OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
idk.| Rogán? |telex.hu/belfold/2022/05/06/blikk-meghalt-berki-krisztianegy napon M. Ricsivel?
Upsz.....
dande
Lehet nekem fura csak.
Amadeus
deyell
Berki halála kapcsán idegenkezűséget kizárták.ez meg lol.
Beki
több mint 3 éve
Rossz napja van a 40+-os szétszteroidozott kopaszoknak.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Berki halála kapcsán idegenkezűséget kizárták.
több mint 3 éve
| Rogán? |telex.hu/belfold/2022/05/06/blikk-meghalt-berki-krisztianegy napon M. Ricsivel?
Upsz.....
dande
Lehet nekem fura csak.
Amadeus
built for this shit
több mint 3 éve
Amikor nagy formatumu emberek halnak meg szoktak mondani hogy rosszabb hely lett a vilag.Hát ma hogy is fogalmazzak....
Reszvetem a szeretteiknek es ennyi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
húbaszki, elkezdtek hullani a _pozitív_ médiaszemélyiségek 😮
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/05/06/blikk-meghalt-berki-krisztianegy napon M. Ricsivel?
Upsz.....
dande
Lehet nekem fura csak.
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/05/06/blikk-meghalt-berki-krisztianUpsz.....
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
van, de azt is hozzá kellett rendelni az Apple Wallethez. vagy valamit nagyon elbasztunk.kérdés.van revolut app
Revolut kéne, de csak virtuális verzióban (értsd: telefonról). ilyenkor fel kell venni Apple Pay-be, vagy anélkül is megy?
slowmotion
Negritis
több mint 3 éve
kérdés.van revolut app
Revolut kéne, de csak virtuális verzióban (értsd: telefonról). ilyenkor fel kell venni Apple Pay-be, vagy anélkül is megy?
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
kérdés.Revolut kéne, de csak virtuális verzióban (értsd: telefonról). ilyenkor fel kell venni Apple Pay-be, vagy anélkül is megy?
több mint 3 éve
Uborkás, paradicsomos dobozban egy gyors bevásárláshoz minden elfér. Tej, pékáru, vaj stb..sztem sehol nincs kézi kosár, legalábbis én még nem voltam olyanba ahol voltEngem a Lidlben meg az Aldiban az basz fel, hogy egyértelműen nem férnek el bevásárlókocsival, mégis azt visz az is, aki 3 kiflit vesz.. legalábbis nálunk. 😀Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
Szoval fasza kerulgetni ezeket a raklapokat foleg ha csak ott lerakjak oket es szevasz.
Neha teljes sorokat barikadoznak el.
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
Kitoltak ma egy raklapot.3ember.1 pakolt majd 2 nezte😀
YoungZeeZee
adam8
így sok választás nincs
Negritis
Így még a veszély sem fenyeget, hogy "akciós a piszkebefőtt gyorsan vegyek egy zsugorral"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 513
aaa keszthely jo, mert van mindenfele bolt.jó kis csikos abck keszthelyenA coop..huuuuuuuuuuuu regi kadar kockak berendezve boltnak.oriasi lepulkant boltok vannak videken es dragak😀Járj CBA-ba vagy COOP-ba, ott aztán senki nem pakol 😊Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
Szoval fasza kerulgetni ezeket a raklapokat foleg ha csak ott lerakjak oket es szevasz.
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
somoskovig
YoungZeeZee
briareos
2 lidl,aldi (jo az egyik gyenes), penny, spar, tesco, muller....
több mint 3 éve
Pont így vagyok, inkább vagy elmegyek a tescoba, ahol van hely, vagy ha ilyen boltba megyek, kosár nélkül végigszlalomozok a sok akadály közt. 😀Kis kosárba keveset pakolsz, a nagyba viszont erős a ráhatás, hogy a gyors fizetés helyett nagybevásárlást tartsEngem leginkább arra tud csak ösztönözni, hogy ne menjek be. Hihetetlenül fel tud baszni, hogy egy ilyen kicsi üzletbe, ahol tök szűk sorok vannak, nincs kis kézi kosár. Múltkor amikor muszáj volt bemennem, nyilván rohadt sokan voltak, szóval betoltam a kocsit a sarokba és kézzel hordtam bele a sok szart. A végén meg odaszenvedtem a pénztárhoz. Vagy 3 hónapja volt, de még mindig érzékeny téma 😀
r.baggio
dugo93
több mint 3 éve
jó kis csikos abck keszthelyenA coop..huuuuuuuuuuuu regi kadar kockak berendezve boltnak.oriasi lepulkant boltok vannak videken es dragak😀Járj CBA-ba vagy COOP-ba, ott aztán senki nem pakol 😊Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
somoskovig
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Kis kosárba keveset pakolsz, a nagyba viszont erős a ráhatás, hogy a gyors fizetés helyett nagybevásárlást tartsEngem leginkább arra tud csak ösztönözni, hogy ne menjek be. Hihetetlenül fel tud baszni, hogy egy ilyen kicsi üzletbe, ahol tök szűk sorok vannak, nincs kis kézi kosár. Múltkor amikor muszáj volt bemennem, nyilván rohadt sokan voltak, szóval betoltam a kocsit a sarokba és kézzel hordtam bele a sok szart. A végén meg odaszenvedtem a pénztárhoz. Vagy 3 hónapja volt, de még mindig érzékeny téma 😀
r.baggio
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 513
A coop..huuuuuuuuuuuu regi kadar kockak berendezve boltnak.oriasi lepulkant boltok vannak videken es dragak😀Járj CBA-ba vagy COOP-ba, ott aztán senki nem pakol 😊Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
somoskovig
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 513
Van gyerekeknek valo bevasarlokocsi az jo.Engem a Lidlben meg az Aldiban az basz fel, hogy egyértelműen nem férnek el bevásárlókocsival, mégis azt visz az is, aki 3 kiflit vesz.. legalábbis nálunk. 😀Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
adam8
Mondjuk en soha nem megyek be 1 kifliert. Akkor mar veszek mast is ha mar ott vagyok h mondjuk nasnap ne menjek be mondjuk egy lekvarert.
több mint 3 éve
Kis kosárba keveset pakolsz, a nagyba viszont erős a ráhatás, hogy a gyors fizetés helyett nagybevásárlást tarts

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hát ezt is nonszensznek tartom...😀 nálunk az Aldiban van, de én is találkoztam már olyannal, ahol nincs.sztem sehol nincs kézi kosár, legalábbis én még nem voltam olyanba ahol voltEngem a Lidlben meg az Aldiban az basz fel, hogy egyértelműen nem férnek el bevásárlókocsival, mégis azt visz az is, aki 3 kiflit vesz.. legalábbis nálunk. 😀Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
adam8
így sok választás nincs
Negritis
több mint 3 éve
sztem sehol nincs kézi kosár, legalábbis én még nem voltam olyanba ahol voltEngem a Lidlben meg az Aldiban az basz fel, hogy egyértelműen nem férnek el bevásárlókocsival, mégis azt visz az is, aki 3 kiflit vesz.. legalábbis nálunk. 😀Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
adam8
így sok választás nincs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Engem a Lidlben meg az Aldiban az basz fel, hogy egyértelműen nem férnek el bevásárlókocsival, mégis azt visz az is, aki 3 kiflit vesz.. legalábbis nálunk. 😀Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Járj CBA-ba vagy COOP-ba, ott aztán senki nem pakol 😊Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 513
Akkor a gyulolet topikba irtam volna😀A lidl az egyetlen bolt ahova ha barmikor megyek mindig raklapok mindenhol es pokolnak mint az allat.es legyen szo barmelyik lidlrol.Soha ne legyen nagyobb gondod az életben 😃
YoungZeeZee
#JC6
Annyi h nem ertem.
Nem "felhasznalobarat"