OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
sok volt a kóla/spuri?"Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja"az 5 db rendőrautó, és a halottkémek csak számomra fura, ha kizárták az idegenkezűséget?
Amadeus
szerk.: ja állítólag kábszert is találtak, innentől nem az.
csebi
több mint 3 éve
"Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja"az 5 db rendőrautó, és a halottkémek csak számomra fura, ha kizárták az idegenkezűséget?
Amadeus
szerk.: ja állítólag kábszert is találtak, innentől nem az.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
"Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam... Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja"
több mint 3 éve
azzal bukott meg, mert kiderült. hidd el, ha holnap kiderülne ugyanez Gulyásról vagy Lázárról, megbukna. nem a nevetség tárgya miatt. egyszerűen nem fér bele az Isten, haza, család koncepcióba.Ő sem azért bukott mert kokó és lopás, hanem mert nevetség tárgya lett a lecsúszott prolik között is. A fogatlan plebsz nem érti az olyan bonyolult szavakat, hogy korrupció vagy offshore, de kurvázós, szakadt zoknis, mulatós zenés videót már felfogja.Borkai Zsolt says hi.Kint is, bent is, lent is, fent is, ilyen ez a függőség.én amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Ki tudja mi járt még náluk, meg mit tudtak a pesti éjszakai életből. Cucctól kezdve a kurvákon át pletykáltak ott mindent.
Amadeus
csebi
Ez amúgy nem az az ország ahol ilyesmivel bukni lehet
FLZOLI
csebi
Az egész NER alapja, hogy mindenben az erőt kell mutatni, ebből ért a paraszt
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
"A szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül."Milyen ordítozások?Gondolom az orditozások miatt és ezért mentek nagyobb erőkkel a helyszínre, többihez meg nem értek.Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.Valami miatt csak lezárták az egész utcát.
Beki
Bazzani
Beki
Bazzani
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ő sem azért bukott mert kokó és lopás, hanem mert nevetség tárgya lett a lecsúszott prolik között is. A fogatlan plebsz nem érti az olyan bonyolult szavakat, hogy korrupció vagy offshore, de kurvázós, szakadt zoknis, mulatós zenés videót már felfogja.Borkai Zsolt says hi.Kint is, bent is, lent is, fent is, ilyen ez a függőség.én amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Ki tudja mi járt még náluk, meg mit tudtak a pesti éjszakai életből. Cucctól kezdve a kurvákon át pletykáltak ott mindent.
Amadeus
csebi
FLZOLI
csebi
Az egész NER alapja, hogy mindenben az erőt kell mutatni, ebből ért a paraszt
több mint 3 éve
Állítólag Szájert anno haza kellett hozni egy erősebb seggből szájba történet után Bécsből.épp ez az ott senki sem ismeri fel őketén amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Amadeus
csebi
briareos
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
"A szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül."Milyen ordítozások?Gondolom az orditozások miatt és ezért mentek nagyobb erőkkel a helyszínre, többihez meg nem értek.Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.Valami miatt csak lezárták az egész utcát.
Beki
Bazzani
Beki
Bazzani
több mint 3 éve
Milyen ordítozások?Gondolom az orditozások miatt és ezért mentek nagyobb erőkkel a helyszínre, többihez meg nem értek.Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.Valami miatt csak lezárták az egész utcát.
Beki
Bazzani
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gondolom az orditozások miatt és ezért mentek nagyobb erőkkel a helyszínre, többihez meg nem értek.Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.Valami miatt csak lezárták az egész utcát.
Beki
Bazzani
több mint 3 éve
Borkai Zsolt says hi.Kint is, bent is, lent is, fent is, ilyen ez a függőség.én amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Amadeus
csebi
FLZOLI
több mint 3 éve
Kint is, bent is, lent is, fent is, ilyen ez a függőség.én amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.Valami miatt csak lezárták az egész utcát.
Beki
több mint 3 éve
épp ez az ott senki sem ismeri fel őketén amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Amadeus
csebi
több mint 3 éve
én amúgy ezt nem értem, hogy miért itt BPn kell ezt nyomnia a politikai elitnek? menjenek ki Bécsbe aztán ott kb egyiket sem fogják felismerni ...Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Amadeus
több mint 3 éve
Mehetünk még korábbra is, Fenyő ótaNa pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ha még 1-2 elhull a napokban tudjuk h valaki nagyon elbaszta a kokó megnyújtását.Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
Amadeus
árpa jól van?
több mint 3 éve
Lagzi Lajcsira gyanakszol?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
több mint 3 éve
Ugye Ricsinél járt a borkai videó.Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
slowmotion
több mint 3 éve
Welsz még talán lehetett is volna veszélyes, mert ki tudja, mit tudott, na de Berki?Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
Amadeus
több mint 3 éve
Karma is a bitch

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.min vagy meglepődve?
Beki
Welsz Tamás.
Azóta gyanús minden is.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na pasztmek, kötél, túladagolás van itt minden.
több mint 3 éve
Vagy öngyilkosság vagy szívroham/agyvérzés.....???túladagolás
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Vagy öngyilkosság vagy szívroham/agyvérzés.....???Elviekben előbbi, kötél által...
dande