OFF topik

31 feliratkozó

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
 24.hu/belfold/2023/09/01/lecsavaroztak-a-60-as-tablat-mert-hetvegen-disznotor-volt-es-kellett-az-ustre-fedonek/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 325 — Bears & Illinois fan
Első gyermekes vajúdási idő xp van? Mennyi volt? Két ujjnál járunk, 10 cm a cél.
gyeek
Hova/hányra (jó ez a te kérdésed után nem megválaszolható 😀) kell menni tejet fakasztani?
dugo93
21:00 Király utca, Wunderbar. A város titok. 😛 Kicsit félek a holnaptól, nekem kellene nejemet beiratni az egyetemre... Fos készen leszek. 😕
gyeek
Gratulálok, egészséget, sok boldogságot!
Állítólag ilyenkor az apukák szimpátiát éreznek az anyukákkal, másnaposan érkeznek az ötperces tolóhányások......... 😀 | (ezt már többször ellőttem itt a fórumon is, bocs 😊 ) |
Erre vigyázz!

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 722 — Cowboys fan
Első gyermekes vajúdási idő xp van? Mennyi volt? Két ujjnál járunk, 10 cm a cél.
gyeek
Hova/hányra (jó ez a te kérdésed után nem megválaszolható 😀) kell menni tejet fakasztani?
dugo93
21:00 Király utca, Wunderbar. A város titok. 😛 Kicsit félek a holnaptól, nekem kellene nejemet beiratni az egyetemre... Fos készen leszek. 😕
gyeek
Reméljük, hogy nem a Fudanra megy majd miattad!
Willie Parker
Ilyen tempóban sehova... este 6kor eszméltem fel és még mindig készen vagyok... Holnap reggel 9 óra, aztán utána jön haza sz új család. F'yeah! 😀
gyeek
most telefonált a tejfakasztó helyszíne. sok boldogságot, és mielőbbi újabb gyermekáldást kívánnak 😮
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 699 — Grady Judd fan
gyeek
dugo93
gyeek
Willie Parker
Ilyen tempóban sehova... este 6kor eszméltem fel és még mindig készen vagyok... Holnap reggel 9 óra, aztán utána jön haza sz új család. F'yeah! 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Btw kösz a tippet @Kúrfürst briareos, október 4-én tudok menni a dark art tattoo-hoz, már a minta is kész!
r.baggio
sok örömet vele, kihez mész tőlük?
Kúrfürst briareos
 www.darkart.hu/hu/team/66-gergo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Btw kösz a tippet @Kúrfürst briareos, október 4-én tudok menni a dark art tattoo-hoz, már a minta is kész!
r.baggio
sok örömet vele, kihez mész tőlük?

több mint 2 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ide is beteszem, talán minden sportszeretőt érdekel egy ilyen hír

www.espn.com/college-sports/story/_/id/38294591/nebraska-volleyball-sets-world-record-attendance-women-sporting-event?platform=amp
r.baggio
hát a női röplabda tényleg jól néz ki, a megfelelő szögből szemlélve 😮
több mint 2 éve
Ide is beteszem, talán minden sportszeretőt érdekel egy ilyen hír

www.espn.com/college-sports/story/_/id/38294591/nebraska-volleyball-sets-world-record-attendance-women-sporting-event?platform=amp

---
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 651
Ha a biztosítók korrektül fizetnének, akkor nem lenne profitjuk, és nem lennének biztosítók.
Olyanok, mint a kaszinó.
Egyszer-egyszer ki tudsz szedni valamennyit, de hosszútávon csak fizetsz, fizetsz, fizetsz. Mindig a ház nyer. Mert ha nem így lenne, akkor nem lenne ház.
Őszentsége Sobri Jóska
Kivéve ha tudod hogy 1-1 biztosító melyik ágazatban veszteséges. | 2. helyen dolgozom, mindkét helyen volt ilyen, a fradisoknal a gfb-n nagyon nem a ház nyer, a kék bankosoknál meg a casco ilyen. |
Szívesen😀
eaglesmcnabb
A kaszinó is veszteséges a vendéglátós részen az ingyen pia vagy a sztárfellépő gázsija miatt.
De egyben kell nézni, és úgy mindig a ház nyer.
Szívesen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Mégis vannak veszteséges biztosítók, sőt, párévente csődbe is megy 1-1 😀
Kellően szar árazással simán össze lehet hozni, hogy ne mindig a ház nyerjen.

Na de részemről túl van tárgyalva 😊
eaglesmcnabb
annyit tudok tenni hogy az autora a casco es a kgfb most jar le, szoval felmondtam 😀mondjuk nem fognak ehen halni miattam.
a lakasbiztit is viszem majd amint tudom
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 330
gyeek
dugo93
gyeek
több mint 2 éve
gyeek
dugo93

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
"Pears grown in Argentina, packed in Thailand and then sold in the United States."

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
Ha a biztosítók korrektül fizetnének, akkor nem lenne profitjuk, és nem lennének biztosítók.
Olyanok, mint a kaszinó.
Egyszer-egyszer ki tudsz szedni valamennyit, de hosszútávon csak fizetsz, fizetsz, fizetsz. Mindig a ház nyer. Mert ha nem így lenne, akkor nem lenne ház.
Őszentsége Sobri Jóska
Kivéve ha tudod hogy 1-1 biztosító melyik ágazatban veszteséges. | 2. helyen dolgozom, mindkét helyen volt ilyen, a fradisoknal a gfb-n nagyon nem a ház nyer, a kék bankosoknál meg a casco ilyen. |
Szívesen😀
eaglesmcnabb
A kaszinó is veszteséges a vendéglátós részen az ingyen pia vagy a sztárfellépő gázsija miatt.
Szívesen. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Mégis vannak veszteséges biztosítók, sőt, párévente csődbe is megy 1-1 😀
Kellően szar árazással simán össze lehet hozni, hogy ne mindig a ház nyerjen.

