NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondjuk mi a jobb.megromlott viszony es a gyerekek miatt egyutt maradni vagy?a válás sosem egy szép házasság vége
YoungZeeZee
hanem egy szar kapcsolaté
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 403
Mondjuk mi a jobb.megromlott viszony es a gyerekek miatt egyutt maradni vagy?
több mint 2 éve
azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
több mint 2 éve
azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?Jó, de az ilyen nem ember.Az. Nekem is volt haverom aki a 8 hónapos terhes feleségét hagyta ott csak úgy. De előtte még a fogsormegcsináltatását kifizettette anyósáékkal meg nem tudom már milyen értékben vásároltatott magának ruhákat Parndorfban vagy a Shopping Center Südben 😀😀igazi gentleman. megvarta a szulest.Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.Ha az hitelesnek számít, amit a madocsai kocsmában beszéltek: felesége terhes volt a 3. gyerkőccel, eközben Böde összejött a kézilabdázó Blankával, majd a szülés után pár héttel lepattintotta az asszonyt. Aki mehetett vissza a szüleihez, gyerekestől. Röviden ennyi.
NB2
Jan
csebi
Azóta a második feleségétől is elvált (ott legalább nem lett gyerek), most egy kétgyerekes nővel él együtt...
warr_b
Az meg h Bödééknél mi volt...lehet h Böde a hibás, lehet az asszony, lehet mindkettő.
A kérdés az, hogy Böde fog-e normálisan foglalkozni a gyerekekkel és segíteni a volt asszonynak vagy sem.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Köszi a Böde sztorit. Nem mondom, hogy szimpibb lett a csávó...Ugyanakkor az a nő, aki sportolót, filmsztárt, zenészt vesz el, benne van a pakliban, hogy félrelép. Nyilván nem mindenkire igaz ez!
több mint 2 éve
Nem is tartom már vele a kapcsolatot...Jó, de az ilyen nem ember.Az. Nekem is volt haverom aki a 8 hónapos terhes feleségét hagyta ott csak úgy. De előtte még a fogsormegcsináltatását kifizettette anyósáékkal meg nem tudom már milyen értékben vásároltatott magának ruhákat Parndorfban vagy a Shopping Center Südben 😀😀igazi gentleman. megvarta a szulest.Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.Ha az hitelesnek számít, amit a madocsai kocsmában beszéltek: felesége terhes volt a 3. gyerkőccel, eközben Böde összejött a kézilabdázó Blankával, majd a szülés után pár héttel lepattintotta az asszonyt. Aki mehetett vissza a szüleihez, gyerekestől. Röviden ennyi.
NB2
Jan
csebi
Azóta a második feleségétől is elvált (ott legalább nem lett gyerek), most egy kétgyerekes nővel él együtt...
warr_b
Az meg h Bödééknél mi volt...lehet h Böde a hibás, lehet az asszony, lehet mindkettő.
A kérdés az, hogy Böde fog-e normálisan foglalkozni a gyerekekkel és segíteni a volt asszonynak vagy sem.
Lúdas Solymi
Amúgy totál alkesz is lett 😀
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Jó, de az ilyen nem ember.Az. Nekem is volt haverom aki a 8 hónapos terhes feleségét hagyta ott csak úgy. De előtte még a fogsormegcsináltatását kifizettette anyósáékkal meg nem tudom már milyen értékben vásároltatott magának ruhákat Parndorfban vagy a Shopping Center Südben 😀😀igazi gentleman. megvarta a szulest.Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.Ha az hitelesnek számít, amit a madocsai kocsmában beszéltek: felesége terhes volt a 3. gyerkőccel, eközben Böde összejött a kézilabdázó Blankával, majd a szülés után pár héttel lepattintotta az asszonyt. Aki mehetett vissza a szüleihez, gyerekestől. Röviden ennyi.
NB2
Jan
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Az. Nekem is volt haverom aki a 8 hónapos terhes feleségét hagyta ott csak úgy. De előtte még a fogsormegcsináltatását kifizettette anyósáékkal meg nem tudom már milyen értékben vásároltatott magának ruhákat Parndorfban vagy a Shopping Center Südben 😀😀igazi gentleman. megvarta a szulest.Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.Ha az hitelesnek számít, amit a madocsai kocsmában beszéltek: felesége terhes volt a 3. gyerkőccel, eközben Böde összejött a kézilabdázó Blankával, majd a szülés után pár héttel lepattintotta az asszonyt. Aki mehetett vissza a szüleihez, gyerekestől. Röviden ennyi.
NB2
Jan
csebi

több mint 2 éve
igazi gentleman. megvarta a szulest.Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.Ha az hitelesnek számít, amit a madocsai kocsmában beszéltek: felesége terhes volt a 3. gyerkőccel, eközben Böde összejött a kézilabdázó Blankával, majd a szülés után pár héttel lepattintotta az asszonyt. Aki mehetett vissza a szüleihez, gyerekestől. Röviden ennyi.
