NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Azt remélem tudjátok, hogy átok kerül mindenki fejére aki a madocsai szent Bödét szapulja...😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Te azt írtad, hogy életszerűtlen, hogy a csaj vegzálja Bödét, én meg annyit, hogy egyáltalán nem az. Hány házasság van, ahonnan nem lép ki az egyik fél az 1-2-3-4. gyerek után sem, a másiktól való félelme, függése stb. Miatt? Rengeteg. Nem állítom, hogy itt bármi ilyesmi lenne, csak azt, hogy elképzelni egyáltalán nem elképzelhetetlen.És csináltál neki három gyereket? Van olyan dolog, ami nem derül ki minimum négy évvel és két gyerekkel korábban?Nekem volt 25 centivel és 47 kilóval kisebb csajom, aki akkora pszichopata volt mint a ház, olyan toxikus kapcsolatban se előtte se utána nem voltam, tiszta szerencse hogy hamar véget ért. A kinézetnek nincs sok köze ahhoz, hogy valaki mennyire tudja abuzálni a másikat.OkéTovábbra is mondom, hogy az, hogy a százkilencven centis Böde "százkilóvagyokvazze" Dánielt vegzálja egy százhatvan centis, ötven kilós nő... az elég életszerűtlen.pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen.
slowmotion
törölt kristof
slowmotion
MC12
slowmotion
(Dehogy csináltam, futottam amerre láttam 😊 )
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
És csináltál neki három gyereket? Van olyan dolog, ami nem derül ki minimum négy évvel és két gyerekkel korábban?Nekem volt 25 centivel és 47 kilóval kisebb csajom, aki akkora pszichopata volt mint a ház, olyan toxikus kapcsolatban se előtte se utána nem voltam, tiszta szerencse hogy hamar véget ért. A kinézetnek nincs sok köze ahhoz, hogy valaki mennyire tudja abuzálni a másikat.OkéTovábbra is mondom, hogy az, hogy a százkilencven centis Böde "százkilóvagyokvazze" Dánielt vegzálja egy százhatvan centis, ötven kilós nő... az elég életszerűtlen.pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen.
slowmotion
törölt kristof
slowmotion
MC12
több mint 2 éve
Nekem volt 25 centivel és 47 kilóval kisebb csajom, aki akkora pszichopata volt mint a ház, olyan toxikus kapcsolatban se előtte se utána nem voltam, tiszta szerencse hogy hamar véget ért. A kinézetnek nincs sok köze ahhoz, hogy valaki mennyire tudja abuzálni a másikat.OkéTovábbra is mondom, hogy az, hogy a százkilencven centis Böde "százkilóvagyokvazze" Dánielt vegzálja egy százhatvan centis, ötven kilós nő... az elég életszerűtlen.pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen.
slowmotion
törölt kristof
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
OkéTovábbra is mondom, hogy az, hogy a százkilencven centis Böde "százkilóvagyokvazze" Dánielt vegzálja egy százhatvan centis, ötven kilós nő... az elég életszerűtlen.pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen.
slowmotion
törölt kristof
több mint 2 éve
Valakinek folytatnia kell a Fradiban a Szucsánszki-Elek páros által megteremtett hagyományt 😉
több mint 2 éve
Továbbra is mondom, hogy az, hogy a százkilencven centis Böde "százkilóvagyokvazze" Dánielt vegzálja egy százhatvan centis, ötven kilós nő... az elég életszerűtlen.pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen.
slowmotion
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Továbbra is mondom, hogy az, hogy a százkilencven centis Böde "százkilóvagyokvazze" Dánielt vegzálja egy százhatvan centis, ötven kilós nő... az elég életszerűtlen.mit kentem én kire?Verbális vegzálás? 😀azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
Egy az, hogy te egyedülálló vagy, se asszony, se gyerek. Senki nem tudja, mi lehet a háttérben, de jelen helyzetben a verblis vegzálást elég erős egy olyan feleségre kenni, aki rendesen nevelte a két gyereket és bevállalta a harmadikat is.
