NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Majdnem elmulasztottam a Bobcats-Bulls meccset. Sajnos csak majdnem. Kíváncsi vagyok, a macskák behúzzák e, eddig 5 ponttal vezetnek, de valami elképesztő dobásokat oldanak meg. Tízzel több kísérletből sikerült 5 ponttal kevesebbet dobni. Ebben van rutin.

Robinson játszik = nő a hátrány
Teague játszik = csökken a hátrány.
Tehát Robinson játszik

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 142 — Gràcies Pep!
LAC-BOS-t nézte valaki?
Elég kiábrándító volt.
A Clippers szétkapta a C's-t, mint majom a zsebórát.

Collins-t pedig nemhogy a kezdőben, de a keretben sem szeretném látni.
Ha a pályán van egyel kevesebb kelta van a pályán.
Támadásban semmi, védekezésben csak a faultok, néha egy pattanó...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
reméljük a legjobbakat. minden nagy névvel összehoznank minket, zen mester, larry brown stb. hát a pénz nem lesz akadály az biztos
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mike Brown ugyan miért? SvG-t nem érdekli a meló. szaba
Legalább védekezés lenne. Azt nem elhet elvitatni, hogy ahhoz ért. És ebben a helyzetben nem nevezhetsz ki egy sokra tartott segédedzőt, tapasztalt ember kell. Még akkor is, ha tudod, mire elég a tapasztalata.

hangtime.blogs.nba.com/2012/12/27/nets-need-to-hold-williams-accountable/

Williamset mindig kicsit túlértékeltek tartottam, de az a táblázat, hogy mennyivel jobban védekezik a csapat nélküle, hülyeség. A cserék egyszerűen nem tudnak dobni, ha tudnának, kezdők lennének. Gondolom nagy újdonságot mondtam mindenkinek.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 815
Mike Brown ugyan miért? SvG-t nem érdekli a meló.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Kellene egy jó edző. szaba
Jay Z can be HC and let Beyonce be assistant coach. 😊

Szerk.: Viccet félre téve: Stan Van Gundy, vagy Mike Brown, vagy Sam Mitchell (a Torontót kétszer bevitte egymás után a PO-ba)?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
PJ Carlesimo a ti emberetek 😂Fucu
és Carlesimo lett az interim HC 😂empty taxi
tudom, ezért írtam 😉Fucu
Gondoltam csak gonoszkodsz 😊 én nem rég láttam a hírt h PJC lesz a HC, elő kellene venni vmelyik öregek otthonából Sprewellt 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
és Carlesimo lett az interim HC 😂empty taxi
tudom, ezért írtam 😉

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
és Carlesimo lett az interim HC 😂

Madden hates me.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
George Karl 😊empty taxi
Mike Brown épp állás nélkül van 😀
több mint 12 éve
George Karl 😊

Madden hates me.
több mint 12 éve
PJ Carlesimo a ti emberetek 😂

több mint 12 éve
Kellene egy jó edző.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 142 — Gràcies Pep!
AJ repült is Brooklyn-ból.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Szerencsétlen Dragic...

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Értem és teljesen igazad van, mondjuk ha nem kell 4-es,5ös akkor Asikot okos dolog volt nem megtartani egy 2-esért 😛 😀, mondjuk nem pont Hinrichért 😀
Csak kicsit már olyan vagy mint anno Hawksos barátom aki Chis Pault ha meglátta játszani még 4 év múlva is 10 percet arról beszélt hogy mekkor sztár lehetett volna Atlantában 😀
Toca
Bár ez lenne a legnagyobb hibám....

