NBA
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Kicsit fáj a szívem látva azt, hogy Stoja meg Chandler pár éve még nálunk vitézkedett együtt. Kis szerencsével, jobb edzővel és agilis tulajjal nekünk is mehetett volna. De nem csak miattuk drukkolok a Dallas-nak a döntőben, hanem mert a keleti döntősök nyertek már bajnokságot, a texasiak meg nem és az egyik legnagyobb problémám az NBA-vel pont az, hogy a nagy ligák közül az elmúlt 30 évben itt tudott a legkevesebb csapat bajnokságot nyerni.ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀HöriStojakovic, Nowitzki, Kidd, Marion, Jason Terry és Tyson Chandler is megszerezheti első gyűrűjét, mennyire durva már...JJ
több mint 14 éve
bosh nowo párharc elég csúnyának igérkezik a dínóember számáraa.kacsa

több mint 14 éve
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaReggeli örömhírek 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
bosh nowo párharc elég csúnyának igérkezik a dínóember számára
több mint 14 éve
Hogy leírja mindenki a Bullst, pedig ma este még meccselnek 😀DzsokijuingSőt, szerintem meg is nyerik. 😊 Ettől függetlenül továbbra is leírom őket.
több mint 14 éve
Hogy leírja mindenki a Bullst, pedig ma este még meccselnek 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Remélem meg is szerzik. Kezdőben 3 poszton erősebb sztem a dallas, jobb a pad is. Csak a James-Wade duó lehet sok lesz sajnos...
több mint 14 éve
Azt ne vegyük már 1.kiemeltes leégésnek ha kikapnak egy sokkal tapasztaltabb csapattól. Heat C nélkül van de tele bajnokokkal,bajnoki döntősökkel. Ez a Bulls szépen fejlődik de SG nélkül nem lehet és 3 pontosok nélkül sem. Szép és jó hogy agyonlettek hypolva meg Rose az MVP, de ez a csapat egyenlőre nem elég egy olyan csapat ellen amelyik így védekezik. Ha szereznek egy SG-t akkor más lesz a helyzet,de addig szerintem nincs reális esélyük.Nem mondta senki, hogy égés lenne. Jó ez a Bulls, az alapszakasz-győzelem magáért beszél, de a Heat jelenleg jobb náluk, ez vitán felül áll. Aztán hogy a legjobb-e, azt majd a Mavs-szel egymás között eldöntik. És ha már itt tartunk, az a párharc miért lenne annyira lefutott?
Heat-Mavs meg nem lefutott annyira azért.Toca
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊a.kacsaAláírt négy évre.
több mint 14 éve
ki más hozná a Dallas-nak a 4. meccset ha nem Shawn Marion? 😀HöriStojakovic, Nowitzki, Kidd, Marion, Jason Terry és Tyson Chandler is megszerezheti első gyűrűjét, mennyire durva már...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azért más a Spurs akinél csoda volt hogy így mentek alapszakaszban és playoff előtt is látszott már hogy ez a csapat nem rossz de playoffra kevés lesz, és más a Bulls aki év végére lettek egész jó.Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.CowboykarcsiEllenpéldák és kivételek mindig vannak. Ez csak egy tipikus eset, én sem azt mondom, hogy mindenkivel ez történik. A törvényszerűség egy kissé talán pontatlan kifejezés volt.vassadi
Azt ne vegyük már 1.kiemeltes leégésnek ha kikapnak egy sokkal tapasztaltabb csapattól. Heat C nélkül van de tele bajnokokkal,bajnoki döntősökkel. Ez a Bulls szépen fejlődik de SG nélkül nem lehet és 3 pontosok nélkül sem. Szép és jó hogy agyonlettek hypolva meg Rose az MVP, de ez a csapat egyenlőre nem elég egy olyan csapat ellen amelyik így védekezik. Ha szereznek egy SG-t akkor más lesz a helyzet,de addig szerintem nincs reális esélyük.