Böde jól keresett, semmi dolga nem volt, csak focizni, amit úgy szeret.
Mindenük megvolt. Madocsán ház, Pakson kecó, Pesten kecó. Nagyon szép család, normális rokoni háttérrel. Csak hát Danink ugye sokat volt Pesten, az asszony a rokonok és azok segítsége nélkül nem akart vele költözni, így otthon maradt. A két gyerek is oda szokott már.
De megoldják, szólt a terv.
Csak hát ott vannak fent Bp-n a fiatal, friss, ropogós jánykák, különböző szakágakban, nem messze a futballpályától, aztán már csak egy közös össztartás kellett, az addig önmagát megtartóztató Bödének és jött is az első éjszaka Blankával.
Akit szintúgy nem értek, hogy miért pont egy családot kellett szétszakítania, amikor ott van a sok izmosabbnál-izmosabb egyedülááló fooodballista, de majd elszámolnak ezzel, egyszer, talán..
JC6 - a ruszki
annyit mondtam hogy el tudok képzelni olyan verbális vegzálást aminek az a vége hogy vagy így vagy úgy de a pár egyik fele lelép
láttam példát mind2re családon belül is, baráti társaságban is
sajnos fizikai vegzálásra is
ahhoz nem kell jelenleg párkapcsolatban élnem hogy tujdam milyen szépen lehet szisztematikusan kicsinálni valaki önbecsülését
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
mit kentem én kire?Verbális vegzálás? 😀azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
Egy az, hogy te egyedülálló vagy, se asszony, se gyerek. Senki nem tudja, mi lehet a háttérben, de jelen helyzetben a verblis vegzálást elég erős egy olyan feleségre kenni, aki rendesen nevelte a két gyereket és bevállalta a harmadikat is.
Mindenük megvolt. Madocsán ház, Pakson kecó, Pesten kecó. Nagyon szép család, normális rokoni háttérrel. Csak hát Danink ugye sokat volt Pesten, az asszony a rokonok és azok segítsége nélkül nem akart vele költözni, így otthon maradt. A két gyerek is oda szokott már.
Csak hát ott vannak fent Bp-n a fiatal, friss, ropogós jánykák, különböző szakágakban, nem messze a futballpályától, aztán már csak egy közös össztartás kellett, az addig önmagát megtartóztató Bödének és jött is az első éjszaka Blankával.
Akit szintúgy nem értek, hogy miért pont egy családot kellett szétszakítania, amikor ott van a sok izmosabbnál-izmosabb egyedülááló fooodballista, de majd elszámolnak ezzel, egyszer, talán..
JC6 - a ruszki
annyit mondtam hogy el tudok képzelni olyan verbális vegzálást aminek az a vége hogy vagy így vagy úgy de a pár egyik fele lelép
láttam példát mind2re családon belül is, baráti társaságban is
sajnos fizikai vegzálásra is
ahhoz nem kell jelenleg párkapcsolatban élnem hogy tujdam milyen szépen lehet szisztematikusan kicsinálni valaki önbecsülését
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Verbális vegzálás? 😀azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Eléggé nők lapja café szintű diskurálás ez, tele eszetlen sok prejudikációval és feltételezésselKedvencem, hogy a CEO nagyon buszken lenyilatkozta, hogy nem alkalmaz "50-es feher ferfiakat, mert nem inspiraloak" 😀 Oke buddy, lehet megis jol jott volna egy kis tapasztalat.
