NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Latta meg valakit a videot amin egy orosz turistat "elve felfal" egy capa Egyiptomban? Nem linkelem, nem tul kellemes, habar par tiz meterrol vettek fel. Neten sok helyen fent van. Brutalis, foleg amikor az elso tamadas utan meg van ereje segitsegert kialtani. KEsobb kifogtak elvileg a capat a vizbol, arrol is van video.
undisputedly
Egy jóbarátomnak a szülei pont ott vannak nyaralni, pár kilométerre van a szálloda onnan, ahol történt. Le lett mondva az összes hajókázós és tengeri program, szóval az egész szállodának maradt a medence...
Hanni
egy jó barátom az elmúlt egy évben már kétszer volt ott egy-egy hetet. szerintem most nem mennek
pedig a vizer pontokat el kellene lőni

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Latta meg valakit a videot amin egy orosz turistat "elve felfal" egy capa Egyiptomban? Nem linkelem, nem tul kellemes, habar par tiz meterrol vettek fel. Neten sok helyen fent van. Brutalis, foleg amikor az elso tamadas utan meg van ereje segitsegert kialtani. KEsobb kifogtak elvileg a capat a vizbol, arrol is van video.
undisputedly
Egy jóbarátomnak a szülei pont ott vannak nyaralni, pár kilométerre van a szálloda onnan, ahol történt. Le lett mondva az összes hajókázós és tengeri program, szóval az egész szállodának maradt a medence...
több mint 2 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
undisputedly
Láttam. Minek ment oda?

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott
undisputedly
lattam. kemeny nagyon.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
undisputedly
most néztem meg. brutális

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 710 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Nem értem, hogy a keresztényi vallással ez hogy fér meg, de ha az csak arra kell, hogy a mindennapi bűneid alól kényelmes feloldozást nyerhessél és ne kelljen szembenézned emberi gyarlóságoddal, miközben az igaz istened a pénz és a Miele, az elég szomorú...
Lúdas Solymi
Valamit félreértesz.
Ő nem keresztény, nem gyakorolja a keresztény vallást.
Hitgyülis.
A Hit Gyülekezete egy magát kereszténynek hazudó szekta, aminek a működése egyértelműen egy vallási köntösbe bújtatott proftorientált pénzügyi vállalkozás.
És nincs is ezzel semmi gond, csak felesleges keverni a valódi hitéleti tevékenységet, lelkiséget nyújtani igyekvő valódi egyházakat egy, a szerencsétlenek megtévesztésén, becsapásán, átveresén, agymosásán élősködő szektás pénzszivattyúval.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Másrészt ha mi itt puszilgatjuk egymást, akkor te azt a hitgyülin teszed, ráadásul még fizetsz is érte adakozás formájában...
Lúdas Solymi
 www.youtube.com/watch?v=pBNIP_P44Nc

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
szerintem az oroszok voltak, semmi kétség
JC6 - a ruszki
Tudod, van az a mondás, hogy mindenki magából indul ki...

Azért, mert te azt hiszed, hogy itt mindenki keblére öleli az USA_t, EU-t, Brüsszelt és az ukránokat, az egy hatalmas nagy tévedés.
Az előbbiekkel hellyel-közzel egy értékközösségbe tartozunk és többnyire ugyanazokat az értékeket valljuk, így a különböző viták ellenére is természetes, hogy egymást próbáljuk támogatni. A vitákat meg megoldjuk vagy kompromisszumokat kötünk.
Az ukránokat sem öleljük a keblünkre, mert van elég problémánk velük, viszont az eddigiek alapján látni azt, hogy szeretnének abba az értékközösségbe tartozni ahol mi is vagyunk, így természetes, hogy támogatjuk őket ebben a fejlődésben. És mivel most háborúban vannak, a vitáinkat félretesszük későbbre. Ettől függetlenül ez nem menti fel őket az elmúlt időszakban elkövetett bűneik alól, viszont ezért nem egy népet kell kárhoztatni, hanem az elkövetőket és a támogatóikat.

Az orosz népet, ugyanúgy ahogy általánosságban a többi népet, itt sem utálja senki se, csak a köztük (és köztünk) élő orkokat meg vezetőjüket, mert már korábban megtapasztalta egész Európa és mi is, hogy mire képesek, aki őket támogatja az az erőszakot támogatja.

Ezáltal te is a kegyetlenkedést, a gyermekek megerőszakolását, meggyilkolását támogatod, amit a háború alatt elkövettek az oroszok és mégis következetesen kitartasz mellettük.

Nem értem, hogy a keresztényi vallással ez hogy fér meg, de ha az csak arra kell, hogy a mindennapi bűneid alól kényelmes feloldozást nyerhessél és ne kelljen szembenézned emberi gyarlóságoddal, miközben az igaz istened a pénz és a Miele, az elég szomorú...
Lúdas Solymi
Ok
😃😃😃
Btw engem csak az akaszt ki, hogy konkrétan itt élitek az életeteket és élet és halál urai vagytok, kommentben, egymás valagát puszilgatva.
Az, hogy az ember egy fórum-csetelésen bármit is komolyan vegyen, nem tudom, kinek nagyobb szégyen.
JC6 - a ruszki
Ki éli itt az életét?
Tudod, a mai modern világban az internetet szinte bármikor bárhova magaddal viheted, így ha kedved tartja, akkor megnézheted, hogy mi történik a fórumokon, nem kell 0-24-ben ott ülni.

Meg munka mellett ugyanúgy része lehet az óránkénti 5 perc "cigiszünetnek", csak épp nem dohányozni mész ki, hanem megnézed h történt-e valami, ennyi.

Egy fórumcsetelés, baráti beszélgetés vagy istentisztelet között én nem látok különbséget. Véleményt cserélünk és érveket ütköztetünk, meg néha-néha kiengedjük a fáradt gőzt.

Másrészt ha mi itt puszilgatjuk egymást, akkor te azt a hitgyülin teszed, ráadásul még fizetsz is érte adakozás formájában...
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
JC6 - a ruszki

Azért, mert te azt hiszed, hogy itt mindenki keblére öleli az USA_t, EU-t, Brüsszelt és az ukránokat, az egy hatalmas nagy tévedés.
Az előbbiekkel hellyel-közzel egy értékközösségbe tartozunk és többnyire ugyanazokat az értékeket valljuk, így a különböző viták ellenére is természetes, hogy egymást próbáljuk támogatni. A vitákat meg megoldjuk vagy kompromisszumokat kötünk.
Az ukránokat sem öleljük a keblünkre, mert van elég problémánk velük, viszont az eddigiek alapján látni azt, hogy szeretnének abba az értékközösségbe tartozni ahol mi is vagyunk, így természetes, hogy támogatjuk őket ebben a fejlődésben. És mivel most háborúban vannak, a vitáinkat félretesszük későbbre. Ettől függetlenül ez nem menti fel őket az elmúlt időszakban elkövetett bűneik alól, viszont ezért nem egy népet kell kárhoztatni, hanem az elkövetőket és a támogatóikat.

Az orosz népet, ugyanúgy ahogy általánosságban a többi népet, itt sem utálja senki se, csak a köztük (és köztünk) élő orkokat meg vezetőjüket, mert már korábban megtapasztalta egész Európa és mi is, hogy mire képesek, aki őket támogatja az az erőszakot támogatja.

Ezáltal te is a kegyetlenkedést, a gyermekek megerőszakolását, meggyilkolását támogatod, amit a háború alatt elkövettek az oroszok és mégis következetesen kitartasz mellettük.

Lúdas Solymi
Ok
😃😃😃
Btw engem csak az akaszt ki, hogy konkrétan itt élitek az életeteket és élet és halál urai vagytok, kommentben, egymás valagát puszilgatva.
Az, hogy az ember egy fórum-csetelésen bármit is komolyan vegyen, nem tudom, kinek nagyobb szégyen.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 780 — Kinek mit intézett a kormánya
Basszus, már a 2*2 sávos 21-es főúton is úszik a busz, ahogy Pásztóra akarna kanyarodni a megállóhoz

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
A gyorsforgalmit is lezárták a nagy eső miatt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 780 — Kinek mit intézett a kormánya
Hát, basszus, nálunk is mi van. Gyöngyöstarjánban ketten meghaltak a villámárvíz miatt. Most néztem meg, hogyan hömpölyög a víz Mátraderecskén. Özönvíz Kaposváron, tornádó Miskolcon, tegnap Pécs... És így tovább...
nagylaza, főpohárnok
nálunk tegnap óta harmadfokú készültség van a településen, 0-24 ügyelet, anya is ment 4 és 8 között
Pesten szerencsére ez engem nem érint, de otthon van baj azért
és nem csak a város déli részén, fenn a mátrain is van baj (rokonnál már a konyha alulról elkezdett ázalogni)
Szerencsére nem olyan necc mint 2005 meg 2010, mikor ezreket kellett kitelepíteni, mert félővolt a gátszakadás

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Hát, basszus, nálunk is mi van. Gyöngyöstarjánban ketten meghaltak a villámárvíz miatt. Most néztem meg, hogyan hömpölyög a víz Mátraderecskén. Özönvíz Kaposváron, tornádó Miskolcon, tegnap Pécs... És így tovább...
nagylaza, főpohárnok
tavaly saharai szárazság, idén meg szűnni nem akaró eső. most is szakad itt, a füvemnek lassan búcsút inthetek...
peach
Szívd el, mi a fenének kint tárolod? 😊
somoskovig
hát hallod jobban járnék ha beültetném a portát. kár, hogy elvisznek érte...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
nagylaza, főpohárnok
tavaly saharai szárazság, idén meg szűnni nem akaró eső. most is szakad itt, a füvemnek lassan búcsút inthetek...
peach
Szívd el, mi a fenének kint tárolod? 😊

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
nagylaza, főpohárnok

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 647 — beers & Packers
több mint 2 éve
Ilyen az, amikor túl jól sikerül a marketing kampány.
iktriad
komoly egy tűz lehetett

A screenshot of a radar-based analysis by the National Oceanic and Atmospheric Administration taken late Tuesday afternoon shows near-surface smoke over the U.S.NO
🤘 gaben 🤘
JC6 - a ruszki
csitulj már a hülyeséggel
vágjuk kik pártját fogod de ebbe tényleg felesleges belekeverni az európai dolgokat. ez egy másik kontinenst.
Fontos_Vidra
manapság senkinek sem hihetsz. mivan ha felébredt egy alvó ügynök vagy több és tényleg szabotázs volt? ha??
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
iktriad
komoly egy tűz lehetett

A screenshot of a radar-based analysis by the National Oceanic and Atmospheric Administration taken late Tuesday afternoon shows near-surface smoke over the U.S.NO
🤘 gaben 🤘
JC6 - a ruszki
csitulj már a hülyeséggel
vágjuk kik pártját fogod de ebbe tényleg felesleges belekeverni az európai dolgokat. ez egy másik kontinenst.
több mint 2 éve
iktriad
komoly egy tűz lehetett

🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
iktriad
komoly egy tűz lehetett

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
tudjuk melyik kretén celeb bukott le azzal, hogy szegeden kurvázott? 😀
peach
Gáspár Laci
deyell
És Majka
Hanni
Jon a kozos album es kell a hirveres vagy mi?
Dundika mar nem eleg Majkanak?
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pletykás csajok 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wut a story?