NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Én ezért nem kárhoztatom a sajtót, ebből élnek. Ha ez hoz kattintás akkor ezt fogják tolni. Az ilyen hatásvadász címek önmagukban nem okoznak neked több kárt, mint hogy kénytelen vagy rákattintani és el olvasni a cikket, nem elég a címéből tájékozódni.Talán a legalja tegnap az a cikk volt, aminek azt a címet adták: “Sikerült az extrém-sportoló holttestét lehozni az Everestről” - nyilván nem Suhajda volt, de biztos vagyok benne, hogy sokszorosát hozta kattintásban, mint egyébként amennyit egyébként hozott volna.dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2F2023%2F05%2F30%2Fhegymaszas-suhajda-szilard-mount-everest-pakisztan%2FAz édesapja elég nagy név (volt) a szakmában, a fiáról én speciel még nem hallottam eleget/várjuk ki mi lesz, mert a 25 év az még borzasztó fiatal azért a szakmában... és igazából még ő is messze van akár azoktól a sherpáktól is, akik pl a metőakciót vitték. Nyilván van, aki K2/Nanga Parbat mellett nő fel és korrekt mászó lesz belőle, de azért darabszámra/"átlagteljesítményre" az Everest-völgyi serpák teljesen más szint.
Ez a csávó viszont nem szarozik, látszik hol nőtt fel, ez is rengeteget számít.
Stoki
És szerintem ez az interjú megint annak tökéletes példája, hogy kerestek valakit, csak h Suhajdáról tudjanak még egy cikket írni/még egy bőrt lehúzni....
Igor
MC12
Ez pont olyan mint, hogy a boltokban a gyerekeknek van szemmagasságba téve a csoki.
több mint 2 éve
Talán a legalja tegnap az a cikk volt, aminek azt a címet adták: “Sikerült az extrém-sportoló holttestét lehozni az Everestről” - nyilván nem Suhajda volt, de biztos vagyok benne, hogy sokszorosát hozta kattintásban, mint egyébként amennyit egyébként hozott volna.dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2F2023%2F05%2F30%2Fhegymaszas-suhajda-szilard-mount-everest-pakisztan%2FAz édesapja elég nagy név (volt) a szakmában, a fiáról én speciel még nem hallottam eleget/várjuk ki mi lesz, mert a 25 év az még borzasztó fiatal azért a szakmában... és igazából még ő is messze van akár azoktól a sherpáktól is, akik pl a metőakciót vitték. Nyilván van, aki K2/Nanga Parbat mellett nő fel és korrekt mászó lesz belőle, de azért darabszámra/"átlagteljesítményre" az Everest-völgyi serpák teljesen más szint.
Stoki
És szerintem ez az interjú megint annak tökéletes példája, hogy kerestek valakit, csak h Suhajdáról tudjanak még egy cikket írni/még egy bőrt lehúzni....
Igor
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2F2023%2F05%2F30%2Fhegymaszas-suhajda-szilard-mount-everest-pakisztan%2FAz édesapja elég nagy név (volt) a szakmában, a fiáról én speciel még nem hallottam eleget/várjuk ki mi lesz, mert a 25 év az még borzasztó fiatal azért a szakmában... és igazából még ő is messze van akár azoktól a sherpáktól is, akik pl a metőakciót vitték. Nyilván van, aki K2/Nanga Parbat mellett nő fel és korrekt mászó lesz belőle, de azért darabszámra/"átlagteljesítményre" az Everest-völgyi serpák teljesen más szint.
