NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
A hírben egyedül az az újdonság, h Szegeden történttudjuk melyik kretén celeb bukott le azzal, hogy szegeden kurvázott? 😀Gáspár Laci
peach
deyell
több mint 2 éve
És Majkatudjuk melyik kretén celeb bukott le azzal, hogy szegeden kurvázott? 😀Gáspár Laci
peach
deyell
több mint 2 éve
tudjuk melyik kretén celeb bukott le azzal, hogy szegeden kurvázott? 😀Gáspár Laci
peach
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Ilyen az, amikor túl jól sikerül a marketing kampány.több mint 2 éve
tudjuk melyik kretén celeb bukott le azzal, hogy szegeden kurvázott? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Még egy kis Suhajda:témába vág, de mehetne a gyűlölküdjünkbe is
A jog szerint Suhajda Szilárd még nem halott
24.hu/belfold/2023/06/08/suhajda-szilard-csalad-tragedia-jog/
NB2
www.youtube.com/watch?v=EikbHrvjqac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/06/08/3-as-metro-felujitas-visszataplalas-meleg-megtakaritas

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Még egy kis Suhajda:A jog szerint Suhajda Szilárd még nem halott
24.hu/belfold/2023/06/08/suhajda-szilard-csalad-tragedia-jog/
több mint 2 éve
Nem a turista szezonban kezdik őket basztatni azt gyanítom.
több mint 2 éve
asszony azt mondta, hogy ma egy szabálytalanul kanyarodó autós és egy zebrán lendületből átszáguldó rolleres is majdnem párbajozott a ház előtti sarkon.Ma az úton rongyolt el keresztbe előttem egy nyomorult a rollerével. Nem tudom ő hogy érzett de én meglepődtem egy pillanatra.kösz.nem követtem mostanában, mert nem szoktam használni, kreszbe belefoglalták már az elektromos rollereket?24.hu/belfold/2023/03/14/elektromos-roller-szabalyozas-kresz-kerekparok/
slowmotion
márciusi hír van még mindig
szóval sztem a korábbi teljesítmény alapú dolog van életben
Negritis, a vajda
igazából az érdekelt volna, hogy le vannak-e tiltva a járdáról, vagy el nem választott gyalogos- és kerékpáros közlekedés esetén limitálva van-e a sebességük 5 km/h-ban.
csak azért kérdeztem, mert egyre több faszpörgettyú húzatja felénk a járdán, gondolom nulla kresz-ismerettel vagy betartási hajlandósággal, és hogy akkor lesz mire hivatkoznom feléjük, ha esetleg garázdaságra kerül a sor részemről.
slowmotion
Mikey
ezzel is az lesz majd a baj, mint a németből behozott, utólag tuningolt szekerekkel: nem az használja, akinek agya is van hozzá
több mint 2 éve
Ma az úton rongyolt el keresztbe előttem egy nyomorult a rollerével. Nem tudom ő hogy érzett de én meglepődtem egy pillanatra.kösz.nem követtem mostanában, mert nem szoktam használni, kreszbe belefoglalták már az elektromos rollereket?24.hu/belfold/2023/03/14/elektromos-roller-szabalyozas-kresz-kerekparok/
slowmotion
Negritis, a vajda
igazából az érdekelt volna, hogy le vannak-e tiltva a járdáról, vagy el nem választott gyalogos- és kerékpáros közlekedés esetén limitálva van-e a sebességük 5 km/h-ban.
csak azért kérdeztem, mert egyre több faszpörgettyú húzatja felénk a járdán, gondolom nulla kresz-ismerettel vagy betartási hajlandósággal, és hogy akkor lesz mire hivatkoznom feléjük, ha esetleg garázdaságra kerül a sor részemről.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
kösz.nem követtem mostanában, mert nem szoktam használni, kreszbe belefoglalták már az elektromos rollereket?24.hu/belfold/2023/03/14/elektromos-roller-szabalyozas-kresz-kerekparok/
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nem követtem mostanában, mert nem szoktam használni, kreszbe belefoglalták már az elektromos rollereket?24.hu/belfold/2023/03/14/elektromos-roller-szabalyozas-kresz-kerekparok/
slowmotion
több mint 2 éve
nem követtem mostanában, mert nem szoktam használni, kreszbe belefoglalták már az elektromos rollereket?
több mint 2 éve
kinek miVan itt nem egy hozzászólás ami több értéket és befektetett energiát hordoz, mint a halott pasasról szóló cikkek 99%-a. Erre a fejem teszem látatlanban.mondod ezt egy fórumon ami 0 értéket állít előMert kismillió olyanra aki 0 értéket állit elő, szükség van?mit? hogy kurvára nincs szükség 8 milliárd földművesre?Ezt te sem hiszed el ugye?De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
Kenyér az viszont lehet nem, mert a munka az büdös!