NB2
Jan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.Ha az hitelesnek számít, amit a madocsai kocsmában beszéltek: felesége terhes volt a 3. gyerkőccel, eközben Böde összejött a kézilabdázó Blankával, majd a szülés után pár héttel lepattintotta az asszonyt. Aki mehetett vissza a szüleihez, gyerekestől. Röviden ennyi.
NB2
több mint 2 éve
vannak értékek, amiket egy magadfajta siheder nem biztos, hogy megért 😛Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.a hőskeresztyény konzervdobozok már eldöntötték hogy fasz szal fasz 😀
NB2
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Mint DiCaprio, 25 évesen dobja a nőitBiztos nem szeretné, ha 27 éves nője lenne.26 éves haverom 3 év után vált el a feleségétől, mert az megcsalta.tudom fokozni. a faluban az egyik faszi lelépett és ott hagyta az asszonyt három gyerekkel ( a legkisebb karon ülő ) egy olyan nőért, akinek szintén van három gyereke. ilyen balfasz szerintem nincs még egy 🤣milyen ember az, aki egy nőért elhagyja a felesègét 3 gyerek mellettAz ország egyik legnagyobb szégyene volt az a történet, hogy ezt csak így simán, három kisgyerekkel meg lehetett tenni.rangado.24.hu/magyar_foci/2023/06/21/bode-daniel-biro-blanka-eskuvo-hazassag/?_gl=1*3w1y22*_gcl_au*MjAxNzUzNDU3NC4xNjg1MTk2NDI1Madocsán kicsit máshogy értékelték a szitut, amikor a feleségét és 3 gyerekét elhagyta a Blankáért. Nem pont az "álompár" volt a leggyakoribb jelző. 😊
na az egy érdekes meccs lehet, ha a foglalkozási ártalmak bekúsznak a kapcsolatba. az egyik mindenáron gólt akar szerezni, a másik meg megakadályozni azt 😮
jk, sokbódogságot természetesen
slowmotion
Jan
Szánalmas.
(Btw jöttek a kommentek már nem tudom melyik oldalon, hogy “Ne szülj Blanka, mert akkor ennyi volt..”)
De milyen ember az, mert Bödének nagyon szép családja volt, aki simán rárepül egy három gyermekes, házas emberre?
JC6 - a ruszki
Amadeus von Dollárbaloldal
peach
Fel év múlva összejött egy szinten 26 éves nővel, akinek volt 3 gyereke.
3 hónap múlva elváltak
😃
JC6 - a ruszki
vpi

több mint 2 éve
Biztos nem szeretné, ha 27 éves nője lenne.26 éves haverom 3 év után vált el a feleségétől, mert az megcsalta.tudom fokozni. a faluban az egyik faszi lelépett és ott hagyta az asszonyt három gyerekkel ( a legkisebb karon ülő ) egy olyan nőért, akinek szintén van három gyereke. ilyen balfasz szerintem nincs még egy 🤣milyen ember az, aki egy nőért elhagyja a felesègét 3 gyerek mellettAz ország egyik legnagyobb szégyene volt az a történet, hogy ezt csak így simán, három kisgyerekkel meg lehetett tenni.rangado.24.hu/magyar_foci/2023/06/21/bode-daniel-biro-blanka-eskuvo-hazassag/?_gl=1*3w1y22*_gcl_au*MjAxNzUzNDU3NC4xNjg1MTk2NDI1Madocsán kicsit máshogy értékelték a szitut, amikor a feleségét és 3 gyerekét elhagyta a Blankáért. Nem pont az "álompár" volt a leggyakoribb jelző. 😊
na az egy érdekes meccs lehet, ha a foglalkozási ártalmak bekúsznak a kapcsolatba. az egyik mindenáron gólt akar szerezni, a másik meg megakadályozni azt 😮
slowmotion
Jan
Szánalmas.
(Btw jöttek a kommentek már nem tudom melyik oldalon, hogy “Ne szülj Blanka, mert akkor ennyi volt..”)
De milyen ember az, mert Bödének nagyon szép családja volt, aki simán rárepül egy három gyermekes, házas emberre?
