NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
marci
1 023
Remélem Donniera rájön a szaporafosás pár hónapig ha ebbe belemegy. De szerintem ez még mindig kamu. Nem akarom elhinni, hogy Gallo is menne. Legrosszabb esetben a Nuggets szurkolók száma nőne eggyel.ChevyEzt szerintem Dolan (a tulaj) nyomja. Walsh van olyan értelmes (még STAT is, valamelyik Yahoo-s újságíró forrása szerint), hogy tudja: a csapat kiürítésével szart sem fognak tudni csinálni idén. Arról nem is beszélve, hogy ha bebetonozzák a két sztárt és bevezetik a hard capet, nehéz lesz köréjük építkezni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Karl bácsi is csak a rákja miatt került le a közellenség listámról.fejberúgdalom Kroenke-t ha idehozza azt a senkiházi digót.haromtNem túl nagy életbiztosítás Denveri fejesnek lenni valamilyen major league csapatnál. Gondolom már egész szép rakás név van a halállistadon csak ilyen emberekből. 😊iktriad
Persze sokan nincsenek rajta. De Kroenke erősen nyomul a mai NHL tradejével. Ha Gallinari jön ide akkor az még szög a koporsójába. Ezt még a Rockies élén végzett jó munkája sem feledteti
több mint 13 éve
fejberúgdalom Kroenke-t ha idehozza azt a senkiházi digót.haromtNem túl nagy életbiztosítás Denveri fejesnek lenni valamilyen major league csapatnál. Gondolom már egész szép rakás név van a halállistadon csak ilyen emberekből. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fejberúgdalom Kroenke-t ha idehozza azt a senkiházi digót.
több mint 13 éve
Remélem Donniera rájön a szaporafosás pár hónapig ha ebbe belemegy. De szerintem ez még mindig kamu. Nem akarom elhinni, hogy Gallo is menne. Legrosszabb esetben a Nuggets szurkolók száma nőne eggyel.Chevyheh, jól átbasszák a csapatomat és még ezután szurkoljak is nekik? 😛
hát bassza meg a Nuggets ha elviszik Gallót vagy Fieldset, biztos nem szurkolnék nekik 😀
több mint 13 éve
Remélem Donniera rájön a szaporafosás pár hónapig ha ebbe belemegy. De szerintem ez még mindig kamu. Nem akarom elhinni, hogy Gallo is menne. Legrosszabb esetben a Nuggets szurkolók száma nőne eggyel.ChevyNem tudom mennyire komoly, szeretném azt hinni, hogy az. Én meglépném már mindenképpen, zárjuk le az ügyet, ennél jobbat nem nagyon hiszem, hogy részünkről ki lehetne hozni belőle - ha úgy számolunk, hogy a Nets-vonal csak kamu. Remélem, Melo nem fogja meggondolni magát, mert ugye a múlt héten már a maradására utalt. :/
haromt: Curry-t csak a lejáró miatt vennénk át.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eddy Curry mint egy falat kenyér úgy kéne
több mint 13 éve
Maka
2 760
Holnaputánra tervezem.http://sportmajom.blog.hu/2011/02/18/az_nba_arany_pillanataimikorra várható hogy felrakd a második részt?Cowboykarcsi
Régi/új cikk az elmúlt évtized legjelentősebb momentumaival. Kitartást hozzá.Maka
több mint 13 éve
http://sportmajom.blog.hu/2011/02/18/az_nba_arany_pillanataimikorra várható hogy felrakd a második részt?
Régi/új cikk az elmúlt évtized legjelentősebb momentumaival. Kitartást hozzá.Maka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Remélem Donniera rájön a szaporafosás pár hónapig ha ebbe belemegy. De szerintem ez még mindig kamu. Nem akarom elhinni, hogy Gallo is menne. Legrosszabb esetben a Nuggets szurkolók száma nőne eggyel.A Nets-ben az orosz nem normális, annál nem lehet tudni, lehet komolyan gondolná, csak mivel Melo nem fog aláírni, hogy oda mehessen, nem valószínű az egész. A Knicks-től meg mi kérnénk ennyit, részükről nem sok értelme lenne. Szerintem a Nets-t még mindig csak arra használjuk, hogy a Knicks-ből próbáljuk minél nagyobb értéket kisajtolni, mert Melo úgyis csak oda akar menni.Az All-Star alatt tárgyalni fog a Nets-szel és a Knicks-szel is állítólag.Én pedig továbbra is úgy gondolom, egyik se fog ennyit adni érte, esetleg a Nets, de a Knicks semmiképpen. Szinte emberük se maradna.deny79
A legutóbbi hírek szerint:
Chandler, Galinari, Fields, Felton, Mozgov, egy 1st vagy Favors, Harris, Uzoh, Murphy + négy 1st (Melo-ért, Billups-ért, meg egy rakás töltelékemberért) ajánlatok reppentek fel.