🤘 gaben 🤘
ugyanis a technológiai fejlődés miatt jóval kevesebb emberi munkaerőre van szükség
viszont mivel "meritokrácia" van, így mindnekinek dolgoznia kell valamit
marad a szolgáltató szektor, annak pedig ez része
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
egy olyan sportot követve ami még kevesebbet
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
van akinek a sport faszság és nem hordoz értéket, viszont a tiktok/youtube/blogok igen
direkt úgy idéztelek hogy általánosságban lévő dologra utalok
és te is úgy válaszoltál
több mint 2 éve
Van itt nem egy hozzászólás ami több értéket és befektetett energiát hordoz, mint a halott pasasról szóló cikkek 99%-a. Erre a fejem teszem látatlanban.mondod ezt egy fórumon ami 0 értéket állít előMert kismillió olyanra aki 0 értéket állit elő, szükség van?mit? hogy kurvára nincs szükség 8 milliárd földművesre?Ezt te sem hiszed el ugye?De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
ugyanis a technológiai fejlődés miatt jóval kevesebb emberi munkaerőre van szükség
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
mondod ezt egy fórumon ami 0 értéket állít előMert kismillió olyanra aki 0 értéket állit elő, szükség van?mit? hogy kurvára nincs szükség 8 milliárd földművesre?Ezt te sem hiszed el ugye?De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Mert kismillió olyanra aki 0 értéket állit elő, szükség van?mit? hogy kurvára nincs szükség 8 milliárd földművesre?Ezt te sem hiszed el ugye?De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nem véletlen raktam "" közéviszont mivel "meritokrácia" van, így mindnekinek dolgoznia kell valamitAdnám, de nincs.
Negritis
gyeek
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
mit? hogy kurvára nincs szükség 8 milliárd földművesre?Ezt te sem hiszed el ugye?De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Adnám, de nincs.De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ezt te sem hiszed el ugye?De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.az a baj hogy ha mindenki "rendes munkát" végezne akkor pillanatokon belül összeomlana a világgazdaság a túltermelés miatt
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Mint annyiszor itt is a nagy többség a hibás. Nem kellene ilyen 0 értékű semmit olvasni és szép csendben megszűnne. De amig birkák vannak blog, vlog, tiktok meg a faszom tudja mi minden lesz.Én ezért nem kárhoztatom a sajtót, ebből élnek. Ha ez hoz kattintás akkor ezt fogják tolni. Az ilyen hatásvadász címek önmagukban nem okoznak neked több kárt, mint hogy kénytelen vagy rákattintani és el olvasni a cikket, nem elég a címéből tájékozódni.Talán a legalja tegnap az a cikk volt, aminek azt a címet adták: “Sikerült az extrém-sportoló holttestét lehozni az Everestről” - nyilván nem Suhajda volt, de biztos vagyok benne, hogy sokszorosát hozta kattintásban, mint egyébként amennyit egyébként hozott volna.dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2F2023%2F05%2F30%2Fhegymaszas-suhajda-szilard-mount-everest-pakisztan%2FAz édesapja elég nagy név (volt) a szakmában, a fiáról én speciel még nem hallottam eleget/várjuk ki mi lesz, mert a 25 év az még borzasztó fiatal azért a szakmában... és igazából még ő is messze van akár azoktól a sherpáktól is, akik pl a metőakciót vitték. Nyilván van, aki K2/Nanga Parbat mellett nő fel és korrekt mászó lesz belőle, de azért darabszámra/"átlagteljesítményre" az Everest-völgyi serpák teljesen más szint.
Ez a csávó viszont nem szarozik, látszik hol nőtt fel, ez is rengeteget számít.
Stoki
És szerintem ez az interjú megint annak tökéletes példája, hogy kerestek valakit, csak h Suhajdáról tudjanak még egy cikket írni/még egy bőrt lehúzni....
Igor
MC12
Ez pont olyan mint, hogy a boltokban a gyerekeknek van szemmagasságba téve a csoki.
Tarsi
több mint 2 éve
Nagyon remélem hogy kiengedik élete utolsó pár éveire!news.sky.com/story/charles-bronson-best-hostage-to-naked-rumble-15-things-britains-most-notorious-prisoner-revealed-at-parole-hearing-12827414
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass