OFF topik

31 feliratkozó

több mint 3 éve
rokaur 876
Bödőcs mai műsora elég nívótlan lett, legalább is az ő szintjéhez képest, nem? Gyakorlatilag egyetlen poénja sem maradt meg fél óraval az adás után.
Szokol
én sem voltam elájulva tőle
NB2
Nekem bejott, nyilvan a falusi hatterem ad is hozza mivel az o karaktereit "ismerem". Persze olyan mar mint 10 eve nem lesz de ez szerintem eleg jo volt most tole. Az apa aki a kerdesekkel segit megtalalni a kulcsot, a csempe kint az udvarban, a hozzaallas ezekhez a szobakutyakhoz / macskakhoz nagyon ismeros volt, kozelet gyengebb volt valamivel de szorakoztato nekem inkabb ez a vallasos tema nem jott at annyira.

illetve hat ezt mindig jobb eloben nezni mikor az elhangzottak igazan aktualisak, es a hangulata is nagyon mas.

Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 428 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na csütörtökön átestem 14 év után, a második elülső keresztszalag (LCA) műtétemen. Akkor bal térd volt, most jobb.
Tavaly szeptemberben sikerült elszakítani foci közben, de a covid helyzet miatt nem volt reményem gyors műtétre.
A balesetiben kezdtem, ahol egy traumás doki nem talált szakadásra utaló jelet, de kérésemre azért kiírt egy MRI-t ami megmutatta, hogy a szalag sajnos elszakadt (az egyébként teljesen normális, hogy nem érzik a szakadást az orvosok, mert az izomzat átveszi némileg a szalag szerepét és nem engedi azt az asztal-fiók mozdulatot a térdnek, amiből érezné a doki a szakadás tényét) Én a pattanást hallottam, éreztem foci közben, abból tudtam, hogy baj van.

Sajnos a baleseti a covid és az átalakítás miatt nem tudott foglalkozni velem, a faluban meg ahol lakom, van ugyan traumás sebészet, de neverending story-nak tűnt a dolog, ezért 13 évvel az első ilyen műtétem után felhívtam a sportkórházat és beiratkoztam Dobos doktorhoz. Ez kb 1-1,5 hónap várakozást jelentett.
A doki fogadott, elmondta a lehetőségeket, de sajnos azt is, hogy mivel már nyugdíjban van, ő műtétet nem vállal. Mondta, hogy szilveszterig nem lesz lehetőségem, ezért gondoljam át, hogy akarom e a műtétet és a vele járó 9 hónapos felépülést és újévben szóljak vissza.
Egyértelmű volt, hogy 42 évesen még nem akarom szögre akasztani a stoplist, úgyhogy január 3-án kaptam két nevet, akik közül azt választottam, aki február 8-án már tudott fogadni. (A másik egy főorvos a kórházban, neki csak márciusi időpontja volt)
Elmentem dr. Frigyesi Lászlóhoz és abban maradtunk, hogy még tavasszal megműti a lábam, amire végül egy lemondás miatt március 31-én sor került.
Ez természetesen teljesen TB alapon működik.
Reggel fél 7-kor covid teszt, majd délután 2-kor műtő. Gerincbe kapott érzéstelenítő, majd bár szerettem volna aludni, nem tudtam végül és végignéztem a műtétet, a tv képernyőn, amint a doktorbácsik dolgoztak rajtam.
kb 57 perc alatt megvolt az egész, aztán a gerincszúrás után 8 órával végre tudtam pisilni is. Ezek az apróbb örömök fontosak, ha valaki tudja miről beszélek 😊

Másnap már gyógytorna és higgyétek el, ilyenkor egy lábemelés is bizony komoly megpróbáltatást jelent, de estére hazaértem és megkezdtem a 9 hónapos felépülési időszakot. Némi motivációt jelent Jameson Williams videója, aki 2 hónappal a műtét után úgy szökken, ahogy én már a büdös életben nem fogok 😀
Csak és kizárólag jót tudok mondani a Sportkórházról és a doktoromról. Műtét másnapján is bejött, elmondott mindent ami fontos és még olyanokat is, amik érdekesek. A többi kolléga a szobában csodálkozott is, hogy mennyire rendes a doki, csak ajánlani tudom, ha valaki esetleg hasonló cipőben járna majd.
Klaci79
Gyógyulást!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 959
Na csütörtökön átestem 14 év után, a második elülső keresztszalag (LCA) műtétemen. Akkor bal térd volt, most jobb.
Tavaly szeptemberben sikerült elszakítani foci közben, de a covid helyzet miatt nem volt reményem gyors műtétre.
A balesetiben kezdtem, ahol egy traumás doki nem talált szakadásra utaló jelet, de kérésemre azért kiírt egy MRI-t ami megmutatta, hogy a szalag sajnos elszakadt (az egyébként teljesen normális, hogy nem érzik a szakadást az orvosok, mert az izomzat átveszi némileg a szalag szerepét és nem engedi azt az asztal-fiók mozdulatot a térdnek, amiből érezné a doki a szakadás tényét) Én a pattanást hallottam, éreztem foci közben, abból tudtam, hogy baj van.