JC6 - a ruszki
peach
3 hónap múlva elváltak
😃
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
26 éves haverom 3 év után vált el a feleségétől, mert az megcsalta.tudom fokozni. a faluban az egyik faszi lelépett és ott hagyta az asszonyt három gyerekkel ( a legkisebb karon ülő ) egy olyan nőért, akinek szintén van három gyereke. ilyen balfasz szerintem nincs még egy 🤣milyen ember az, aki egy nőért elhagyja a felesègét 3 gyerek mellettAz ország egyik legnagyobb szégyene volt az a történet, hogy ezt csak így simán, három kisgyerekkel meg lehetett tenni.rangado.24.hu/magyar_foci/2023/06/21/bode-daniel-biro-blanka-eskuvo-hazassag/?_gl=1*3w1y22*_gcl_au*MjAxNzUzNDU3NC4xNjg1MTk2NDI1Madocsán kicsit máshogy értékelték a szitut, amikor a feleségét és 3 gyerekét elhagyta a Blankáért. Nem pont az "álompár" volt a leggyakoribb jelző. 😊
slowmotion
Jan
Szánalmas.
JC6 - a ruszki
peach
3 hónap múlva elváltak
😃
több mint 2 éve
www.blikk.hu/sport/magyar-foci/bode-daniel-hazassag-valas-szakitas-harmadik-fel/l4dns5dVan aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.a hőskeresztyény konzervdobozok már eldöntötték hogy fasz szal fasz 😀
NB2
Negritis, a vajda
Igaz hogy Blikk, de szerintem nem kell túlsokat belelátni. Böde nem az eszéről híres...
több mint 2 éve
Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.tudomasom szerint nem ilyen sorrend volt.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.a hőskeresztyény konzervdobozok már eldöntötték hogy fasz szal fasz 😀
NB2
több mint 2 éve
Van aki tudja amúgy a hiteles Böde sztorit? Nekem is lehetnek teóriáim, de simán lehet, hogy egy normális válás volt és egy új kapcsolat Daninál.
több mint 2 éve
Meg az is barom állat aki kétszer nősül szerintem...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
tudom fokozni. a faluban az egyik faszi lelépett és ott hagyta az asszonyt három gyerekkel ( a legkisebb karon ülő ) egy olyan nőért, akinek szintén van három gyereke. ilyen balfasz szerintem nincs még egy 🤣milyen ember az, aki egy nőért elhagyja a felesègét 3 gyerek mellettAz ország egyik legnagyobb szégyene volt az a történet, hogy ezt csak így simán, három kisgyerekkel meg lehetett tenni.rangado.24.hu/magyar_foci/2023/06/21/bode-daniel-biro-blanka-eskuvo-hazassag/?_gl=1*3w1y22*_gcl_au*MjAxNzUzNDU3NC4xNjg1MTk2NDI1Madocsán kicsit máshogy értékelték a szitut, amikor a feleségét és 3 gyerekét elhagyta a Blankáért. Nem pont az "álompár" volt a leggyakoribb jelző. 😊
slowmotion
Jan
Szánalmas.
JC6 - a ruszki
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Minek ment oda = minek szült 3 gyereket egy ilyennek. Ésatöbbi
több mint 2 éve
Igen, azért ez mindig kettőn áll...De milyen ember az, mert Bödének nagyon szép családja volt, aki simán rárepül egy három gyermekes, házas emberre?mondjuk itt alapvetoen nem a 3. felet kell hibaztatni. inkabb Danielt.
JC6 - a ruszki
csebi

több mint 2 éve
De milyen ember az, mert Bödének nagyon szép családja volt, aki simán rárepül egy három gyermekes, házas emberre?mondjuk itt alapvetoen nem a 3. felet kell hibaztatni. inkabb Danielt.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
SZARmilyen ember az, aki egy nőért elhagyja a felesègét 3 gyerek mellettAz ország egyik legnagyobb szégyene volt az a történet, hogy ezt csak így simán, három kisgyerekkel meg lehetett tenni.rangado.24.hu/magyar_foci/2023/06/21/bode-daniel-biro-blanka-eskuvo-hazassag/?_gl=1*3w1y22*_gcl_au*MjAxNzUzNDU3NC4xNjg1MTk2NDI1Madocsán kicsit máshogy értékelték a szitut, amikor a feleségét és 3 gyerekét elhagyta a Blankáért. Nem pont az "álompár" volt a leggyakoribb jelző. 😊
slowmotion
Jan
Szánalmas.
JC6 - a ruszki

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
milyen ember az, aki egy nőért elhagyja a felesègét 3 gyerek mellettAz ország egyik legnagyobb szégyene volt az a történet, hogy ezt csak így simán, három kisgyerekkel meg lehetett tenni.rangado.24.hu/magyar_foci/2023/06/21/bode-daniel-biro-blanka-eskuvo-hazassag/?_gl=1*3w1y22*_gcl_au*MjAxNzUzNDU3NC4xNjg1MTk2NDI1Madocsán kicsit máshogy értékelték a szitut, amikor a feleségét és 3 gyerekét elhagyta a Blankáért. Nem pont az "álompár" volt a leggyakoribb jelző. 😊
slowmotion
Jan
Szánalmas.
JC6 - a ruszki