Stoki
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Finowfurt június végi amerikai autós találkozóra megy valaki?www.racesixtyone.de/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2F2023%2F05%2F30%2Fhegymaszas-suhajda-szilard-mount-everest-pakisztan%2FEz a csávó viszont nem szarozik, látszik hol nőtt fel, ez is rengeteget számít.
több mint 2 éve
Így van.Valahogy így. Nem tudom sajnálni, csak a gyereket, mert ő megérdemelt volna egy apát.nyilván nem, de akadémiai jellegű kérdés, mert nem kockáztatok feleslegesen. én az a földhöz ragadt ember vagyok, aki a neccesebb dolgok bevállalásánál azt mérlegeli, hogy másnap reggel is el kell vinni a gyereket iskolába. ahol számottevő esélye van annak, hogy ottmaradok, azt egyszerűen nem vállalom be.Apa nem tud elvinni túrázni, mert elment egymaga, és nem jött vissza.Te így adnád elő a gyerekednek? Komolyan?
slowmotion
Lecsó
slowmotion
Aki lapot húz 19-re az legyen tisztában vele, hogy rajta veszthet.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem tartottak fegyvert a fejéhez mégis oda ment.
Ahogy előtte meg utáni is jó pár | minősíteném, de nem teszem | , a gyermekét viszont sajnálom.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
de most nem csinálsz mást, mint relativizálsz.Mondjuk úgy, hogy a 3 millió gyerekből nem biztos, hogy Suhajda félárván maradt fiának a legrosszabb. Van kb. félmillió, akiknek az lenne az ideális, ha elhúznának Himaláját mászni a szülei.hvg.hu/itthon/20230530_Gyermekjogi_jelentes_2022_Hintalovon_Alapitvany?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR03pKjzJ-hch3a4ksfET0U1nsWztA7VVdAQac79_JB3BtTrbwCCgBcXjqE#Echobox=1685441498ez amúgy hogyan kapcsolódik ide?
Csak hogy kinek jobb a sorsa gyerekként.
somoskovig
slowmotion
somoskovig
több mint 2 éve
Mondjuk úgy, hogy a 3 millió gyerekből nem biztos, hogy Suhajda félárván maradt fiának a legrosszabb. Van kb. félmillió, akiknek az lenne az ideális, ha elhúznának Himaláját mászni a szülei.hvg.hu/itthon/20230530_Gyermekjogi_jelentes_2022_Hintalovon_Alapitvany?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR03pKjzJ-hch3a4ksfET0U1nsWztA7VVdAQac79_JB3BtTrbwCCgBcXjqE#Echobox=1685441498ez amúgy hogyan kapcsolódik ide?
somoskovig
slowmotion
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230530_Gyermekjogi_jelentes_2022_Hintalovon_Alapitvany?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR03pKjzJ-hch3a4ksfET0U1nsWztA7VVdAQac79_JB3BtTrbwCCgBcXjqE#Echobox=1685441498ez amúgy hogyan kapcsolódik ide?
somoskovig
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230530_Gyermekjogi_jelentes_2022_Hintalovon_Alapitvany?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR03pKjzJ-hch3a4ksfET0U1nsWztA7VVdAQac79_JB3BtTrbwCCgBcXjqE#Echobox=1685441498Csak hogy kinek jobb a sorsa gyerekként.
több mint 2 éve
A hétvégén túráztunk ismerősökkel és elég jól kiveséztük Szilárd esetét. Mi lehetett az oka hogy ez történt. Fura először is hogy az utolsó beszélgetés már csak megvágva található meg a neten. Amiben az utolsó kétszáz méterre azt mondja neki Timi hogy 3-4 óra alatt megcsinálja, amikor a tempó alapján ez simán 5-6 óra. Ezt senki nem értette nálunk hogy történhetett ez, nem volt ott egy csapat aki tudod volna számolni és reálisan nézni?
Pintért interjú szépen rávilágított az egészre: Először is amikor a döntésekről van szó, teljesen kivonja magát, csak Timi és Szilárd hozott döntést, senkit nem vontak be. Ennek fényében képes volt a médiát is odacsődíteni, hogy élőben vegyék amikor neki döntést kéne hozni. Még nagyobb nyomást helyezni magára.
Sajnos nagyon nagy felelősége van a feleségének abban ami történt, ez most nem az az időpont amikor valakinek ki kell ezt mondani, de remélem pár év múlva azért lesz aki levonja a tanulságosát ebből az egészből.