Na de részemről túl van tárgyalva 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 672 — Steelers fan
11:30kor kezdődött, 20:15kor született. Fiú, jólvan, ügyesek voltunkmind. Megyek bebaszni. Köszi mindenkinek a támogatást!
gyeek
Gratulálok, és minden jót nektek!

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 974 — Így remélem megfelelek nektek.....
11:30kor kezdődött, 20:15kor született. Fiú, jólvan, ügyesek voltunkmind. Megyek bebaszni. Köszi mindenkinek a támogatást!
gyeek
Isten éltessen titeket!!! 😊
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 486 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
gyeek
Szívből gratulálok!

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Vagy kérjetek oxitocint. Nálunk is próbálkoztak vele, mondjuk sok foganatja nem volt, de elvileg gyorsítja a tágulást.
slowmotion
Nem vagyok suti, de azért annak én utánaolvasnék, eléggé megoszlóak már a vélemények az oxitocin használatról
r.baggio
Amikor nem megy a tágulás, akkor fel szoktak helyezni egy tapaszt. Lehet, hogy nem oxitocin, de szerintem inkább az. Eddig túlélte az emberiség.
több mint 2 éve
Vagy kérjetek oxitocint. Nálunk is próbálkoztak vele, mondjuk sok foganatja nem volt, de elvileg gyorsítja a tágulást.
slowmotion
Nem vagyok suti, de azért annak én utánaolvasnék, eléggé megoszlóak már a vélemények az oxitocin használatról

---
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 947 — #NoStress
Olyanok, mint a kaszinó.
Őszentsége Sobri Jóska
Szívesen😀
eaglesmcnabb
Szívesen. 😊

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 651
Ebben a szezonban a sokadig életveszélyes villámlós vihar megy át Pécsen. Most 1 perce szinte a semmiből, enyhe morajlás után egy akkora ménkű csapott be a hoodba, szólt mint a tüzérség. Furák ezek a viharok, és tényleg para.
gyeek
balaton egyik csucske. 20 napja vihar volt, este munka...villamlas, a villany levagodik.
nagy nehezen az osszeset fel lehetett kapcsolni kiveve 1-et az levag mindent.
biztositonak jelzem, hogy nem mukodnek dolgok.
ma jon valasz h nem fizetnek mert az ingatlan 1.2 km korzeteben nem volt villamkar..kuldtek papirt a nem tudom milyen szolgaltatotol. amin az van h kozel 1000 villam volt 3 km belul. de mellettem pont semmi kb.
jol felbasztak, ment is egy kedves kerdes nekik
szerencsere nem letfontossagu elektronikus dolgok nem mukodnek,
YoungZeeZee
Ilyenkor nincs más teendő míg megvárni amíg tényleg van kár a faluban több helyen és akkor bejelenteni. Sajnos így megy ez.
eaglesmcnabb
Futok egy kort veluk a fogyasztovedelelmmel.😀
YoungZeeZee
Másodlagos v indukciós villámkár kieg biztosítást kell kötni, különben arra szoktak hivatkozni, h nem volt az ingatlanban villámáram levezető = villámhárító, illetve többletfeszültség elleni védelem
Willie Parker
elvileg all care vagy mi a turo, de koszi a tippet.
bosszanto, mert mikor az oldalbevilagito megrepedt. semmit nem kerdeztek csak irtak h akkor a szamla utan fizetnek.nem erdekelte oket. mi vagy hogy
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 082
gyeek
7-kor indultunk be (nem láttam miatta a válogatott meccset), 10:30-ra kezemben volt a gyerek 😊
Kitartást, és persze jó egészséget!!!

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 325 — Bears & Illinois fan
gyeek
Nálunk elsőnél kB 12 óra, másiknál alig értünk be....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 330
Ebben a szezonban a sokadig életveszélyes villámlós vihar megy át Pécsen. Most 1 perce szinte a semmiből, enyhe morajlás után egy akkora ménkű csapott be a hoodba, szólt mint a tüzérség. Furák ezek a viharok, és tényleg para.
gyeek
balaton egyik csucske. 20 napja vihar volt, este munka...villamlas, a villany levagodik.
nagy nehezen az osszeset fel lehetett kapcsolni kiveve 1-et az levag mindent.
biztositonak jelzem, hogy nem mukodnek dolgok.
ma jon valasz h nem fizetnek mert az ingatlan 1.2 km korzeteben nem volt villamkar..kuldtek papirt a nem tudom milyen szolgaltatotol. amin az van h kozel 1000 villam volt 3 km belul. de mellettem pont semmi kb.
jol felbasztak, ment is egy kedves kerdes nekik
szerencsere nem letfontossagu elektronikus dolgok nem mukodnek,
YoungZeeZee
Ilyenkor nincs más teendő míg megvárni amíg tényleg van kár a faluban több helyen és akkor bejelenteni. Sajnos így megy ez.
eaglesmcnabb
Futok egy kort veluk a fogyasztovedelelmmel.😀
YoungZeeZee
Másodlagos v indukciós villámkár kieg biztosítást kell kötni, különben arra szoktak hivatkozni, h nem volt az ingatlanban villámáram levezető = villámhárító, illetve többletfeszültség elleni védelem