NBA
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Na most lehet elkezdeni izgulni/szorítani Hangáért.
több mint 14 éve
de Burks elment Utahba, ez nem szegi kedved ?HöriA Nuggets kihozta a maximumot a draftból. A Jazz-t legalább még jobban utálhatom, valami szimpatikus keleti kiscsapatban láttam volna legszívesebben, de ha a csicska Bucks helyette inkább Fredette-tel bohóckodik, akkor megérdemlik. 😛
több mint 14 éve
de Burks elment Utahba, ez nem szegi kedved ?tradeFaried marad, Felton-Miller csere, plusz jött a no.26. Hamilton.
denver adja: felton, faried
blazers adja: andre miller, nolan smith
haromt örülHöri
Két olyan játékost szereztünk meg a draftról, aki az előzetes tervek közt szerepelt, mindkettő abszolút needed posztra, nagy draft volt. 😊TheMileHighCity
több mint 14 éve
tradeFaried marad, Felton-Miller csere, plusz jött a no.26. Hamilton.
denver adja: felton, faried
blazers adja: andre miller, nolan smith
haromt örülHöri
Két olyan játékost szereztünk meg a draftról, aki az előzetes tervek közt szerepelt, mindkettő abszolút needed posztra, nagy draft volt. 😊
több mint 14 éve
Goudelock LAL kurva jó pickmondani is akartam, komolyan jobb játékosok vannak a 2. körben, mint az 1-ben, 1-2 kivételtől eltekintve persze 😊 😊
Leslie LAC még annál is faszább pick
a 2. kör sokkal jobb, mint az első. klasszisokkalHöri
több mint 14 éve
Goudelock LAL kurva jó pickLeslie LAC még annál is faszább pick
a 2. kör sokkal jobb, mint az első. klasszisokkal
több mint 14 éve
Grizzliölő Josh Harrellson megy NO-ba 😀 továbbcsere NY-ba 😀 az munka, Broadway Josh, sírok az örömtől!
több mint 14 éve
Mike Brownt nem lehet ellensúlyozni...Mindegy ki jön, annak a csapatnak egy ideig annyi.Divatos Joci most boldog lesz. Az a baj, jogosanHörisimán kezdő is lehet 1-2 éven belül, jó pick a LékersznekHurka
Kiment Bertans is.
több mint 14 éve
Divatos Joci most boldog lesz. Az a baj, jogosanHörisimán kezdő is lehet 1-2 éven belül, jó pick a Lékersznek
több mint 14 éve
kár, hogy nem lesz summer liga, a tyler-biyombó duót de megénztem volna együttna majd a D ligában
több mint 14 éve
szerencsére
több mint 14 éve
Így hogy már a 40. pick felé járunk mit tippeltek, meglesz az 1. draftolt magyar kosaras az NBA-ben ma este?iktriadnem.
Hurka, Bertans nem lett top38as 😛
több mint 14 éve
Így hogy már a 40. pick felé járunk mit tippeltek, meglesz az 1. draftolt magyar kosaras az NBA-ben ma este?
több mint 14 éve
Honeycutt meg rögtön kezdő is lehet 😀
több mint 14 éve
Kyle Singler Detroit. Hát nem az az erőember, akire Bazzani vágyott 😀
több mint 14 éve
Mondom én már feladtam, hogy kövessem mit csináltak ma hajnalban eddig....nem mer továbbadták a nets-nek bogdanovicot 😀HöriAki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.iktriadmegkapták a 31. picket, tehát, ami most jön, meg még valamitHurka
több mint 14 éve
nem mer továbbadták a nets-nek bogdanovicot 😀Aki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.iktriadmegkapták a 31. picket, tehát, ami most jön, meg még valamitHurka
több mint 14 éve
Aki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.iktriadmegkapták a 31. picket, tehát, ami most jön, meg még valamit
több mint 14 éve
megint cserél Khan1/28 Norris Cole for 2/1 plusz future 2nd a Miamivel.
és még lentebb ? Andy Reid is ott van ?
több mint 14 éve
Aki tudja még követni hogy mit csinált eddig a T'Wolves annak innen is gratulálok.
több mint 14 éve
Jimmy Butler de jó játékos
több mint 14 éve
Kahn hanyadszor cserél ma? 4edszer? 5ödször?off: hol van tenorx és schleck ?HöriMa ők csinálják azt amit én szoktam ha kosárlabdáról van szó: bealudtam.