Amikor baj lett akkor vonták be Pintért, utána már nem "ők" hanem "mi" lett.
www.facebook.com/hvghu/videos/151476287816118
több mint 2 éve
Nem emlékszem, hogy lett volna, ha mégis, akkor bocs. Amennyiben valaki képes függetleníteni magát Csisztu Zsuzsa vihogásaitól, akkor ezt a beszélgetést érdemes megnézni:www.youtube.com/watch?v=iKBaNYvJPj0
Annyit szerintem mindenképpen el lehet mondani, hogy Suhajda nem felelőtlenül és felkészületlenül vágott bele a "nagy kalandba". Szimpatikus, hogy elutasítja a hegy "meghódítása" kifejezést, ahogyan azt is, hogy hősnek nevezzék. Nekem sokkal jobb véleményem van róla, mint Erőss Zsoltról. Nem érzem benne az "Isten-tudatot". Szori, ha valakinek bántom az érzékenységét.
több mint 2 éve
Minden függőség káros definitíve.Na ja, de ha meg ezt fogadjuk el origónak, akkor nyugodtan kijelenthető a hegymászásról, hogy egy káros függőség, amiről lebeszélni kellene az embereket és nem támogatni.Pedig ezt ő maga is mondta még annoha még a kettes táborban ételmérgezést kapsz, attól olyan szinten le lehet gyengülni (és még kvázi tiszta tudat mellett), hogy ott no brainer a visszafordulás. minél tovább jutsz, és minél kevésbé kardinálisnak ítéled meg az eü problémát, annál nehezebb visszafordulni. minél többet invesztálsz bele, annál kevésbé hagyod veszni.
ujraterveztem.hu/suhajda-szilard-hegymaszo/
"Erre jó példa az Everest expedíció, ahol a csúcsmászásra indulva valószínűleg ételmérgezést kaptam és lebetegedtem, így már a kettes táborból vissza kellett fordulnom. Nehéz volt elengednem, úgy éreztem, életem lehetőségét hagyom ki, de könnyen előfordulhatott volna, hogy rosszabbul leszek még magasabban és akkor nem tudok a saját lábamon lejönni. Ebben a szakmában ez előfordul, fel kell dolgozni és tovább kell lépni. A kudarc persze rettentően fáj, de a legfontosabb célkitűzés mindig épségben hazatérni."
r.baggio
slowmotion
r.baggio
És annyi esély van lebeszélni róla bárkit is, mint az alkoholról mondjuk.
És az nem alkoholfüggőség ha kéthetente egyszer bebaszol, vagy megiszol egy pohár bort vacsorához.
Onnantól az, ha nem te használod, hanem téged használ.
több mint 2 éve
Miért ? Ebből hol jön hogy karos függőség ?Na ja, de ha meg ezt fogadjuk el origónak, akkor nyugodtan kijelenthető a hegymászásról, hogy egy káros függőség, amiről lebeszélni kellene az embereket és nem támogatni.Pedig ezt ő maga is mondta még annoha még a kettes táborban ételmérgezést kapsz, attól olyan szinten le lehet gyengülni (és még kvázi tiszta tudat mellett), hogy ott no brainer a visszafordulás. minél tovább jutsz, és minél kevésbé kardinálisnak ítéled meg az eü problémát, annál nehezebb visszafordulni. minél többet invesztálsz bele, annál kevésbé hagyod veszni.