Sajnos a baleseti a covid és az átalakítás miatt nem tudott foglalkozni velem, a faluban meg ahol lakom, van ugyan traumás sebészet, de neverending story-nak tűnt a dolog, ezért 13 évvel az első ilyen műtétem után felhívtam a sportkórházat és beiratkoztam Dobos doktorhoz. Ez kb 1-1,5 hónap várakozást jelentett.
A doki fogadott, elmondta a lehetőségeket, de sajnos azt is, hogy mivel már nyugdíjban van, ő műtétet nem vállal. Mondta, hogy szilveszterig nem lesz lehetőségem, ezért gondoljam át, hogy akarom e a műtétet és a vele járó 9 hónapos felépülést és újévben szóljak vissza.
Egyértelmű volt, hogy 42 évesen még nem akarom szögre akasztani a stoplist, úgyhogy január 3-án kaptam két nevet, akik közül azt választottam, aki február 8-án már tudott fogadni. (A másik egy főorvos a kórházban, neki csak márciusi időpontja volt)
Elmentem dr. Frigyesi Lászlóhoz és abban maradtunk, hogy még tavasszal megműti a lábam, amire végül egy lemondás miatt március 31-én sor került.
Ez természetesen teljesen TB alapon működik.
Reggel fél 7-kor covid teszt, majd délután 2-kor műtő. Gerincbe kapott érzéstelenítő, majd bár szerettem volna aludni, nem tudtam végül és végignéztem a műtétet, a tv képernyőn, amint a doktorbácsik dolgoztak rajtam.
kb 57 perc alatt megvolt az egész, aztán a gerincszúrás után 8 órával végre tudtam pisilni is. Ezek az apróbb örömök fontosak, ha valaki tudja miről beszélek 😊

Másnap már gyógytorna és higgyétek el, ilyenkor egy lábemelés is bizony komoly megpróbáltatást jelent, de estére hazaértem és megkezdtem a 9 hónapos felépülési időszakot. Némi motivációt jelent Jameson Williams videója, aki 2 hónappal a műtét után úgy szökken, ahogy én már a büdös életben nem fogok 😀
Csak és kizárólag jót tudok mondani a Sportkórházról és a doktoromról. Műtét másnapján is bejött, elmondott mindent ami fontos és még olyanokat is, amik érdekesek. A többi kolléga a szobában csodálkozott is, hogy mennyire rendes a doki, csak ajánlani tudom, ha valaki esetleg hasonló cipőben járna majd.
több mint 3 éve
Bödőcs mai műsora elég nívótlan lett, legalább is az ő szintjéhez képest, nem? Gyakorlatilag egyetlen poénja sem maradt meg fél óraval az adás után.
Szokol
rosszul volt összevágva...a 25%-át már előre leadták, ráadásul maga a színpadi rész volt kb egy fél óra, már javarészt ismert poénokkal...
azért az egész estéset megnézném egyben, de gondolom a Comedy több bőrt akar lehúzni róla
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 231 — nabege2@yahoo.com
Szokol
én sem voltam elájulva tőle
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 389 — Steelers fan
több mint 3 éve
Valahol északon szar idő van ám:
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 220 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gondolkodjunk, Béláim 😁

Negri biztos ismeri.

m.youtube.com/watch?v=l_ffdarcJiQ

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 220 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 mobile.twitter.com/aerowanderer/status/1505851193058234368

Bakker, szinte teljesen függőlegesen jön le, mint egy darab kő...
Mintha hiányozna a farka, de elvileg 6 éves gép volt 😬😳

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
 docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoU5zXOOeZn2te2PqxhD_W7JgcK2dojAFEz1o31NoIMXqj8Q/viewform?fbclid=IwAR2vriQU7o-E0M0agLESSk0RHpFCE2p6oKkxuD30e1gNT2yPOHyYKxGBRbw
zacknorb
✔️

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
 docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoU5zXOOeZn2te2PqxhD_W7JgcK2dojAFEz1o31NoIMXqj8Q/viewform?fbclid=IwAR2vriQU7o-E0M0agLESSk0RHpFCE2p6oKkxuD30e1gNT2yPOHyYKxGBRbw

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Köszönöm a lehetőséget, ide be is másolom a kérdőív linkjét

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 022
a kitöltők között sört kisorsolni 😊
több mint 3 éve
Nem tudom, van-e erre szabályozás, de esetleg be lehetne ide küldeni a szakdolgozatom kérdőívét?
A sörökről szól.
zacknorb
Szerintem volt már ilyesmi korábban.
🍻

több mint 3 éve
Nem tudom, van-e erre szabályozás, de esetleg be lehetne ide küldeni a szakdolgozatom kérdőívét?
A sörökről szól.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
rokaur 876
Most en vagyok nagyon rossz bertargyalo vagy azert ennek sok koze nincs a valosaghoz:
 www.hwsw.hu/hirek/64388/hays-salary-guide-2022-fejlesztoi-berek-fizetesek-hr.html