Nekem még mindig a Nets-csomag tetszene jobban.TheMileHighCity
És úgy látom érdemes volt bedobni ezt a csalit, mert csak tudott emelni a Knicks. 😛
The Knicks have offered forward Danilo Gallinari, point guard Raymond Felton, forward Wilson Chandler and center Eddy Curry, plus a No. 1 draft choice to be acquired from another team, in exchange for Anthony, Chauncey Billups and fill-in players to make the salaries match, according to a league source.TheMileHighCity
több mint 13 éve
A Nets-ben az orosz nem normális, annál nem lehet tudni, lehet komolyan gondolná, csak mivel Melo nem fog aláírni, hogy oda mehessen, nem valószínű az egész. A Knicks-től meg mi kérnénk ennyit, részükről nem sok értelme lenne. Szerintem a Nets-t még mindig csak arra használjuk, hogy a Knicks-ből próbáljuk minél nagyobb értéket kisajtolni, mert Melo úgyis csak oda akar menni.Az All-Star alatt tárgyalni fog a Nets-szel és a Knicks-szel is állítólag.Én pedig továbbra is úgy gondolom, egyik se fog ennyit adni érte, esetleg a Nets, de a Knicks semmiképpen. Szinte emberük se maradna.deny79
Chandler, Galinari, Fields, Felton, Mozgov, egy 1st vagy Favors, Harris, Uzoh, Murphy + négy 1st (Melo-ért, Billups-ért, meg egy rakás töltelékemberért) ajánlatok reppentek fel.
És úgy látom érdemes volt bedobni ezt a csalit, mert csak tudott emelni a Knicks. 😛
The Knicks have offered forward Danilo Gallinari, point guard Raymond Felton, forward Wilson Chandler and center Eddy Curry, plus a No. 1 draft choice to be acquired from another team, in exchange for Anthony, Chauncey Billups and fill-in players to make the salaries match, according to a league source.
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2011/02/18/az_nba_arany_pillanataiRégi/új cikk az elmúlt évtized legjelentősebb momentumaival. Kitartást hozzá.
több mint 13 éve
Na, legfrissebb szerint azon ál az egész dolog, hogy Melo hajlandó-e hosszabbítani a Nets-cel, ha igen, akkor megy oda: Melo, Billups, Ely, Balkman és Shelden Williams, helyette jönne 4 db első kör és Favors, Harris, Murphy.
több mint 13 éve
Bár szerintem nem lesz itt semmi se, csak az all-starig már nem tudják mivel eltölteni az idejüket a firkászok.Vagy ha lesz is. max egy Curry+Chandler+1st round csomag. Chandler+1st round már többet kapna Denver, mintha Dagi nyáron szabadon eligazolna.
több mint 13 éve
igazad van, komplett franchise csere ami kb célravezető lenne.LOLakkor elkezdek szurkolni a Denver Knicksnek is 😂Chevy
ha Felton, Gallo, Fields és Chandler elmegy akkor inkább szűnjön meg a csapatHöri
több mint 13 éve
LOLakkor elkezdek szurkolni a Denver Knicksnek is 😂
ha Felton, Gallo, Fields és Chandler elmegy akkor inkább szűnjön meg a csapatHöri
több mint 13 éve
LOLha Felton, Gallo, Fields és Chandler elmegy akkor inkább szűnjön meg a csapat
több mint 13 éve
Meg egy nagy büdös lófaszt már elnézést.Adjunk oda 4 kezdőt meg a 6th mant. Max a Denver akar ennyit kicsikarni, de 100%, hogy Donnie nem megy bele. Szerintem a mi részünkről erősen kamuszagú, Proki lehet ennyire fanatikus, hogy belemenne.
több mint 13 éve
de lenne egy köcsögük (TMHC gondolata lehet ez 😀)Az All-Star alatt tárgyalni fog a Nets-szel és a Knicks-szel is állítólag.Én pedig továbbra is úgy gondolom, egyik se fog ennyit adni érte, esetleg a Nets, de a Knicks semmiképpen. Szinte emberük se maradna.deny79
több mint 13 éve
Az All-Star alatt tárgyalni fog a Nets-szel és a Knicks-szel is állítólag.Én pedig továbbra is úgy gondolom, egyik se fog ennyit adni érte, esetleg a Nets, de a Knicks semmiképpen. Szinte emberük se maradna.
több mint 13 éve
Az All-Star alatt tárgyalni fog a Nets-szel és a Knicks-szel is állítólag.A legutóbbi hírek szerint:
Nekem még mindig a Nets-csomag tetszene jobban.
több mint 13 éve
szaba
10 542
Azon múlik sztem, hogy aláír-e 3 évre majd. Azér ne hozzuk el, hogy FA legyen.
több mint 13 éve
mint eddig bármikor. vagy jön vagy nem. utolsó nap lesz ugyis biznisz, csak kérdés kivel
több mint 13 éve
Mennyi esélye van ennek a Melo Nets dolognak?
több mint 13 éve
a nagyokat ütjük,a kicsik meg minket :/JociBiztos ez?! Eddig csak a Celtics-et és a Bullst sikerült 1x - 1x a nagyok közül megvernetek... Ez inkább a Celticsre igaz idén. 😉 😀