Más, ez is igen érdekes sztori a maga módján:
m.hvg.hu/gazdasag/20230623_Titan_Titanic_hibak_ellenorzes_nyomasproba_merulohajo_tragedia
r.baggio
A Titanicot (as Avatar filmeket is, aminek utolso reszet viz alatt forgattak full CGI helyett) rendezo James Cameron, aki amugy 33x merult le a Titanichoz es o tartja a vilag legmelyebb solo merules rekordjat amikor is a MAriana-arok 37 ezer labas melysegebe (Titanic 13 ezer labon van kb.) merult ala egyedul, nyilatkozott az ugyben. O is elmondta, hogy hatalmas hulyeseg votl a szenszalas titan keverek, mindenki tudta, hogy baj lesz (banja is, hogy nem emelt szot ellene, de ugye nem volt tiszte azt tenni es azt hitte, hogy valami nagyon okos ember nagyon jol megtervezte vegul), nem az elso merulesen, hanem amikor az anyag idovel megfarad. Egy nagyon kis kozosseg a melymerulok kozossege a vilagon, az informaciomegosztas gyors volt, kb mar aznap (hetfon?) tudtak, hogy felrobbanhatott a nyomastol a viz alatt.
Erdemes meghallgatni vele a 3-4 perces videot.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Ismeretségi körben megtörtént, hogy a pasinak egyszerre született két gyereke, de nem ikrek voltak: egyik a feleségétől, másik a szeretőjétől. Mindent lehet fokozni. (A feleség érzelmileg belerokkant, aztán balesetben meg is halt. Szép történet.)
több mint 2 éve
Ő mondjuk nem is kétszer nősült!Meg az is barom állat aki kétszer nősül szerintem...Depends ☺️
Eazzy
Nagybátyám pl fiatalon 3-4 év alatt megházasodott majd elvált háromszor, aztán a negyedik feleségével meg már legalább 35 éve együtt vannak és teljesen jól megvannak.
warr_b
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ő mondjuk nem is kétszer nősült!Meg az is barom állat aki kétszer nősül szerintem...Depends ☺️
Eazzy
Nagybátyám pl fiatalon 3-4 év alatt megházasodott majd elvált háromszor, aztán a negyedik feleségével meg már legalább 35 éve együtt vannak és teljesen jól megvannak.
warr_b
több mint 2 éve
Meg az is barom állat aki kétszer nősül szerintem...Depends ☺️
Eazzy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Meg az is barom állat aki kétszer nősül szerintem...Életem legjobb döntése volt a második házasságom! 15 éve együtt, két gyönyörű gyermekkel ajándékozott meg, nem kívánhatnék Nála jobb társat...
Eazzy
U.i.: Az első házasságom egy óriási tévedés volt, ott akkor mondtam hogy elég, amikor erőltetni kezdte a gyerek kerdést, mert azzal se lett volna jobb semmi, uh elváltam. Utólag derült ki, hogy DoubleDice függő volt a Drágám, még a szülő házukat is eljátszott az Anyja feje felől azóta...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Eléggé nők lapja café szintű diskurálás ez, tele eszetlen sok prejudikációval és feltételezésselblikk került elő asszem 😀
Más, ez is igen érdekes sztori a maga módján:
m.hvg.hu/gazdasag/20230623_Titan_Titanic_hibak_ellenorzes_nyomasproba_merulohajo_tragedia
r.baggio
az a merülő cucc meg az emberi hülyeség és nárcicizmus vegyítése
nehéz bármit mondani rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Eléggé nők lapja café szintű diskurálás ez, tele eszetlen sok prejudikációval és feltételezésselMás, ez is igen érdekes sztori a maga módján:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
oké. akkor a jövőre nézve, valahova írd fel, tedd el, még jól jöhet:Nincsen 😊nincs még gyerek, ugye? ha nem akarsz harmadik gyereket, akkor nem akarsz. és ha ez otthon feszültségekhez vezet, akkor az pont nem az a kapcsolat, ahova bele kell csinálni a harmadikat.Kb.azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
Sok esetben a nő erőlteti a gyereket, a pali megcsinálja, mert addig se nyaggatják, aztán sok ember az életét a gyereknek szenteli, a párját, saját magát, stb. elhanyagolja.