Most mentem egy kort a piacon januarban mint szenior fejleszto es 1.2m+ fizetessel en nem talalkoztam, igaz megyeszekhely de mostanaban ez mar a HO miatt nem nagyon szamit - gondolom en.
rokaur
Milyen fejlesztő ?
BP vagy vidék ?
Toca
szenior .net, Szeged.
rokaur
Hát ha nem BPn keresel akkor ne nézz Hayst.
Mondjuk mi keresünk .Net fejlesztot és nem találunk normálisat sehol 😕
Toca
En is segitek a helyemre keresni embert es hat igen, ha a tudas meg is van sokszor az arrogancia mero kiakad a jelolteknel...
Vagy junior bemond brutto 1m-et.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan
Most en vagyok nagyon rossz bertargyalo vagy azert ennek sok koze nincs a valosaghoz:
 www.hwsw.hu/hirek/64388/hays-salary-guide-2022-fejlesztoi-berek-fizetesek-hr.html

Most mentem egy kort a piacon januarban mint szenior fejleszto es 1.2m+ fizetessel en nem talalkoztam, igaz megyeszekhely de mostanaban ez mar a HO miatt nem nagyon szamit - gondolom en.
rokaur
Milyen fejlesztő ?
BP vagy vidék ?
Toca
szenior .net, Szeged.
rokaur
Hát ha nem BPn keresel akkor ne nézz Hayst.
Mondjuk mi keresünk .Net fejlesztot és nem találunk normálisat sehol 😕
több mint 4 éve
rokaur 876

rokaur
Milyen fejlesztő ?
BP vagy vidék ?
Toca
szenior .net, Szeged.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 316 — Vikings fan

rokaur
Milyen fejlesztő ?
BP vagy vidék ?
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 231
Most akkor van benzin vagy nincs? Molnal mar masodik napja nincs lukoilnal kannaba nem lehet tenni🤣
YoungZeeZee
Nincs és mindmeghalunk!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 513
Most akkor van benzin vagy nincs? Molnal mar masodik napja nincs lukoilnal kannaba nem lehet tenni🤣
több mint 4 éve
 telex.hu/belfold/2022/03/11/anya-otthon-megfozi-az-iskolai-ebedet-etkezesi-nehezseggel-elo-allergias-spd-s-gyerekek-es-a-menza

Azért ezt is lehetne sokkal-sokkal jobban csinálni.
warr_b
lehetne, de ez iszonyat nehéz sztem
eleve az étkeztetésben bár fejlődtek sokat, de még mindig sok helyen borzalmasan elmaradottak a menük és rohadtul nem egészséges amit esznek a gyerekek
az nem hiszem hogy elvárható hogy MINDENKI igényét kielégítsék, márpedig ha 2-3 gyerek egyedi cuccot kap akkor jön majd tovább a hiszti hogy ...
viszont lehetne 2-3 előre kiosztott lehetőség amiben liszt/tej/tojás érzékenyek esetleg vegetáriánusok/vegánok tudnak választani (az hogy egy 8 éves gyerek miért vegán hagyjuk, ahogy a vallássosságát is)
csak hát itt is előjön a forrás és érdeklődés hiánya
Negritis
Akarni kell. Anyum vezető ovonokent a 90 és évek végén simán fozetett 2-3 gyerekre külön ha objektív ok volt (allergia stb).
csebi
az érdeklődés hiányában benne van hogy van 1-2 jobb hely de nagyrészt leszarják
Negritis
Amúgy sokszor tényleg elég lenne kb annyi, hogy kiküldeni a szülőknek két hétre előre mondjuk három féle menüsort, aztán válasszák ki, hogy melyiket eszi meg a gyerek.

Nálunk a nagyobbik eléggé válogatós, a kisebbik meg tejérzekeny (nem csak laktóz), szóval nem egyszerű.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 766 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2022/03/11/anya-otthon-megfozi-az-iskolai-ebedet-etkezesi-nehezseggel-elo-allergias-spd-s-gyerekek-es-a-menza

warr_b
eleve az étkeztetésben bár fejlődtek sokat, de még mindig sok helyen borzalmasan elmaradottak a menük és rohadtul nem egészséges amit esznek a gyerekek
az nem hiszem hogy elvárható hogy MINDENKI igényét kielégítsék, márpedig ha 2-3 gyerek egyedi cuccot kap akkor jön majd tovább a hiszti hogy ...
viszont lehetne 2-3 előre kiosztott lehetőség amiben liszt/tej/tojás érzékenyek esetleg vegetáriánusok/vegánok tudnak választani (az hogy egy 8 éves gyerek miért vegán hagyjuk, ahogy a vallássosságát is)
Negritis
Akarni kell. Anyum vezető ovonokent a 90 és évek végén simán fozetett 2-3 gyerekre külön ha objektív ok volt (allergia stb).
csebi
az érdeklődés hiányában benne van hogy van 1-2 jobb hely de nagyrészt leszarják

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 820 — Lucas Scott

warr_b
Negritis

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 766 — The Mathematician

rokaur
 nofluffjobs.com/hu/job/python-developer-united-consult-zrt-remote-uo98sbgt?utm_source=email&utm_medium=system&utm_campaign=app-sent-no-tech-profile&utm_content=link-category_set

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!