NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Leadták rendesen.Artest ez gyönyörű volt...SebiiÁtnevezheti magát akárhogy, az idióta fasz mindig idióta fasz marad... ráadásul teljesen fölösleges és értelmetlen helyzetben. Ezért biztos fog egy 4-5 meccset kapni legalább.
Amúgy maga a meccs hatalmas volt !
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )Dub
több mint 13 éve
Artest ez gyönyörű volt...SebiiÁtnevezheti magát akárhogy, az idióta fasz mindig idióta fasz marad... ráadásul teljesen fölösleges és értelmetlen helyzetben. Ezért biztos fog egy 4-5 meccset kapni legalább.
Amúgy maga a meccs hatalmas volt !
(igaz, hogy sport tv-n nem adták le a hoszabbítást az Atletico meccs ismétlése miatt ? 😀 mindennek a legalja, ha ez igaz, én streamen néztem )
több mint 13 éve
Artest ez gyönyörű volt...
több mint 13 éve
Ha a videó első másodperceit nézitek, Hayward könyökkel lenyom egyet Westnek, aztán a visszakönyöknél bedobja a nagyhalált. West parasztságát persze ez nem menti, csak a teljes igazság kedvéért.http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsráadásul miközben ezt csinálta, azt mondta Haywardnak, hogy "pussy white boy". féregdeyell
ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.shawnka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsráadásul miközben ezt csinálta, azt mondta Haywardnak, hogy "pussy white boy". féreg
ezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.shawnka
buhloone mindstate
több mint 13 éve
És mi volt a kiváltó ok?jaja, ő volt az. közmunkára ítélték utána, csak.http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsA SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.akike
Egyébként Hayward szerintem egészen jól kezelte az esetet. Jól csinálta, hogy nem ment bele semmibe, hanem csak felemelte a kezeit és elsétált.
Mondjuk Westnek nem biztos, hogy előnyös nekiesni, hátha előjön a gonosz mivoltja, aztán lemészárol a meccs után.shawnka
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
jaja, ő volt az. közmunkára ítélték utána, csak.http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsA SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.akike
Egyébként Hayward szerintem egészen jól kezelte az esetet. Jól csinálta, hogy nem ment bele semmibe, hanem csak felemelte a kezeit és elsétált.
Mondjuk Westnek nem biztos, hogy előnyös nekiesni, hátha előjön a gonosz mivoltja, aztán lemészárol a meccs után.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsA SportCenter-ben láttam, ha jól értettem kapott is 25K büntit érte. Meg is érdemli... Csak én emlékszem rosszul, de neki volt egy olyan esete, amikor egy shotgunnal motorozott, és elkapták. Kibaszott ellenszenves egy tag.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4#wsezt láttátok? ritka nagy paraszt ez a West. még ha ekkor éppen a gonosz énje volt előtérben, akkor is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NYK!!!
több mint 13 éve
Ha valakivel meg aakrsz etetni egy darab szart, némi tejszínhabot is kell adni mellé, meg egy kiskanalat. Átvenni Ben Gordon fizetését, és kapni mellé egy Jerebkot?Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. füligjimmyHa sikerülne eltüntetni legalább az egyik sokat kereső de használhatatlan játékost + lenne egy jó draftunk akkor bármi lehet. Jó ez a csapat, csak sok munka kell + össze kell szokni. Szeretném ha újra kemény dirty védekezésünk lenne. 😀Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. füligjimmyHa sikerülne eltüntetni legalább az egyik sokat kereső de használhatatlan játékost + lenne egy jó draftunk akkor bármi lehet. Jó ez a csapat, csak sok munka kell + össze kell szokni. Szeretném ha újra kemény dirty védekezésünk lenne. 😀
több mint 13 éve
Kicsit utánanéztem, a Pistons vmivel 0.500 felett van az elmúlt harminvalahány meccsén. Mondjuk ez még mindig a hidegvízre elég, de ha jövőre nem kezdik a szezont ilyen szarul, akár 8. helyért versenyben lehetnek. Sztem a szezon végéig a Knicks visszalőzi a Sixerst. Mondjuk a helyükben a Bulls ellen mennék, nekik jobb párosítás.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szabaHeh, Wade meg a meccs után leruccant a Yankees meccset megnézni. Előbb mutatták, ahogy Tebow-val cseveg kedélyesen a díszpáholyban.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
nekem bejön 😊ehh, akkor neked ez is bejönne 😛
amúgy a Saints színeit pletykálják, fekete-arany csapat tudtommal nincs is az NBA-benjjncaa