A Bulls-Pacers vihar miatt elmarad.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 978 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kedves este volt a tegnapi Celtics és Rockets győzelemmel, remélem most már tartósan mindkettő 50% fölé kerül.
több mint 12 éve
Ez óriási lett. 😛
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 188 — no es importante
Ha már CP3 szóba került, muszáj megosztanom a legújabb reklámját, nem tudom láttátok-e már, de én imádom 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kéne neked valami pszihomókus, hogy ezen túl tudj lendülni 😊
Amúgy ha az utolsó párpercet nézzük akkor igen a Heatnek kedveztek talán a döntések. Westbrook faltot nem mutatták normális szögben. De a meccsen annyira összevissza fújtak hogy az tény. Geci dobálózás ellen amit azért pl. Allen gyönyörű már már Ginobili színészettel ad elő, nehéz mit tenni 😊Toca
Sajnos igazad van, az inkompetenciát egyszerűen nem bírom elviselni. Az, hogy Reinsdorf nem szereti a Bullst, és lenyilatkozza, hogy a 6 gyűrűt odaadná 1 White Sox gyűrűért, éveken keresztül egy pénzügyi fejőstehénnek használja a csapatot, az oké. De ha van egy pl. 75 milliós kereted, azt így kell kihasználni? Mondjuk Hamiltont állítólag el akarják cserélni a semmiért, hogy a luxusadó alá kerüljenek, ez szerintem mindent elárul. Egy kivénhedt irányítóra költed a lóvét? Minden tiszteletem Kirk kapitányé, a maximumot hozta ki a tehetséségből, de ő azért jött, mert majd ő lesz a kettes Rose mellett. Komolyan. Hát így mindjárt más. Egy olyan ligában, ahol kiveszik az All-Star szavazásból a centerposztot. Ez lehet vitaindító, de ez nálam eldönti a Jordan vs. akárki témakört. Kik játszanak négyes-ötös poszton? Howard mögött (akinek a teljesítménye nekem a szezon csalódása eddig) hatalmas szakadék. Négyes poszton már kicsit jobban el vagyunk eresztve, Duncan, Garnett (ő is centert kénytelen játszani), Randolph, Gasol (3 évvel ezelőttről), egyik se mai csirke, Bosh, Love, ide befér Horford. Közülük ki az, akire egy GM rábök, hogy 2013-ra én győztes csapatot fogok építeni köréjük? Na igen, egy kicsit elkanyarodtam 😀füligjimmy
Értem és teljesen igazad van, mondjuk ha nem kell 4-es,5ös akkor Asikot okos dolog volt nem megtartani egy 2-esért 😛 😀, mondjuk nem pont Hinrichért 😀
Csak kicsit már olyan vagy mint anno Hawksos barátom aki Chis Pault ha meglátta játszani még 4 év múlva is 10 percet arról beszélt hogy mekkor sztár lehetett volna Atlantában 😀
több mint 12 éve
Amúgy ha az utolsó párpercet nézzük akkor igen a Heatnek kedveztek talán a döntések. Westbrook faltot nem mutatták normális szögben. De a meccsen annyira összevissza fújtak hogy az tény. Geci dobálózás ellen amit azért pl. Allen gyönyörű már már Ginobili színészettel ad elő, nehéz mit tenni 😊Toca
Sajnos igazad van, az inkompetenciát egyszerűen nem bírom elviselni. Az, hogy Reinsdorf nem szereti a Bullst, és lenyilatkozza, hogy a 6 gyűrűt odaadná 1 White Sox gyűrűért, éveken keresztül egy pénzügyi fejőstehénnek használja a csapatot, az oké. De ha van egy pl. 75 milliós kereted, azt így kell kihasználni? Mondjuk Hamiltont állítólag el akarják cserélni a semmiért, hogy a luxusadó alá kerüljenek, ez szerintem mindent elárul. Egy kivénhedt irányítóra költed a lóvét? Minden tiszteletem Kirk kapitányé, a maximumot hozta ki a tehetséségből, de ő azért jött, mert majd ő lesz a kettes Rose mellett. Komolyan. Hát így mindjárt más. Egy olyan ligában, ahol kiveszik az All-Star szavazásból a centerposztot. Ez lehet vitaindító, de ez nálam eldönti a Jordan vs. akárki témakört. Kik játszanak négyes-ötös poszton? Howard mögött (akinek a teljesítménye nekem a szezon csalódása eddig) hatalmas szakadék. Négyes poszton már kicsit jobban el vagyunk eresztve, Duncan, Garnett (ő is centert kénytelen játszani), Randolph, Gasol (3 évvel ezelőttről), egyik se mai csirke, Bosh, Love, ide befér Horford. Közülük ki az, akire egy GM rábök, hogy 2013-ra én győztes csapatot fogok építeni köréjük? Na igen, egy kicsit elkanyarodtam 😀