Aztán meg simán megvan az is amit peach írt, hogy egyszerűen csak szerelmes lett és hát ez van...
Lúdas Solymi
slowmotion
Én nem tudok más fejével gondolkodni, csak abból indulok ki, amiket látok, hogy máshol is megcsinálják a 2.-3. gyereket, mert épp fellobbant megint a rövid életű szerelem egy kis borozás után vagy párkapcsolati válságot próbálnak meg ezzel megoldani a szép emlékek miatt.
Lúdas Solymi
ha szar a kapcsolat, akkor nem egy gyerek fogja megjavítani, pláne nem egy n+1-edik gyerek, ahol n eleme N-nek és 0 < n.
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
nana, siman megszopat az asszony ha akar. egyetlen esélyed van, ha egyáltalán nem szerelmeskeded meg, de akkor meg már rég szar van a palacsintábannincs még gyerek, ugye? ha nem akarsz harmadik gyereket, akkor nem akarsz. és ha ez otthon feszültségekhez vezet, akkor az pont nem az a kapcsolat, ahova bele kell csinálni a harmadikat.Kb.azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
Sok esetben a nő erőlteti a gyereket, a pali megcsinálja, mert addig se nyaggatják, aztán sok ember az életét a gyereknek szenteli, a párját, saját magát, stb. elhanyagolja.
Aztán meg simán megvan az is amit peach írt, hogy egyszerűen csak szerelmes lett és hát ez van...
Lúdas Solymi
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nincsen 😊nincs még gyerek, ugye? ha nem akarsz harmadik gyereket, akkor nem akarsz. és ha ez otthon feszültségekhez vezet, akkor az pont nem az a kapcsolat, ahova bele kell csinálni a harmadikat.Kb.azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
slowmotion
Én nem tudok más fejével gondolkodni, csak abból indulok ki, amiket látok, hogy máshol is megcsinálják a 2.-3. gyereket, mert épp fellobbant megint a rövid életű szerelem egy kis borozás után vagy párkapcsolati válságot próbálnak meg ezzel megoldani a szép emlékek miatt.
több mint 2 éve
nincs még gyerek, ugye? ha nem akarsz harmadik gyereket, akkor nem akarsz. és ha ez otthon feszültségekhez vezet, akkor az pont nem az a kapcsolat, ahova bele kell csinálni a harmadikat.Kb.azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
ehhez két dologazért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
1, a nő pont úgy néz ki, mint aki egy százkilencven centis hegyet vegzál
2, a szülés után nem igazán vannak a kismamák topon, szóval ott kicsit azért megnő a tűréshatár
az persze lehet, hogy luk kellett Bödének, az asszony meg érthető okokból ezt nem bocsátotta rendelkezésre, aztán a könnyebb ellenállás felé ment. de ha baj van a kapcsolatban, akkor meg nincs harmadik gyerek. szóval nem áll össze.
több mint 2 éve
Kb.azért kíváncsi lennék arra, hol tud hibázni az a nő, aki éppen a harmadik gyerekedet szüli meg, miközben az előző kettőt is pesztrálja. nem írta fel a kenyeret a bevásárlólistára? más színben képzelte el a gyerekbútort?számomra nem olyan nehéz elképzelni hogy milyen akár csak verbális vegzálás vezethet odáig
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Köszi a Böde sztorit. Nem mondom, hogy szimpibb lett a csávó...bazdki, nem az volt, hogy kurogatta a punettákat az otthoniakat meg eltartotta ( ahogy minden tisztességes ember csinálja ) hanem beszerelmesedett, az asszonyt meg kibaszta a házból gyerekestül mint macskát szarni.
Ugyanakkor az a nő, aki sportolót, filmsztárt, zenészt vesz el, benne van a pakliban, hogy félrelép. Nyilván nem mindenkire igaz ez!
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...