persze ott van Batum (mekkora blokkot nyomott; te jó Isten!)és Alridge is.
Mondjuk én legtöbbet a Houston meccseit nézem, Harden és Lin miatt, meg persze kíváncsi vagyok így a csapatra is.
több mint 13 éve
C's meccseket néz rajtam kívül valaki?Barbosa szerintem nagyon jó, jó húzás volt a leigazolása.
Nekem egyre jobb kedvem van a meccseiken.
Napról-napra egyre jobban összeáll a védekezés.
Végre van kispad is, Pierce egészséges, KG tud sokat pihenni, mert van magasember rotáció is.
Green, Wilcox egyre jobban magára talál.
Lee, Barbosa, Terry még tanulja a playbook-ot... 😊
Nálam csak Terry játéka, és szerep kérdőjeles egy kicsit. Ha kezdő (első 4-5 meccs után az), akkor nem kap elég labdát, mert a kezdőknél Ő csak sokadik opció. Én inkább a padról hoznám, mert ott több dobása lehetne.
Ja és a Memphis is azt hiszem felkerül a nézendő csapatok listájára.
Idén eddig csak a NYK elleni meccsüket láttam, és nagyon ott voltak.Sinisa
Már most is jó pár meccse volt, ahol a szarból húzta ki a csapatot.
több mint 13 éve
Óóóóóó, Ronnie B, de sajnálom, hogy elbocsátottak. 5 millió helyett most minimum szerződéssel pattogtat. Rashed Wallace 8 másodperc alatt futott palánktól palánkig, ez tuti új egyéni rekord.
Vasárnap déli időpontokban mindig bele tud nyúlni az ember a minőségi kosárlabdába, de míg a Magic-Raptors két rossz csapat nem túl érdekes összecsapása, a Pacers-Knicks 3. negyedének utolsó 4 percéhez hasonlót életemben nem láttam
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
C's meccseket néz rajtam kívül valaki?Nekem egyre jobb kedvem van a meccseiken.
Napról-napra egyre jobban összeáll a védekezés.
Végre van kispad is, Pierce egészséges, KG tud sokat pihenni, mert van magasember rotáció is.
Green, Wilcox egyre jobban magára talál.
Lee, Barbosa, Terry még tanulja a playbook-ot... 😊
Nálam csak Terry játéka, és szerep kérdőjeles egy kicsit. Ha kezdő (első 4-5 meccs után az), akkor nem kap elég labdát, mert a kezdőknél Ő csak sokadik opció. Én inkább a padról hoznám, mert ott több dobása lehetne.
Ja és a Memphis is azt hiszem felkerül a nézendő csapatok listájára.
Idén eddig csak a NYK elleni meccsüket láttam, és nagyon ott voltak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Nagyon tetszik Dunlap (Bobcats) munkája. Pedig Gordonnal törököt fogtak (nem meglepetés, másrészt egy hülye szólás), de ha a pistons nem védette a picket, akkor még 1/1 is könyen lehet. Ráadásul nincs Henderson, pedig a ők Walkerrel egy nagyon komoly párost fognak alkotni. De a magasembereik... Mullens, Biyombo, Thomas, Haywood, jajanyámborogass.füligjimmyGordon - legalábbis eddig - összességében pozitív hatással van a Catsre, scoring a benchről, ennyit tud, ezt hozza is.
Henderson kiesése viszont adott egy érdekes lehetőséget Dunlapnek, ami beválni látszik: Kemba viszonylag sokat van fent a pályán Sessionsszel párban és olyankor az utóbbi irányít, ami nagyon nem megy Kembának. Viszont scorernek jó, baromi gyors first step, jól fejez be a palánk közelében és javult a jumperje is.
A front court tényleg mókás, bár Mully kezd életjeleket mutatni, tudtuk, hogy elég jól dob, és most már nem annyira rettentő puhány, mint eddig.
Az erősen kérdéses, hogy MKG megérte-e az 1/2-t, de hogy jó kis karrierje lesz (borderline all star, Gerald Wallace, Shawn Marion szint), az tuti. Az meg már nagy előrelépés Sean May és Adam Morrison után 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ez a Rondo mekkora egy beast. 3 negyed alatt 19 gólpassz.szabaHát ha nincs ellen a palánk alatt könnyű ziccet dobni 😀 Ez a Raptors se megy sehova még vagy 10 évig, és azért írok csak 10 évet, mert egyszer csak szerencséjük lesz a drafton. A litván srác NBA center, ez már most látszik. De továbbra is keresnek egy olyan edzőt, aki tudja tanítani a palánk alatti védekezést, ami azért mégiscsak kosárlabda 101. Bár Lowry kiválásával nincs olyan G, aki az embere előtt tud (vagy akar) maradni. Most megint draftoltak egy olyan dobóhátvédet, aki nem tud/mer/akar dobni, DeRozan mellé kellett nagyon (bár mínusz húsznál süllyesztett két triplát).
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ez a Rondo mekkora egy beast. 3 negyed alatt 19 gólpassz.szaba32 perc alatt 20 gólpassz 😀
nem rossz-nem rossz

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Ez a Rondo mekkora egy beast. 3 negyed alatt 19 gólpassz.