"Erre jó példa az Everest expedíció, ahol a csúcsmászásra indulva valószínűleg ételmérgezést kaptam és lebetegedtem, így már a kettes táborból vissza kellett fordulnom. Nehéz volt elengednem, úgy éreztem, életem lehetőségét hagyom ki, de könnyen előfordulhatott volna, hogy rosszabbul leszek még magasabban és akkor nem tudok a saját lábamon lejönni. Ebben a szakmában ez előfordul, fel kell dolgozni és tovább kell lépni. A kudarc persze rettentően fáj, de a legfontosabb célkitűzés mindig épségben hazatérni."
r.baggio
slowmotion
r.baggio
több mint 2 éve
Na ja, de ha meg ezt fogadjuk el origónak, akkor nyugodtan kijelenthető a hegymászásról, hogy egy káros függőség, amiről lebeszélni kellene az embereket és nem támogatni.Pedig ezt ő maga is mondta még annoha még a kettes táborban ételmérgezést kapsz, attól olyan szinten le lehet gyengülni (és még kvázi tiszta tudat mellett), hogy ott no brainer a visszafordulás. minél tovább jutsz, és minél kevésbé kardinálisnak ítéled meg az eü problémát, annál nehezebb visszafordulni. minél többet invesztálsz bele, annál kevésbé hagyod veszni.
r.baggio
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nem tudom hegymászó berkekben mi megy. De remelem ott azért annak ellenére, hogy mindenki tiszteli amit elért és megértik mit miért csinált, azért elmagyarázzák, hogy hol hibázott ő vagy ő és a csapata és legalább az a társadalom tanul belőle.Pedig ezt ő maga is mondta még annoha még a kettes táborban ételmérgezést kapsz, attól olyan szinten le lehet gyengülni (és még kvázi tiszta tudat mellett), hogy ott no brainer a visszafordulás. minél tovább jutsz, és minél kevésbé kardinálisnak ítéled meg az eü problémát, annál nehezebb visszafordulni. minél többet invesztálsz bele, annál kevésbé hagyod veszni.
r.baggio
slowmotion
több mint 2 éve
Pedig ezt ő maga is mondta még annoha még a kettes táborban ételmérgezést kapsz, attól olyan szinten le lehet gyengülni (és még kvázi tiszta tudat mellett), hogy ott no brainer a visszafordulás. minél tovább jutsz, és minél kevésbé kardinálisnak ítéled meg az eü problémát, annál nehezebb visszafordulni. minél többet invesztálsz bele, annál kevésbé hagyod veszni.
r.baggio
több mint 2 éve
A tiltás sose prevenció.Oké, az adrenalinfüggő extrémsportolókat, hegymászókat hogy preventálod? Betiltod a hegymászást, ejtőernyőzést?Mint már írtam, ez nem a felelősségről szól, hanem a megértésről.Akkor már minden oké? Vagizós Pistike bekokózva felkeni a családot a bömössel a falra, akkor vállat vonunk, hogy hát ez van, módosult tudatállapot?Biztos, hogy nem tisztán, hanem módosult tudatállapotban, irreális éntudattal.de már nem biztos, hogy tisztán.Aki lapot húz 19-re az legyen tisztában vele, hogy rajta veszthet.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...
Matthew99
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
| Szándékosan túlzok és sarkítok |
warr_b
Racionálisan nem tudod megérteni az irracionalitást.
Nem vállat kell vonni, hanem a problémamegoldásokat a helyén kezelni, ahogy a bekokózott Pistikénél se a kokó a fő probléma, az csak a tünet. Az oki problémakezelés meg szakemberek dolga. Én speciel a prevencióban hiszek, hiszen a függőségek nem gyógyíthatóak, €szinte mindegyik halálos, élethosszig tartó betegség-, hanem csak kezelhetőek.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Se drognál, se alkoholnál, se egyéb függőségnél, többször bebizonyosodott, hogy nem a tiltás a megoldás, és főleg a tiltás soha nem prevenció.
Minden függő egyedi sztori, ha van betegségtudata, akkor ő tudja szakember segítségét kérni, ő tud találni megoldásokat, ő tudja a függősége ilyetén elhatalmasodását, károsságát kezelni.
több mint 2 éve
Oké, az adrenalinfüggő extrémsportolókat, hegymászókat hogy preventálod? Betiltod a hegymászást, ejtőernyőzést?Mint már írtam, ez nem a felelősségről szól, hanem a megértésről.Akkor már minden oké? Vagizós Pistike bekokózva felkeni a családot a bömössel a falra, akkor vállat vonunk, hogy hát ez van, módosult tudatállapot?Biztos, hogy nem tisztán, hanem módosult tudatállapotban, irreális éntudattal.de már nem biztos, hogy tisztán.Aki lapot húz 19-re az legyen tisztában vele, hogy rajta veszthet.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...