Nem szeretném ha a Szenteket majmolnánk, de akkor inkább fekete-arany, mint ez a bohóccucc
több mint 13 éve
ebből megint Melo godmode lesz a végére.
több mint 13 éve
Chandler DPoY.Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szabaja, jó kis meccs. nem hittem volna, h ennyire felzárkózik a Knicks, ezt eljátszotta már a Heat a Bulls ellen.
go majami.lol
több mint 13 éve
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.szabaja, jó kis meccs. nem hittem volna, h ennyire felzárkózik a Knicks, ezt eljátszotta már a Heat a Bulls ellen.
go majami.
több mint 13 éve
Knicks - Heat vki? Elég jó meccs eddig.
több mint 13 éve
nekem bejön 😊amúgy a Saints színeit pletykálják, fekete-arany csapat tudtommal nincs is az NBA-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
esélyes, hogy valami kalózos megoldás lesz 😊 miután a Saints is nevet vált ugye Bounty Hunters-rejjncaa😛
Valami nagyon egyértelműen louisianás lesz, Cajuns, Gators, esetleg valami jazzre vagy karneválra utaló szó.
De az is lehet hogy Benson kihasználja az alkalmat, és felhasználja a New Orleans Pelicanst, ami egy baseballcsapat volt szintén nagyon rég, és a nevet Benson megvásárolta/levédte.
Én azon kívül, hogy már Charlotte-ban is a csapatnak drukkoltam, azért is tartok egy rebrandről, mert tuti hogy elcseszik majd a csapat színeit a nagy lokálpatriotizmusban és a Mardi Grass-színeket kenik fel egyben. Sok bajom nincs a lilával meg a zölddel, de a kettő egyben szerintem okádék. Ez a mez is nagyon tetszett volna stílusra, de így egyben teljes vicc
több mint 13 éve
esélyes, hogy valami kalózos megoldás lesz 😊 miután a Saints is nevet vált ugye Bounty Hunters-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Arról nem olvastam, hogy a "Jazz-re vadászna", de akar egy rebrandet sajnos, ami mondjuk logikus húzás lenne, ha a helyiek szívéhez közelebb akarja vinni a csapatot.Jimmy Graham se normális 😊olvastad, hogy Benson megváltoztatja a csapat nevét és a színeit?
Congrats to Mr. Benson on the purchase of the Hornets...I'll accept a 10 day contractatapapa
első körben megkérdezte a Utahtól, hogy átengednék-e a Jazz-t (a franchise eredeti elnevezése ugye pont ez volt) 😂jjncaa
Talán kukacoskodásnak tűnik, de a Jazz nem a franchise eredeti neve, az mindig Hornets volt. A New Orleans Jazz az a Utah Jazz eredeti neve volt anno.
Még a New Orleans Buccaneers ABA-csapat volt említésre méltó kosárgárda a városban a hatvanas években

Az NBA még ebből is csinált egy kis pénzt, amikor kiszórt ennek emlékére egy retromezt a Hornetsnek, amely franchise még sehol se volt a Bucs aktív éveiben 😊
több mint 13 éve
Jimmy Graham se normális 😊olvastad, hogy Benson megváltoztatja a csapat nevét és a színeit?
Congrats to Mr. Benson on the purchase of the Hornets...I'll accept a 10 day contractatapapa
első körben megkérdezte a Utahtól, hogy átengednék-e a Jazz-t (a franchise eredeti elnevezése ugye pont ez volt) 😂

---