- Abe Simpson
több mint 12 éve
A rakéták úgy szarják a 120-akat, mint ha mi sem lenne egyszerűbb. 😀 Úgy érzem kezd megint kialakulni a teljes nyugati hegemónia alapja.
több mint 12 éve
Na, csak sikerült kiszopni 20 ponttal. Asik 20 pont 18 pattanó, és kb. terror volt a palánk alatt. Na, ő nem ért erre az évre 5 milliót. Kirk Hinrich megért 4-et, végre ugyanaz a patkolt tetű, akit egész szezonban láthattunk 2-3 meccstől eltekintve. Ma már másodvonalbeli irányítókkal se tud mit kezdeni, egyszerűen lerohanják a picsába, csodálkozok, hogy nem tette mindegyik. Egy nem garantált szerződésű streetballer lejátsza a pályáról. Persz a padon csücsül Teague, aki legalább lábon felveszi a versenyt akárkivel. Ráadásul Deng is megsérült. A Pacers úgy elver, mint jég a határt.füligjimmy
Akkor jó, hogy nem maradtam fent megnézni a meccset. Le se töltöm, minek idegesítsem fel magam.

több mint 12 éve
Na, csak sikerült kiszopni 20 ponttal. Asik 20 pont 18 pattanó, és kb. terror volt a palánk alatt. Na, ő nem ért erre az évre 5 milliót. Kirk Hinrich megért 4-et, végre ugyanaz a patkolt tetű, akit egész szezonban láthattunk 2-3 meccstől eltekintve. Ma már másodvonalbeli irányítókkal se tud mit kezdeni, egyszerűen lerohanják a picsába, csodálkozok, hogy nem tette mindegyik. Egy nem garantált szerződésű streetballer lejátsza a pályáról. Persz a padon csücsül Teague, aki legalább lábon felveszi a versenyt akárkivel. Ráadásul Deng is megsérült. A Pacers úgy elver, mint jég a határt.

A Heat-OKC nem lehetett csalás, nem láttátok, hogy Jamesre befújtak egy faultot? füligjimmy
Amúgy ha az utolsó párpercet nézzük akkor igen a Heatnek kedveztek talán a döntések. Westbrook faltot nem mutatták normális szögben. De a meccsen annyira összevissza fújtak hogy az tény. Geci dobálózás ellen amit azért pl. Allen gyönyörű már már Ginobili színészettel ad elő, nehéz mit tenni 😊
több mint 12 éve
Na, csak sikerült kiszopni 20 ponttal. Asik 20 pont 18 pattanó, és kb. terror volt a palánk alatt. Na, ő nem ért erre az évre 5 milliót. Kirk Hinrich megért 4-et, végre ugyanaz a patkolt tetű, akit egész szezonban láthattunk 2-3 meccstől eltekintve. Ma már másodvonalbeli irányítókkal se tud mit kezdeni, egyszerűen lerohanják a picsába, csodálkozok, hogy nem tette mindegyik. Egy nem garantált szerződésű streetballer lejátsza a pályáról. Persz a padon csücsül Teague, aki legalább lábon felveszi a versenyt akárkivel. Ráadásul Deng is megsérült. A Pacers úgy elver, mint jég a határt.

A Heat-OKC nem lehetett csalás, nem láttátok, hogy Jamesre befújtak egy faultot?

- Abe Simpson