Matthew99
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Nem vállat kell vonni, hanem a problémamegoldásokat a helyén kezelni, ahogy a bekokózott Pistikénél se a kokó a fő probléma, az csak a tünet. Az oki problémakezelés meg szakemberek dolga. Én speciel a prevencióban hiszek, hiszen a függőségek nem gyógyíthatóak, €szinte mindegyik halálos, élethosszig tartó betegség-, hanem csak kezelhetőek.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mint már írtam, ez nem a felelősségről szól, hanem a megértésről.Akkor már minden oké? Vagizós Pistike bekokózva felkeni a családot a bömössel a falra, akkor vállat vonunk, hogy hát ez van, módosult tudatállapot?Biztos, hogy nem tisztán, hanem módosult tudatállapotban, irreális éntudattal.de már nem biztos, hogy tisztán.Aki lapot húz 19-re az legyen tisztában vele, hogy rajta veszthet.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...
Matthew99
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
több mint 2 éve
Pedig ezt ő maga is mondta még annoujraterveztem.hu/suhajda-szilard-hegymaszo/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Akkor már minden oké? Vagizós Pistike bekokózva felkeni a családot a bömössel a falra, akkor vállat vonunk, hogy hát ez van, módosult tudatállapot?Biztos, hogy nem tisztán, hanem módosult tudatállapotban, irreális éntudattal.de már nem biztos, hogy tisztán.Aki lapot húz 19-re az legyen tisztában vele, hogy rajta veszthet.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...
Matthew99
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Biztos, hogy nem tisztán, hanem módosult tudatállapotban, irreális éntudattal.de már nem biztos, hogy tisztán.Aki lapot húz 19-re az legyen tisztában vele, hogy rajta veszthet.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...
Matthew99
slowmotion
több mint 2 éve
de már nem biztos, hogy tisztán.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...Valahogy így. Nem tudom sajnálni, csak a gyereket, mert ő megérdemelt volna egy apát.nyilván nem, de akadémiai jellegű kérdés, mert nem kockáztatok feleslegesen. én az a földhöz ragadt ember vagyok, aki a neccesebb dolgok bevállalásánál azt mérlegeli, hogy másnap reggel is el kell vinni a gyereket iskolába. ahol számottevő esélye van annak, hogy ottmaradok, azt egyszerűen nem vállalom be.Apa nem tud elvinni túrázni, mert elment egymaga, és nem jött vissza.Te így adnád elő a gyerekednek? Komolyan?
slowmotion
Lecsó
slowmotion
Matthew99
több mint 2 éve
akárhogy is, húzott egyet és elment a történet. Ahogy Slow írta lentebb, van egy pont az életben, amikor átértékeled a prioritásokat (én többek között ilyen megfontolásból nem küzdősportolok már). Nála úgy fest a hegy volt az első és a család a második.Ami cikkek megjelentek azok alapján 21-re húzott...Valahogy így. Nem tudom sajnálni, csak a gyereket, mert ő megérdemelt volna egy apát.nyilván nem, de akadémiai jellegű kérdés, mert nem kockáztatok feleslegesen. én az a földhöz ragadt ember vagyok, aki a neccesebb dolgok bevállalásánál azt mérlegeli, hogy másnap reggel is el kell vinni a gyereket iskolába. ahol számottevő esélye van annak, hogy ottmaradok, azt egyszerűen nem vállalom be.Apa nem tud elvinni túrázni, mert elment egymaga, és nem jött vissza.Te így adnád elő a gyerekednek? Komolyan?
slowmotion
Lecsó
slowmotion
Matthew99
Ezt amúgy személy szerint nem tartom heroikusnak.