OFF topik

31 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 970
a jol ertem a cikket, mas reptereken fennallo keses miatt csusztak ki a muszakidobol az erkezo gepek. Volt mar negyobb problema is a vilagban. Tegye fel a kezet aki nem aludt meg repteren 😀
undisputedly

empty taxi
Üres taxi reptéren, nemá!
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
a jol ertem a cikket, mas reptereken fennallo keses miatt csusztak ki a muszakidobol az erkezo gepek. Volt mar negyobb problema is a vilagban. Tegye fel a kezet aki nem aludt meg repteren 😀
undisputedly

empty taxi
Nem tudod mit hagysz ki.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 334 — NFL bracket champion '26
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
 hvg.hu/itthon/20220629_europai_repuloterek_legikozlekedes_kaosz_jarattorles
empty taxi
empty taxi
Én szóltam előre, de itt a fórumon is tájékoztattak, hogy a tökéletesen működő kapitalista piac majd megoldja a problémákat
főajtónálló r.baggio
1. Senki sem mondta, hogy tokeletesen mukodik a piac.
2. Majd helyreall magatol, ha van mogotte valos szukseglet.

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 182 — no es importante
empty taxi
Én szóltam előre, de itt a fórumon is tájékoztattak, hogy a tökéletesen működő kapitalista piac majd megoldja a problémákat
főajtónálló r.baggio
Megoldja ja, jöhetnek a migráncsok!
 m.hvg.hu/tudomany/20220629_legi_kozlekedes_repuloter_munkavallalas_vizum

Erről pedig kérném @Klaci79Alispán véleményét
 m.hvg.hu/kkv/20220629_kozlekedesi_hatosag_hatosagi_eljaras_Ferihegy_ejszakazo_utasok

"Arra is rákérdeznek, miként haladhatta meg a mélyalvási időszakra előírt limitet az éjjel landoló repülőgépek száma"

😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 864
 m.hvg.hu/itthon/20220629_tarsashaz_kozos_kepviselet_felujitas_Budapest

Amúgy rengeteg idős él ezekben a ~100 nm2-es ódon bérlakásokban, de épp koruk miatt már egy forintot nem akarnak (rosszabb esetben nem tudnak) költeni az épületre.
főajtónálló r.baggio
Ha gépjárműre van műszaki (persze tudjuk sokszor az is mennyit ér, meg mennyire valóságos) akkor lehetne csinálni lakásokra is...
több mint 4 éve
Amúgy két képet fűznék az esethez hozzá, mindenki vonja le a maga tanulságait, ha már épp megint az ingatlanlufi a téma egy másik topicban

főajtónálló r.baggio
Mit kell ezen nezni, nem ertem.
Lúdas Solymi
„A budapesti bérházak fő problémája, hogy a kilencvenes években a lakók ugyan nagyon örültek neki, hogy olcsó áron megvehették lakásaikat az államtól, abba azonban nem gondoltak bele, hogy innentől az állaggondozás, a felújítás is az ő felelősségük” – mondta a hvg.hu-nak egy, a belvárosi lakásállományra rálátó szakértő."

m.hvg.hu/itthon/20220629_tarsashaz_kozos_kepviselet_felujitas_Budapest

Amúgy rengeteg idős él ezekben a ~100 nm2-es ódon bérlakásokban, de épp koruk miatt már egy forintot nem akarnak (rosszabb esetben nem tudnak) költeni az épületre.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
empty taxi
empty taxi

---
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 725 — Grady Judd fan
Valaki tudja, hogy mi a különbség a leveles pogácsa és a hatszög közt?
gyeek
Az, hogy a pogácsa nem a sparban készül, a hatszög viszont igen
slowmotion
Semmi illuminati nincs a háttérben? 😕 Mondjuk akkor ötszögnek kéne lennie minimum.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 368 — Cowboys fan
gyeek
Az, hogy a pogácsa nem a sparban készül, a hatszög viszont igen
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 725 — Grady Judd fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 532
Amúgy két képet fűznék az esethez hozzá, mindenki vonja le a maga tanulságait, ha már épp megint az ingatlanlufi a téma egy másik topicban

főajtónálló r.baggio
Mit kell ezen nezni, nem ertem.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 885
 index.hu/belfold/2022/06/28/jaszbereny-vizkorlatozas-szarazsag-tilalom-hoseg/
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 749 — Csodabogár
jegymesternél vásárolt e-jegyeket nem lehet átküldeni másnak, illetve lementeni pl. iphone tárcába? mert kerestem appot, de persze nincs.
most akkor lehet bohóckodni a papírjeggyel...komolyan baszki? vagy én engedek be mindenkit a telómról. 21. század nesze.

több mint 4 éve

---
több mint 4 éve
 444.hu/2022/06/27/a-budapesti-operettszinhaz-egyik-tancosa-is-megserult-a-terezvarosi-tetoomlasban

Madden hates me.
több mint 4 éve
Micsoda koklerek lehettek a munkások is. Pont ez az épület gyulladt ki a múltkor...

Jó hogy nem ölt meg senkit

index.hu/belfold/2022/06/27/tetoomlas-budapest-belvaros-jokai-utca-katasztrofavedelem-o-utca-aradi-utca-rendorseg/
FLZOLI
Itt van felvétel a dologról:  telex.hu/belfold/2022/06/27/video-arrol-hogyan-omlott-le-a-jokai-utcai-haz-tetoszerkezete

Madden hates me.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 764 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Micsoda koklerek lehettek a munkások is. Pont ez az épület gyulladt ki a múltkor...

Jó hogy nem ölt meg senkit

index.hu/belfold/2022/06/27/tetoomlas-budapest-belvaros-jokai-utca-katasztrofavedelem-o-utca-aradi-utca-rendorseg/

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 436 — The Mathematician
Alkoholmentes Gin, wtf
 youtube.com/shorts/fIrVsBGdUyg?feature=share

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
 24.hu/belfold/2022/06/26/veszprem-kapitanysag-orizet-fogda-ongyilkossag/

….
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 536 — Whoops, looks like something went wrong.
Sírok az új neveiteken😂
Peterk - udvari bolond 😃😃😃
jobbágy#JC6
Ezt amugy direkt kezdtetek el atirogatni csomoan, vagy szimplan valami gikszer a gepezetben?
Stez
Szerinted? 😀 🤪🤪🤪 ha úgy nèzed komoly gikszer van a gèpezetben 😏 az a baj, hogy Viktorèkèban mèg inkább...
dandeAhercegPrímás
Hat nem tudom, kicsit meg is zavart, hogy nem lettel Dande hercegno. 😀
Egyebkent komolyan kerdeztem, mert fogalmam sincs ezeknek a neveknek a hattererol, es hogy mit miert.
Stez
Te úgy látszik a messzi messzi galaxisban èlhetsz ès lemaradtál az itthoni politikai történésekről (szerencsèdre)😉

Arról van szó, hogy nagyrabecsült pártunk ès kormányunk megint bedobott egy gumicsintot, hogy márpedig a kormánymeghízottak (pardon megbízottakat) ispánoknak hívják ès ismèt legyenek vármegyèk.

Erre a fantasztikus ötletre mi kis közösségünk így hiperventillál. Ezèrt előre is bocsánatát kèrjük minden normális fórumtagnak 😏🙂🥴🎉🥳
dandeAhercegPrímás
Valakinek irtam mar itt korabban, hogy en semmifele politikaval sem vagyok hajlando foglalkozni, a portaloknak csak sportrovatait olvasom, kerulom messzirol a mindennemu politikai cikkeket es temakat, igy a fb es tarsai sem ajanljak be hala az egnek.

Ugyhogy nekem ez tenyleg annyira uj, hogyha nem mondod, ra nem jovok.

Nem zavarnak a nicknevek, igy mar tudom, mi miert olyan, amilyen. Koszi.

Most pedig visszabujok a kis odumba, elszigetelve a vilagtol. 😀

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 448 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Ezt amugy direkt kezdtetek el atirogatni csomoan, vagy szimplan valami gikszer a gepezetben?
Stez
Szerinted? 😀 🤪🤪🤪 ha úgy nèzed komoly gikszer van a gèpezetben 😏 az a baj, hogy Viktorèkèban mèg inkább...
dandeAhercegPrímás
Egyebkent komolyan kerdeztem, mert fogalmam sincs ezeknek a neveknek a hattererol, es hogy mit miert.
Stez
Te úgy látszik a messzi messzi galaxisban èlhetsz ès lemaradtál az itthoni politikai történésekről (szerencsèdre)😉

Arról van szó, hogy nagyrabecsült pártunk ès kormányunk megint bedobott egy gumicsintot, hogy márpedig a kormánymeghízottak (pardon megbízottakat) ispánoknak hívják ès ismèt legyenek vármegyèk.

Erre a fantasztikus ötletre mi kis közösségünk így hiperventillál. Ezèrt előre is bocsánatát kèrjük minden normális fórumtagnak 😏🙂🥴🎉🥳

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 49 536 — Whoops, looks like something went wrong.
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
dandeAhercegPrímás
Stez
Földesúr Stez
jobbágy#JC6
Meg jo, hogy JJ meg nehany eve letiltotta nalam a nevvaltoztatast, most nem tudom kielni magam.
De egy „Stez, a varmegye PIMP-je” titulus egesz talalo lenne.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 318
Sírok az új neveiteken😂
jobbágy#JC6
Stez
dandeAhercegPrímás
Stez
Földesúr Stez