Heat-Mavs meg nem lefutott annyira azért. Mondjuk Nowot Haslem jól fogta múltkor is de Bosh vagy akár néha James is csüngni fog rajta. Egy dolog miatt tartom esélyesnek a Heatet ,mégpedig hogy a Mavsnek most sincs még embere Wadere
több mint 14 éve
mike brown lakers valszeg. ha egy évnél tovább marad már csodálkozom is 😊
több mint 14 éve
Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.CowboykarcsiEllenpéldák és kivételek mindig vannak. Ez csak egy tipikus eset, én sem azt mondom, hogy mindenkivel ez történik. A törvényszerűség egy kissé talán pontatlan kifejezés volt.
több mint 14 éve
Nem feltétlen,ez kb aza kérdés mint NFLnél a jó e a bye week a POban vagy nem,van példa és ellen példa is,nem lehet kategorikusan kijelenteni.Meg ha jól emlékszem nem is olyan rég 2007ben a Boston alapszakasz elsőként méghozzá 66-14es mutatóval lett bajnok.Nem, ez törvényszerűség, kortól függetlenül. 😊vassadiSzerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.vassadiaz nem gáz, hogy a 2 keret közt van 5 év átlagos korkülönbség? 😀Höri
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nem, ez törvényszerűség, kortól függetlenül. 😊Szerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.vassadiaz nem gáz, hogy a 2 keret közt van 5 év átlagos korkülönbség? 😀Höri
több mint 14 éve
az nem gáz, hogy a 2 keret közt van 5 év átlagos korkülönbség? 😀az idei Bulls PO-ja ott lett megpecsételve, hogy Rose kapta meg az MVP címetZsocaSzerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.vassadi
több mint 14 éve
az idei Bulls PO-ja ott lett megpecsételve, hogy Rose kapta meg az MVP címetZsocaSzerintem pedig ugyanaz az eset, mint a Spurs, túl sokat adtak bele az alapszakaszba, csak ők egy kicsivel tovább bírták a PO-ban.
több mint 14 éve
Azért meg kell hagyni nagyon meggyőző amit most a Miami csinál,főleg védekezésben.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Spurs és Spurs fan között az a különbség, hogy egy Mavs-Heat nagydöntő esetén én a Dallas-gyűlöletmérőmet tekerem alacsonyra 😊mert ők a legjobbakeaglesmcnabbnagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/ZsocaMiért is?szaba
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Lehet aztán, hogy kiderül, hogy mégsem. Nem értem mire fel ez a nagy Miami hype itt. Egyértelmű volt, hogy a Bulls nem fogja megállítani őket (nekem legalábbis), de a Mavsből simán kinézem. Sőt, még a Thunderből is (kinéztem volna).mert ők a legjobbakeaglesmcnabbnagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/ZsocaMiért is?szaba
több mint 14 éve
mert ők a legjobbaknagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/ZsocaMiért is?szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
nagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/ZsocaMiért is?
több mint 14 éve
az idei Bulls PO-ja ott lett megpecsételve, hogy Rose kapta meg az MVP címet. ezzel az állandó túlvállalással az újonc idényét idézi. nagy kár ezért a párharcért.nagyon úgy néz ki, hogy a Miami elsőre meg fogja csinálni azt az aranygyűrűt. :/

több mint 14 éve
Tegnap beállítottam a meccs felvételét, de nem vette fel az egészet, pár perccel a (mint kiderült: rendes játékidő) vége előtt eltelt a beállított idő, de nagyon nem habzott miatta a szám, lefutottnak tűnt, mivel 10 felett ment az OKC. Aztán amikor lecsekkoltam az NBA.comon a box score-t, ért egy kis meglepi
több mint 14 éve
gsn
3 548
Nocsak, az NBA-ben az NBPA fordult az NLRB-hez, mert a liga nem jóhiszeműen vesz részt a kollektív egyeztetésekben. Fordítottja az NFL helyzetnek.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness