OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor meg elt.Nem olyan nehez szerintem megerteni a koncepciot.Még csak annyit lehetett tudni, hogy eltűnt a csaj, de te már a kivégzőosztag elé küldted a fickót.Kegyetlen gyilkosrol beszelunk, Berki kit olt meg?A Gabby Petito esetnél nem voltál ilyen toleráns 😊Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
Nem kis mennyisegu gyulolettel kellett szembeneznie minden nap (nyilvan sajat maga generalta nagy reszet), most szuletett kisgyereke, a hazassaga romokban volt. Biztosan komoly stressz alatt allt. Ez nem menti fel, de lassuk meg benne az embert, ne csak a negativ host.
undisputedly
Volt éppen elég ügye. Főleg a közlekedésiekre gondolva, simán lehet hogy előbb-utobb megölt volna valakit.
warr_b
Elhunyt. Nem kellene gyalazni mar. Ember volt, az, hogy ezt a mediacentrikus eletet elte, ne jelentse mar, hogy elfelejtjuk, itt valakinek a gyereke, apja, ferje tavozott.
undisputedly
warr_b
undisputedly
warr_b
több mint 3 éve
Még csak annyit lehetett tudni, hogy eltűnt a csaj, de te már a kivégzőosztag elé küldted a fickót.Kegyetlen gyilkosrol beszelunk, Berki kit olt meg?A Gabby Petito esetnél nem voltál ilyen toleráns 😊Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
Nem kis mennyisegu gyulolettel kellett szembeneznie minden nap (nyilvan sajat maga generalta nagy reszet), most szuletett kisgyereke, a hazassaga romokban volt. Biztosan komoly stressz alatt allt. Ez nem menti fel, de lassuk meg benne az embert, ne csak a negativ host.
undisputedly
Volt éppen elég ügye. Főleg a közlekedésiekre gondolva, simán lehet hogy előbb-utobb megölt volna valakit.
warr_b
Elhunyt. Nem kellene gyalazni mar. Ember volt, az, hogy ezt a mediacentrikus eletet elte, ne jelentse mar, hogy elfelejtjuk, itt valakinek a gyereke, apja, ferje tavozott.
undisputedly
warr_b
undisputedly

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
m.youtube.com/watch?v=zJNUy-dggpE&t=
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nem jo. Ettol meg oromkodni a halalan nekem kicsit eros, de igy tunik kisebbsegben vagyok.Az milyen apa aki telecuccozza magat mikozben ott a 8 eves lanya hogy az talalja meg a holttestet?Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
undisputedly
warr_b
undisputedly
gabokocka
több mint 3 éve
Kegyetlen gyilkosrol beszelunk, Berki kit olt meg?A Gabby Petito esetnél nem voltál ilyen toleráns 😊Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
undisputedly
warr_b
undisputedly
warr_b
több mint 3 éve
A Gabby Petito esetnél nem voltál ilyen toleráns 😊Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
undisputedly
warr_b
undisputedly

több mint 3 éve
Az milyen apa aki telecuccozza magat mikozben ott a 8 eves lanya hogy az talalja meg a holttestet?Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
undisputedly
warr_b
undisputedly
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem tudom. Szerintem leginkabb a rollere volt tole a legnagyobb fenyegetes.Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
undisputedly
warr_b
több mint 3 éve
Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem.Azért áldozatként vagy valami rossznak az elszenvedőjeként se tüntessük föl 😁
undisputedly

több mint 3 éve
nézem-nézem a házat, mondom olyan ismerősnek tűnik.hát nem ott figyel a Boráros mellett? (jó kis háztömb, múltkor a másik oldalán, a Soroksári sarkán gyulladt ki az az épület, amit a fél budapesti tűzoltóság oltott
több mint 3 éve
Nyilvan o valasztotta ezt a mediakitettseget, de ne beszeljetek most mar igy rola szerintem. Nem kis mennyisegu gyulolettel kellett szembeneznie minden nap (nyilvan sajat maga generalta nagy reszet), most szuletett kisgyereke, a hazassaga romokban volt. Biztosan komoly stressz alatt allt. Ez nem menti fel, de lassuk meg benne az embert, ne csak a negativ host.
több mint 3 éve
Hát nem tudom, nekem nagyon nem tűnt szuicid alkatnak. Egy egomán, arrogáns pöcsnek annál inkább.

több mint 3 éve
Én ugyan nem, de ezt mondják...Tapasztaltad?Van egy felesegevel kozos ismerosom, elvileg total depresszios volt az ember, hetekre eltunt nem egyszer emiatt. Ez kifele nem fert bele az imidzsbe, de nem o lenne az elso.Mondjuk ennek megoldására a drog nem épp a legjobb próbálkozás...
JéBé
Solymi
KoporShow
több mint 3 éve
Tapasztaltad?Van egy felesegevel kozos ismerosom, elvileg total depresszios volt az ember, hetekre eltunt nem egyszer emiatt. Ez kifele nem fert bele az imidzsbe, de nem o lenne az elso.Mondjuk ennek megoldására a drog nem épp a legjobb próbálkozás...
JéBé
Solymi
több mint 3 éve
Van egy felesegevel kozos ismerosom, elvileg total depresszios volt az ember, hetekre eltunt nem egyszer emiatt. Ez kifele nem fert bele az imidzsbe, de nem o lenne az elso.Mondjuk ennek megoldására a drog nem épp a legjobb próbálkozás...
JéBé
több mint 3 éve
Van egy felesegevel kozos ismerosom, elvileg total depresszios volt az ember, hetekre eltunt nem egyszer emiatt. Ez kifele nem fert bele az imidzsbe, de nem o lenne az elso.
több mint 3 éve
"Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag."Nem a másik csajnál volt?
Amadeus
több mint 3 éve
"Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag."
több mint 3 éve
Facse népe:Jó még a
“Én mindig azt hittem ez a két faszi ugyanaz—most bebizonyosodott”
“Mától azért biztonságosabbak lettek a közutak”
“Zárlatos herevasaló tehet mindenről”
“Az egyik a túladagolást nem bírta a másik a megvonást”
Stb
ozibozi
"Hazafele MR és BK emlékére emlékezzünk egy perces néma büntetőfékezéssel".
több mint 3 éve
Ugyanazon a napon két “híresség” is távozik. Hasonló módon.#nemhiszekazösszeesküvésekben
több mint 3 éve
Facse népe:Nálam az angyalok vasalják a heréidet tetszett 😊
“Én mindig azt hittem ez a két faszi ugyanaz—most bebizonyosodott”
Stb
ozibozi
több mint 3 éve
Facse népe:“Én mindig azt hittem ez a két faszi ugyanaz—most bebizonyosodott”
Stb
több mint 3 éve
Par napja lattam pont az edzoteremben. Nyugodjon bekeben.
több mint 3 éve
Famous last wordswww.penzcentrum.hu/szorakozas/20220506/halala-elott-birosagi-iteleten-viccelodott-ez-volt-berki-krisztian-utolso-facebook-posztja-1124622

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Lapunk most úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul. - 24.hu"Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja"az 5 db rendőrautó, és a halottkémek csak számomra fura, ha kizárták az idegenkezűséget?
Amadeus
szerk.: ja állítólag kábszert is találtak, innentől nem az.
csebi
Lassan tisztul a kép.