NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Legutóbbi 5 meccsből 4 win, és a Mavstől is csak 1-el kaptunk ki :cool:
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A Bulls egyelőre veretlen (10-0) a csoportjában. Ami azért világröhej. Pocsék dobóforma, nagyon hiányzik Noah, Boozer hol sérült, hol nem, Bogans egy rakás szar, de mégis veretlenek. A tegnapi meccs után pedig csak annyit tudok mondani:

Give it to me, Big Sexy!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 642 — Invisible man
Szerintem ezért akarja mindenki leigazolni: http://www.youtube.com/watch?v=5NcbB8VPA1Q&feature=player_embedded 😀Matthew99
Persze, Gallinari háttértáncosa akar lenni 😀
http://www.youtube.com/watch?v=3lPWMKD8uZoChevy
Megvan az X-faktor benne 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Szerintem ezért akarja mindenki leigazolni: http://www.youtube.com/watch?v=5NcbB8VPA1Q&feature=player_embedded 😀Matthew99
Persze, Gallinari háttértáncosa akar lenni 😀
http://www.youtube.com/watch?v=3lPWMKD8uZo
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 642 — Invisible man
Szerintem ezért akarja mindenki leigazolni: http://www.youtube.com/watch?v=5NcbB8VPA1Q&feature=player_embedded 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Azért elég durva ez a Hornets 😀 Blowout weekend lett az övék.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
A Spurs elleni 96-72 sem volt gyenge... Egyébként eddig 7 vereségből 2-őt a Hornets ellen szenvedett el a csapat...eaglesmcnabb
Ez már önmagában elég volt arra, hogy jól induljon a napom. 😊 Azért kár, hogy a Dallas nyert 1 ponttal...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Hornets-Hawks 100-59 😮 😮

itt meg mi történt?JJ Tiller
hengerelünk 😛
ilyenkor szokott lesérülni valaki 5 hétreatapapa
A Spurs elleni 96-72 sem volt gyenge... Egyébként eddig 7 vereségből 2-őt a Hornets ellen szenvedett el a csapat...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Hornets-Hawks 100-59 😮 😮

hengerelünk 😛
ilyenkor szokott lesérülni valaki 5 hétre

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
1 pont 😕
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
D.J. tegnap vadult egy kicsit,az első félidőt néztem,első 6 percben 11 pont (3/3 tripla),meg is lett a W
Most meg nézem,hogy a Knicks beajánlott egy ilyen csomagot Meloért,hogy 1.kör+Wilson Chandler+Fields és a Nuggets szerint ez kevés,úgy,hogy fél év múlva ingyen mehet..
Viccesnek érzem.Newman
Miért? Ez mitől lett volna olyan jó nekünk? Chandler lejár az év végén, Fields meg harmadik számú SG lehetne nálunk. A 1st igen, az okés, de annyit nyáron is adna érte valaki sign n' trade-del.
Persze, nagy szar, hogy itt van, ma is lejáratta a csapatot a főköcsögök elleni semmittevésével. Nem kéne már játszatni, mert abszolút csak hátráltatja az egész csapatot, pedig lennének, akiknek még ér valamit pályára lépni az NBA-ben, és akik még hajlandóak lennének tenni, nem kell, hogy egy nagyravágyó köcsög lelombozza őket meccsről meccsre.TheMileHighCity
gondolom Durantre elcserélnéd 😀
több mint 13 éve
Hornets-Hawks 100-59 😮 😮

Horford nem játszott. 😛
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
Hornets-Hawks 100-59 😮 😮

itt meg mi történt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Most meg nézem,hogy a Knicks beajánlott egy ilyen csomagot Meloért,hogy 1.kör+Wilson Chandler+Fields és a Nuggets szerint ez kevés,úgy,hogy fél év múlva ingyen mehet..
Viccesnek érzem.Newman
Ha jönni akar ide, akkor jöjjön FA-n nehogymár ilyen csomagot adjunk érte(Fieldset nem adnám senkinek, mert rohadt hasznos játékkos). A Nuggets meg ott szívta meg, hogy dagi sír New Yorkért, szóval úgy tudunk zsidóskodni, ahogy akarunk.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
D.J. tegnap vadult egy kicsit,az első félidőt néztem,első 6 percben 11 pont (3/3 tripla),meg is lett a W
Viccesnek érzem.Newman
Miért? Ez mitől lett volna olyan jó nekünk? Chandler lejár az év végén, Fields meg harmadik számú SG lehetne nálunk. A 1st igen, az okés, de annyit nyáron is adna érte valaki sign n' trade-del.
Persze, nagy szar, hogy itt van, ma is lejáratta a csapatot a főköcsögök elleni semmittevésével. Nem kéne már játszatni, mert abszolút csak hátráltatja az egész csapatot, pedig lennének, akiknek még ér valamit pályára lépni az NBA-ben, és akik még hajlandóak lennének tenni, nem kell, hogy egy nagyravágyó köcsög lelombozza őket meccsről meccsre.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Hehe, elvertük a Pistonst is. 😛 Nem is kell Melo, Morrow visszatért, behúzta a momentumot, aztán onnan már megnyertük. Harris is jó volt.
több mint 13 éve
Viccesnek érzem.Newman
Nuggets hülye. Vagy úgy érzik, hogy most ezzel a garnitúrával - és a kétséges CBA-vel - még lehet esélyük.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Viccesnek érzem.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
fasza lett nagyon 😊
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Köszi Maka!
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
http://sportmajom.blog.hu/2011/01/20/idenyfelezo_eroviszonyok

Idényfelező NBA erősorrend, Andrea Bargnani All-Starral, és egyéb humorbombákkal kiegészítve.

Lájk.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
"Announced attendance was 15,951, meaning that if attendance averages 14,891 during the Hornets' next two home games, that will void a provision in the team's lease that would allow it to relocate after this season."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
végre vége a saga-nak de akkor is kell vkit outlow elé szerezni mert ez katasztrófa. és mondjuk a hamilton trade-t attól függetlenül megléphetnénk sztem, mert graham használhatatlan, morrow meg nagyon egydimension

ja és murphy trade-t kért tegnap prokhi-tóla.kacsa
Szegény Murphy. Jó játékos sztem, de vmiért nem jött neki össze ez a Jersey kirándulás. Graham védekezésben nem rossz. Outlaw tegnap pl. elég közepes volt. Kíváncsi vagyok, rámozdul-e King vkire.
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
végre vége a saga-nak de akkor is kell vkit outlow elé szerezni mert ez katasztrófa. és mondjuk a hamilton trade-t attól függetlenül megléphetnénk sztem, mert graham használhatatlan, morrow meg nagyon egydimension

ja és murphy trade-t kért tegnap prokhi-tól